LINDAS JULKALENDER 2016 - LUCKA 13 - AVSLUTAD!

I samarbete med Emelie Ohlsson.
Jag är så himla glad för att jag fått möjlighet att presentera denna unika möjlighet i årets julkalender. Kanske går du i väntans tider eller känner någon som gör det (jag garanterar att det är en uppskattad present isf). Emelie Ohlsson är en unik stjärna bland alla fotografer och skapar verkligen fullkomlig magi med sin kamera. 
 
Kort om fotograferingen: Emelie fotograferar året runt och när det kommer till just gravidbilder lämpar sig graviditetsvecka 30-38 allra bäst. Det finns ett 40-tal plagg att låna och nu i vintertid har hon även speciella värmepåsar för att öka komforten för den blivande mamman. Hon planerar dessutom in värmepauser med varm dryck, hur mysigt? Emelie fotograferar i Stockholm, Linköping & Helsingborg, bor ni inte där lovar jag er att det är väl värt att åka för. Ni kan läsa betydligt mer om hur fotograferingarna går till här.
 
FÖR ATT DELTA: 
- Berätta vem som skulle hamna framför kameran om du vann.
 
Glöm inte kontaktuppgifter som mailadress, blogg och/eller instagram.
Du behöver dock inte ha en blogg eller instagram för att delta.
 
Tavla fram t.o.m. 13 december 23:59 - Vinnarna presenteras i detta inlägg.
GOD JUL! : )
 
 AVSLUTAD! Ett stort grattis SOFIE (varasmafron)

Ett litet smakprov från Emelies stora portfolio.
 
 
 
109
Sanna

WOW, vilken fantastiskt vinst! Nu önska jag verkligen så att den stora magen på mig inte bara var onödiga extra kilon, utan ytterligare en liten en. Men sanningen är det att jag bara har dottern, och hon är ju inte så liten längre då hon numera är 9 år.

Så i stället skulle jag vilja överraska en fin vän med detta lyxiga pris. För detta är verkligen ett helt fantastiskt pris, då Emelie är grym och verkligen har stor talang.

Kram Sanna

Thoria

Men ååh, alltså denna vinst! Jag är gravid i v 26 och ännu mer tur så bor jag i Linköping! Ska dock snart flytta till Ödeshög men det är ju bara 40 min bort. Ååh, vad jag hoppas på vinst! :)

Elin

Men gud så roligt med ett annorlunda pris! Jag vill jätte gärna vara med och tävla, jag skulle själv stå framför kameran då, då jag är gravid i vecka 23 och jag vill så gärna föreviga denna älskade stunden, både för min, min man och våran lilla killes skull. Bor själv i stockholm så det skulle vara perfekt!
Kram

Hmtnilsson@gmail.com

Det vore en dröm att få min graviditet förevigad på det här viset. Är i v32 nu och bor i sthlm fram till nyår. Jag kan bara hålla alla fingrar och tår att jag får vinna den här gången. Therese :)

Sara Lindqvist

Åh detta skulle vara så roligt att vinna. Är i v36 redan men skulle jag inte hinna skulle min syster få äran.

Erika

Jag hade placerat mig själv framför kameran. Väntar en litrn flicka i februari och har aldrig känt mig riktigt bekväm eller fin under graviditeten så jag har inte tagit ett enda foto på mig. Men det här var så otroligt vackra bilder så jag hade gärna fått velat vinna detta så jag hade haft några vackra bilder på mig och min lilla tjej i magen.

Kristin

Min fina vän som nu väntar tvillingar till våren 😊 💕
k.westerlund_@hotmail.com

Elin

Det här vill jag gärna ta chansen att vinna! Då jag är gravid med vårt sjätte barn skulle det vara himla roligt att vinna det här då vi aldrig haft råd att föreviga magarna med sådana här vackra bilder.

N

vilken fantastisk tävling och underbara bilder! då jag är gravid med mitt första barn skulle jag så hemskt gärna vilja föreviga detta, med andra ord skulle jag själv hamna framför kameran! Hoppas hoppas!🙏🏻

S

Skulle låta min vackra sambo få stå framför kameran då hon är gravid med vårt första barn! Hoppas få vinna!

S

Skulle låta min vackra sambo få stå framför kameran då hon är gravid med vårt första barn! Hoppas få vinna!

Elin

Jag skulle ge bort vinsten till min underbara vän Malin som väntar sitt andra barn, med bf i juni. Hon förtjänar att få se hur underbar hon är, från insidan och ut.

S

Skulle låta min vackra sambo få stå framför kameran då hon är gravid med vårt första barn! Hoppas få vinna!

