LCC mascara - recension

Som VIP-bloggare på Barnmässan 2015 fick vi en helt suverän goodiebag från Vi Föräldrar. Den innehöll bland annat Blondinbellas mascara från hennes kollektion LCC. Jag var varit väldigt nyfiken på den, så jag blev otroligt glad och förväntansfull. Nu har jag använt den ett antal veckor och tänkte passa på att göra en recension.
 
Första intrycket av själva produkten var att den kändes lyxig, älskar förpackning och utseende på den. Själva borsten är ganska stor, kanske lite för stor och klumpig enligt min smak, men det funkar bra att använda ändå och fransarna blir snyggt separerade, uppfattas längre och fylligare. Dock har mascaran en ganska vesäntlig nackdel - nämligen att den faller av fransarna och man blir svart under ögonen. Det är visserligen enkelt att få bort det, men då gäller det givetvis att man har koll på hur man ser ut. Väldigt bra pris på den är det i alla fall och enkelt att tvätta bort.

Finns att köpas på bland annat NordicFeel.
10
Jonna

Hej!
Jag har provat denna mascara jag med, som du skriver så känns den lyxig. Den är väl bra, men inget märkvärdigt. Tycker borsten är för stor och även jag blir svart under ögonen, något jag stör mig fruktansvärt på.. 😊

Svar: Då är vi ganska eniga : )
Linda Blom

Lisa

Tack för recensionen. Har själv haft mascaran ett bra tag men har börjat träna en del på sistone och nu förstår jag varför jag är svart under ögonen efter träningspasset....haha! Det är mascaran! Tycker att den gör fransarna längre och separerar dem fint och lätt avtorkad om den hamnar fel. Ha en mysig kväll med familjen!

Svar: Hihi! Jajamensan!! ; ) Mascaran it is : )
Linda Blom

Emma

Hej,

stod på Apoteket och höll I den för några dagar sen, men köpte den inte. Det där med att bli svart under ögonen är ju inte så roligt, speciellt när man upptäcker det och inser att man antagligen sett ut sådär halva dagen.. Tror jag håller kvar vid favoriten Max Factor Masterpiece. Tack för en underbar blog :)

Kram

Hanna

Så roligt att få massa saker att testa :)

Dixi Wonderland

Kul med en bloggare som är ärlig! Har du haft möjligheten att testa deras deodorant? Tänkte ifall den också fanns i goodiebagen :) Hört bra om den vill hade varit kul med din åsikt också.

Svar: Nej det har jag faktiskt inte :) Kanske skall köpa och prova den!! :) Isf återkommer jag ;)
Linda Blom

Dixi Wonderland

Åhh va kul :D Då ska jag hålla utkik :)

Sandra

Jag gillar stora borstar men låter inte så roligt att bli svart under ögonen ! Håller även jag kvar vid min favorit :P Men kan ju inte annat än beundra det driv som Isabella har :3

Rebecca

Vad spännande! Jag tycker nämligen att detta är den bästa mascaran på länge just för att den INTE smular... Haha det måste ju bero på typ ens fransar eller nåt?

Madeleine

Har också mascaran och håller med att borsten är lite stor men som sagt det blir bra ändå, vanesak. Snygg förpackning för ju det lite extra kul. Upplever inte att den smular på mina fransar.

Madeleine

Jeanette

Jag köpte denna mascaran igår och jag bara älskar den, jag älskar att det är en stor borste och jag får jättelånga fransar av denna, utan klumpar. Jag blir inte svart under ögonen och ett stort plus är att den är super enkel att tvätta bort. Jag kommer att fortsätta köpa denna :)