LINDAS JULKALENDER 2016 - LUCKA 9 - AVSLUTAD!

I samarbete med Färg & Form
 
I dagens lucka finner ni ett paket innehållande Färg & Forms ljuvliga serie med molnkonturer. En stor favorit hos mig. Hela två personer vinner:
1 påslakanset
1 stolsdyna
1 haklapp
Allt i valfri färg (rosa, grå, mintgrön eller ljusblå).
 
FÖR ATT DELTA:
- Motivera vem som skulle få priset och varför du vill vinna.
- Följ gärna @fargformsweden på instagram.
 
Glöm inte kontaktuppgifter som mailadress, blogg och/eller instagram.
Du behöver dock inte ha en blogg eller instagram för att delta.
 
Tävla fram t.o.m. 9 december klockan 23:59 - Vinnaren presenteras i detta inlägg.
GOD JUL : )
 
GRATTIS Ellinor!
 
169
Annica L

Älskar mönstret skulle gärna vilja vinna till dottern i rosa.

Sanna

Vilket fantastiskt pris! Detta vore underbart till min kusins barn i julklapp. Min kusin ställde upp otroligt mycket för mig när jag blev ensamstående mamma redan vid 16 års ålder, det var en tidpunkt då många lämnade mig och man insåg vem som var ens riktiga vänner.

Nu har hon själv fått sitt första barn sedan några månader tillbaka, så denna vinst hade verkligen varit perfekt till lilla Elenore. Det hade dessutom varit ett fint sätt för mig att få ge tillbaka något litet.

Kram Sanna

EmelieÅ

Om jag vann skulle min son ta del utav vinsten. Han är mitt andra barn, och han har fått ärva mycket utav äldre syskon. Inget negativt i det, men kul att få helt nya saker.
Och moln motiv är verkligen en favorit här hemma. Sonen har till och med molntapet☁️💙

Jennie

Sova, sitta, äta, vi vill inte mäta, men upp i det blå min dotter du kan nå. Vad passar då om inte ett moln?

Tatiana

Skulle så gärna vilja vinna dessa åt min dotter Cléo som är 5 mån. Hon börjar lite smått lära sig att sitta och vi har en gammal matstol vi tänkte måla vit. Skulle välja det rosa setet som skulle matcha fint både den vita sängen och matstolen. Som en dröm bland molnen!

Följer på Instagram som tatsuli_tatiana.

Jennifer

Åh vad fina vinster! Min bebis ska inom kort få börja provsitta matstol och insåg i detta nu att vi faktiskt inte har någon dyna! Någon haklapp har vi inte hunnit skaffa ännu heller... Lite nya sängkläder skulle verkligen behövas då lillbruden spyr mycket och lääänge efter amning, så det blir mycket tvätt... Och utan tvättmaskin i lägenheten så behövs det en del ombyten ;)

Sara Lindqvist

Om jag vann går priset till vår första bebis som vi får träffa om ca 1 månad, så spännande. Det vore roligt med en sådan fin välkommen till världen-present! Mintgrön skulle vara superfint eftersom vi inte vet om det är en tjej eller kille än.

Frida

Jag hade velat vinna ett grått set till min son som är fyra månader. Väldigt passande när det snart är dags för herrn att sitta med vid matbordet 😊

Therese Hansen

Jag skulle ge detta till den vilda bebisen som finns i min mage och beräknas titta ut i februari! Länge kikat på färg och forms saker, men inte haft råd hittills att köpa det fina :( med allt annat man ska ha råd att köpa till bebis får man spara in på vissa grejer..
Håller såååå tummarna!
/Therese (@theresehansen)

Ellinor

Så himla fina saker! Om jag vann skulle jag vilja vinna i färgen mintgrön och min dotter skulle få sakerna i julklapp. Hade inte tänkt köpa något till henne i julklapp då hon bara är 8 månader och inte skulle bli ledsen, men om jag vann hade ju det alltid varit trevligt 😁

JagochEmilia

Ååh skulle jag ha turen att vinna så skulle våran bebis som kommer i februari få detta fina paket, så svårt att bara välja en färg när alla färger är lika fina men de hade fått bli den mintgröna.

Jennie

Detta skulle dottern Saga få, underbart fint !

Marianne

Mitt barnbarn skulle få det. Det mintgröna ser underbart ut.

