TÄVLING: Vinn värdecheck a' 250:-

Dr. Oetker är inte bara otroligt duktiga när det kommer till olika baktillbehör och dekorationer. Dom gör mycket annat som är gott också. Nu har dom släppt en nyhet - Ristorante Piccolissima - Det är små mini-pizzor vilket är perfekt som plockmat på festen, att ta med i picknickkorgen eller som avslappnat helgmys i TV-soffan. Pizzan finns i smakerna prosciutto och pepperoni. Båda har en tunn, spröd botten toppade med tomater och ost men prosciutton smaksätts med skinka och peperonin salami. Varje förpackning innehåller 9 små minipizzor, perfekta mumsbiten att ta i handen.
 
Nu kan ni tävla om en värdecheck a' 250:- och dessutom få kupong på en annan smarrig nyhet - Pizza Rustica. Det jag önskar att ni gör är att berätta vilket tillfälle just DU skulle använda värdekupongen på.
 
Är det kanske som kommande förrätt till sommarfesten? Eller som en överraskning till barnen en härlig semesterkväll? Eller varför inte bara lyxa till det lite framför datorn när sommarregnet smattrar mot rutan. Skriv en kommentar och berätta, men glöm inte att ange mailadress så jag kan kontakta dig om du blir den lyckliga vinnaren. Lycka till! : )
 
Inlägget är publicerat i samarbete med Dr. Oetker.
TÄVLINGEN AVSLUTAD - Grattis Christina Bergman
67
Anonym

Jag skulle göra en picknick med barnen i trädgården.

Ida pettersson

Dieversity@outlook.com - jag väntar Caspers lillebror Love som kan komma närsomhelst. Det kommer vara tidskrävande med två små och jag skulle tycka det vore så skönt att slippa laga mat ibland samt perfekt att ta med på utflykt :). Dom såg riktigt goda ut! Mvh Ida

Susanne

Om jag skulle vinna så skulle jag använda kupongerna till min sambos födelsedag & bjuda gästerna på som lite förrätt innan vi ska grilla på festen. Det hade passat utmärkt som överraskning till honom.

Anonym

Jag skulle göra en picknick med barnen i trädgården. Perfekt size att hålla i :)

emeliewennberg@hotmail.com

Min kära sambo fyller 30 år om 2 veckor och då vankas det överraskningsfest. Vad vore inte bättre än att ha detta som tilltugg? Inte bara för att det lät hur gott som helst utan för att jag skulle kunna spara en massa tid som jag istället kan lägga på annat. Det är ju en hel del matlagning, pyntning och mingel som gäller ;) så nu håller jag och bebis i magen tummarna. /Emelie

Jessika

Snart namngivningskalas för vår lille kille, lite minipizzor till buffén hade väl helt klart passat!? 😊

Jag_jessika@hotmail.com

Anonym

Jag skulle självklart använda kupongen när vi skulle mysa till det i vårt inglasade uterum en varm sensommarkväll. Lite småpizzor och ett glas vin 😊.
Mailadress lrundqvist@hotmail.com

Cherie | Börja Spring

Detta är något jag skulle utnyttja på vår semester en regnig dag då jag och dottern brukar köra picknick på vardagsrumsgolvet :D

Jennifer

Åh, jag skulle vilja avnjuta några minipizzor på balkongen i vår första lägenhet, i kvälls solen med min sambo. Skulle vara ett perfekt avslut på en härlig sommardag! :)

Emilia

Jag skulle använda kupongen och köpa pizza till min dotters 2 års kalas, perfekt tillfälle att ha att bjuda på så dom efter dessa kan få lite glass och melon i sig! Hoppas hoppas 😍😍😍

rebecka rydén

Hej linda!
Åh, barnen hade älskat en sen sommarkväll på stranden med en stor fikakorg med oss, ha med sig mini pizzor och göra kvällsmaten lite roligare och avsluta med något annat gott till. Kan se minen på barnen när jag plockar fram mini pizzor till dom på stranden redan haha. De skulle göra de hela lite roligare att äta bebis pizzor tror jag:-) mail: rebeeeckahhh@live.se instagram: rebecka_ryden kram!

