Lindas julkalender 2017 - Lucka 1 - AVSLUTAD!

I samarbete med Jollyroom.

Så var årets första lucka här och i paketet finner ni ett härligt kit för barnrummet från Alice & Fox. Paketet innehåller ett skrivbord med tillhörande stol, en vägghylla för böcker m.m. förvaringsboxar i valfri färg samt två valfria lampor att lysa upp vintermörkret med. Ni kan se fler alternativ här.
 
FÖR ATT DELTA:
-  Motivera din vinst i en kommentar nedan.
- Följ gärna @jollyroom på instagram.
 
Glöm inte kontaktuppgifter som mailadress, blogg och/eller instagram.
Du behöver dock inte ha en blogg eller instagram för att delta.
 
Tavla fram t.o.m. 1 december 23:59 - Vinnaren presenteras i detta inlägg.
GOD JUL! : )

Ett stort grattis SOFIE!
Jag har skickat ett mail till dig.
 

652
Heidi

Åh! Detta vore perfekt för min son som ska få nytt rum. Har spanat in Alice & Fox's inredning och det skulle passa perfekt!

Anonym

Efter att ha sovit inne hos sin mamma och pappa sedan hon föddes pga av platsbrist så är allt hon önskar sig ett eget rum. Vad hade varit bättre än å ge henne än detta att fylla rummet med när hon nu fyller hela 5 år och snart får ett eget Rum!

Johanna J

Har precis blivit klara med att göra om vinden till barnrum i vårt radhus. Det enda nu är att det är lite tomt på möbler eftersom de tidigare fått dela på ett liitet rum och de mesta av pengarna har gått till byggandet. Begagnat är bra, Men skulle vilja ge de något nytt i nya rummen😀

Alexandra

Vi har äntligen, efter flera år i en liten tvåa hittat ett lägenhetsbyte och flyttar på lördag. Sonen på två år som bott i en klädkammare på ca 5 kvm ska äntligen få ett stort, riktigt rum! Det kommer att se lagom tomt ut med hans lilla växa-säng och kallaxhylla som är det enda som fått plats i hans lilla vrå, så det här vore toppen för att komma igång med hans rum. 😊

Susanne

Hej! Kul att julkalendern har kickat igång! Grymt att du har fixat med detta i så många år😊 Detta paket skulle bli perfekt till dottern på 4,5 år. ”Mamma jag vill inte bara ha vita väggar”....Vi gjorde det neutralt inför födseln men hallå nu har det gått 4,5 år, så vore toppen om vi kunde få tummen ur och fixa hennes rum!

Malin

Alltså... Ja, ja ja ja ja! Jag vill så gärna vinna detta till min underbara son! Som universitetsstudent och föräldraledig så finns det inte många kronor här hemma, så jag spar in på det mesta som går att spara in på. Tack vare babyshower, dop, födelsedagar, jul, underbar familj, släkt och vänner så har sonen fått mycket fint, men i takt med att de små växer och blir större så blir ju även utgifterna större. Så därför skulle jag bli väldigt glad om jag vann detta till honom, hans alldeles egna rum skulle bli så fint med detta i!
Jag följer jollyroom på instagram, heter @lundellmalin där

Setsuhen

Liten, mellan och stor delar på lekrummetsom idag inte har en särskilt bra struktur, med detta kit så skulle vi kunna strukturera upp det med både läshörna, pysselverkstad och förvaring för allehanda små ting. Håller tummar och tår nu ❤️

Annica L

Skulle verkligen behöva få lite ordning och reda i dotterns rum och uppdatera det lite. Med de här fina skrivbordet skulle hon få känna sig lite stor också.

Mikaela M

Lilleman ska precis få ny Växasäng och hade vart så kul med lite annat nytt till rummet - men som student & pappapeng finns det inte super mycket över till sådant! Så hade vart SÅ roligt att få ge honom detta!😬

Förövrigt så jul att du orkar ordna en kalender även i år! 🎅🏽💫🌲

Janina

'Man tager vad man haver'
Så skulle jag beskriva barnens rum i nuläget.. någong gång vill jag inreda deras rum efter hur jag vill ha det.. inte som det ser ut nu..

Jennifer

Detta skulle bli perfekt i dotterns rum. Just nu delar hon rum med oss föräldrar men till början av sommaren flyttar vi till ett nybyggt radhus och vad skulle då passa bättre än detta att inreda dotterns rum med alla dessa underbara saker! Hon kommer bara vara straxt över året då men med massa andra utgifter skulle detta underlätta enormt mot projekt barnrum! :)

Jasmin

Åh det hade vart så underbart att vinna detta. 1: jag ääälskar Alice o fix. 2: min dotter har inget eget rum, men känslan av att kunna fixa ett kryp in som bara är hennes skulle vara otroligt. Mail: jasmincberglund@hotmail.com

Jasmin

Förlåt felstavning. Gör detta via mobil och kommentarsfältet syns inte när jag skriver. Alice o fox menade jag såklart :)

Linda Säll

Äntligen har årets bästa julkalender startat! Har sett fram emot det här sen din förra slutade, haha. Du har alltid så genomtänkta och fantastiska priser, grymt jobbat!

