Skötbordshörnan

Alltså.. Skall vi verkligen byta såhär minimala blöjor snart igen? Ja.. Byta blöjor överhuvudtaget.. Det känns som att det var så himla länge sedan..
 
Det mesta står klart inför vår lilla bebis ankomst, jag har tvättat delar av hans garderob så han har något att ha på sig första dagarna. Sedan kommer jag nog tvätta allt eftersom.. Jag vet egentligen inte varför jag inte ordnat allt redan nu, det gjorde jag med Selma, men det har inte blivit av helt enkelt. Kommer jag gå gravid i ett par veckor till däremot så har jag något att sysselsätta mig med. Alltid något.
 
Skötbordet är efter Selma och det plockade vi aldrig bort då det varit en väldigt smidig förvaringsmöbel även efter att hon slutade med blöjorna för snart ett år sedan. Föresten är det betydligt längre sedan vi ens använde skötbordet för när hon blev större och körde Up & Go var det liksom lite precis så det gick till att byta blöjorna. Här och var, fort som attan. Vi beställde ny skötbädd, bytte trämobil ovanför och liknande för att göra det lite nytt och fräscht till lillebror. Dessutom fick vi en enormt mysig filt från Libero på Barnmässan förra helgen som jag lade på plats under en handduk. Jag har även köpt ett gäng nya tvättlappar från IKEA som vi använde mycket med Selma, torka spy o.s.v.
 
Föresten så måste jag säga att Liberos nya blöjor är helt galet mjuka!! Fick tester på dom i en babybag och min blöjtårta från babyshowern var fullproppad med just den modellen. Vi har alltid varit en Libero-familj, dom har funkat bäst på Selma. Så det skall bli spännande att få prova dessa också. Otroligt fint mönster också och snart ger vi oss in i den där "bli glad för nytt mönster på blöjorna"-fasen igen. Haha. Herregud vad mysigt allting känns!
 
9
Veronica Wallgren

Jag tycker också det känns konstigt när man håller i de allra minsta blöjorna. Dom är verkligen så små och det känns konstigt på något sett att bebisen ska vara så liten och få plats i dom <3

Hannah - mamma till Charles

Dom där blöjorna är bäst tycker jag! Har provat flera olika men faller ändå tillbaka till dessa :) har hört många som tycker bäst om Pampers på pojkar och libero på flickor men vi kör libero till våran son :)

Malin

Gud vad spännande att det är såå nära nu. Har följt din blogg ett bra tag, men är alldeles för dålig på att kommentera..tyvärr. Ni kommer bli såå fina tvåbarnsföräldrar och Selma bästa storasystern!
Kramar!

LindaViola - mamma till Svea!

Det känns verkligen jätte konstigt att byta små pytteblöjor igen. Men så mysigt!!

s p i n d e l t j e j e n

De är toppen! Vi kör med dem på sjukhuset - att de inte gjort såna innan! :D

Gabriella Joss, 20 år, fru,toppbloggare och mamma

Så fint<3 och dom växer ju så snabbt! känns som om jag nyss fick byta små blöjor och nu har han storlek 5!! Galet.. KRAM

Svar: Haha! Åååh <3 5 var sista storleken vi använde oss av! Men där i början går det i galen fart att byta storlekar. Ångeeeest :O
Linda Blom

Anna

fick fundera några sekunder vad bvc-sköterskan menade när vi var på 2½-årskontroll nyss och hon frågade "har han börjat visa nåt intresse för toaletten?", funderade i nån sek innan jag kom på att "jaha hon tror att han har blöja fortfarande!", han har vart blöjfri sen strax efter 2 år o nu är han 2 år o 9 mån (kontrollen blev försenad pga sjukdom flera ggr). tydligen vanligt att barn, iaf pojkar, går med blöja längre än så.

Anna

har ni vaccinerat Selma mot TBE? du kanske har lust att skriva nåt inlägg om det? mvh Anna

Josefin Ogarp

Jag ÄLSKAR touchen! Så mjuk och smidig blöja :)