Älskade barn

Igår var vi hemma hos Malin Stolt och fick Selma och Colin fotograferade. Några snabba familjebilder blev det också, dom allra första på oss alla fyra. I sommar måste vi försöka få till en utomhusfotografering tillsammans med hundarna också så hela familjen blir förevigad. Kanske framför körsbärsblommorna som vi har som tradition?
 
Hur som helst.. Bebisbubblan fortsätter här hemma och det är svårt att beskriva hur mycket jag verkligen njuter av tillvaron. Jag är så tillfreds med allting. Suger in doften av nyfödd, ammar och tar tillvara på dom många stunderna per dag, förundras över min förstföddas alla uttryck och funderingar. Ser dom tillsammans, hur svårt Selma har att låta bli sin lillebror för att hon älskar honom så mycket. Hjärtat värker och svämmar över av alla känslor och all kärlek och att ha blivit välsignad TVÅ barn att tillbringa livet med är mer än jag någonsin vågat drömma om och hoppas på. Jag är så rik!
40
Malin Rosö - DIY - Lantliv - Villa Gråbo ♡

Så himla fin bild på dina två juveler!
Bebisbubblan är något obeskrivligt! <3

Svar: Jaaaa! Njuter till fullo <3
Linda Blom

Anonym

Fina! Blir det inte någon förlossningsberättelse? Du skrev så mycket kring din förlossning innan om din oro för den.. Och så får vi inte veta alls hur allt gick sen :-(

Svar: Jo, men det skriver jag ju inte för er skull :) Jag kommer att skriva/publicera den nör jag känner att jag vill och tar tiden till det.. Han är ju inte ens 2 veckor ännu och det är ett enormt tjat gällande förlossningsberättelsen :) Det kommer som sagt.
Linda Blom

Anonym

Beundrar verkligen ditt lugn och att du tillåter dig själv(som det verkar) att bara vara i bebisbubblan med din fina familj! Det är så mycket stress från alla håll och kanter annars om vad andra tycker man ska eller bör tyvärr tycker jag.. Det märks verkligen att du njuter och är tacksam över dina såå fina barn.Hoppas du får en fin kväll! :)

Svar: Tack snälla! <3 Ja vi försöker verkligen att ta dagen som den kommer, njuta och landa som familj. Inte fullproppat med besök osv. för vi vet att vi hinner (även om man såklart vill visa upp honom också!!). Men den här tiden är sååå kort, jag vill suga ur varje sekund av den <3
Linda Blom

Emelie

Så himla fina dom är <3 man ser på Selma att hon älskar sin lillebror! Hon kommer skydda honom mot allt! Jag förstår att du suger ur varje sekund av bebisbubblan för tiden går ju så fort.
Jag blir tårögd när jag läser detta inlägget så fint!! Kan vara för jag är gravid och i höst blir min dotter som nu är 10,5 månad storasyster och det ska bli så kul att se henne med sitt syskon! Stor kram

Elin

Åh va härligt, man kan riktigt känna den underbara bebisbubblan i dina fantastiska texter. Njut vidare med din fina familj! 😊

Anonym

Haha, det var ju trevlig- "det skriver jag inte för er skull"... Nehe vem skriver du för? För vi vet ju alla att om du vill skriva enbart för din egen skull kan du göra det, anonymt. Väntar man sig "pepp" och stöttning från en massa okända människor som följer ens liv och gläds åt en samtidigt som man tjänar pengar och lägger ut reklam för egen vinning så kan man kanske vänta sig att även läsaren ska få något utbyte ( eller har jag förstått hela denna bloggvärlden fel?). Jag förstår inte hur ni bloggare orkar ha folk som kommenterar ert liv och som tror sig ha rätt att få läsa " er förlossningsberättelse", därför har inte jag någon blogg... Har man en offentlig blogg som man vill tjäna på så får man inte bara ta de positiva bitarna för egen vinning. Jag kan ha fel men nej, en sån blogg slutar man följa.