Sandra

Jag skulle äta dem på balkongen med min femåriga dotter. Jag har varit ensam med henne och lillebror, 2år, sedan han var tre månader. Det är och har varit svårt att få till egentid med dottern när man haft en liten själv. På kvällarna när han somnat skulle det vara så mysigt att få duka fram pizza och bara mysa på balkongen hon och jag :)

Anonym

Hej!
Jag skulle jätte gärna vilja vinna då det hade varit perfekta förrätten till min dotters 1års kalas om två veckor... Är ensamstånde mamma så man får inte råd till att göra det stora. Hade viljat gjort de där lilla exstra :) kram
Christina.bergmann94@icloud.com

Anonym

Jag skulle använda de till en härlig picknick vid havet, Tjolöholms slott närmare bestämt. Vi åker alltid dit under somrarna och det vore perfekt. Min son älskar kall pizza och min man älskar all typ av pizza så det hade vart väldigt uppskattat!

maria

Jag skulle använda de till våra utflykter vi ska ha i sommar, perfekt att packa ner i picknickkorgen! Lagom storlek för barnen att hålla i också.

(sen blir det nog lite baktillbehör också ;)..)

Frida Elmgren

Hejsan,

Min tonårsdotter och hennes vänner är tokiga i Dr Oetkers pizzor så jag skulle ge denna värdecheck till dem så de kan njuta av en picknick i Slottskogsparken tillsammans med lite bollsporter nu i sommar. Det skulle de med största sannolikhet uppskatta :D Hälsningar Frida

sanna

Jag skulle använda kupongerna till min brors examen fest som väntar i juli! Det blir hela släkten plus lite vänner.

Johannah A

Jag skulle använda den inför min kommande 30års dag i juli. Jag har tänkt att servera buffémat och DrOetkers minipizzor skulle vara ett mumsigt tillskott!

Lovisa

Hej!
Jag och min sambo skulle bli väldigt glada och mätta om vi vann! Vi håller på att bygga utomhus, altan och även fixa med rabatter/gräsmatta. Jag är gravid v26 så kan inte hjälpa till så mycket. Min sambo jobbar för två och jag äter för två (vet att man inte gör det men du förstår). Hursomhaver, att stå i köket är bara ett måste :) Så detta skulle bli perfekt att bjuda sambon och dem som hjälper till! :)
Kram

S a n d r a

Åh! Jag skulle använda det som försnack på vår bjudning vi planerar att ha med våra familjer i vårt nya hus som vi flyttade in i helgen! Perfekt tillfälle för våra familjer att träffas för första gången, och ser bilden framför mig där alla har varsin minipizza i handen och minglar på vår altan i solen :D

Anneli P

Jag skulle använda den en varm sommardag när man absolut inte vill gå in och laga mat, utan bara stanna kvar ute och njuta av sommaren.

veronica hedlund

Jag hade överaska mina älskade barn med picknick när de kommer till Strömstad och hälsar på mig.

Kram veronica

Josefine

Jag skulle använda kupongerna på min och min tvillingsysters 20-års kalas/fest som dock inte är förrän om någon månad. Små pizzor är perfekt att bjuda på tillsammans med snittar och annat gott :)

Josefine

Jag skulle använda kupongerna till min och min tvillingsysters 20 års kalas/fest som är i september. Minipizzor tillsammans med snittar och annat gott är perfekt att bjuda på!:)

Helena i Uppsala

Förra veckan var vi och lyssnade på Jon-Henrik Fjällgrens jojk i stadsparken. Efter cykelturen hem sög det i magen. Tänk vad härligt att vi hade småpizzor i frysen (dock av ett annat märke)! Det blir fler konserter i parker i sommar, och fler hungriga magar.

