T o r s d a g

Älskade underbara ungar.
 
Hej på er!
Jisses vilket bloggsug jag har, så mycket lust - så lite tid! Här är vi inne på dag 8 med hög temp för vår lilla gosse. Visserligen är den nu nere på 37,3 grader.. Men under dessa åtta dagar har vi hunnit upp i 39,9, ett besök på VC och inte mindre än två besök på akuten. Fy attan vilken oro.. Men han är piggare, även om tempen är högre än den vanligen är, bara att hoppas att det fortsätter gå ned. Det är nog så jobbigt med denna hettan och att ha en bebis på inte ens 4 månader i hög hög feber har varit fruktansvärt.
 
Knepigt det där med att ha bloggsug föresten.. Och nu när jag väl får en stund över så låser dig sig i fingrarna.. Haha! Hoppas ni mår bra i alla fall och håller er friska :)
 
 
3
Ida

Du tar så fina skarpa bilder, även inomhus! Jag tycker att det kan vara svårt att få till det med ljuset inomhus... Fotar du med ditt tamron 35/1.8? Jag har nämligen ett sånt objektiv också 😊

Svar: Tack snälla :) Ja precis! Det är det objektivet som sitter på mest hela tiden :D
Linda Blom

Anonym

Över 38 är feber på barn i den åldern, inte annars

Svar: Det är jag väl medveten om!
Linda Blom

Linda

Under 40 grader på barn i den åldern är inte så jätte hög feber egentligen. Man brukar kunna räkna att dom har en hel grad högre. Men hoppas de blir bättre nu. Men 37.3 grader är inte alls någon feber. Förhöjd temp existerar inte hos barn 😊

Svar: Fast det där stämmer ju inte riktigt.. Ett barn på inte ens fyra månader som har en temp på 39,9 grader skall givetvis kollas upp! Speciellt när den håller i sig i över en vecka : ) Det sade barnläkaren också, man chansar inte i den åldern : ) Men nu är han frisk och har varit feberfri i flera dagar och han är nere på sin normaltemp under 37 grader.
Linda Blom