Svar: Det jag menar är givetvis att jag kommer att skriva den när jag känner att jag vill och orkar och kommer inte stressa ihop någonting för att mina läsare är ivriga på att läsa om min förlossning. Selma var över månaden när jag skrev förlossningsberättelsen och jag bloggade om mina tankar, graviditet osv på precis samma sätt även då. Men när bebisen väl är här så finns det viktigare saker för mig att fokusera på än att sitta och skriva ihop fl-berättelsen för andras skull. Vissa människor förstår och accepterar det och andra gör det tyvärr inte och tjatar och kräver och när jag "säger ifrån" så blir människor sura för dom har minsann rätten till att få veta för det är "tack vare oss du får pengar på bloggen". Jag kommer alltid att sätta mig och min familj före läsarna, men med det sagt så betyder det inte att jag är tacksam för den största delen av dom som följer mig, för jag får mycket stöd också.
Linda Blom

Therese

Brukar inte kommentera, men såg ditt svar till ovanstående ang mycket tjat om din förlossning. Du skrev om din oro och rädsla varje dag, och nu när det är över vill du inte ens besvara hur det gick när det är många som undrar. Inte konstigt folk undrar efter ditt dagliga prat om det.

Svar: Som jag skrev så KOMMER jag att publicera min förlossningsberättelse, men han är inte ens två veckor och jag kommer publicera den när jag känner att jag vill och orkar. Det är ingenting man bara skriver ihop på en kort stund, det tar tid :) Jag skrev inte om min oro "hela tiden och varje dag". Och jag vet inte ens vart du fick ifrån att jag inte vill skriva om hur det gick. För om du läste kommentaren ordentligt så står det som sagt att det kommer en fl-berättelse :)
Linda Blom

Maria

Förstår dig precis.. Innan har man många tankar och funderingar och tror det är en naturlig process att vilja skriva av sig och eftersom du har din blogg så blir det ju ganska naturligt att det sker här. Sedan får man sitt efterlängtade barn och man är människa och mamma med allt vad det innebär med hormoner och instinkter och då är inte det första man gör att skriva sin förlossningsberättelse till allmänheten. Man är såå full av så mycket annat och det är ju helt naturligt! Vi klarar av att vänta! Det blir ju larvigt med all panik.. Du är ju som oss alla ch de flesta som får barn vill ju gärna vara i fred med familjen till en början.. Det ville jag med båda mina barn..Verkligen inget konstigt tycker jag!

Svar: TACK!!!!! Exakt så är det ju! Man suger ur precis allt.. Alla våra nära har inte träffat Colin, vi har bara träffat några få osv. För som du säger, man (iaf vi) vill liksom bara vara såhär i början. Tiden är så kort dom är såhär små.. Man skall inte behöva förklara sig egentligen. Än mindre för okända människor som inte ens kan stå för sina identiteter :)
Linda Blom

Anonym

Lite lustigt att du har tid att spamma om kavat skor men inte skriva fl berättelse? Allt för att tjäna pengar? Sen svarar du drygt och otrevligt när folk frågar. Nä fyfan. Vad har hänt med dig egentligen? Är du så dryg irl också?

Svar: Jag förstår inte hur ni kan tolka saker såhär :)
Linda Blom

Isabel

Oj oj, vad trist att det alltid ska bli så argt i kommentarsfälten. Tycker verkligen synd om er bloggare sol måste ta all skit.

Jag förstår verkligen att du inte vill hasta fram din förlossningsberättelse och personligen tycker jag inte ens att du har en skyldighet att lägga ut en över huvud taget, om du inte vill.

Men vad jag tror att Anonym och Therese kanske menar är att vi önskat att få höra om det gick bra och om ni hann in typ. Du var ju väldigt orolig och skrev mycket om det innan så alla läsare vill ju bara väl och få höra att allt blev okej. Och jag menar alltså inte att skriva ut hela förlossningsberättelsen utan bara nämna lite kort (som jag har för mig att du gjorde när Selma kom). Men jag kanske misstolkade även de andra kommentarerna?