Julia Tegelberg

Wow, vilken lucka! Jag är gravid i v.17 just nu och vår lilla är beräknad att komma i maj. Men tanke på alla andra utgifter som kommer så hade jag nog inte unatt mig en gravidfotogragering tyvärr. Det hade passat väldigt fint med en gravid fotografering i mars/april. Skulle gärna vinna denna fantastiska tävling, så håller mina tummar ✊

Sofie - gravid i v 31

Detta är ju årets drömpris! Vem önskar inte att Emelie Ohlsson ska föreviga ens graviditet? Hon är ju helt amazing.
Jag är gravid i vecka 31 och skulle älska att få min runda mage med vår lilla ärta i förevigad på foto. Tänk om det kunde bli verklighet? 😍

Malin Åslund

Men ååå vilket underbart pris. Jag är gravid i V.23 och bebis är beräknad i april. Skulle vara helt fantastiskt att få en magen förervigad av Emelie. 💓

Therese Hansen

Åh. Jag skulle själv tagit priset. Gravid i v 30 just nu med mitt första barn, och skulle bokat en fotografering i januari tillsammans med Emelie. Varit inne och kikat på hennes sida så många gånger under graviditeten, men inte haft ekonomi till att boka tid..
/Therese (@theresehansen)

Malin

Skulle vilja ge mig o min man detta då vi väntar vårt försts barn i mars.

Ida

Jag skulle så gärna vilja vinna detta fina priset! Jag är gravid och beräknar få en liten bebis i slutet av april. Det vore underbart att få föreviga denna underbara tid med hjälp av Emelies fina bilder!
Håller verkligen tummarna!

Lina Sällberg

Jag skulle vilja fota sonen inför hans 2-årsdag!

Desirée Andersson

Vilken dröm! Vi väntar vårt tredje barn och jag har varit så nojig och orolig under alla dessa veckor som gått. Väntar på RUL den 23/12 då vi får se vår bebis för första gången. När jag väntade vår andra dotter lyckades vi inte få ordning på någon ordentlig fotografering vilket vi fick med äldsta dottern. Detta är helt klart den sista graviditeten och jag önskar inget mer än att få njuta och ha många fina minnen ifrån denna väntan, vilket är svårt då tiden går fort och vi har jobb, skola, renovering och två små barn att ta hand om. Skulle se till att hela familjen kunde vara med så vi kan dela och minnas glädjen tillsammans länge. Detta är helt klart den enda present jag skulle behöva under julgranen, en möjlighet till underbara bilder på magen tillsammans med mina älsklingar. Helt klart värt att åka från Falun för.

Sofi

Ahmen, ååh.. Detta skulle jag sååå gärna vilja vinna, men är redan i v 36 och det skulle säkert vara svårt att hinna med även om jag bor i sthlms-trakten. Är gravid med första barnet och grämer mig för att vi inte fotat så mycket :S Och Emelie som är i en klass för sig verkligen!

Sofie

Detta hade varit så himla fantastiskt att vinna. Jag hade nog velat ha fotograferingen själv i och med att jag väntar våra första barn tvillingar. Det hade varit en fantastisk vinst i och med att resan till barn inte varit helt självklar och spikrak för vår del.

Instagram: @varasmafron

WWW.angusfoto.blogg.se

Men dra mig baklänges vilket dunder pris! Vore ju helt magiskt o få stå framför Emelies kamera! Fotoshooten skulle oavkortat gå till mig själv, Woho!

Caroline

Jag skulle ge detta till en extra fin vän som väntar barn i mars! Hoppas på tur! 🍀 😃 😃

Sandra

Vilken fantastisk vinst! Ville bara säga det, känner ingen som är preggo så kan inte tävla :-)

Tara

Jag skulle definitivt ställa mig själv framför kameran för en gångs skull. Hatar att bli fotograferad men detta vore ett minne för livet. Är gravid i vecka 22 efter flera års kämpande så vem vet om det ens blir något syskon. Kanske är detta enda chansen jag får att uppleva en graviditet och då vill jag verkligen föreviga det med en så duktig fotograf som Emelie :)

Linnéa Tegenfeldt

Åh detta skulle vara ett fantastisk pris till mig själv, jag unnar mig sällan något själv och skulle vara fantastiskt att få föreviga denna sista graviditet! V.28 nu så jag har några veckor tillgodo ❤

Anonym

Skulle unna mig själv denna underbara present. Gravid i v 35 och inte hunnit tagit några fina bilder då jag haft fullt upp med en 2 åring och tiden har bara flugit iväg 😅👶