Jag skulle så gärna vilja vinna detta till våran son Olle som just nu utreds för en diagnos. Vi har insett med hjälp av läkare och psykologer att han älskar att rita/pärla och det är en av de få gånger han sitter still och fokuserar. Jag hade tänkt köpa detta till honom i julklapp men i samband med att jag var med i en bilkrock så kunde jag knappt jobba nu och inkomsten har blivit lidande. Detta skulle verkligen hjälpa honom och oss. Och hans halvfärdiga rum skulle bli så mycket finare.

Tack igen för en grym kalender! Kram!

Mail: Liudaeriksson@hotmail.com
Insta: Frusall

Lisa

Vi ska göra ett syskonrum under jullovet och denna luckan hade ju varit perfekt!

Elise

Vi har bytt rum med vår äldsta dotter så hon har fått vårt stora och vi det lilla där vi endast får plats med en säng och en byrå. Vi är glada som ens kan öppna dörren! ;)
Så dotterns rum är nu lite halvtomt då vi begränsat både inredning och leksaker så rummet är väldigt kalt, men självklart hade hon fått dela eventuell vinst med lillasyster också!

Ida Berg

Sonen på 3 år skulle bli så överlycklig för ett skrivbord då han länge önskat sig detta! Han är dessutom jätte mörkrädd så två lampor skulle vara perfekt för honom! Håller tummarna stenhårt 😍😍

Ida Berg

Sonen på 3 år skulle bli så överlycklig för ett skrivbord då han länge önskat sig detta! Han är dessutom jätte mörkrädd så två lampor skulle vara perfekt för honom! Håller tummarna stenhårt 😍😍

Sanna

WOW, vilken fantastiskt start i årets julkalender! Åt andra sidan är ju alltid dina luckor helt amazing. Hade hur som helst varit fantastiskt kul att få överraska dottern med ett helt nytt rum. För nu när hon börjat bli allt äldre så är det mycket som måste rensas ut, samtidigt som en hel del nytt måste köpas in. Det här fantastiska kitet hade med andra ord kommit till stor glädje.

Följer Jollyroom på Instagram (Mammasvardag).

Kram Sanna

Caroline

Vore så fint att få vinna detta och ge min systerson, så han kan inreda sitt nya rum lite finare.

Elin

Detta vore en kanonvinst då vi flyttat för några månader sedan och nu ska göra iordning ett nytt rum till barnen. Vore så kul att få inreda med nya fina saker och barnen skulle bli överlyckliga :)

susannahelen@hotmail.com

Vår lilla Selma som sen liten varit sjuk, sovit inne hos mamma och pappa för att hon haft problem med sin buk. Men nu börjar saker och ting vända och ett mirakel i prinsessans rum behöver hända. Vad vore då inte bättre än det här, alldeles egna saker till henne som hon kan få hålla kär ♡

Jonna

Åh detta skulle jag vilja villa till mina barns rum, det mesta är ärvt eller begagnat - vore så roligt att kunna blanda upp med lite nya saker! Minns ju själv känslan av när man äntligen fick något som ingen annan hade använt innan man själv 😊
Lillebror skulle verkligen behöva ett eget skrivbord snart, han traschar systers grejer heeeela tiden, haha

Lina Sällberg

Följer på Instagram, sallberglina.

Jag skulle vilja vinna detta underbara till sonens nya rum som ska renoveras efter nyår. Just nu är vi mitt inne i en utdragen badrumsrenovering och kommer i helgen dessutom börja med nytt kök. Mitt i julplanering kan vi knappt ens bo hemma. Båda renoveringarna är hög tid att genomföras och det är krävande att genomgå detta som sjuk gravid med trotsig soon to be treåring och dessutom jobba heltid för att kunna vara hemma längre med nästa barn. Dagarna är långa och tunga och det är svårt att se målbilden just nu då problem efter problem dykt upp längs vägen. Jag försöker fokusera på hur sonens rum ska göras samtidigt som budgeten pga sistnämnda krymper. Detta vore ett så välkommet bidrag då det är möbler vi högst troligt valt att köpa ändå och ekonomin skulle tryggas åtminstone lite, och så skönt det vore att bli färdiga i tid innan lillasyster kommer ifall jag inte klarar att jobba hela tiden som planerat. Hoppas, hoppas, hoppas!

