Tisdag

Morgonfirande av barnen igår. Jag hade köpte så fint papper på Netto med djur som vi slog in deras paket i. 
 
Hej på er!
Så var vi tillbaka i vardagen mamma-barn-hemma igen, då Jimmy återgick till sitt jobb för fösta gången idag efter över 3,5 månads pappaledighet. Det kändes tungt för oss allihop tror jag.. Har varit så härligt att vara hemma tillsammans såhär länge, även om jag såklart har jobbat hemifrån också. Men han fick såklart bästa avslutningen på pappaledigheten i form av barnens födelsedag såklart. Det var så himla mysigt att vi hade hela dagen ledig igår på deras dag.
 
Idag har Selma varit på förskolan och kom stolt hem och berättade att barnen och pedagogerna sjungit inte mindre än två gånger för henne idag. Colin sov en stund på förmiddagen och jag passade på att jobba. Efter att vi hämtat hem S gick vi iväg till lekparken tillsammans med lite andra förskolekompisar och stannade tills Jimmy slutade jobbet nästan. Vi var hemma en stund innan honom. Han däremot hade lyckats dra axeln ur led idag, fick ringa 112 då han var själv på plats och blev proppad med morfin för att få den på plats igen. Han har haft väldigt mycket problem med sin ena axel under många år, den har hoppat ur då och då. Idag var det den andra som hoppade ur! Så himla smärtsamt och vilken otur.. Första dagen tillbaka på jobbet liksom. Stönig som han är stannade han kvar ändå.
 
Nu är kvällen här och jag har satt mig ned för att jobba lite. Snart läggning av barn och sedan fortsätter arbetspasset. Back to kvällsjobb såatt säga ; )
4
Lisa S

Oj, vad tuff (eller lite dum, hm?) Jimmy är! Axeln ur led liksom, då skulle jag nog gå hem och vila! :D Hoppas att han är lika tuff när det kommer till förkylningar :P Har själv en förkyld sambo som ber om sugrör från soffan. . .

Svar: Jag säger dum ;) haha! Med kärlek såklart <3 Det är ju en hysterisk smärta när axeln gått ur led, han har varit med om det så många gånger nu att han ju vet precis vad han pratar om. Min hoppade ur led en gång när jag var liten.. Spännande det där med "mancold" för jag kan säga att när han är hemma och är sjuk, då är han inte kaxig. Men om han känner sig hängig och ÄNDÅ går iväg till jobbet, så minsann gnälls det inte - förän han kommer hem!! Haha!
Linda Blom

★ Orsakullan som blev mamma vid 20, numera även lärare och doula ★

Usch låter inte kul för honom :-o.

Hanna

Alltså din Jimmy.. SÅ snygg 😍

Svar: Beredd att hålla med :D hihi!
Linda Blom

Sandra

Tänkte på dig när jag såg den här:

https://www.villervalla.se/vara-klader/trojatoppjacka/kort-arm/t-shirt-cupcake-cupcake

Svar: Verkligen fin!! Sådana skulle ju barnen ha :D
Linda Blom