Therese

Lilla dottern Evy önskar få,
En jättestor klapp eller tre fina små.
För att förgylla vardagen med lyx och glamour,
och få oss att glömma allt om blöjor, smuts och snor.
Äta, sova och sitta vi gör,
Vi behöver verkligen detta; ropar vi i kör.
Kram på dig

Emma

Sonen skulle få detta i grått :)

Caroline Viklund

Om jag vann dagens lucka hade jag med glädje vela ge bort detta som ett välkommen till världen paket till en vän som denna månad får sitt första barn.

Mail: Carroovklnd@hotmail.com

Hillevi

Min dotter skulle få påslakanssetet o sonen dyna och hakklspp. Vi bor så litet så vi sover i samma rum. Vi har försökt inreda en egen liten hörna med ny säng till dottern. Hade vart så skoj att också få ge henne ett nytt lakansset!

Anonym

Oj dedär skulle komma mer än passligt till vår dotter, om jag skulle ha turen denna gång.. tycker de är så mysiga färg och forms, så tidslösa eftersom de har en så svag färg och svagt mönstrade. Hoppas hoppas på turen även denna gång :)
annihaggman@gmail.com

Monica Nilsson

För snart 7 v sedan blev jag mormor till en liten Betty. Hon skulle få den här fina julklappen.

Sandra

Det skulle min syrra få som väntar barn 24 dec🎅 Vore perfekt julklapp till den lille❤️

Sofie

Nyheter från färg och form är ljuvliga! Skulle så gärna vilja ge det rosa till vår lilla lillasyster, vår prinsessa som nu har gjort vår familj så komplett!

Michelle

Skulle vara perfekt till min son som precis fått börja smaka på lite mat 😃

Anu

Dessa pastelliga färger är ju underbara! Detta skulle vår bebis i magen få, trots att man har en del saker sparat sen storasyster va mindre så är det ju kul med lite nytt bebisen 😃.

Linnéa Horsner

Jag skulle vilja vinna denna fina vinst till vår Edvin, jag tycker så mycket om Färg & Forms produkter och tycker de är stilrena och tidlösa, fungerar till både pojke och flicka.
Linnéa Horsner
Linneahorsner@hotmail.com
Linneahorsner.blogg.se

Caroline

Åh detta hade jag velat vinna till lillasyster som kommer i januari! Går hemma med foglossning i väntan på henne, med detta set hade jag kunna "boa" lite mysigt!! ❤ @Caarro på lnsta

Eni

Vinsten skulle gå till min söta brorsson. Stackarn får ärva allt av storasyster och mina barn, tänkte att ett nytt påslakanset och haklapp kan han i alla fall få 🙈🙊

Hannah

till min lilla Evangelina, mys pys ser det ut som! Foljat färgformsweden som svengalskan. God jul!

Anonym

Min son skulle få detta, han skulle komma ha detta till användning väldigt mycket!
Aloeveraroz@live.se lantfjollan86

Malin w Moments.by.Malin

Skulle vi vara en av dessa 2 som vinner detta pris så skulle våran lilla bebis få det som är beräknad 12 januari 😊 självklart i färgen grått! Jag vill vinna för att det faktiskt är 2 av 3 saker vi inte har till bebisen än... Inte bara för vinnandets skull utan det skulle hjälpa en massa nu när plånboken är tunn efter jul. :)

Sanna

Detta underbara sett skulle min dotter få, hon som bara begagnat har. Skulle kännas fint att få ge henne några nya fina textiler ☺️✨ Om vi skulle vinna önskar vi oss färgen mintgrön 😍

Jonna

Min son Sixten skulle få detta! Han har precis börjat äta själv o herreguuu va kladdigt det blir! Stolsdynan vore toppen för varje gång vi torkar honom i ansiktet slår han bakut och får stolen i sitt lilla bakhuvud :/
Sängkläder vore ju awsome för han har snart växt ur sin bedside crib och behöver då flytta över i spjälsängen vilken vi faktiskt inte har varesig täcke eller kudde till än :)

Erika

Detta hade varit en perfekt present till sonens första kusin som är beräknad till våren! 😊 Vår son har blivit så bortskämd av sin faster så nu är det vår tur att skämma bort den kommande kusinen tycker jag! ❤ Håller tummarna!

Mikaela malm

M.malm på instagram och följer fargformsweden!