Oskar

Jag skulle vilja vinna detta till min dotters rum, hon har tal och skriv svårigheter och övar varje dag! Att få ge henne ett skrivbord, med en mysig och trygg isbjönslampa med tre förvaringsboxar att lägga sina hemligheter i och en hylla att förvara sina finaste böcker och block! Min dotter förtjänar att vinna detta pga av hennes brister i vardagen och den unika personligheten hon föddes med! Jag håller mina tummar året för våran dotter meja!

Anonym

Ja som alla andra vill ju jag självklart vinna som varje år, din kalender startar året med en stört och redan jag känner vinsten långt borta. Men skam den som ger sig, dett vore perfekt att dela upp i julklappar till syskonbarnen, spara pengar och ge syskonbarnen den bästa klapparna i år, nu håller vi alla tummarna och hoppas på vinst.

God Jul !

Petra

Min son ska bli storebror i april & jag skulle vilja ge honom lite nya möbler till hans rum. Så de gör att hans rum bjuder in mer till lek & fantasi.

Susanne B

Ååh detta vore perfekt att vinna till stora tjejen här hemma, hennes rum behöver en uppdatering och ett skrivbord har hon önskat sig så länge men som föräldrarledig och andra utgifter som kommit på huset så räcker inte pengarna till att ge de hon verkligen skulle älska allra mest.. tänk om hon hade vunnit detta skrivbord och kunna få sitta i lugn och ro i sitt rum och måla, slippa be mamma och pappa om hjälp när hon vill ta fram och måla...

Sandra Nygård

Nu när lillebror delar rum med storebror vore det roligt att ge lillebror något nytt och eget. Även om storebrors saker är bra :)

Anonym

Helt fantastiskt fina saker som vi aldrig skulle kunna ha råd med själva. För en gångs skull anser jag att VI i min familj förtjänar att vinna. Det är VI som verkligen behöver det. Jag kliver vanligtvis åt sidan för jag anser att andra har större behov men inte denna gång. Åh som jag hoppas! Vår jul skulle bli helt fantastisk ❤️❤️

Malin

Perfekt till min pysseltokigs tjej som i dag pysslar på köksbordet och golvet då skrivbord saknas. Tänk att få ge henne en egen pysselhörna där man inte måste städa undan för mat.

Malin Hägglund

Åh detta hade varit perfekt till mina döttrars rum, har haft projekt barnrum i ett år nu. Det tar lite tid som mammaledig och inte den bästa ekonomin. Både jag och barnen skulle bli överlyckliga för en sådan fin vinst 😍❤
Följer jollyroom och dig på Instagram 😊

Pauliina

Vilket barn skulle inte vilja ha detta i julklapp? Jag skulle mer än gärna ge detta till min mellersta som under en period nu fått ärva en del.

Sofia Juhlin

Skulle betyda så mycket för min äldsta dotter att få vinna detta kit till sitt rum, hon älskar att sitta och pyssla men med två småsyskon är det inte lätt att få sitta i fred vid köksbordet så då skulle ett skrivbord till hennes rum vara perfekt

Malin, moments.by.malin

Roligt att julkalendern äntligen är här igen, varit med i några år nu och det är lika spännande varje gång 😊 Skulle vilja vinna detta otroligt fina setet till mina flickor... Det är snart dags för lilla E att få ett eget rum och våran stora A behöver lite nytt och fint till sitt rum också! Följer självklart jollyroom på Instagram och jag heter Moments.by.malin där 😊

Emelie

Vi har nyligen flyttat och storebrors rum är nu inrett och klart men småsyskonen som ska dela rum har än så länge bara en varsin säng och eftersom storebror har mycket av Alice & fox då mamman älskar det varumärket så vore det super roligt att vinna detta paket och matcha! :)

Anonym

Är gärna med och tävlar om detta fina kit. Jag har länge kollat på skrivbordet men inte haft råd att köpa. Skulle vara perfekt till 6 åringen här hemma,som önskar sig ett skrivbord i julklapp. Hoppas på vinst! ☺

Anonym

Glömde mailadress så lägger den här.

Linnéa

Jag skulle ge mina barn sakerna, Alice & Fox har så fina saker! Skrivbordet hade passat bra på Edvins rum och kaninlampan hade lyst upp vintermörkret så fint på Sigrids rum 😍

Janice

Åh hade så gärna velat ha detta till min son, men efter lång sjukskrivning så finns inte så många kronor kvar. Detta hade passat honom så perfekt.

Julia

Hur motiverar man sig själv i en sån här tävling? Svårt. Jag skulle bara bli så glad om jag vann. Jag har en liten dotter på 4 år och snart en son. Dessa möbler skulle passa hans rum jättebra.

Anonym

Åh detta hade ju varit perfekt nu när vi precis köpt hus och vår dotter på 3 månader inte har något till sitt blivande rum. Lamporna är en stor favorit!

