T i s d a g

Hej på er!
Herreguuuud! Det här med att öppna upp min stackars dammiga laptop finns ju inte. Ikväll somnade Colin tidigare och jag passar därför på att damma av den lite. Jag vill ju så gärna klicka in här och skriva, dela bilder m.m. Känner att jag längtar lite. Men jag hinner och orkar verkligen inte med när kvällen kommer och dagarna innebär ju mestadels en himla massa andra måsten, men också roligheter.
 
Idag har lillegossen haft en lite jobbig dag så det har varit mycket tid i bärselen. Vilket det iofs är varje dag, för han är en liten bebis som vill bli buren och ligga nära, precis som sin syster. Jag hade inte klarat vardagen utan bärsele varken då eller nu. Kan se till att få ihop ett litet inlägg om det framöver, för jag vet många har frågat på instagram. 
 
Vi fick panikstanna lite på mammas jobb i eftermiddags, då Colin blev akut hungrig i bilen. Inte Selma emot, som satt och ritade och pratade med "dom stora barnen" som hon kallar 6-7 åringarna. Idag iakttog jag henne på håll och grät en skvätt faktiskt. Hon har blivit så stor, klok och sitter där och konverserar med dom äldre barnen och dom bjuder in henne så fint, trots att hon är mycket yngre. För även om hon känns så stor i våra ögon om man jämför med vad hon varit, så är hon en liten liten tjej som har så mycket att lära sig. Men att se henne där med barnen idag, där hon ber om röda och blå pennor, berättar vad hon ritar och frågar vad de andra barnens teckningar förestället, det värmer ett mammahjärta kan jag tala om.. <3