I alla fall. Hoppas allt gick bra. Ni verkar ju njuta av familjelivet just nu, precis som det ska vara :)

Svar: Det stämmer :) Jag skrev att det gick väldigt fort med Selma, men att allt gick bra och att förlossningsberättelsen kommer sedan. För det tjatades en del då också :) Men iom att jag visar glimtar från vår dag, mig, vår pojke, ute på utflykter m.m. så förutsätter jag att man kanske förstår att oavsett hur eller vart vi födde, så gick det tack och lov bra. Men som jag skrev på instagram idag så hann vi in till förlossningen i god tid :)
Linda Blom

Anonym

Hur kan du mena att du ska "skriva när du får tid" när du svarade "den skriver jag ju inte för er skull" och hur kan du inte förstå hur någon kan "tolka" det så att du har tid att spamma om kavat skor när du HELA tiden lägger ut reklam som gynnar dig? Igentligen tycker jag det är så himla töntigt att sitta och kommentera andras liv, men jag kunde inte hålla mig, förstår inte varför jag går in på din blogg... Du bloggar inte speciellt frekvent, inte ens innan förlossningen, du är ganska självcentrerad och du är otroligt otrevlig mot dina följare!

Svar: Men då tycker jag absolut att du skall sluta läsa bloggen :) Och om du inte förstår skillnaden på att skriva en lång förlossningsberättelse kontra ett enkelt vardagsinlägg/tipsinlägg så får det stå för dig :)
Linda Blom

Emma

Stort grattis till er fina pojke!
Jag kommenterar inte så ofta men måset göra det nu när jag ser hur vissa tjatar om förlossningsberättelse..

Jag gissar att de som tjatar inte fått barn själva för då borde man förstå att det finns annat att fokusera på än att berätta för utomstående om sin förlossning, Jag blir förundrad och förvånad över hur folk kan "kräva" att få läsa en berättelse och bli sura för att den inte har kommit?! Hur viktigt och bråttom kan det vara för dina läsare? (missförstå mig rätt:)

Jag tycker det ska bli jätteroligt att läsa den, men det spelar mig ingen som helst roll om det blir imorgon eller om en månad eller två. Njut av din bebistid, den går så fort! Min yngsta dotter är redan fem månader och jag tycker vi kom hem från BB igår. Jag får nästan panik över hur fort det går:(. Den stora är redan fem så var den tiden har tagit vägen är den största gåtan av alla!

Lycka till och njuuuut av dina underbara barn. Den största lyckan och kärleken man kan uppleva!

Kram

Jenny Nilsson

Skulme vilja se andra nyblivna 2-barnsföräldrar skriva en förlossningsberättelse direkt efteråt!
Att det inte finns förståelse att det är en omställning i livet att helt plötsligt ha två barn att ta hand om! Folk borde skämmas!
Njut av din fantastiska bubbla nu under härliga våren! 😊

Svar: Jag njuter till fullo <3 tack snälla!
Linda Blom

Linn

Alltså jag förstår inte mig på folk??? Så tjänar Linda pengar på bloggen, då är det hennes jobb precis som andra jobb. Men har hon då inte rätt att ta ledighet i samband med sin sons födsel!?

Svar: Tusen tack snälla! En klar tankeställare :)
Linda Blom

Cajsa Lindahl

Vill önska dig en FANTASTISK fredag! :D Jag är så glad åt att helgen är här. ;-) Måste sprida den glädjen till dig på något sätt, hehe <3

Anonym

Jag har själv två barn och förstår absolut hur det är att befinna mig i den bubblan, men då tycker jag det är bättre att säga "bloggen kommer vara inaktiv 6 veckor efter förlossningen". Det är bättre än att lägga ut massa reklam och leva på att många går in för att se om man har lagt ut något om förlossning. Framför allt tycker jag inte du behöver skriva så otrevliga kommentarer när någon frågar. Jag arbetar som lärare och försöker föra in mycket som rör barnens liv i min undervisning, där bland bloggvärlden... Många läsare är yngre än man anar och de upplever ofta att de "känner" bloggare , har de följt en graviditet med spänning, försökt peppa bloggaren och känner att de har en relation till bloggaren tycker jag man ska tänka efter hur man bemöter personen. Som sagt, ta ledigt (på riktigt) som alla gör när de får barn... Det förtjänar ni!! Pausa bloggen några veckor, månader eller vad du vill :)

Svar: Men jag måste ju få bestämma själv huruvida jag vill vara helt ledig eller ej samt vad som publiceras här i bloggen och inte :) För mig handlar det inte om att jag inte vill skriva alls, utan att jag helt enkelt inte velat/tagit mig tid att skriva förlossningsberättelsen och att jag då önskar att människor kan respektera det :) Nör det kommer till hur jag svarar så menar jag inte att vara otrevlig, utan konkret och förklara hur jag känner och upplever allting :)
Linda Blom

Charlotte

Bara av nyfikenhet så undrar jag om de som kommenterat här ovan om kravet på en fl-berättelse mm om de har barn själva? Två barn?

