Och så kom snön..

Nya vinterjackan från Mini a Ture har fått komma fram, likaså förra årets mössa från samma märke. Kängor från KAVAT, strumpbyxor från POMPdeLUX och klänning från Newbie. Vill verkligen tipsa om Mini a Ture på ytterkläder, vi har varit så nöjda i flera säsonger nu, så det blir ny uppsättning om och om igen. I år har även lillebror fått sig overall och jacka därifrån. Kan visa framöver.
 
 
Hej på er!
Det gick visst några dagar igen.. Jimmy har gått på en kortare pappaledighet. Men i december kommer han gå på en lite längre, så vi kan väl kalla detta lite mjukstart för oss alla. I dagarna kom första snön också och när jag klev upp igår och fick se att det var helt vitt på marken så kan jag erkänna att jag inte blev speciellt glad över att den redan var här. Jag har inte hunnit med dom planerade höstfotograferingarna ännu!! Men jag misstänker att snön kommer att smälta bort och vi kanske hinner få några snabba, iskalla bilder a'la höst ändå.
 
Senaste dagarna har gått i ett.. Det har varit halloweenfest för Selma och hennes kompisar och ett himla spring på IKEA. Vi är mitt emellan två boenden nu och nu i november lämnar vi vår lilla lägenhet för sista gången. Men först inväntar vi målning av den nya.. Det skall nämligen bli vita väggar i varje rum. Välbehövligt! Det som är lite jobbigt är att vi inte kan flytta förän det är klart.. Känns så onödigt att dra in en massa grejer som ändå kommer bli fulla med byggdamm.. Och vi vet inte exakt när det hela kommer stå klart. Men förhoppningsvis är det redo någon gång under nästa vecka i alla fall.. 
 
Selma är i alla fall glad över att snön är här. Men det märks så tydligt hur ovan man är när det blir sådär svinkallt i början. Det är några få minusgrader bara, men man skakar mer nu än vad man gör i rejält bitande kyla och betydligt fler minusgrader i slutet på december. Kroppen vänjer sig liksom.
 
Nåja! Hoppas allt är bra med er alla?
Vill verkligen tacka för responsen på mitt förra inlägg.
Sååå himla kul när ni lämnar avtryck : )
4
Malin

Så skönt när man hittar något man blir sådär supernöjd med! Vi kör på KAXS, Theo har alltid varit varm och torr i deras overaller. Samt termodress från Ullared som verkligen håller måttet får jag säga! William som kommer sitta i vagn hela vintern får en overall från The brand som vi också är nöjda med :)

Madde / ★ Livet som mamma, lärare och doula i Dalarna ★

Härlig vinterbild där :). Sen kul att springa på IKEA, har inte besök Ikea sedan i somras själv.

Lina

Hej,jag har följt dig sedan du väntade Selma men tror aldrig jag har kommenterat. Under dina graviditeter med båda barnen skrev du ju varje vecka om bebisens utveckling, din kropp samt dina egna reflektioner från tidigare vecka. Jag är nyfiken på vars du hittade informationen, har sökt hela internet känns det som utan lycka. Tacksam för svar och tack för en inspirerande blogg:)

Svar: Hejsan : )Åh vad kul att du hängt kvar här så länge! : ) Jag sammanställde min egen faktaruta med källor från exempelvis 1177 samt familjeliv : )
Linda Blom

Malin

Så himla fin jacka!! Hur tycker du Mini a Ture är storleksmässigt? Blev himla sugen på en likadan jacka till min 1-åring inför nästa vinter :)