Mia

Jag, min man och magen skulle så framför kameran. Vilken lycka att få bli fotograferad av Emelie som är helt fantastisk på att leverera magiska bilder. Vi har ett tufft år bakom oss med en graviditet som tvingades avbrytas i våras. Nu växer magen igen och det vore så kul att få den på bild 💗

Mia

Jag, min man och magen skulle så framför kameran. Vilken lycka att få bli fotograferad av Emelie som är helt fantastisk på att leverera magiska bilder. Vi har ett tufft år bakom oss med en graviditet som tvingades avbrytas i våras. Nu växer magen igen och det vore så kul att få den på bild 💗

Anna Andrén

Åååh jag älskar hennes foton! Har följt henne så länge jag kan minnas. Då jag själv alltid är den som står framför kameran och inte fick till några bilder i min förra graviditet så hade denna gången vart perfekt (är gravid igen:)) hade vart en dröm som gick i uppfyllelse!

Elin

Mina svägerska! Åh, så mycket hon hade uppskattat detta!

Anonym

Hej!
Jag hoppas denna kommentar är "anonym" eftersom innehållet inte är outat än!
Jag skulle SÅ gärna vilja vinna fotograferingen för att ge till min bror och hans sambo!
Jag hade själv gärna velat ha den men tyvärr är det 6 månader för sent och några fler barn blir det inte. Jag har följt dig på insta länge o delvis på din blogg (är ingen bloggföljare). Vi delar historia med ett första ivf-barn o sen ett av bara farten :) Nog om mig!
Min bror och hans sambo var för snart 1,5 år sen på semester med ett kompisgäng. En av de första nätterna utsattes hon för våldtäkt, i lägenheten de hyrde. Det har inte kunnat fastställas vem förövaren är. Idag har de kontakt med ETT par av de totalt 6andra de reste med. Övriga har stuckit huvudet i sanden för att de känner sig anklagade. Mer detaljer finns såklart men det är ovesäntligt. De berättar sin historia om tiden efter våldtäkten i föreningen Tillsammans julkalender på fb. Cissi ska dessutom delta i ett klipp på svenska hjältar galan där hon berättar. Till saken hör är att hon vid tillfället var ideellt engagerad (ordförande) i en förening för våldsutsatta kvinnor i deras dåvarande hemstad. Plötsligt var hon den utsatta. Uppdraget och engagemanget fick naturligtvis avslutas.
Tidigare i höst råkade de avslöja att de var gravida! Jag älskar det!! Jag är så lycklig över att bli faster ❤️ Är redan moster till Anna Grundström Rundhs 4 fina älsklingar. Men efter alla resor jag själv och min bror gjort är detta något alldeles extra. Gråter av glädje när jag tänker på det. Paret har nyss köpt ny lägenhet. En exklusiv fotografering kommer de inte att prioritera. Jag kommer aldrig ha råd att ge bort något så fint. Men jag vill verkligen för de är så speciella och de förtjänar det!

Jag hoppas, hoppas att jag får möjligheten. Förlåt för extremt långt mail. Tänk om alla skriver som jag 🙈

Tack,
Vänligen
Lina Grundström
Tyresö


Hanna

Jag skulle bli så otroligt glad om jag fick bli fotograferad eftersom detta är vårt första lilla underverk och jag har varit så ledsen över att jag och min man inte kommer att ha råd med en gravidfotografering. Jag är gravid i v22 och vi ska få träffa vår lilla gåva i april. Kram

Evelina L

Åh Emelie är ju fantastisk och jag vill så gärna vara med och tävla, och priset skulle gå till mig själv. Då jag dock ännu inte är gravid, tävlar jag med lite längre framförhållning. Skulle priset vara tidsbegränsad, så vill jag isf ge vinsten till min bästis som väntar barn i slutet av januari! Båda vi kan komma till Helsingborg för fotografering. Nu håller jag tummarna resten av dagen!!

Christine%252525252525252520

Wow så fantastiska bilder. Jag skulle själv mer än gärna stå modell. Är nu i vecka 32 och har bf i början på februari. Skulle ta mig till Helsingborg för en fotografering om jag vinner. Med min förstfödda blev det aldrig någon gravidfotogragering då jag blev inlagd sista tiden och och fick chansen till att ta några foton. Nu hoppas jag få föreviga min fina gravidmage.

