Att göra någon glad..

Min fina vän Maria får pryda dagens inlägg, varför får ni snart läsa.
 
Hej vänner!
Här ekar det tomt idag.. Jag har haft häcken full kan man säga. Ena halvan av dagen hängde jag framför datorn med massa jobb. Andra halvan sprang jag på stan med Erina och sedan tillbringade vi ett par timmar på mitt jobb. Selma och Jimmy har nämligen varit i Storfors hos hennes farmor och farfar idag.
 
Jag har en vän, en relativt ny sådan faktiskt, som har ställt upp otroligt mycket för mig under 2015. Maria heter hon, otroligt klok. Dessutom har vi en varsin tvååring födda med.. Tro det eller ej - 1 dags mellanrum. Egentligen tror jag att våra vägar korsats tidigare, nämligen via en virtuell grupp för aprilmammor-13. Fast jag var osynlig då och läste endast vad de andra skrev, de flesta under pseudonym. Men hur som helst, förra året träffades vi första gången och ja.. Nu är vi här.
 
Låt mig säga som så att hon har det jäkligt tufft.. För inte nog med att hon har en tvååring som är ganska så.. Vaken på nätterna. Så har hon en åttamånaders som.. Även hon är vaken på nätterna, alla nätter, 7 dagar i veckan. Tänk er 2-3 timmars sömn, utspritt på en natt. Om och om igen. Fasiken! Sömnbrist används ju som tortyrmetoder, klart hon blir sliten liksom. Trots detta är hon någon form av supermamma och supervän och ställer upp i alla lägen. Förra veckan brast det lite för M och jag kände att jag ville göra något för henne. Avkoppling liksom.. Bara få vara en stund.. Vad kan ni läsa om här.
 
Ikväll lägger jag mig varm i hjärtat och glad i själen.
Men först skall jag sitta och jobba ett par timmar till : )
23
Linda

Åh så fin gjort! Jag är likadan mot folk i min närhet, man känner sig lite längre när man går och lägger sig. Har själv en knorrig liten 5 månaders hemma som sovit osammanhängande sedan födseln så tillslut brister det :) grymma ni är tjejer! ♡

Caroline

Vilken fin vän du är! Minst en sån borde alla ha :)

JOSEFINE -

Vad fint gjort av dig!

lin

Måste bara skriva. Så fint gjort!

Annster

Så fint gjort av dig :)

Mian på Finaste mattan

Underbart! : )

Emmelie - ensamstående mamma till Ebba och Hugo

Så himla fint gjort!

Helena R

Vilka Underbara vänner hon har ♡
Jätte fint gjort av er tycker jag !

Frida

Riktigt fint gjort av dig Linda :D
Du är en väldigt fin vän :D

Kramis

Veronica

Så fint gjort!! Härligt att det finns så fina människor 😊

Anna mamma till Vincent

Vad fint gjort! Och starkt av din vän att verkligen berätta hur hon har det och inte vad som förväntas att man ska säga. Kram

Anonym

Fint gjort! Kunde vara jag som du skrev om, sömnbrist och annat och till råga heter jag Maria.

angelicasvarld.blogg.se

MEn va fint gjort! Det är sånt man har vänner till...att fånga upp en när man är låg, har det jobbigt eller bara behöver en kram...UNDERBART fint gjort Linda!

Studentmamman- Charlotte

Men vilken fin grej! Och vad modigt av din vän att berätta, ibland hjälper det att bara prata av sig för att få distans och en annan syn på tillvaron!

Cajsa Lindahl

God morgon! hoppas du får en bra fredag!

Anonym

Ja fy, känner igen det där när vår son va liten (nu1,5 o sover bättre tackolov) Man blir psykiskt sjuk till slut. Du är en snäll n

Junitjej

Verkligen fint gjort av dig! Vilken vän du är!

Marika

Har tänkt så många gånger men aldrig skrivit det, men du verkar vara en helt underbar vän att ha i sitt liv! Så fint gjort!!!!

Svar: Men! Tusen tack för din fina kommentar! :)
Linda Blom

letsdealwithit

Åh va fint. Blev helt rörd

letsdealwithit

Åh va fint. Blev helt rörd

Ann-Sofie

Du har ett hjärta av guld.

Zara

Åh vilken grym vän du måste vara!

MissJeni - mamma till Lucas ♥

Åh så fint av er ❤️❤️ Känner igen det där med lite sömn och tuffa dagar. Jag är så tacksam över att Lucas sover hela nätter sen han var 11-månader. Fram tills dess är en tid jag knappt minns något från :/