Det finns inget man ångrar..

.. Som köpet man aldrig gjorde!

Det må vara ett något överdrivet citat, men hjälp vad jag har ångrat att jag inte köpte filten ovan. Jag höll i sista filten på Babyproffsen och trots att jag visste att det sagt swisch och den sålt slut hos leverantör och återförsäljare direkt, så gick jag ifrån butiken utan filten. Men så i veckan satt jag och googlade, googlade och googlade lite till och den var slutsålt överallt! Jag efterlyste lite hjälp på instagram och fick tips om Zillstar, klickade in fort som attan, beställde i förrgår och igår kom den! Cred till dom bakom butiken som var så snabba och Colins höst/vinterfilt är klar.
 
Kommer från Elodie Details "Forest flora"-kollektion och det är svårt att beskriva hur mjuk den är om man inte känt på den själv. Det kan nog faktiskt vara ED's absolut finaste kollektion genom tiderna.. Och då är ändå jag ett stort fan av deras produkter överlag och har ägt både det enda och det andra genom åren :)
12
Linn

Så fint mönster! :)

Svar: Eller huuur :D
Linda Blom

Elin 21 år, gravid med första barnet

Så otroligt höstig och fin!! Och grattis till ert nya boende, spännande! :D

Svar: Eller hur :D Tack snälla! Skall bli jätte härligt med större :)
Linda Blom

Jennyjenny.se

Och man kan aldrig ha för många filtar! Riktigt fin var den dessutom!

Svar: Helt enig med dig :)
Linda Blom

Erina - Mamma till pseudotvillingarna Wilmer & Wilma

Skulle den ta slut på zillstar efter ditt tips så finns den även på syskonhuset.se och bigbaby.se 👌🏻

Svar: Toppen : )
Linda Blom

Madde / ★ Livet som mamma, lärare och doula i Dalarna ★

Åh så söt :)

Anonym

Varför stämplar du såna här foton?

Hanna Karlsson

Åh så fin. Jag förstår att du verkligen ville ha den. :-)


PS: Tycker designen ser jättebra ut nu. Inbjudande och fint.

Longevity - en blogg om hälsa

Jättefin, lite sagorelaterat på något vis :-)

Köksblandare koppar

Kul med nytt boende!

Sandra Serafia

Åh vilken fin filt! Helt underbart vackra färger!Kika gärna in på min blogg om du är intresserad av hur det är att leva med ett lejon, massor av goda recept eller inrednings-DIY:s! Massa kramar ♥ www.sandraserafia.for.me

Anonym

hej du jobbar väl på lyko? vilket schampo rekomenderar du köpa om man vill ha mjukt fluffigt hår vad använder du? jag har kort page frisyr jag har ej färgat hår. tack på förhand.

Lucy

Barn filtar är speciella, vår dotter har kvar sin bebis filt nu som 3 åring och gillar att krama den när hon sover. Och jag minns fortfarande min filt och doften från den så här 30 år senare :) Så de skadar inte det är en fin filt för de kan komma att använda mångamånga år