Lina

Eftersom lillebror föddes med kolik hade det vart lyx att ha minipizzor i frysen de dagarna jag inte hinner laga lunch för att mini bara skriker.. Det kallar jag lyx :) lina_lindberg1988@hotmail.com

Angelica

Jag skulle använda kupongerna till min pojkväns födelsedag! Tänkte överraska honom med en picknick på stranden med plockmat, kakor och dessa söta minipizzor. Som studenter blir det sällan pizza och detta hade passat så bra!

Anonym

Hej :)
Hur bra hade inte dessa varit att ha med som lunch på lekplatsen eller våra skogspromenader efter vi hämtar storebror på dagis. Den stackar är vrålhungrig när vi hämtar honom kl 11:30.
ceihagenjanny@hotmail.com

AnnaSmyckeform

Åå, vilken smarrig tävling!

Jag skulle använda de här små söta minipizzorna till ett gardenparty som jag länge har tänkt att jag vill ha. Förutom pizzorna så skulle jag bjuda på mer plock i italienskt tecken. Bröd att doppa i olivolja. Sallad på mozzarella, tomat och oliver. Pasta med egengjord tomatsås. Och såklart några flaskor italienskt vin. Behöver jag säga att jag älskar Italien? :)

Kram

Sandra Almgren

Minipizzorna ser supergoda ut! Jag skulle fylla frysen och ha de som mellanmål när jag kommer hem från jobbet i väntan på sambon som alltid kommer hem senare än mig. Då slipper jag blir grinig av hunger innan middagen ;)

Elin A

Jag hade tagit med dessa som mellanmål på mitt sommarjobb. Eftersom jag bara jobbar ca 5,5 halv timme/pass så får inte jag ta någon direkt lunchpaus, men min kropp behöver ha mat var 3:e timme så dessa vore ju ett toppen mellanmål på den lilla rast jag får, det går snabbt, det är enkelt och de ser supergott ut! :)

Malin stjernberg

Efter en lång dag på stranden då alla e så härligt trötta & man bara vill ha något snabbt & gott i sig.

Mikaela

Hejsan :)
Jag skulle bjuda in lite vänner på en härlig vinkväll med lite blandat tilltugg, bla dessa små pizzorna som ser jättesmarriga ut.
Mvh Mikaela

nathalié - mamma till charlie

skulle bjuda dottern och hennes kusiner på en mysig kväll med dessa :).

Becca

Jag skulle använda de på mitt kalas som ska firas med mina nära vänner och min älskade familj. Har planerat plockmat så detta hade varit perfekt 😀

Anna

Vi har köpt nytt boende (vår drömlägenhet!!) och kommer ställa till med inflyttningsfest i augusti. Det vore jättekul att bjuda på minipizzor som tilltugg!

Tina

Det jag önskar att ni gör är att berätta vilket tillfälle just DU skulle använda värdekupongen på

Jag skulle använda värdechecken till en härlig sommarkväll med familjen med de små fantastiska pizzorna som tilltugg. Perfekta för 2-åringen att hålla i och samtidigt få samma gottigheter som mamma och pappa får.
Lätta att värma upp innan man tar en promenad till en härlig gräsplätt för en fantastisk picknick.

Johanna

Jag skulle lyxa till det en kväll när det har varit extra tufft på jobbet. En belöning så jag orkar med nästa dag!

Erica

Vi är en familj på fyra. Den äldsta dottern är 2 år och vår yngsta 3 månader. Om tre veckor är det dags för vår yngsta dotters namngivningskalas. Det ska bli fantastiskt roligt att få samla släkt och familj. Att få presentera lilla M inför alla. Och att få utse gudföräldrar till våra älsklingar. En stor dag vi ser mycket fram emot. Men även en dag som sätter en stor stress hos oss. Med två barn under tre år är det aldrig en lugn stund. Att baka, planera, dekorera, förbereda, ja allt sånt som jag normalt sätt tycker är fantastiskt roligt blir nu istället en enorm press. Hur ska vi hinna? Att ge lilla M den fina dag hon förtjänar. En hjälp av dr oetker hade varit ovärderlig. Ett steg mot att bara koppla av, njuta och få minnas lilla M's dag som något fint, inte något stressande. Håller alla tummar!!