Robin

Såg att min sambo taggat mig, hon har visat bilder tidigare och jag skulle så gärna ge henne det i julklapp, brukar vara dålig på presenter tyvärr.. En efterlängtad bebis kommer till oss i april/maj! Min sambos blogg: sofiatjernberg@blogg.se och mail sofia.tjernberg@svenskfast.se

Jessica

Vilken underbar upplevelse! Jag älskar vintern så mycket att vi även gifte oss på vintern, därför skulle en fotografering denna årstid betyda extra mycket för oss. Väntar vårt sista barn så det är nu eller aldrig!

Med hopp om god tur 🙏🏻

Jag har BF 14/1 och kan ta mig var som helst i Sverige för en fotoshoot.
När det gäller gravidkläder lånar jag gärna något som passar en mage med SF-mått 32 cm och jag väger 66kg och är 169cm lång.

Tibella

Wow så duktig! Detta skulle jag vilja vinna💖 Väntar barn och skulle vara så fint att kunna föreviga den växande magen på bild☺️💕

MALIN

Min största dröm är att få fotograferas av Emelie. Hon är en stor förebild för mig i min fotografering och som mig som fotograf.

Efter 5 år av längtan, 3 ivfer och 2 utomkvedshavandeskap ska vi äntligen få vår lilla tjej i februari.

För mig vore de helt otroligt och stor ära att fotograferas av henne och att hon faktiskt skulle föreviga magen.

❤️

Heidi

Det vore underbart att få bli fotad av duktiga Emelie. Har följt henne länge och beundrar alla bilder hon tar. Jag har BF i februari så de skulle passa perfekt att föreviga magen snart =)

Minna Nehvonen

DRÖMVINST!

Jag är i vecka 27 och drömmer om att föreviga min första graviditet med vackra bilder och att få proffset Emelie göra detta vore en dröm.

Många utgifter just nu att se över med allt som skall köpas, och en vinst som denna vore årets julklapp. Magiska bilder och jag åker gärna dit Emelie befinner sig för att få dessa bilder på mig och min mage där vår prinsessa växer för fullt.

Nu håller jag mina tummar hårt för att få föreviga magen i ett vinterlandskap av Emelie.

rebecca

Jag hade gett fotograferingen till mig själv och den fina julklappen vi fått (fick ett plus igår) :D

Maria

Jag skulle ge detta till min bästa vän som äntligen efter 4års kämpande är gravid med sitt första barn och min blivande guddotter ❤

Nathalie Larson

Jag skulle ställa mig själv framför kameran då vi väntar vårt första barn och de skulle vara guldvärt att få de förevigat på bild❤️

Anonym

Detta är vår tredje och sista graviditet. Bebisen är beräknad till 8 maj. Skulle vara helt underbart att få chansen till att föreviga magen hos en riktigt bra fotograf denna gång ❤️ Våra barn är såkallade psuedotvillingar. Vore verkligen fantastiskt att få minnas och se tillbaka på denna tid sedan med syskonen och magen.

Anonym

Detta är vår tredje och sista graviditet. Bebisen är beräknad till 8 maj. Skulle vara helt underbart att få chansen till att föreviga magen hos en riktigt bra fotograf denna gång ❤️ Våra barn är såkallade psuedotvillingar. Vore verkligen fantastiskt att få minnas och se tillbaka på denna tid sedan med syskonen och magen.

Julia

Jag skulle så gärna vilja bli fotograferad innan vår lilla kommer i mars. Det är vårt första barn och efter att ha försökt i över två år lyckades vi äntligen plussa i somras. Trodde att graviditeten skulle gå som en dans, men efter vecka 15 började illamåendet. I kombination med svimningar (vilket jag vet att du också haft problem med när du väntade Colin?) Det innebar sängliggande för mig i drygt tre månaders tid, och nu börjar jag äntligen känna mig piggare igen. Efter att ha spenderat så mycket tid i sovrummet hade det varit fantastiskt att få åka på roadtrip till Linköping (Vi bor i Göteborg) för att få föreviga magen. Som det känns nu så är det enda chansen som blir nämligen...

Tack för en mysig och jordnära blogg med underbara bilder! <3

Alexandra nilsson

Oj vilken härlig lucka idag igen! Jag får nog vara ego och säga att jag själv skulle hamna framför kameran! Gjorde ingen gravid fotografering med vår dotter och väntar nu bebis igen som är beräknad till 14/2, så kanske är dax att göra en fin fotografering då! Såklart hade min lilla dotter nog också velat vara med framför kameran !

Hannah

Jag har haft ett missfall, men bebisen som kommer komma bli då dubbel så mycket uppskattat!

Charlotte

Om jag skulle vinna så skulle jag vilja stå framför kameran. Emelie är en stor inspirationskälla för mig, jag älskar hennes bilder :)

ELin

Hej Linda!