Stolsdynan och haklappen hade vart perfekt då det snart är dags att börja med smakportioner här - i dags läget har vi bara en stol ingen dyna. Och en bra haklapp är ju guld då jag insett att det kommer bli rätt
kladdigt 🙈 Och bäddsettet är ju SÅ fint. Hade passar bra i spjälsängen när han börjar använda den 🌟

Magdalena

Hade jag fått vinna hade jag gett detta till min dotter. Perfekt nu när hon ska få sin första barnstol till jul och börjat äta vanlig mat lite smått :)

JESSICA

Vår lilla kille som blir 4 månader på tisdag skulle få detta set. Snart är det dags att börja med smakportioner så en haklapp och sittdyna vore ju perfekt. Örngott går oxo alltid åt!

Johanna

Jag skulle ge det till min lilla dotter som mest fått ärva av storasystern.

Nathalie Gustafsson

Hej! Jag vill vara med och tävla om detta superfina set från färg och form med moln 🦄⭐️ Jag skulle ge bädd-setet till den äldste sonen som precis ska börja sova i egen säng (i eget rum) och stolsdynan till minstingen så han sitter skönare när vi nu ska introducera vanlig mat för honom. Hoppas på tur ❤️ God jul!

Signe

Ett rosa set till bebisflickan i magen.
Något sådant har vi inte köpt till henne utan hon får ärva efter storebror, vore roligt med något nytt och rosa dessutom 😍

Felicia Larsson

Min son Lian skulle så gärna vilja ha detta i färgen mintgrön, så det skulle jag ge honom i julklapp! :)

Victoria

Min systerdotter Katie som firar sin allra första jul <3

Malin

En eventuell vinst skulle jag ge till min 6-veckors kille! Som lillebror får han annars ärva mycket från brorsan! Håller mina tummar!

Jessica wendel

Återigen vår minsta Sigge, 4 mån. Snart dags att börja smaka på mat så då blir ju dynan och haklappen perfekt. Även nestet kommer snart att överges och då behövs fina sängkläder.
Jag älskar mintgrönt så den färgen skullemvi vilja vinna :)

Anna

Detta skulle bli en perfekt julklapp till min son som är 6 månader. Haklappar kommer ju att gå åt framöver o en ny o fin stolsdyna skulle jag verkligen vilja ha. Dessutom skulle förrådet med sängkläder behöva fyllas på!

Tibella

Har just blivit moster till en liten flicka☺️🎀 Om jag skulle vinna blir detta en perfekt julklapp till henne💗

Nathalie Larsson

Detta skulle min lilla pojke i magen få 💙

EmmaH

Min lilla flicka skulle få detta, hon har ärvt det mesta från storebror så det vore jätteskoj att vinna en egen uppsättning till henne :)

Malin Sperling

Om detta jag tävlar för min lille son Lionel. Så himla himla fint! Hade vart perfekt nu då maten sakta men säkert börjar få ta mer plats i vardagen.
Jag har inte jobbat sen vår första son föddes 2013 då vi velat ha honom hemma längre äm vad dagarna räckt, så vi lever på endast en ekonomi vilket gör att vi inte har möjligheten att unna oss såna här vackra ting. Just nu sitter vår minsta pojk med en vanlig sittdyna i ryggen, inte det snyggaste 😂 men praktiskt!
Håköer tummar å tår på tur ❤

Evelina

Jag skulle ge/använda priset till vår baby som kommer 2017. I början kommer bebis få använda mycket av storasysters gamla saker. Stolsdyna till matstolen saknar vi dock och haklapparna är så slitna så de måste vi köpa nya. Vore så roligt att få de här fina och att få använda något som är tvåans alldeles "egna". Jag håller tummarna :)

Emma Lindblom

Detta skulle Charlie fått, lillebrodern i huset

Emma Larsson

Min dotter skulle få detta om jag vann 😍 Vi kan behöva fina fräscha saker eftersom det mesta vi har är ärvt och inte speciellt fint. Man tar det man får som student. Hoppas hoppas

Viktor Eriksson

Detta skulle vår minsta tjej få .Hon har ärvt det mesta från sin storasyster men det vore såklart roligt om dessa saker fick ligga under granen till henne i år :)

