Regnig söndag

Hej vänner!
Idag plockade vi fram Selmas HUNTER-stövlar och begav oss till hennes mormor och morfar en sväng. Vädret är riktigt ruggigt och passar perfekt att mysa inomhus i. Jag har fått något akut sybehov och klurar på att plocka fram symaskinen en sväng. Jag känner att det bubblar i mig av kreativitet just nu och jag vet inte om det kanske beror på att tiden för det inte existerar just nu egentligen.
 
Colin är i ett enormt närhetsbehov och äter, snuttar och vill ligga nära hela tiden. Nattningarna sker i vår säng sedan han kom och då somnar vi alltid tillsammans. Med andra ord har jag en bebis intill mest hela tiden och därav känner jag nog att jag vill göra något med händerna en stund. Det här med samsovning är självvalt, vi har en liten säng intill min som fortfarade står bäddad. För det är faktiskt så att även om han har ett enormt närhetsbehov av mig, så inser jag att jag har minst lika stort behov av att snosas och gosas med honom. Idag blir han sju veckor och det skrämmer mig hur fort tiden verkligen går.. Han är ingen liten nyföddis längre som flackar med blicken och vars ögon går i kors. Han är en liten kille på över 5,5kg, sparkar och vevar med benen och pratar, ler och jollrar hur mycket som helst. Det är tur att det faktiskt är minst lika roligt med framstegen, som det är mysigt att snosa på en alldeles fäsk liten människa.
11
Magnus

Hejsan!
Magnus här från Kamda.se | idiwa.se | mizzy.se
Skickar en intresseförfrågan för att se om du är intresserad av samarbete.
Om intresse finns så mejla info@mizzy.se
Vänligen Magnus

Annster

Fina stövlar!
Här skiner dock solen :)

Amanda - Gravid med enäggstvillingar

Wow vad tiden går fort! Men underbart med framstegen som du säger :)

Gabriella Joss, 20 år, fru,toppbloggare och mamma

Finaste stövlarna <3 kram fina och hoppas ni mår bra!

Göteborgsmamman 25årig tvåbarnsmamma

Åh, vilka fina stövlar!
Hoppas du får en fin dag :)
Kram <3

CamillaEsi

så fina stövlar! :)

Sanna

Vilka gulliga stövlar! :DD

Malin-tvillingmorsan♡

Så fina! 😍👌🏻

A

Kan inte du skriva ett inlägg om när du började inhandla bebissaker? Och vad du tycker är bra att ha köpt innan? Tycker det är lite kul att läsa:) kram

Malin (svim)

Det är väl underbart att han vill vara nära ☺️☺️

Malin (svim)

Åh vilka söta små stövlar :)