Jag och min fina sambo väntar vårt första barn och jag vill gärna vinna för vår skull. Föreviga det magiska som sker i kroppen och på barnet vi väntar. Jag är i vecka 21 nu och önskar mig verkligen en fotografering i julklapp. <3

Julia

När man inte tror att luckorna kan bli bättre..! :)

Jag har följt Emelie i många år, följer henne fortfarande på instagram och dör en smula av hennes fantastiska bilder. Hon är en riktig förebild för mig som oftast står bakom kameran själv och jag önskar att komma upp till hennes nivå själv en dag! Har köpt kurser hos Emelie och har alltid drömt om att få bli fotograferad själv av henne en vacker dag.

Nu är jag ju själv gravid med barn nummer 2, har BF 28/2 och går alltså in i vecka 30 imorgon (redan - hjälp!). Så ja - om jag vinner är det jag som önskar att stå framför kameran ;) Nu bor jag ju inte i någon av städerna där hon fotar men tar mig givetvis dit med glädje om jag blir den lyckliga vinnaren i den här luckan. <3

Amanda

Framför kameran skulle jag hamna, jag som dock hatar det men verkligen skulle vilja föreviga mig och min mage. Jag tar bilder varje vecka men inget klår Emelie Ohlsson's bilder, en fotograf som för mig varit en stor förebild inte bara bildmässigt utan personligt!

Charlotta

Om jag hade vunnit hade jag satt mig själv framför kameran. Jag väntar barn nummer två nu i maj. Hoppas hoppas

Veronica Lindahl

Att få vara gravid är en gåva, väntar nu mitt andra barn med bf 4 april. Denna kärlek och utstråling man som gravid bär på vore fantastiskt att få föreviga med dessa bilders trålska magi. Så jag skulle ställa mig själv framför kameran :)

Linnéa Wiik

Min mans syster Elin, som bor i Karlstad ska få sitt första barn i februari! Vilken fantastisk julklapp det skulle vara att få ge henne det här 👏🏻🤗🌟🍀💫
Jag vet att hon inte skulle komma op tanken själv att göra det här, men det skulle vara så kul att föreviga den här tiden, och hon är så otroligt vacker dessutom i sin fina mage! Jag håller tummarna SÅ mycket!! ✊💫

Malin

Åh jag måste ju bara vara med i tävlingen för att få chansen att föreviga mig själv med bebis nummer två i magen. Jag blev fotograferad av Emelie med mitt nuvarande barn Vincent som kom i slutet av februari. Fullkomligt älskar bilderna och de betyder så mycket för mig. Nu är jag gravid igen och väntar lillasyster i slutet av April. Dessvärre räcker inte budgeten till ytterliggare en gravidfotograferingen eftersom jag inte hinner gå tillbaka och jobba mellan och därför måste pressa föräldrardagarna till max. Hade varit så otroligt kul om jag vann och fick äran att bli fotograferad av Emelie även denna graviditeten <3

Mejladress: malyyn@live.se
Instagram: malinguss

Sandra

Jag skulle ge bort vinsten till min underbara vän minna. Hon ska ha barn i mars :)) hoppas på vinst 😃😃😍

Frida

Jag skulle ge bort dagens luckas vinst till min fina vän @minnisen som får en liten tös 16/3-17! Minna skulle bli så fin framför kameran!

Frida

Jag skulle ge bort dagens luckas vinst till min fina vän @minnisen som får en liten tös 16/3-17! Minna skulle bli så fin framför kameran!

Amanda Persson

Min syster som väntar sitt första barn, jag tror inte att hon kommer unna sig den möjligheten att låta sig bli fotograferad innan barnet kommer i mars. Tror inte heller att hennes man har övervägt att fotografera min syster under hennes första graviditet.

Therese S

Om jag vann så skulle jag själv bli fotograferad. 😍 Jag är gravid i v 25 och det har varit en tuff graviditet psykologiskt. Precis innan vi blev gravida med "lillasyster" så fick vi ett missfall. Den rädsla att det skulle ske igen av funnits med hela denna graviditeten. Det hade varit så roligt att bli fotograferad av Emelie och ha nått fint och roligt att se tillbaka på.

Blivande moster

Jag skulle vilja vinna denna och ge i julklapp till min syster. Hon och hennes man har en skatt som är beräknad i Mars och som blivande moster hade jag velat unna de denna fotografering. Att låta henne göra denna fotograferingen hade gjort mig så glad för att föreviga denna tid i deras liv som är påväg mot någonting magiskt.