Maria Turesson

Så fint 😍
Detta skulle min dotter på lite drygt 6 månader få. När det där första halvåret har gått så händer det ju så himla mycket. Hon ska presenteras för riktig mat (vilket hittills i och för sig mest har resulterat i hulkningar och kväljningar), inte behöva äta på natten (vilket vi firar in med att käka 6 gånger per natt istället för 2-3 gånger) och sova i egen säng (det gör hon! En timme per natt..)
Men, hur mycket jag än älskar att hon är min lilla bebis, så kommer hon att bli äldre. Och hon kommer att äta vanlig mat. Och hon kommer sova i sin säng (Och jag kommer att sakna amningen och samsovningen mer än jag kan ana just nu). Då skulle detta bedårande set vara perfekt ❤
Mail: maria_turesson@hotmail.com
Insta: maria_turesson

Sabina

Min dotter skulle få detta :) hon ska få både ny säng och maraton så vore kul att få piffa till de lite extra med det här fina :)

Sabina

Mat stol skulle det stå inte maraton 🙄

Katrine karlsson

Det skulle min lilla Elsie få som föddes i slutet på oktober 💕

Hannah

Åh det vore perfekt till min son då vi är i behov av alltihop. Särskilt nu när vi ska försöka få honom att sova i egen säng och han ska börja lära sig äta själv. Hoppas på tur 🍀

Emelie

Vår son, 10 månader skulle få detta! Perfekt för de minsta! 😍 @feukan på instagram

Anonym

Åh det här vore perfekt till min lille Olle som snart blir 5 månader. Vi har precis börjat med smakportioner och det vore perfekt med haklapp och en dyna till stolen. Sen gillar jag så klart även sängkläderna 😉

Madeleine

Der skulle bli en julklapp till vår lilla Olivia här hemma 😊❤️

Matilda Lindberg

Jag skulle ge det som julklapp till min barndomsväns son som har haft en liten tuff start i livet och är säker på att han och hans föräldrar skulle uppskatta detta.

Ingrid Dahl

Detta skulle jag ge till min son, perfekt när han ska sova, äta och sitta. Mysiga färger och kul mönster, bättre kan jag inte hitta.

Maria

Om jag vinner skulle jag behålla haklappen till min lilla dotter, stolsdynan hade jag gett i julklapp till dotterns lilla kompis för hennes stol behöver piffas upp. Påslakanet hade dotterns lilla kusin, som faktiskt föddes nu inatt, få:) en vinst, tre glada familjer som får njuta av detta underbara print!

Anneli Svensson

Till mitt lilla barnbarn John 5 månader skulle detta va så roligt o vinna passa så bra nu när han ska sitta i sin matsstol
o få lite smakportioner..... G O D J U L

Emma

Hade gett det till min brors lilla tös i julklapp som för en vecka sedan kom till dom. Kom efter många års väntan, ett litet mirakel (låg vikt). Så glad för deras skull!

Fin fredag gott folk 😉

Anonym

Jag skulle gärna vilja vinna detta till min dotter som blir 8 månader nästa vecka 😊

Thiffanny

Jag skulle vilja vinna och ge sakerna till min son så klart <3

Titti skarp

hej
men åh om jag har turen att vinna så skulle jag ge det till min nyfunna syster vars dotter har nyss fått ett liten knodd
hoppas på turen

Sara

Min kusin har precis fått sitt andra barn så det skulle bli en present/julklapp till honom.

Christine%2525252520

Jag skulle vilja vinna detta till bebis i magen. Vore toppen med fint påslakanset, stolsdynan inför matpremiären och en mjuk haklappar. Mintgrönt skulle jag valt!

frida

Min dotter skulle få dessa fina saker :)

Marie

Den skulle sønnen min Håkon på 2måneder fått :)

Annika - drömmen om 11 barn

Jag vill vinna för att jag totalÄLSKAR de här molnen, och har gjort sen jag såg dom första gången! Den som får grejjerna är givetvis våran lilla Juliet <3

jeanette Bard

Vår lilla dotter är 3 månader och snart är det hennes första jul så då skulle hon få detta i julklapp, för snart ska hon börja att provsmaka och då är dessa klappar perfekt och bädda fint i hennes säng.

min instagram: Frubard

Sarah

Åh detta hade ju varit super att vinna till min 6 månader gamla son😍

Zenita

Min dotters halvsyster får detta. Hon blir själv mamma snart och jag vill gärna visa henne hur mycket JAG uppskattar allt hon gör för min dotter.
Hon ställer upp med barnpassning, hon sover över för att hjälpa min dotter med lämning av barn på skola och förskola när hon börjar jobba tidigt. Hon är helt enkelt fantastisk!!