Jag tror de flesta som genomgått en förlossning och fått ett barn vet att det första man gör är inte att blogga utan det gör man om/när man hinner och om man har lust - bloggen är ju ett typ av jobb och jag tror inte att ngn kollar jobbmailen osv direkt efter de fött barn....de flesta är ju mammalediga och den chansen ska väl alla ha, även en bloggare?

Sen vet vi ju att Linda skrev en väldigt detaljerad och genomtänkt fl-berättelse efter att Selma föddes, så jag antar att hon vill göra det igen....och det tar antagligen tid!

Svar: Tack snälla! Oavsett om jag vet att de allra flesta faktiskt förstår hur det ligger till, så är det så skönt att få bekräftat att ni finns också! Så tack igen, verkligen :)
Linda Blom

Malin

Jag tror dom flesta hade varit nöjda med iaf en mening om förlossningen ex. Den gick fort men bra men jag berättar mer senare! Eller den gick inte alls så fort som jag var rädd för m.m. Och detta just för att det var du som skrev så mycket om förlossningen innan och sedan när han väl kommit kan du inte skriva en liten mening om den men reklam inlägg orkar du dela med oss? Du behöver absolut inte delge någon förlossningsberättelse om hur exakt allt gick till men en liten kommentar kanske eftersom det var ett jävla tjat innan.

Svar: Ett jävla tjat? Vad är det ni inte förstått med att jag till stor del använder min blogg som en plats där jag kan ventilera mina känslor? :) Jag skrev om min oro här för att jag kände ett behov av det. Inte för någon annan! Som jag skrivit innan så är jag glad, lycklig och harmonisk efter förlossningen och det känns som ett tydligt tecken på att allt gått bra? Men en stor skara människor tjatar och kräver en fullständig redogörelse för hur förlossningen gick till och det så nära inpå han föddes. Och blir besvikna för att jag inte berättat det ännu..
Linda Blom

Annster

Så fina barn du har och underbar bild :)

Anonym

Men tips?... anledningen är ju för att du vill tjäna pengar. Hade du inte tjänat något så hade du inte varit så angelägen om att tipsa om det. TA då ledigt och njut av bebisen istället? Man törs inte längre ställa frågor till dig för du är dryg och otrevlig i dina svar, tycks vara en del som tycker det. Sen har du haft oro över fl och grinat flera ggr här, klart som tusan man undrar hur det gick då? Du hade ju ställt in dig på att föda hemma vilket du såklart inte gjorde ens. Ja herregud alltså.

Svar: Fast jag har inte gnällt på huruvida jag orkar uppdatera bloggen eller ej :) det gör jag gärna! Men jag kommer fortsätta göra det på mina villkor och jag kommer att skriva det jag känner för. Det är förlossningsberättelsen det gäller :) Att jag har publicerat ett i lägg gällande Kavat-skor där jag tjänar pengar är ingenting jag kommer försvara, för att bloggen är ett av mina jobb sedan många år är ingen hemlighet :) I övrigt så njuter jag fullt ut i bebisbubblan, för det kan man faktiskt göra samtidigt som man publicerar enstaka inlägg i bloggen :) Att vara otrevlig är aldrig ngt jag menar att vara, så jag tror tyvärr att många misstolkar mina svar bara för att jag försöker vara konkret och få fram det jag menar :)
Linda Blom

Anne

Komiskt att vissa inte ser skillnad i att skriva en förlossningsberättelse (jag jobbade med min i flera timmar utspritt över flera veckor) och att lägga upp ett reklaminlägg (tar några minuter).

