Tisdagshäng med morfar

Lilla stora älskade hjärtat. Jag trodde jag var lite nytänkande i valet av overall i år, när jag valde en från marinblå från Mini a Ture, men så kikade jag tillbaka på gamla bilder för ett par dagar sedan och insåg att det ju faktiskt är hennes andra i samma färg. För 2 år sedan hade hon en marinblå POMPdeLUX. Nåväl.. Det passar så himla fint ihop med rosa i alla fall och just Mini a Tura kör vi år efter år nu. Enormt nöjda, hon har aldrig varit valken blöt eller kall.
 
Hej föresten! Allt väl med er denna tisdag? Alltså vädret.. Blött, blött, blött. Annat var det i början på förra veckan där det i alla fall var frostigt (som ni kan se på bilderna). Hemma räknar vi ned dagarna till julafton och imorgon plockar vi fram granen. Vi har inte hunnit med det ännu.. Men någon vecka eller två vill vi hinna ha den framme i alla fall.
 
Idag skulle vi ha varit på ett bankmöte, men vår kontaktperson var sjuk. Vi hade lovat Selma att hon skulle få vara med morfar under tiden vi var på möte och när hon fick veta att det var inställt med hon så besviken. Så.. Jag tog henne med mig och åkte förbi morbror Johan på jobbet och sedan vidare till morfar ändå. Så här tillbringar vi ett par timmar nu, medan Colin och pappa hänger själva där hemma en stund. Jag passar på att jobba undan lite. Win-win för alla : )
 
 
7
Camilla 36 år och ensamstående 10 barnsmamma

Så söt😍

Christina

Fin mössa!

Karin

Är det äkta päls på huvan???

Julia

Översta bilden! Sååå fin :)

Hanna Karlsson

Det är ju dumt att byta när man har något man trivs i. :-)

Erika

Förstår inte riktigt syftet att köpa en overall med äkta päls på till ett litet barn..

Svar: Det stod i texten när jag beställde att det var fuskpäls.. Det gör det fortfarande..

"Mini A Ture Overall Wanni Fur, Ombre Blue är en klassisk och oslagbar overall med en bra kombination av tekniska funktioner och snygg design. Thermolite-foder och extra fleecefoder över bröst och rygg. Avtagbar luva med fuskpäls, som smidigt knäpps av och på med tryckknappar och justerbar dragsko som reglerar vidden på luvan. Overallen har flera väl synliga reflexer och dragsko i midjan. Snölås och gummerad flärp som smidigt dras under foten. På armen har overallen förutom justerbar knäppning en smart lösning där man lätt med kardborre knäpper fast Mini A Tures tumvante Cesar. "

Men fick sedan veta att så inte var fallet och pälsen är avplockad sedan dess.. :/
Linda Blom

Anonym

Hej, har tänkt beställa mini a ture vinteroverall till nästa vinter till min dotter. Hon är då strax över tre. Vad har selma för storlek? :)