Caroline

Till min bästis som får bebis i februari :)

Jag har en bästa vän
Sen länge länge sen
Som älskar inredning
Och fina fina ting
Detta set
Skulle bli perfekt
I deras nya hus
Och för deras lilla bus
Saker från färg och form, fint skulle mamman tycka
Och gråta av glädje och lycka
Jag vill att lillflickan detta ska få
För vi längtar efter henne så
Tänk vilken gåva
Fint och mysigt, när man ska äta och sova

/Caroline (cevvec på insta)

Netasha

Min syster som fick en dotter 28 Juli som heter Mya skulle få den :) Hon bor i London och är ensamstående.

Aida Mendoza

Mina tvilling pojkar skulle få vinsten till sitt rum! 👶🏻👶🏻💕

Åsa H

En jättefin julklapp till Syrran när hon snart ska få !
Jag vill ju att hon ska vara redo då !

Julia

Som vanligt är jag med och tävlar! Jag blir moster för första gången nästa år och om jag vinner blir det en julklapp till den lille. Färg vet jag dock inte än vad de skulle önska, men jag gillar ju såklart den gröna :)

Thoria

Åh drömvinsten! Har precis köpt skötbädden i ljusblått till lillebror som är beräknad i mars och jag ångrar så att jag inte beställde bäddsetet oxå! Å allt i den här serien är ju verkligen ljuvligt! Dra mig som vinnare nu Linda ;)

Mikaela

Hade jag vunnit hade min fina väns kommande son fått detta. Hon väntar sin första son i samma veva som jag fick min första son förra året. Det är roligt att hon är gravid nu samtidigt som jag var gravid, fast för ett år sedan. Hon förtjänar att få dessa underbart fina sakerna till sin son tycker jag ☺️💙

Ylva Olsson

Ja skulle ge en av mina vänner sängsetet i present till sin lilla som är beräknad till mars. Stolsdynan o haklappen skulle min lilla få när hon i januari bli 4 månader o ska börja smaka på mat o gröt 👍
Följer färg o form 👍
Hoppas på de bästa ☺
Mailadress Ylva.olsson94@gmail.com o instagram Ylva.olsson

Joanna Wozniak

Min sambos systers barn !!!:)

JoHaNNa

min dotter Alina skulle få ett rosa sett om vi vann.
perfekt med rosa saker i köket då vi just blivit ensamstående och jag håller på att byter ut allt till rosa saker :) det ända positiva med att blivit ensam ;)

Magdalena

Jag vill vinna dessa fina saker till min son som är 2 månader. Vi är lite fattiga som nyblivna föräldrar så det skulle vara lite lyx att få äran att vinna. :)

libra@home.se

Sofi

Åh, detta skulle jag vilja vinna, när man väntar barn är det mycket man ska finna. En spjälsäng vi skaffat, men inga sängkläder haffat! Vagn, skötbädd och annat därtill vi redan har i vår vrå, men en stolsdyna, bäddset och haklapp hade varit så fint att få :)

Veronica

Vår lilla son skulle få allt detta i mintgrönt! Skulle passa perfekt i både säng och matstol. Fin vinst & julklapp 😄

ElinH

För att lillebror ska slippa ärva allt av storebror! Färg & Forms ljuvliga serie med molnkonturer är så otroligt fin! Finaste mjuka paketet ett barn kan få!

maria

Det skulle min lilla dotter få så hon kan sitta skönt och sova gott!

Amanda

Skulle vara perfekt till den lilla som ligger i magen just nu! :D Följer på insta: Amandalotta

Malin

I maj blir jag och min kille föräldrar för första gången, så det är självklart vår bebis som skulle få det här :) Skulle kännas kul och bekvämt att få något gratis då det är en hel djungel av saker som måste handlas innan bebisen kommer :)

Annette

jag skulle ge det till bebis i magen, som är beräknad nu i december. :)

Elin

Skulle såå gärna vilja vinna det till lillasyster/lillebror ❤️ Det blir mycket lånat från storasyskonen så det vore extra kul att kunna skämma bort honom/henne lite extra med detta fina set 😍

Ann-Britt

Tävlar för ett barnbarn som jag snart hoppas får barn. Önskar ett grått.

