14/8-2016 | Colins dop | Dekorationer

Så stod vi där kvällen före dopet och dekorerade lokalen. Jag har alltid väldigt mycket visioner framför mig när det kommer till festligare tillfällen och likaså inför denna, men jag inser också att jag inte kan göra allt och får ordna det så gott jag kan helt enkelt. Och jag tyckte det blev himla fint, med värdefull hjälp som ställde upp och fixade och donade för att få till mina visioner.
 
Precis som inför Selmas dop så hade jag beställt namnvimpel, folierade servetter med dopdatum och namn, pompoms, ballonger, gästbok m.m. från Calligraphen. Dom har så himla mycket roliga och personliga tillbehör för finare tillfällen. Dessutom lade jag en liten chokladbit på varje plats som jag hade dekorerat med en bild på Colin, hans födelseuppgifter som datum, tid och storlek.
 
Girlangerna med cirklarna som ni ser i bakgrunden på bilderna har jag gjort själv.. Och det viktigaste! Alla bilder är fotograferade av min fina vän Patricia! Tacksamheten är enorm!


Det är ju 2016 och vad passar väl inte bättre än en egen hashtag för att samla de eventuella bilderna från tillställningen? Dessa underbara skyltar placerade vi ut på borden och dom kommer från min personliga favorit My Perfect Day. Även dom underbara vita muggarna med silverprickar samt sugrören kommer från den butiken.

 
12
Anonym

Hur sitter ballongerna fast på bordet? Tack för inspo!!

Svar: Vi har knutit en liten tyngd i varje snöre för att hålla ballongerna nere :)
Linda Blom

Anonym

Jaha, smart! Tack :)

Emma

Åh så fint!! Älskar idéen om chokladkakan (och instagram hashtagen), den får nog följa med till min ofödda bebis dop i framtiden.. ;) Härlig inspo!

Frida

Superfint! Tack för fin inspiration till min dotters dop i vinter. Tack för att du delar med dig!

Linda Cathrine Liljemalm

Så otroligt fint du gjort! Visst är det roligt med visioner och att få dekorera och göra fint :)

Alice

Så fantastiskt vackert allt du pysslat med! Du har verkligen ett öga för det där piffet som lyfter kalaset och tillför det lilla extra.

Sarah

Hur gjorde du chokladkakan? Så fint 😍

Svar: Man köper den färdig i papper och sedan klistrade jag bara på ett märke som jag designat och beställt hos calligraphen :)
Linda Blom

Anonym

Vad är det för lokal?:)

Svar: Sockenstugan som tillhör kyrkan :)
Linda Blom

Annster

Så fint :)

Jelly www.brandersibi.com

Wow! Vad fint ni har gjort det :D

Denise

Så fint! Hur har du fyllt ballongerna? (Jag antar att det är helium?). Har du lämnat in dem för att fyllas och satt upp dem dagen innan? Håller det sig över natten?

Ann-Sofi i väst

Så fint kalas för Collins dop. Det skulle vara roligt att få se en bild hur den lilla gottehörnan blev. Laddad med godis och de små skoporna.