Vardagspussel

Bilder från mina kunder kan vara bland det roligaste som finns : ) - Formeli
 
Okej! Jag erkänner! Vardagspusslet som alla pratar om börjar bli lite svårare att lägga just nu, haha. Vi har en fröken här hemma som snackar och röjer hela dagarna, inte alls jobbigt där och då. Tvärtom! Så otroligt rolig att umgås med och jag vet inte hur mycket jag skrattar åt hennes roliga kommentarer och påhitt om dagarna. Men när kvällen kommer är jag mycket tröttare än jag varit tidigare.
 
Jag tror att det delvis beror på att livet hemma med en nästan-tvååring är mer intensivt, men förutom det så har jag ju börjat jobba på Headspot också. Heltid hemma med barn, heltidsjobb som egenföretagare om kvällar och nätter och utöver detta trycker jag in helg och eftermiddagsjobb i butiken också. Det är så jag vill ha det såklart, men ja.. Trött är jag, och inte helt kry i kroppen heller. Därför har jag halkat efter med Formeli och behöver försöka komma ikapp där på något vis, pappadagar blir lösningen! Hoppas dock att tröttheten skall vända nu när dygnet har så många fler ljusa timmar : ) 
5
Josefin

Sköt att ha mycket igång =)

Emiza

fint

Anette

Jag är precis som du, älskar att ha att göra och vill dessutom vara med barnen hela tiden. Jag har fyra barn, den lilla fröken är född samtidigt som din Selma och jag har inte ens börjat ta ut mina mammadagar ännu eftersom jag kombinerat jobb och studier på nätter och vara med barnen på dagarna. Men i höstas började hela min kropp säga ifrån med knasiga minnesförluster och trötthet. Så nu i januari satte jag in minsta på dagis trots att jag hade tänkt ha henne hemma till hösten, för kroppen bara skrek att det går inte längre efter flera år på det viset. Nu är jag mycket piggare, och visst, jag tar på mig på tok för mycket vid sidan av heltidstudier, styrelseuppdrag och även att jag sitter med i socialnämnden. Men det är jag, jag vill ha att göra, men det funkade inte dygnet runt i flera år.
Lite ångest har jag att jag satte in Wilma på dagis i januari trots att hon ändå fått vara hemma med mig i nästan 2 år, för det var ju inte så jag planerat. Men däremot blev jag glad när jag gick in på FK och såg att jag har alla mammadagar kvar och kan vara hemma och mestadels ledig på sommrarna i flera år med barnen nu.

Heja heja säger jag till oss med alla denna överskottsenergi, men lyssna på kroppen om du börjar få tecken som jag fick nu i höstas.

Du verkar vara grym som mamma och Selma verkar hur go som helst :) Och jag tror att det är bra att barnen ser sina föräldrar vara aktiva och se till att ha att göra för att de själva ska bli aktiva och kreativa som vuxna.

Anette

Sorry, borde korrekturläst inlägget innan jag postade det ;) Men lite stavfel och meningsuppbyggnadsfel får jag bjuda på ;)

Malin Wederberg

Fina barnrum alla har :D