Nya skor

I samarbete med Footway.
Just nu har dom 3 för 2 på alla skor.

Vädret i Karlstad må vara himla växlande mellan kyla och vår. Jag har börjat plocka fram både vårjackor och andra plagg, hängde undan vinterjackan (för att plocka fram den imorse igen, hmpf) förra veckan. Samtidigt har barnens garderober fått sig en rensning och när jag plockade fram Selmas skor insåg jag att hennes fötter ökat i storlek och därmed var det dags att uppdatera skorna till både förskolan och hemma. I samarbete med Footway har jag fått möjlighet att välja ut skor på deras kampanj.
 
På Selma brukar vi alltid köra dubbla uppsättningar ytterplagg, för att slippa dra det fram och tillbaka. Dessutom brukar hon ha speciella skor när vi är ute på diverse utflykter, lekparken och liknande av den anldeningen att dom är lite mer tåliga samt vattentäta. I år fick det bli ett par snygga KAVAT Halland WP att matcha till hennes skalkläder från POMPdeLUX som går i svart och rosa. Kommer bli grymt snyggt!

Jag själv insåg för ett par veckor sedan att jag behövde vårskor med lite högre skaft. Jag har insett att det är vad jag gillar lite extra mycket och när jag klickade runt inne på Footway förra veckan fann jag dessa från Odd Molly  valet blev enkelt! Så himla snygga!! Och dessutom väldigt sköna också. 

Till Colin valde jag ett par svarta Kavat Dömle XC. Just den modellen har varit lite svår att finna, så jag blev superglad att den fanns i flera olika utföranden hos Footway. Ett tips till er som letar fina sandaler till barnen är alltså att kolla in Kavats modeller här, det finns mängder. Just på denna modell gillar jag att sulan påminner om deras lära gå sko (Edsbro) också, just eftersom att vi troligtvis kommer ha en lite vinglig gosse i sommar, än går han inte.

Sedan vill jag bara inflika efter att ha beställt från Footway ett antal gånger nu - deras leveranstid är outstanding! Det känns i princip som att man får skorna med ett "poff" när man godkänt sin order. Ja, riktigt så snabbt är det såklart inte, haha. Men dagen efter har jag alltid kunnat hämta ut skorna! Tummar upp för det!

 
4
norris emmish

va söta skooor!

kramar

Nathalie

Åh vad fina skor! Önskar jag oxå hade råd med det till mina barn 🙂 Men ibland hittar jag lite fynd begagnat ist!

Svar: Bagagnat är verkligen hur bra som helst :) Både handlar och säljer själv : )
Linda Blom

Pia

Fina!
Apropå barnskor (eller snarare fötter!) måste jag tipsa om goggisar! Dom har dragkedja från sidan på skon ända ner under skon! Så man får enkelt på dom på små ettåringsfötter :) tipstips!
Hur mår Colin nu? Har han blivit bättre?
Ha en fin dag!

Svar: Tack för tips! : ) Har sett den modellen tidigare faktiskt, men just Kavat Edsbro (som Colin har) är såå enkel att ta på och stadig för en minifot så jag kan inte tänka mig något annat som första skorna :D (dessutom är dom ju så bedårande söta!!). Colin är mycket piggare, tack! Äter knappt något annat än gröt fortfarande, men mår bättre iaf. Nu inväntar vi bara diverse provsvar.. Kram!
Linda Blom

Anonym

hur är dina skor i storleken??

Svar: Normala skulle jag säga! Jag är en 35-36 och har storlek 36 på dom :)
Linda Blom