Pepparkakspynta

I samarbete med Dr Oetker.
 
Jag tipsade om Dr Oetkers härliga tävling för ett tag sedan och vill bara göra en liten påminnelse. Priset är 10.000kr att handla för i valfri butik och det är inte bara en, utan två personer som vinner den summan vardera. Det enda man behöver göra är att baka (eller köpa) och dekorera pepparkakor/pepparkakshus och sedan välja om man vill delta i kategorin amatörer eller proffs. Man lägger sedan upp sin bild på instagram och taggar  #pyntdeluxe eller #pyntdeluxepro. (du behöver ha en öppen profil!).
 
Du kan även lägga upp ditt bidrag direkt via Dr Oetkers kampanjsida - den hittar ni här.
 
Vi har satt oss ned flera gånger och dekorerat pepparkakor med det jätteroliga pyntet som Dr Oetker släppt. Resultatet på några av dom som jag gjort ser ni här. Familjekär som jag är så fick varje tvåbent familjemedlem en varsin egen pepparkaka. Jag älskar vitt också och dom där små tuberna är guld värda att skriva med. Så himla enkelt! Jag uppskattar när det är så enkelt att plocka fram pysselgrejer såhär också, och för all del! Plocka bort, haha.
 
 
7
Sonja

Med bebis nr 3 påväg så hade ju denna varit perfekt😍 Sonjakarinolsson på Instagram.

Hanna Karlsson

Åh vad kul! Måste köpa hem lite av det där pysslet. Vet att grabbarna hade älskat det då de tjatar varje år om att dekorera pepparkakor.

Rebecka

Vad fina pepparkakorna blev! :)
www.nouw.com/hellofebruary

Karin

Vad riktigt fina de blev! :)

Åsa

Fint! Såg ju inte så svårt ut tänkte jag och köpte pepparkakor, kristyr och lite pynt. Jag hade fel. 😂 Men kul hade vi iaf. När min man kom hem frågade han om 4-åringen hade pysslat på förskolan. Det var MINA pepparkakor han såg då. 😬

Bambi

Gud vilken kul tävling! Synd bara att jag väldigt sällan har tid för sånt där. :(