T i s d a g

Skruttan förra veckan, leggings från Newbie, tunika från POMPdeLUX och rosett från @MiniBowtie4you.
 
Hej vänner!
Sliten Linda som skriver.. Jag och Selma har som förra tisdagen varit iväg på simskola idag. När Jimmy slutade jobba anslöt han sig till oss på badhuset och vi busade loss en bra stund efter minisimmet också. S satt som apatisk efter allt bus och dusch medans jag höll på att klä mig förut, så söt!! Det är verkligen så utmattande att vara i vattnet, hela kroppen blir trött. Men det är skönt som bara den. Och roligt! Hon var överlycklig idag när jag hämtade på förskolan och sade att vi skulle iväg.
 
Nu kikar jag in mellan tavlor och fakturaskrivning för att ge er en liten uppdatering. Sitter på kontoret och tänkte göra det ett par timmar till innan jag beger mig hemåt igen. Det finns inte en chans att jag orkar sitta längre än till 00 längre och jag brukar tänka på det när jag sitter i bilen hem på kvällar/nätterna.. Att när jag då åker, brukade jag innan lillebror flytta in, sitta flera timmar till. Det var inte ovanligt att jag brummade hem klocka 3 på nätterna förra året. Och året innan dess.. Men så sover ju inte lillfröken så länge längre heller, jag fick ju alltid sova till 9 tidigare. Nu är det sällan hon vaknar efter klockan 7, oavsett vad vi gjort dagen och kvällen innan : )
 
Nä, nu tänkte jag göra iordning en liten frukttallrik med jordgubbar, clementin, passionsfrukt, kiwi m.m. för att gotta till det lite extra. Det är alltid lättare att jobba med något smaskigt att äta till ; )
 
Hoppas ni haft en fin dag!
1
Malin S

Men lilla Söt!! <3