Att växa ur innan han växer i..

Jag har aldrig varit med om maken till tempo han växer i vår lilla kille. Jag hinner knappt uppdatera garderoben innan han vuxit ur plaggen och han är redan uppe i storlek 68, vilket Selma hade när hon var närmare året. Jag. Hinner. Inte. Med! Oavsett lär han ju ha kläder och jag beställde dessa söta bodys från Name IT härom veckan. Dom är hur mjuka som helst och såklart otroligt fina också. Blir perfekta under varma sommardagar.
 
Idag har vi varit på öppna förskolan tillsammans med min bästis för andra dagen i rad. Det är så himla skönt att tillbringa tid där både för oss och barnen. Det är röj i flera timmar och man blir helt slut, men så roligt dom har och så skönt för mig och Malin att hinna prata lite mellan springet mellan sina egna och varandras kids. Idag kom dessutom Linda och hennes familj och gjorde oss sällskap! Dom har en liten Riddick som är 5 dagar yngre än Colin och det gjorde ju såklart det hela ännu roligare. Det skall bli så kul att se dom två pojkarna växa, för det går nog inte att bli mer olika när det kommer till både utseende och fysik. Nåja, dom sover himla bra båda två och är lika fantastiskt bedårande söta, så vissa likheter finns det ju trots allt :D
 
4
Diana

Du lyckas alltid hitta fina pojkkläder! Jag var ute och letade present till en släkting häromdagen och tyckte det var så svårt att hitta nåt jag tyckte om. Till flickor tycks det alltid finnas hundra gånger mer att välja på.

Heléna

Vårat öf har redan stängt tror jag och har stängt hela sommaren. Vi är aldrig där och det känns lite som att dom som är där känner redan varann så kommer det någon ny kan man inte riktigt vara med. Vet flera som känner så. Jag har provat man platsar inte..

erikasblogg.se

Tur att det är så roligt att köpa bebis- och barnkläder ändå, hihi. Jag gjorde faktiskt en megabeställning till lilleman på Zara häromdagen. Riktigt fina kläder med härliga mönster och för bra priser! Toppen!

Julia

Ååh jag älskar bebiskläder från Name it!! Man kan tvätta dom huuuur mycket som helst utan att det blir slitet! Lika mjuka och fina och inga noppror!