Svar: Precis så resonerar jag också.. Men det verkar enormt svår att förstå skillnaden :) trött blir jag.. Haha :) Jag har skrivit på berättelsen flera gånger, men det tar liksom tid att få den klar osv. Precis som du så tar det lång tid för mig att skriva också.. :) Men men.. Oavsett vad jag gör så agerar, skriver eller resonerar jag fel i vissa ögon. Bara att inse att det finns dom som verkligen irriterar sig på mig :)
Linda Blom

Therese

Men du kanske kan vara lite trevligare mot oss som du får din lön efter? Jag tror dock det handlar om att du vill dra ut på allt så länge som möjligt och på så vis ha kvar dina läsare som blir nyfiknare och tittar in här precis som innan = mer lön. Men eftersom det är många som upplever dig som otrevlig så är det ju något du ger sken av att vara. Många gånger skriver du på ett sätt som trycker ner andra föräldrar, jag själv brukar inte bry mig alls, men eftersom det är dina läsare som gör så du får en lön varje månad borde du vara lite trevligare och tacksammare. Ha en bra kväll!

Svar: Fast vänta nu! :) Jag får inte lön från er läsare och inte heller mer lön för att jag får fler klick här. Jag har en fast lön varje månad och utöver det för jag betalt för kampanjer som jag utför. Alltså har det ingenting att göra med att jag vill att fler skall klicka in här - för det ökar inte min lön. Är det så svårt att förstå att jag vill ta vara på tiden med min nyfödda son? :) Att jag skriver på ett sätt som trycker ned andra föräldrar förstår jag inte vart du får ifrån, bland det dummaste jag hört faktiskt :) Men jag sätter stopp här.. Jag ids inte hålla på och förklara mer, för det misstolkas bara ändå :) trevlig helg!
Linda Blom

Anonym

Men snälla nån låt människan andas. Hon får väl skriva berättelsen när hon vill, fattar inte varför alla MÅSTE veta hur de gått NU. Men skulle va lite kul ifall Linda bestämmer sig för att inteskriva den alls bara flr att jävlas med idioterna som lägger sånna korkade kommentarer.

Svar: Tack snälla! Tanken har faktiskt slagit mig ;) hihi.
Linda Blom

Anonym

Ang reklaminläggen.. Fan va folk ska klaga på dom, men folk kikar ändå in här och utnyttjar rabatten haha

Isabel

Ja, det var ju jättefint att höra att allt gick väl :) Jag anade att du hade hunnit in osv eftersom du inte skrivit något om en hemmaförlossning. Men det är säkert fullt möjligt att föda hemma /i bilen och ändå må bra efteråt och vara ute med familjen på aktiviteter. I vilken fall tycker jag du gör helt rätt som satsar på familjebubblan just nu. Klart ni har rätt (nästan en skyldighet kan jag tycka) att bara få vara med varandra och gotta i er Colin och Selma. Det är sorgligt och skrämmande att läsa hur många tycker sig kunna kräva både det ena och andra. Jag trodde att det var DIN blogg och att du skriver var tusan du vill i den. Gillar man det inte behöver man ju inte läsa. Jag känner mig åter igen glad över beslutet att sluta blogga. Tufft jobb. Kram på dig.

Svar: Ja oh ja!! Min bästis födde sin dotter hemma i köket och allt gick hur bra som helst :) Så precis som du säger så kan man ju må väldigt bra även efter en "sådan" förlossning, även om hon själv säger att fick hon göra om det skulle hon inte det :) Tack snälla! Så skönt att få bekräftat att människor faktiskt förstår att jag bara kikar in hör korta stunder genom telefonen (tror jag suttit vid datorn 2ggr) och därmed bjuder på snabba, enkla uppdateringar så länge :)
Linda Blom

Anna

Njut i din takt och ta vara på tiden! Jag tror kanske du slipper mer tjat nu när du "släppt bomben" om att du hann in i tid-för jag tror ändå att det är mest det folk är nyfikna på eftersom det varit din oro.
Er son är underbar och Selma ser så stolt ut. Tvåbarnslivet är underbart❤️

Svar: Ja åh! Jag hoppas verkligen det! :) Och tvåbarnslivet ÄR verkligen helt underbart! Nu är vi ju två föräldrar hemma också, men det skall bli spännande att rodda allt själv om ett par veckor. Har en liten pojke som ligger klistrad vid bröstet om dagarna, hihi.
Linda Blom

Anonym

Fast vadå du inte får mer lön när vi går in på din blogg? Varför envisas du med att man ska gå in på din blogg då? Så du menar alltså att du inte får någon lön för att vi klickar in oss på sportamore från din blogg? Och alla dina andra länkar till kampanjer? Som sagt så är det många som tycker du är dryg och otrevlig.