Lina Sällberg

Perfekt för en matlagningshandikappad förstagångsförälder när sambon vill slippa att stå i köket! :)

www.louiseomalltochinget.blogg.se

Jag och min älskling gifter oss 1/8 och ska ha ett ganska enkelt utomhus bröllop och på menyn står buffé. Då vi valt att bjuda även de älskade småttingarna så tror jag att detta skulle vara minst sagt uppskattat hos småfolket :) pengarna drar lätt iväg så ett litet bidrag som detta skulle såklart vara enormr uppskattat då man tyvärr inte är Joakim von anka ;) så nu håller jag tummar och tår!

louise__eriksson@hotmail.com

Sofie

Efter en minst sagt hektisk vår
Vill jag göra resten av detta år
Till nåt fint som barnen minns
För att visa dem att mamma finns
Och älskar de till månen och tillbaks såklart
En bra början är att slippa laga all mat
Till alla sommarens små hittepån
I lekparken, trädgården vid havet eller ån❤️

Jennifer

Skulle avnjuta de efter en lång arbetsdag, vilket jag som annars studerar, har gott om under sommaren. När man är hemma efter 8 är man inte så sugen på någon avancerad mat, då hade jag slängt in dessa i ugnen och avnjutit de i kvällssolen på balkongen eller i tv soffan framför sommar med Ernst. Gärna tillsammans med en nära väl på en spontaninbjudning, alltid lika kul! :)

Therese

De vore perfekta efter en lång härlig semesterdag som avslutas i kvällssol hemma då det sista man vill är att laga mat inomhus!

Johanna-mamma till en prins & två prinsessor

Hej Linda!
Jag skulle packa ner ett gäng pizzor och ha picknick med min underbara familj i gröngräset!Dessa är i perfekt storlek för mina barn som är så små i maten.
Kram Johanna

MariaM

Jag skulle definitivt ta med mig dessa små läckerbitar i en picknickkorg tillsammans med annat smått och gott och ta med mig familjen ut i skogen på en lyxig picknick! Mums!!,

Mia

Vilken toppennyhet! Jag skulle värma upp och duka fint till min kära man, någon av alla de kvällar han kommer hem sent efter att ha pendlat på jobb i Stockholm. Mysig överraskning när barnen väl sover och hinna prata lite över lite lättare mat.
Så sugen när jag ser bilderna!

Lisa

På min stora trettioårsfest då jag tänkt bjuda på massa olika typer av plockmat!

Veronica Marie

Jag skulle ha det som tilltugg på mitt födelsedagsfirande som är snart :)

Sanna

Jag är gärna med och tävlar, och skulle bjuda hem mina föräldrar och syskon på smakprovning. Givetvis skulle det finnas lite annat gott på menyn också att avnjuta tillsammans med. Helt säker på att vi skulle få en toppen dag tillsammans.

Kram Sanna

Anonym

Åh hade varit perfekt till kommande barnkalas. Många av barnens kompisar har en bit att åka och vi brukar därför bjuda på nått matigt också så barnen och föräldrarna orkar hela vägen hem. Sånna här småpizzor vore helt perfekta!

mammasiri@live.se

Linn

Jag hade använt den på min kommande 25 års fest. Jag fyller 25 i slutet av augusti. Då planerar jag att bjuda över närmsta vännerna och familj till vårt nya boende. Jag kommer att vara höggravid så det blir bara en enkel tillställning med lite tapas, så de vore så mysigt att bjuda på dessa tillsammans med lite annat plock. Kanske kan man få servera dem utomhus på lilla altanen om värdet tillåter? :-)