Josefine

Lilla krabaten i magen som snart tittar ut skulle få detta set av mig 😀😀💕 Supersvårt att välja färg bara!

gerner_l@hotmail.com

Min nyfödda systerdotter skulle få vinsten av mig då jag inte ha några egna barn. (:

gerner_l@hotmail.com

Min nyfödda systerdotter skulle få vinsten av mig då jag inte ha några egna barn. (:

Emily Nielsen

Sonen på 8 mån har börjat dra av haklappen (kaborre bak) och då hade denna med knytband varit kanon! Att äta med stil och sitta skönt är ett stort plus! Att även göra extra mysigt i sängen hade sonen gillat som ligger och upptäcker och pillar på allt innan han ska sova! 🌟 Molndesignen är så fin 👌🏼 Vilken lyxig lucka för små (och stora)!

Frida Gerebrink

Första barnet är på väg och skulle gärna uppskatta detta fina paket! :)
frida_gerebrink@hotmail.com

blandare rostfri

Fint

Johanna s

Min bästa vän väntar barn i mars hon skulle helt klart få de här till sitt underverk! Älskar det!

Saga

Sagaeriksson.92@gmail.com

Jag skulle vilja vinna till mig & sambon, vi väntar vår första goding i april 2017 ☺️❤️

Linnea

Det här skulle min svägerska få som väntar sitt först barn, vore en perfekt present att överraska henne med!

Angela

Åhh skulle vilja vinna det i rosa till lilla tjejen som är i magen. Dags att få in lite rosa nu när jag har en pojk sen innan som bara vill ha blått och bilar:)

Lisen.89@hotmail.com

Jag skulle gladeligen ge detta fina paket, i grått, till min storasyster. Hon har efter 8 års försök och väntan äntligen fått bli mamma!!

// Lisen Karlén

Amanda Engman

Det skulle vara en fin julklapp till bebis nr 2 som bakas i magen och är beräknad att komma ut i Mars 👶🏼💕

Anonym

Min son skulle få detta som julklapp så han får lakan som inte är från storasysters spjälsängs tid :)

Caroline

Hade vart roligt till min dotter, hon ska få en stol i dop present och när hon väl kan sitta där så behövs en dyna o sen även Haklapp!

Sara

Skulle vilja vinna detta till min dotter Astrid. Bra julklapp till en 6 månaders! 😊

Ida

Min lilla Linnea som nu är 10 veckor skulle få dessa. Passar perfekt när hon kommer börja sitta och äta med oss vid matbordet. Och få fint i sin egna säng som vi ska börja vänja henne vid nästa vecka när vi flyttar :) hon kanske sover bättre med lite fina lakan från färgochform 😉

Jenny

Jag skulle vilja ge detta till min son. Det mesta han har är arvegods från sin bror, vilket funkar jättebra. Men det skulle vara roligt med lite nytt som bara är hans! Skulle gärna vinna allt i grått eller ljusblått! 💛

Susana

Vinner jag så ska min lilla dotter Isabella som är två månader gammal få detta i julklapp. Det hade passat sig fint till henne.

Linda

Jag skulle ge det till min dotter! Stolsdyna skulle dessutom vara extra perfekt eftersom hon nyss fått en ny matstol :)

Karin

Min dotter skulle få detta ifall vi vann!

Karin

Min dotter skulle få detta för att börja sova lite bättre om nätterna!

Emmelie

Min dotter som snart ska få flytta till eget rum skulle få detta fina sett.

Anonym

Dessa fina saker skulle min lilla bebis som fortfarande är inneboende i magen få. Jag vet inte vem den lilla är, det får vi se i mars! 😍

Chasmine

Jag(läs:tomten) skulle ge den till min kompis som nyligen blev mamma! Då hon studera kanske inte hon har råd och köpa allt så tänkte överrraska med en bra julklapp till den lilla! 🍀😊

Elin

Detta set jag önskar mig i år, och om jag vinner min lilla Melvin får! ☺️ God jul! 🎅🏼🎁

Petra.Lofblad

Sakerna skulle passa min dotter perfekt då hon älskar att kladda med maten så det går åt många haklappar och stolsdyna alltid är smutsig :P

Clara

Skulle ge bort ett set i grå färg till min närmsta vän som blir mamma för första gången strax efter årsskiftet! Skulle vara en perfekt present att få ge bort! 😍

