Tillbaka till förskolan

Hej på er!
Så var vi tillbaka i vardagen igen. Selma gör idag sin första dag på förskolan på 9 veckor. Det var med spänning och förväntan hon tog sin cykel (jajamensan! Nu cyklar hon helt själv) tillsammans med Melvin och begav sig mot förskolan. Ja, vi mammor och småbröderna var såklart med också.
 
Jag och Colin spenderade förmiddagen utomhus och följde med Jonas och Oliwer till skogen en stund innan vi begav oss hemåt för lunch. Det känns att det är sensommar nu, med höst på ingång. Luften är kallare, trots att solen värmer skönt. Himla mysigt tycker jag! Även om denna sommar har gått så himla fort tillsammans med alla fina vänner vi har här i området.
 
Nu sover C sin dagvila, som i sommar har gått från två till en vila / dag. Han somnar tidigt om kvällarna och rutinerna sitter nog ganska bra här hemma nu. Trots semester så har det sett ganska lika ut ändå.
 
Vad tycker ni föresten om Selmas ryggsäck? Vet att jag har visat den innan, men den tål att uppmärksammans igen. Så. Bedårande. Söt! Kanin med små morötter man drar i för att öppna dragkedjan. Vår kommer från Köp Barnvagn.
 
 
5
Anonym

Min dotter börjar förskolan idag. Hon är 1 år och 9 månader. Kan inte du tipsa om vad som behövs köpas i klädväg. Går ju åt lite mer ytterkläder, skor osv har jag förstått? Fleeceunderställ eller vad har man under regnkläderna när det börjar bli svalare ute? Kram

Svar: Jag kan absolut försöka göra ett inlägg gällande det :D Kram
Linda Blom

Ann-Sofie

Så himla söt rygga! Såg flera fina när jag var där för inte så många dagar sen! Den butiken är så mysig!

Svar: Jaa! Finns massor av söta djur! :D Och butiken är en stor favorit hos mig :D
Linda Blom

★ Orsakullan som blev mamma vid 20, numera även lärare och doula ★

Den är jättesöt ryggsäcken :)

Svar: Eller hur :D
Linda Blom

Arthasia

Vi har en likadan ryggsäck till sonen fast med en räv, så fin! Inskolning på måndag... 😱

Svar: Åh! Räven är också superfin :)
Linda Blom

Michaela

Har han börjat sova två gånger om dagen? Vad beror hans ökade sömnbehov på? Sover han sämre om natten?

Svar: Nej nej :) Han har gått från två till en sovning :D
Linda Blom