Ivy

Jag skulle helt enkelt bjuda min familj & pojkvän på minipizzor och bakverk som uppskattning för allt när jag är sjuk. Jag orkar nämligen inte ställa mig & laga något lyxigt i sommarvärmen, men pizzor gillar alla. Dessutom fungerar de perfekt som tillbehör till en lättare sallad. Rent generellt tycker jag att mat ska vara lätt & enkel på sommaren! :)

Patricia Karlsson

Jag skulle bjuda mina gäster på detta :) Jag har precis fått nycklarna till min lägenhet och ska flytta hemmifrån, och det hade varit kul att få bjuda på något riktigt gott speciellt när jag har köpt så fint porslin att duka med!

Isabell

Jag skulle dela dem med några vänner på stranden, värma och slå in i folie och ta med. Perfekt tilltugg ju!

Anne

Jag skulle använda den till när jag fått mitt tredje mirakel. Är höggravid nu och vet att jag kommer inte alltid vara på hugget med matlagningen då jag redan planerar storkok som ska frysas in. Det vore extremt kul att få ge mina 2 små barn nått extra till lunch när mamma ofta kommer sitta och amma eller bära på bäbisen :)

Anne

Jag skulle använda den när jag får mitt tredje mirakel. Är höggravid nu och jag vet att jag inte kommer vara på hugget med matlagningen den första tiden då jag redan planerar storkok som ska frysas in. Så jag skulle ge den som något extra kul till lunch till mina 2 små barn då jag kommer amma eller bära bäbis nästan hela tiden :)

Anonym

Jag är 23 år, väntar mitt första barn och är i vecka 8. Just nu händer det otroligt mycket i min kropp och hungern smyger sig på titt som tätt. Då jag ska äta ofta och lite, och mellanmål så hade det vart perfekt med en minipizza då och då. Ha nu en skön sommar! // SkrikLillis_92@hotmail.com

Chris

Då jag fyller jämna år i augusti vore det toppen att vinna presentkortet så jag kan bjuda mina yngre gäster på en av deras favoriter nämligen pizza. Perfekt storlek för små händer :-)

Sara B

Hej! dessa skulle få följa med i picknickkorgen tillsammans med lite Festis och alkoholfri öl till en av våra båtutflykter i sommar. Går de hem så kommer de absolut att köpas fler ggr, då de är perfekt storlek att ta med sig!

Camilla D

Jag skulle bjuda på minipizzorna på min 30 årsfest. Då jag ska ha lite plockmat, så de skulle passa perfekt! :)

My

Jag har sedan i höstas lovat min dotter på fem år att vi ska ha en picknick på kullen vid "vår" lekpark och då skulle dessa vara perfekta att ha med. Picknick och pizza är det bästa hon vet!

Sandra

Jag skulle använda dem som lite lunch/snacks när min pojkvän flyttar in till mig. :) Hans föräldrar och mina föräldrar ska nämligen hjälpa till och de har inte träffats ännu. Lite pirrigt! Men då skulle jag använda dessa pizzor om jag vinner. :)

Petra Stafberg

Jag skulle bjuda på dom när jag fick besök o vi kan sitta på balkongen o mysa. Jag är kroniskt sjuk o hus & sängbunden, så att ha nått väldigt enkelt men så gott att bjuda på vore kul 😀. Dr Oetker är min favorit pizza, o det vore så kul att få prova minipizzorna 🍕😋😋😊

Marielle Nilsson

Första jobbdagen efter semestern, dra iväg på picknick direkt man slutar och vägra vardagslunken direkt!

Maria

Till en mörk och regnig höstkväll till en bra film skulle de smaka perfekt! Släng in ett gäng vänner också så skulle det bli ännu bättre!

Henrietta

Jag skulle använda det att bjuda min min familj och vänner på när vi snart snart ska flytta. Perfekt flyttgröt till alla som hjälper till😃
henrietta_karlsson@hotmail.com