Svar: Nej, jag får inte betalt per klick på varken blogg eller sportamore, det är helt andra upplägg. Och jag kan bara råda er som tycker att jag är så dryg och otrevlig att hålla er härifrån :) Jag tvingar ingen att klicka sig in här, inte heller tvingar jag någon att tycka om mig eller det jag gör. Men uppenbarligen tar det mkt energi från er "hatare" så bespara er det själva och låt bli att följa mig? :) Det behöver ju faktiskt inte vara svårare än så.. Speciellt om man inte klarar av att det finns människor som försörjer sig på en blogg och blir så provocerad av det :)
Linda Blom

Matilda

Men alltså jag FÖRSTÅR inte. Har dessa människor som tjatar inget eget liv? Det låter på många av dem som att de alldeles strax trillar av pinnen om de inte får läsa förlossningsberättelsen NU. Det här är en blogg, skriven av en människa de flesta av läsarna inte ens känner, jag förstår inte hur man kan bli så upprörd och aggressiv över att du helt naturligt vill ta vara på första tiden med din son, istället för att skriva en förlossningsberättelse till en massa främlingar. Jisses, till alla er, tänk vad mycket annat härligt i livet ni kan lägga er energi på istället för att sitta här och vänta.

Svar: Tack snälla!! :)
Linda Blom

Anonym

Alltså jag förstår mig inte på folk! Vad är det med er?! Linda du får ta hur mycket ledig tid du vill. Att få barn är något speciellt och man vill bara njuta av sitt underbara mirakel som har kommit. DU skriver din förlossningberättelse när du själv vill.
Det är inget man hastar ihop!
Skärp er gott folk!
Linda, älskar din blogg 😘

Svar: Tusen tack för dina ord!! : ) Det värmer verkligen!
Linda Blom

Nilla

Ta inte åt dig av vad de ovanför skriver. Blir mörkrädd att det finns de som tar sig friheten att kräva saker fastän det är din blogg. Att man orkar ta den tiden & lägga energi på att vara bitter. Framförallt att människor kan tolka texter så olika & läsa in så mycket kring den som skrev texten från början, imponerande ;) Nä du Linda, Njut av tiden med din familj, familjen är viktigare! Du har så himla vackra barn! Kram på dig från en som läst din blogg så länge jag kan minnas :)

Svar: Tusen tack snälla <3
Linda Blom

Pega Naajarzadeh

Inte första gången du är otrevlig. Tack gode gud är det flera som håller med!!! Tycker bra om dig men när man ser hur du beter dig blir det så man backar. Inte alls kul. All lycka till dig ändå

Svar: Men du har varit här och skrivit riktigt otrevliga kommentarer innan, helt oprovocerat, sedan bad du om ursäkt och nu är du här och irriterar dig igen? : ) Varför håller du dig inte ifrån bloggen istället? : ) Jag "beter" mig inte på något speciellt otrevligt sätt och om man kunde läsa mina svar med mer öppna ögon (och inte ta för givert att jag är sur) så tror jag att man förstår det. Att försöka vara konstruktiv är inte desamma som att vara otrevlig, men ändå uppfattas jag vass bara för att jag inte håller med i det du eller andra skriver. Och om jag inte besvarar kommentarerna så får jag skit för det. Tänk dig in i den situationen också, innan du kritiserar någon : )
Linda Blom

Emelie

Linda, du verkar vara en otroligt fin människa. Jag kan för mitt liv inte förstå hur idioterna som kommenterar kan uppfatta dig som dryg och otrevlig?! Har läst din blogg och följt dig på instagram i massor av år, varje dag, och aldrig någonsin fått den uppfattningen av dig.
Att du ens orkar ta dig tid att svara dom är beundransvärt. Det är inte direkt så att dom förtjänar det...
Jag blir uppriktigt ledsen av att läsa all den här skiten du får, Att folk inte har bättre för sig..!
Njut ordentligt av er bebisbubbla, den går ju som sagt alldeles för fort. :) (känns som att min son föddes förra veckan, men nu är han visst ett halvår.. ;) )
Stor kram till dig! Du är en stor inspiration, varje dag!

