Recension: Decubal

I samarbete med blogg.se och Decubal fick jag följande produkter hemskickat. Perfekt tajming också, med tanke på årstiden och att jag klagat på att jag känt mig så blek, trött och torr. Det som är bra med den här serien (läs om alla produkter här) är att den inte innehåller någon parfym, inga färgämnen samt är helt fri från parabener. Den är därmed såpass snäll att den även kan användas på mindre barn. Nu har vi en dotter som hittills haft en väldigt problemfri hy, men vi tänker oss noga för ändå.
 
Decubal shower & bath oil
En dusch och badolja som är otroligt mjukgörande och därmed passar perfekt om man är torr i huden (som mina ben exempelvis!!) eller duschar ofta (exempelvis tränar mycket). När man duschar torkar ju huden ut överlag. I och med att det är en olja så är den väldigt dryg också. Den här är verkligen toppen på både oss och Selma. Om man vill kan man droppa i lite i badet också.
 
Decubal clinic cream
Det här är Decubals allra första produkt och har funnits i över 40 år. Krämen innehåller dimetikon som verkar fuktbindande, det blir som en skyddande hinna på huden och högrenat lanolin som snabbt tränger in i huden och mjukgör. Den här är ljuvlig! Speciellt på en växande mage när det liksom stramar och kliar vissa stunder på dygnet. Då är det skönt att smörja in magen med något riktigt fuktgivande, men man kan även använda den i ansiktet om man vill. Det gör jag gärna efter dusch, för då är jag ofta ganska torr och det stramar lite i pannan.
 
Decubal lips & dry spots balm
Mina nagelband har varit helt förskräckliga denna vinter. Jag tror att det är en kombination av årstid, väder men också graviditeten. Men vet ni? Redan efter några få dagar med denna så ser dom helt annorlunda ut! Dessutom är den bra att ha på läppar, torra armbågar, knogar eller liknande. Måste säga att även mina naglar har fått lite extra glans när jag smörjer in nagelbanden med denna. Super!
 
Vill passa på att påminna er om att ni kan vinna ett lyxigt SPA-kit från Decubal innehållande bland annat produkterna ovan om ni klickar er in HÄR. Lycka till : )
 
 
7
Fanny - 21 årig morsa

Åh köpte dessa för ett tag sedan och tyckte de var riktigt bra. =)

Mathilda Schöfl

Älskar deras produkter!

Ida

Kul att du skrev om detta. Känner igen mig direkt.

Chefen

Kul att du skrev detta!

Elin

Hej Linda!

Jag tonade mitt hår (hemma) från ljus, ljus brunt till en mörkare brun i slutet av december. (Aldrig tonat eller färgat innan)

Mina frågor är, 1) Hur lång tid brukar det ta innan en toning går ut? Står 28 tvättar på förpackningen. Dock är tvättningarna redan uppe runt den siffran och färgen är i princip likadan fortfarande.

2) Om man vill att toningen ska gå ur snabbare, går det? Finns det något scahmpoo etc som man kan använda?

Svar: Hejsan :)
Det är tyvärr helt omöjligt för mig att säga då jag inte vet vilken toning du använt, utgångsläge osv. Du kan köpa ett djuprengörande schampoo hos frisör för att se om det kanske kan hjälpa dig, det brukar det göra :) Men det beror ju på vad för toning du lagt i också. Oftast är dom i affären inte riktigt att lita på :)
Linda Blom

Hanna - Pilates och träningstokig

Decubal är så bra! Använder den till det mesta.

Mette

Sett flera som recenserat dessa, helt klart snyggast framförande!

Svar: Nämen!! Tack snälla :D
Linda Blom