Eleonor

Min son skulle få detta fina i julklapp. ❤ följer färg och form på inatagram 👍
Eleonor.sjoberg@hotmail.com

Clara

Skulle ge bort ett set i grå färg till min närmsta vän som blir mamma för första gången efter årsskiftet! Känns som en perfekt present att få ge bort! 😍

Mari B

Jag vill vinna detta åt lillasyster. Som i sådana fall kommer få sova på moln.

maja

Jag är med å tävlar! Detta skulle vår lille Elton få i julklapp ♡

Isabelle

Detta paket skulle vår son få. Inom snar framtid kommer han börja sova i egen säng med sängkläder (han sover just nu i babynest med filt) och börja smaka på mat. Det gör att vi skulle uppskatta denna vinst väldigt mycket!
Mail: isabellekullberg@gmail.com

Belinda Fihn

Gravid med första barnet är en lycka,
- både märkligt och underbart på samma gång kan jag tycka.
Plötsligt behöver jag byta blöja, torka kräk och amma,
- det blir en stor förändring att vara nybliven mamma.
Ändå är barnen det största i livet, något man inte ska ta för givet.
Därför gör jag nu mitt allra tappraste försök
för att just jag av Färg och Form-tomten ska få besök.
Jag har varit snäll i år,
därför skulle jag bli så glad om jag detta underbara kit får!

liselotte

Jag vill ha ett grått och det skulle mitt barnbarn få
Har ej instagram

Malin

Håller alla tummar och tår för att jag ska få ge detta fina set i julklapp till min syster som väntar smått till sommaren! Ett grått skulle göra oss glada:)
malineriksson.78@telia.com

Elin

Fantastiskt fina saker! Om jag vann skulle jag vinna för barnet i min mage som är beräknat att komma på min födelsedag 29/4. Det är första barnet så det är väldigt pirrigt och jag har inte börjar bona än. Dessa fina saker skulle vara som en start på det nya livet. Gärna mingrönt påslakan-set och grå sittdyna och haklapp 😁

Anonym

Har suktat efter det påslakansetet sen första gången jag såg det, och en ny haklapp hade verkligen behövts då det kladdas en hel del vid måltiderna nuförtiden :) vinner jag skulle såklart dottern få sakerna :)

Elin

Detta skulle passa perfekt att vinna till vår dotter. En matstol väntar i julklapp och om någon månad sitter hon stadigt i denna tillsammans med sittdynan och med en fin haklapp när det ska börja smakas på mat :)
Mailadress elineglad@hotmail.com

Jennifer R

Åh va fint! Jag hade velat vinna det mintgröna åt min vän som nyligen fått barn! Jag följer självklart färg och form på instagram

Linn friberg

Skulle ge detta set till min syster som väntar sitt andra barn och som skulle behöva det mesta i två uppsättningar ☺️

jan_najder@hotmail.com

Denna fina gåva skulle gå till vår underbara dotter på 6 månader.
Hon växer som en raket och har gått igenom en massa tråkigheter sedan födseln så vi hoppas turen vänder. Ha det bäst! ♥

jan_najder@hotmail.com

Lina Eckerström

Detta fina kit hade vi gett barnens alldeles nyfödda kusin 💛
Följer på instagram - linaeckerstrom

Karin

Om jag skulle ha turen att vinna skulle jag ge detta fina till min allra bästa kompis och hennes söta lilla son.

Sandra

Om jag skulle vinna så skulle min lilla kille Alfons få detta, och han skulle älska de ljusblåa :)

Färg och form är ett så fint märke, stilren design, bra kvalitet och hållbarhet, med pris där efter. Är föräldraledig och har där med inte så fett i kassan, speciellt inte nu under jul - detta skulle bli fina klappar till Alfons första jul :)

Anna

Detta i rosa skulle min lilla Selma få i julklapp om jag vinner 😊 Så fint!

Helena i Uppsala

Mintgrönt till Ellen, farfars ögonsten, som annars bara får ärva efter storasyskonen

ANNA - LIFESTYLE AND TRAVEL

Jag är gärna med och tävlar. Har en granne vars lilla flicka börjat sova i egen säng. Vore hur kul som helst att få ge ett rosa set till dem.

