Helgen som gått

 
Hej på er!
Så sprang en helg förbi igen och nu går vi mot Jimmys sista semestervecka innan vi kickar igång vardagen igen. 
 
I fredags var jag ute med fina vännerna som ni ser på bild. Det blev först lite gott hos Becca, innan vi begav oss ned på stan för mat och drinkar på Pinchos. Dessa tjejer alltså.. Herregud vad jag tycker om dom! Skrattar så tårarna sprutar när vi är tillsammans, så mycket sjuka samtalsämnen och alltid händer det något lustigt också. 
 
Igår blev det tacos med svärmor innan vi begav oss hemåt och nattade barn, för att sedan tillbringa resten av kvällen i sängen framför serier. Vissa är emot, men jag är helt klart för att ha TV i sovrummet, jag gillar det verkligen. Kanske speciellt nu när jag flyttat in en liten kontorshörna här inne, så jag kan stänga dörren om mig när jag behöver jobba och ändå ha sällskap av ljud och bild, haha.
 
Idag blev det jobb på Headspot. Så gott som varje söndag står jag i butiken nu och det känns superkul att vara tillbaka faktiskt! Kanske kan återta lite av det där med hårrelaterade ämnen till bloggen också om så önskas? Kanske börja med att skriva om mina egna hårrutiner, det vet jag har varit efterfrågat :) Vad tror ni?

Hoppas ni haft en fin helg allihop! :)
 
4
Anonym

Låter toppen! Ser fram emot att läsa om dina hårrutiner 👍😊

Sofia

Ja, gärna lite hårrelaterat igen. - det var ju så jag hittade din blogg från första början, även om jag nu gillar inläggen om kläder till barnen mest 😉

Hanna

Hej, det vore väldigt kul att få läsa och få lite tips på hårvård och kanske lite uppsättningar? 🌸

Sara

Vilket fint långt hår du har!!!

Svar: Tusen tack snälla :)
Linda Blom