Evelina Ylilehto #mbeydesign

Mys Lucia! Skulle jag vinna denna fantastiska fotografering skulle jag ge bort den till världens bästa kusin Minna Nehvonen #minnisen. Hon är verkligen en fantastisk person, inte bara galet generös utan även en bra lyssnare och peppar mig alltid vid svåra beslut! Är såå lycklig ut i tårna över att hon nu 2017 ska ha bebis! Studerar design och hantverk och vet hur mycket vackra fotografier kan betyda! Anyway! Ha en fantastisk Lucia och krama varandra extra mycket VARJE dag ❤️

Mikaela

Min underbara vän Karin skulle få den här fantastiska gravidfotograferingen om jag vann. Det vore en helt fantastiskt julklapp att ge henne då hon verkligen är värd en sådan här upplevelse!
Jag håller verkligen tummarna för vinst!

Linda Askstrand

Om jag vann skulle jag ge bort det här som en julklapp till mina vänner som väntar sitt andra barn. Mikaela, som nu är gravid är en av dom finaste vännerna man kan ha och hon skulle bli så glad och chockad om hon fick det här i julklapp! ♥

Sandra Ingvaldsson

Jag skulle vilja vinna denna lucka till min vackra svägerska som är i v.27. Tänk att min storebror ska få en liten prinsessa! Hade vart kul att få ge denna gåva från världens lyckligaste, blivande faster.

Martina

Åh! Jag känner en som är gravid just nu, och det är den vän jag känt allra, allra längst här i livet. Vi blev kompisar när jag var 2 år, drygt 26 år sedan nu! För snart 5 år sedan fick hon tvillingar, två söta småtjejer. Nu väntas en liten plutt till, så den här mamman har att göra om dagarna, och hon är dessutom en av de mest fantastiska kollegor jag har haft, en undersköterska med större hjärta får man leta efter. <3 Att få vinna en fotografering till henne hos en av mina stora fotografidoler hade varit helt magiskt!

Malin Sperling

Åhhh denna fotograf ser jag upp till!! 😍 Verkar så varm o genuin!! Jag önskar ja kunde svarat att jag själv vart den som skulle stå framför hennes kamera men trivs inte alls där o min knodd kom nyligen ut ♡
Min syster samt min mans brorsas fru är gravida med 2 veckors mellanrum så hade självklart velat ge någon av dem detta! Mannens bror å fru bor i Lund så hade nog fallit mest naturligt på dem! Så vackert par ❤❤❤

Netasha

Ååh vad jag älskar Emelie Ohlsson. Var på en privatfotograferings kurs med henne när jag bodde i Stockholm för ungefär 8 år sedan :P Skulle vara helt magiskt att träffa henne igen! Jag skulle stå framför kameran när min mage är större! :) Ååh gu vilken underbar möjlighet!

Anu

Detta skulle vara en dröm att få bli fotograferad av en fantastisk fotograf. Väntar vårt andra barn med fb i början av juni och skulle va underbart att få ha fina vårbilder på graviditeten 💕.

Anu

Detta skulle vara en dröm att få bli fotograferad av en fantastisk fotograf. Väntar vårt andra barn med fb i början av juni och skulle va underbart att få ha fina vårbilder på graviditeten 💕.

Ida

Jag skulle vilka ge min fina svägerska Johanna den här fotograferingen. Hon väntar sin andra lilla skatt i april ❤️

Madeleine M

19alvera82 på Instagram

Den som skulle stå framför kameran skulle vara mig själv. Vi unnade oss inte lyxen att ta gravidbilder av en proffsfotograf med första barnet men det är något vi vill med den bebis jag nu har i magen.

Jennifer

Jag och min pojkvän skulle hamna framför kameran, vi har inte så jättemånga bilder på oss tillsammans. Även fast vi varit tillsammans i snart 4 år.

Sofie

Jag skulle definitivt behålla detta pris själv. Efter 3 & 1/2 års kämpande så är jag nu äntligen gravid genom ivf och med donator. Så efter en lång tid med många tuffa beslut ska jag och min man äntligen få vårt första, extremt efterlängtade, barn i juni. Jag har alltid velat göra en gravidfotografering och till och med varit nära att boka med Emelie, men tyvärr fått inse att efter ivf så är det helt enkelt inte ekonomiskt möjligt. Jag hoppas verkligen att jag får chansen på detta sätt istället! ❤️

Sofia

Jag skulle låta min gravida vän Helena, som också hjälpt mig i samband med min förlossning för två år sedan samt i jakten på nytt jobb. Helena är gravid i vecka 19 och jag vet att en fotografering skulle vara så uppskattat att få åka iväg på :)

Amanda

Vilken lucka!! Jag är själv gravid i v. 14 & skulle unna mig denna fotografering själv. Om än det blir en bit att åka så tänker jag absolut att det är värt det :)

Belinda

Åh, ryser så duktig hon är på att föreviga minnen som dessa!

