Onsdag, mitt i veckan.

Hej på er!
Onsdag kväll och jag sitter inne på kontoret en stund. Vi får se hur länge.. Antingen sover han hela natten lille gossen, eller så kommer han snart ropa efter mamma och vill ligga nära nära för att sedan sova hela natten. Man vet aldrig : )
 
Veckan har gått fort.. Min mamma har gått på semester och vi har tillbringat mycket tid med henne. I måndags tog vi en shoppingtur i stan, igår var vi iväg till museiparken tillsammans med Malin och Linda och alla barnen. Och idag tog vi ett par timmar på öppna förskolan med Jennifer, Olivia samt Malin och barnen. Våra små yrväder! Efter ett antal timmar där följde Selma med mormor hem och jag, Colin, Malin, Leon och Alva tog en promenad och inhandlade lite nödvändigheter.
 
En bra dag helt enkelt! Imorgon skall vi hem till min farmor och farfar <3
3
TIDSTJUVEN

Härligt med sommar och lediga dagar då man kan hitta på massa roligheter! :)

Nathalie

Hej! Minns inte vad du skrev förut om
Du skulle skriva någon förlossningsberättelse med Colin? Skulle vara så kul att läsa och om du har skrivit och jag har missat så ber jag om ursäkt, har följt dig i så många år och tycker du verkar så härlig, sen är de synd att folk skriver så mycket dumt men jag tror faktiskt att mycket beror på avundsjuka, tyvärr! Hoppas allt går bra med barnen och mammaledigheten, älskar att få följa er vardag och hoppas du vill blogga länge till!
Anledningen till att jag undrar om förlossningsberättelsen är för att jag själv är gravid nu med första barnet i v 14 :) är så lycklig och förväntansfull och du är en stor inspiration både som person och som mamma! Tack för en otroligt givande blogg❤️

Longevity - en blogg om hälsa

Sötnos! Vad lika de är syskonen :-)