L ö r d a g

En liten liten bebis Selma, ca. 2 månader.
 
Hej vänner!
Lördagen är här och solen skiner. Selma ligger och sover just nu och likaså gör pappan i familjen, haha. Han gick visst ut och lade sig i soffan på balkongen och inne från vardagsrummet ser jag att huvudet (täckt av en blå keps) hänger på ett vis som inte riktigt är vid medvetandet. 
 
Igår gick jag och lade mig och sov redan innan 23. Det var så otroligt välbehövligt och jag fick därmed 10 timmars sömn inatt. Det, mina vänner, är lyx om något. Även om jag är världens nattråtta och faktiskt valt att sitta uppe och jobba om nätterna.
 
En liten rolig detalj denna dag föresten - 23 maj 2014 var nämligen en stor dag för oss. Då började Selma gå fullt ut alldeles själv. Hon var ju en liten fegis, kunde gå länge och tog sina allra första steg efter barnkalaset när hon fyllde 1. Men sedan vägrade hon utan att hålla oss i en hand. Men som sagt, 23 maj förra året reste hon sig upp och bara gick 16 steg och så fortsatte det : )
 
Har ni några planer för dagen? Eurovision ikväll precis som hos oss? Nu är det 9 år sedan jag och Jimmy hade vår allra första "dejt" och då gjorde vi precis det - kollade på Eurovision. Och pussades.. Massor :D Hihi.
 
 
4
corneliaeriksson.blogg.se

Alltså så himla söt hon var (och är)! :) Det låter som ni har en bra lördag framför er, jag brukar inte kolla på esc men idag är jag faktiskt sugen. Tänkte baka en kladdkaka som vi kan ta med hem till mams och paps, slänga oss på soffan och slökolla på bidragen, det känns som en bra dag :)

Jasmine

Så söt!

Anna Myrén

Hehe o min o Fredriks första dejt var till Melodifestivalen :)

Sofia

Men åh vad söta bilder!