Jag skulle själv stå modell, är i vecka 25 och bebis är beräknad till den 6 april- samma dag som jag och min sambo varit ett par i 8 år. Så en resa från andra sidan Sverige skulle det helt klart vara värt!

Emelie Hagelin

Åååh, det hade varit en dröm att föreviga min lilla familj som till midsommar blir större.. Emelie fotograferade mitt och min mans bröllop i somras och det är få som kan fånga ögonblick och känslor på det sättet hon kan! För att inte tala om det magiska ljuset!

Lottie Nordh

Vilken fantastisk tävling! Jag skulle gärna gett mig själv denna fotografering. Efter en tuff tid av försök till att bli gravida väntar jag och min sambo nu vårt första barn som beräknas komma i mars. Det skulle vara fantastiskt att få föreviga detta 🙂

Helene

Vore helt magiskt! När jag va gravid med sonen fotades vi av Emma Bertilsson och nu väntar vi vårt andra barn beräknad i maj så skulle vilja få otroligt vackra vårbilder tillsammans med sambon och sonen innan vår lilla skatt kommer till världen!

Jennifer

Jag tävlar för min allra bästa kompis skull, hon väntar en liten som förväntas komma i juli. Hon förtjänar detta för att hon helt enkelt bara är bäst!

Jenniferranderssonn heter jag på instagram!

Diana

Vilket underbart pris. Jag skulle så gärna vilja att min mormor och mamma blev fotade tillsammans. Mormor och mamma kommer från ett krigshärjat land och har sett så mycket elände i sitt liv. mamma flydde hit på 80-talet och träffade under åren fram till 2003 sin mamma en handfull gånger. Nu bor även mormor i Sverige och jag VET att dom skulle bli så oändligt glada om dom fick bli fotade tillsammans. ❤️

Diana

Jag insåg precis att det bara vad gravidfotografering priset gällde :( så bortse den min kommentar! Blev så ivrig att jag inte tänkte till så noga

Sabina

Kanske egoistiskt men önskar ju och få vinsten själv 😊 är i vecka 32 och det hade ju varit underbart och föreviga magen speciellt tillsammans med blivande pappan. Vi gifte oss nu i novemver men fick tyvärr inga fina bilder då vi hade litet bröllop och det hade ju varit underbart och föreviga det bästa som hänt oss, bebisen 😍❤.

Amanda Persson

Jag är själv gravid i v. 22 och skulle gärna tillsammans med min sambo föreviga denna graviditet av vårt första barn genom att bli fotograferad av Emelie! 🙏🏼Vi väntar en liten dotter i april 💗 Vi hade bestämt oss för att dokumentera detta i bilder vecka för vecka för att se magen växa och kunna spara som minne, men vi har inte tagit en enda bild pga tidsbrist och ork.. Jobbar som sjuksköterska så det blir många helger, kvällar och nätter varvat med dagtid. Älskar mitt jobb men det skulle vara underbart att för en dag lägga all fokus på mig och min familj och skapa minnen tillsammans! 💗

maja

Magen som innehåller mina barns kusin skulle få denna fotografering. Den mamman förtjänar verkligen detta ♡

Jeanette

Vilken dröm vinst 😍, skulle ge detta till min bästa kompis som väntar sitt första barn i april 😊 min instagram: Frubard min mail:jeanettebard@outlook.com

Patrik Ulfves

Jag skulle ge bort fotograferingen till min vackra gravida fru. Vi har efter ca 5-års kämpande äntligen lyckats bli gravida och väntar en liten dotter i februari.

Jag hoppas att hon vinner detta då hon skulle bli så glad!

Min adress är patrik@mallannphotos.se
Min fru har malinulfves@live.se

Karro

Om jag vann detta skulle jag ge den till min fina vän Tove som bor i Linköping och är gravid ❤️ Hon är en riktig glädjespridare och får alla omkring henne att må bra.

Emma

@msemmas

Mikaela

Om jag skulle vinna skulle jag ge det fina priset till min bästa tjejkompis! Hon är beräknad i maj och skulle bli jätte glad. Det var hon som tog fina bilder på mig när jag var gravid så vore kul att ge det här tillbaka! 💕🎀

Mikaela

Om jag skulle vinna skulle jag ge det fina priset till min bästa tjejkompis! Hon är beräknad i maj och skulle bli jätte glad. Det var hon som tog fina bilder på mig när jag var gravid så vore kul att ge det här tillbaka! 💕🎀

JeanetteF

Det skulle få bli mig själv, sambon och kanske storebror framför kameran. Emelie ser ut att ta magiska bilder så att få föreviga magen på detta viset denna gången vore ett fantastiskt minne.

