I samarbete med Knorr (Indian Tikka Masala)

 
I samarbete med Knorr!
 
Igår tillbringade vi dagen tillsammans med mammavännerna och våra kiddos. Passade på att tillaga Knorr Indian Tikka Masala till lunch. Så himla gott och framförallt smidigt när man har sex barn att ta hand om samtidigt, någon tärnade kycklingen, sprang sedan och ordnade upp någon situation mellan treåringarna, en annan tog grönsakerna och vaggade sedan lite bebis. Ja, det är intensivt, men så himla härligt att tillbringa tid tillsammans såhär.
 
En förutsättning är ju att det skall vara enkelt att tillaga lunchen på lekdejter, det skall vara snabbt, smidigt och ändå gott såklart. Knorr har inte mindre än fyra färdiga kit för just detta ändamål. Det enda som behöver tillsättas utöver matlagningskitet är protein och grönsaker. En förpackning räckte till oss tre mammor och det tog inte ens 30 minuter att tillaga. Tips tips!
 
 
3
Josefin Ogarp - från mammakropp till drömkroppen

Jag såg reklam för detta på TV häromdagen & blev helt frälst! Jag älskar denna rätt så jag ska köpa hem det idag och laga till familjen. Mums!!

Lina

Ser jättegott ut! Vet du om den innehåller något tillsatt socker? Ofta gör dessa "färdiga" rätter det och är något jag gärna undviker. Skulle dock vara väldigt smidigt ibland ju :)

Svar: Klicka in på länkarna så kommer du kunna läsa om ingredienserna :)
Linda Blom

Sandra

Vi testade denna förra veckan o den var riktigt grymt god i smaken ! Även riset var en hit för oss som inte brukar tycka om ris i vanliga fall. Riktigt god smak som jag inte hade kunnat efterlikna i köket annars. Väl värt det !

(Testade thai green curry idag o kan inte säga samma sak om den tyvärr, där gjorde jag en minst lika god om inte godare kyckling-kokos-curry gryta själv för några veckor sedan improviserat. Så den kändes inte värd sitt försäljningspris med tanke på att man ska köpa till kokosmjölk osv)