Svar: Åh Emelie! Du anar inte vad din kommentar värmde mitt hjärta! Det ÄR frustrerande att försöka förklara/bemöta på ett konstruktivt sätt men ändå hela tiden få fötterna undansparkade och kallad dryg och otrevlig. Det är verkligen inte min mening, men så fort jag inte håller med om det son skrivs (vilket många gånger är rent av elaka grejer) så är det precis så jag uppfattas.. Det är skönt att veta att alla faktiskt inte ser det så :) Kram!!
Linda Blom

Evelina

Det här är helt SJUKT! Sitter det på riktigt vuxna människor och skriver sånt här? Skrämmande.. Kämpa Linda, din blogg är underbar!!

Emma

Hur orkar ni ens med att gnälla på att hon har skrivit eller inte?! LÅT HENNE VARA! Hennes liv, hennes beslut! Och kom inte och säg att "ja men hon är en offentlig person och har pratat så himla mycket om sin oro ang förlossningen osv"
Är ni medvetna om att ni får snällt vänta tills hon känner att hon vill berätta. Precis som att ni följer ett tv program på tv, så kan ni inte komma o styra och gnälla för de inte visas på den dagen och tiden som ni vill.
Vuxna människor (vilket jag antar att de flesta är) tänk steget längre nu, Lindas blogg hennes regler. Passar det inte så kan ni nog läsa något annat som passar er bättre :)
Grattis Linda, ni har två super fina barn!

Svar: Tusen tack snälla!! :)
Linda Blom

Emma

Jag blir så trött när jag läser detta gnäll. Jag har inte följt dig regelbundet Linda men brukar kika in lite då och då (jag blev oerhört glad för er skull att ni var gravida med bebis nr 2!) och de gånger jag har läst har jag aldrig någonsin fått uppfattningen att du skulle vara dryg och otrevlig, tvärtom en väldigt sympatisk och godhjärtad person :)

Evelina

All kärlek till dig!
Ett tips till er som tycker att Linda är otrevlig. För det första: läs allt med ett leende. För det andra. Behandla andra som du själv vill bli behandlad ❤

Michelle - mamma till 2

Detta är ju skrämmande, vad är de för fel på människor egentligen? Och som inte ens vågar skriva sina egna namn, vad gör ni här mer än att gnälla? In och läs hos någon annan, herregud. 2 veckor efter sin förlossning och ni är som iglar på henne!! Linda om jag hade varit du hade jag behållt förlossningsberättelsen för dig och dina närmaste 🙄☺️

Sandra

Men herregud, folk är ju galna. Låt nu Linda njuta av bebisbubblan i fred, vill ni inte läsa bloggen är det bara att sluta. Förlossningsberättelsen kommer senare om den kommer. Tror ni bloggare har en PLIKT att blogga om ALLT eller? Kram Linda, njut av bubblan och jag hoppas du kan ignorera dessa idioter som klagar.


Svar: Tack snälla!!! :)
Linda Blom

Anonym

Läser din blogg för första gången och kommer absolut att fortsätta göra det. Har själv för 2,5 månad sedan blivit tvåbarnsmamma och roligt att läsa om någon i samma sits :) kläderna på fotot i detta inlägg är så fina, vart är de ifrån?

Svar: Vad roligt :) Välkommen!! :) kläderna Colin har är från Newbie och Selmas kläder är från POMPdeLUX :)
Linda Blom

Erica

Sån otroligt fin bild!! :}

Förstår inte kommentarerna ovan alls.. fick en chock hur folk kan bete sig. Jag har inga barn men jag kan förstå att inte det första man vill är att sätta sig och skriva en förlossningsberättelse. Jag förstår inte hur folk resonerar ALLS? Jag är otroligt glad att allt gick bra och att ni fick en frisk liten kille. Läser din blogg dagligen och tycker dina inlägg är toppen! :D

All lycka till er!