Jag har tipsat här

https://annasbloggtavlingar.wordpress.com/2016/12/09/lucka-9-linda-912/

Karolina

Så fina! De har jag missat helt. Jag skulle ge det till min kusins lilla dotter och i så fall i grått.

Rebecca

Mitt kusinbarn Hillevi skulle få det och blått skulle passa alldeles utmärkt till henne!! :)

Frida

Åh helt underbara färger!
Vill vinna till de två minsta här hemma, då lillasyster saknar stolsdyna å påslakan går de alltid åt å speciellt med två spjälsängar :p

Emma

Detta skulle min lilla dotter få om jag vann, kul att ge henne något nytt då hon mest fått ärva storebrors grejer

Therese Persson

Det hade varit en perfekt julklapp till vår son på 5 månader som nu ska börja sitta i matstol och få testa mat för första gången. Han har även ärvt systers rosa fina sängkläder så något i blått vore fint till killen att få sova i 😄

Malin

Det skulle min son få. Mintgrönt är en absolut favorit. :)

Anonym

Det skulle min son få. Mintgrönt är en favorit:)

Camilla

Skulle ge det till min bästa vän som är gravid med två tvillingpojkar i vecka 32, för att hon förtjänar lite uppmuntran då hon är inlagd på sjukhus för andra gången för att bebisarna vill ut för tidigt. Och hon kämpar på och håller humöret uppe trots all oro inför vad som komma skall, och trots att hon förstås saknar sin 2,5 åriga dotter och sin sambo som hon måste vara ifrån. Hon är helt enkelt bäst och en av dom starkaste människorna jag känner ! ♡ @camillaericasjoqvist

Gullan1985

Åh! Detta hade kommande kusinen fått som välkomstpresent till familjen gud så gulligt
Gullan_svedin85@hotmail.com

Mia Korch

Min lilla dotter Betty skulle få denna fina vinst i julklapp

Jag på instagram: miasdag

Charlotta

Wow vilket fint pris 😍 Detta skulle lilleman i familjen få. Han ska snart få sitt rum iordninggjort och vad skulle passa bättre än ett ljusblått bäddset eller en fin haklapp till premiären av smakportioner 😊

Anonym

Van vid att ärva från bröder små
Skulle det vara lycka att eget få.

Efter jul ska vi börja prova mat och annat gott
Tänk om jag då detta set kunnat fått!

(Clara önskar det rosa setet)

Anonym

Rimmet ovan är från mig,

annanorberg86@gmail.com

Lisa Jakobsson

Min syster ska inom kort bli mamma för första gången och jag vet att hon skulle älska dessa fina saker. Hade varit så roligt att få ge henne detta 😄

Millie

En ljuvlig julklapp till lillebror i familjen som precis börjat sitta med vid matbordet och som snart ska börja äta med oss. Det skulle passa oss perfekt eftersom vi har molnunderlägg på bordet också! Håller tummar och tår!

Ida

Vill vinna och ge i julklapp till min son!

Lina

Jag skulle vilja vinna detta fina pris till vår son som precis har blivit 8 månader, kan man inte annat än att älska färg och forms produkter!!

Melinda

Jag skulle vilja vinna detta åt min underbara kollega som väntar sitt första barn. Hon är så värd att få detta och skämma bort sin lilla bebis med <3

Jag på instagram: melindasrum

Anne

Till min svägerskan fina lille kille som gör mig såå bebissugen....

Anonym

Bebis i magen skulle få dessa, i mintgrönt så vi kan matcha resten av inredningen 😊 aa1988 på insta

Lina

Vore kul att vinna till min snart 3 månaders son. Så fina 😊

Madelene

Såklart mosters lilla tjej skulle få detta😊😊

Jeanette

Jag skulle vilja vinna i färgen grå och vår prinsessa skulle få denna vinst.

Åsa

Superfint! Skulle gärna se att min SON fick dessa fina saker i ROSA. Ja, ni läste rätt.

Många kramar från hon som just fått lite spel på far-och morföräldrar som inte är särskilt 2016.

Malin

Vinsten skulle vår dotter få som fyller 1 år i början på januari.
Vad härligt det vore!

Kallgroda@hotmail.com

Anna L

Få sussa gott
i gåvan liten fått

en väns efterlängtade får denna gåvan.

zemam på instagram

Anonym

Om jag vann skulle jag köpa fina saker dels till min dotter Vilma och hennes lillasyster i magen.