Åsa

Magiskt!
Jag skulle ge bort detta till hon som var vid min sida genom hela min graviditet trots att hennes egen barnlängtan gjorde så ont. Hon som ändå kunde glädjas åt min växande mage när hennes egen gång på gång förblev tom. Nu är det äntligen hennes tur. Efter 5 långa år. Jag vill att hon ska minnas varje sekund!

Felicia

Åh det här hade verkligen varit en dröm! Efter en något slingrig väg så väntar jag och min älskade fästman äntligen vårt första barn som är beräknat 17 februari så självklart skulle vi vilja föreviga detta otroliga mirakel❤ Magen växer så det knakar och på lördag går vi in i vecka 32 ❤
Kontaktuppgifter: feliciadanielsson@hotmail.com
Instagram: @pysselfian
Blogg: nouw.com/feliciadanielsson

Madde / ★ Livet som mamma, lärare och doula i Dalarna ★

Skulle ge den till en gravid vän :)

zizzy@spray.se

Jag vill gärna bli fotad! Är varken gravid, vältränad eller vacker. Jag är bara jag. Anna zizzy@spray.se

Therese

Oh!!! Har alltid velat bli fotad av Emelie!
Bor i Helsingborg men plånboken har liksom aldrig tillåtit, jag och snart två-åriga dottern hade stått framför kameran, mest för att det aldrig riktigt blivit att det är jag och hon som fastnar på bild vid olika tillfällen men mest för att pryda mitt och hennes nya hem, vår lilla familj.👩‍👧❤️

Anna Blomqvist

Vilken fantastisk lucka! 😍
Har drömt om en fotografering med Emelie, men tyvärr så kom sonen tidigare än beräknat så någon fotografering blev aldrig av. Nu väntar vi på lillasyster så det skulle vara helt fantastiskt att få chansen att stå framför Emelies kamera med barnens pappa 💕 Har aldrig gillat att stå framför kameran men en graviditet är verkligen något magiskt så det om något är värt att föreviga 😍💕

Rebecca Häggblad

Alltså hur underbart pris?! 😍 Tyvärr är jag inte själv gravid (kanske man skulle bli för att få bli fotograferad) men hoppas verkligen att varenda kotte som är är med o tävlar! Själv har båda våra graviditeter blivit förevigade av Emelie och vi är verkligen mer än nöjda med resultatet! Om jag skulle vinna hade jag utan tvekan ställt min syster framför kameran, skulle gärna vilja skämma bort henne med något sånt här!

Ebbafilicia

Jag skulle mer än gärna vilja ge bort en fotografering till min fina vän som väntar en liten, beräknad att komma i mitten av mars! :) håller tummarna 🌸

Emelie

Skulle ge detta till min älskade syster som väntar sitt andra barn i juni! :-)

Sara

Jag, min man och våran dotter bor i Norrbotten i Piteå och nu väntar vi tillökning i maj. Hade varit en roligt upplevelse att få vara med på en fotografering och få ett minne för livet. Skulle även vara en perfekt anledning för för en mini semester i Stockholm.

Och om vi skulle vinna skulle jag fråga fotografen om det gick bra att bjuda med min syster som också väntar barn fast i juli(7 veckor mellan) hon och hennes man har också en dotter sen tidigare och våra flickor är lika gamla. Hade varit magiskt att våra flickor som är födda sommaren 2015 fick vara med på bilder med sina kusiner och syskonen i magen :) blir varm av bara tanken

Emelie

Åh vilken fantastisk lucka detta var då! Jag är gravid med vårt andra barn (en lillebror) jag skulle ge fotograferingen till mig själv för att föreviga och ge lite magi till denna graviditet efter en jobbig höst med sjukdom och bortgång av en älskad mamma/svärmor/farmor

Lisa

Jag skulle vilja ge denna fotografering till min bästa vän Elin som för knappt ett år sedan fick sitt första barn och nu fått veta att hon bär på nr 2. Vilket alltså inte var planerat, välkommet men inte planerat. Hon är halvvägs in i sin graviditet när plusset kommer och hon känner sig "snuvad" på första tiden. Hon skulle aldrig unna sig själv en gravidfotografering, därför känns det extra kul om man skulle vinna en åt henne. Hon trivs framför kameran!