Jenny

Vi ska flytta och då kommer våra två barn få varsitt rum så då kommer de behövas mer möbler. Dottern som fyller fyra år skulle älska att få ett skrivbord på sitt nya stora rum.

Anonym

Åh vilken perfekt grej detta vore för oss, dottern på snart 5 år kläckte ur sig häromdagen att hon önskade sig ett skrivbord i julklapp! Hon älskar att måla, rita, räkna och skriva och att få göra det vid sitt alldeles egna skrivbord i lugn och ro från småsyskonen på rummet är högsta drömmen just nu! Hoppas på tur. 😊

Emma Jakobsson

Följer jollyroom på instagram heter @ekjjakobsson där.
Sonen börjar bli en stor pojke nu som älskar att sita och måla & pyssla, hade varit en perfekt vinst för och få en hörna i hans sovrum där kreativiteten kan flöda! :)

Malin

Vilken julklapp till barnen. Idag delar våra barn 2 och 4år rum. Rummet lever fortfarande kvar lite i att de är bebisar. Så detta hade ju varit en perfekt start för att börja förvandlingen till deras två egna rum

tullezz.blogg.se

Vilken underbar vinst. Den skulle min lilla dotter bli superlycklig över. Hon har än inte ett möblerat rum. Så detta skulle vara en kanonstart för att komma igång och fixa det😊

Thoria

Åh vilka underbara grejer, jag älskar Alice & Fox! 😍 Hade varit perfekt till lillebrors rum som är nyrenoverat men i behov av inredning!
Å jättekul med julkalendern igen, du gör ett superjobb! 👏🌸

Emma

Jag vill vinna då min dotters rum inte blivit så prioriterat och möbler/förvaring verkligen behövs 😊✊🏼🍀 Instagram:eemms

Ellinor

Vår lilla Astrid som är lika gammal som Collin är en riktig pysslare. Det ska firas, klistras och pilla så mycket det går. Och vad hade inte passat bättre än ett skrivbord att pyssla vid!

Camilla

Skulle verkligen behöva fylla lillebrors tomma rum med saker och det sommverkligen behövs är förvaring. En hylla och lampa till myshörnan, några lådor till småsaker och skrivbordet skulle hamna inne hos storasyster, en perfekt vinst!

Anonym

Jag sitter och förgyller tyvärr alltför smärtsamma amningstimmar med min 2-veckorsbebis med att fundera på det nya barnrummet. Inredning är ju superkul! Denna vinsten vore perfekt! Lite förvaring till lillasyster (vem behöver inte det...) och ett skrivbordskit till storasyrran vore perfekt -så kan lillasyster ärva lite bord och stolar.

My

Då vi bor i en trea kommer lillasyster som nu är 8 månader få flytta in i storebrors rum så småningom och just därför vore denna vinst perfekt för oss, ny inredning att piffa till med så det blir nytt och bådas därinne! :)

PillanH

Vilken drömjulklapp! ❤ Mitt bonusbarnbarn har med sina föräldrar flyttat till hus för en vecka sedan. Tänk att få inreda barnrummet med dessa fantastiska grejer!

Mia

Det här vore helt perfekt för våran minsta.. Hon är 1.5 år och hennes rum är fortfarande inte färdigt! Det här skulle göra att hennes rum skulle kännas mycket, mycket mysigare.

Jennie

Åh, vilken vinst :) det här hade varit perfekt då storebrors rum behöver anpassas till hans ålder då mamman här i huset inte riktigt har hängt med i tiden och förstått att han faktiskt snart är 5år 🙊 Följer både dig och jollyroom på instagram😊😊

sandra norman

Om jag skulle vinna så hade sonen fått dessa saker i sitt rum - en uppgradering av hans "bebisrum" och sedan skulle hans gamla saker gå till lillasysterns rum - winwin 🙂 följer jollyroom på instagram @sandranorman

Zandra

Att få vinna detta till min minsting som i ärlighetens namn inte har så mycket på sitt rum vore fantastiskt! Älskar Alice & Fox produkter men har aldrig haft råd att investera i möbler till barnen pga av skola och mammaledighet och så har vi ingen familj som kan hjälpa oss ge barnen fina saker så detta vore julklapparna julklapp till mini som upptäckt hur underbart det är att pyssla ❤

Sandra

Min lilla tjej, som är nr tre i syskonskaran skulle bli överlycklig att äntligen få lite fina saker i sitt rum. Med tre barn finns det tyvärr inte alltid tid och pengar för att fixa allas rum.

Lisa A

Min son har ett stort och fint rum i vårt nya hus, men vi får ingen riktig ordning på nåt där inne. Skulle vara perfekt med ett skrivbord där han kan sitta och måla istället för på golvet :) han har den senaste tiden blivit enormt mörkrädd så jag försöker planera om i hans rum så att han ska känna sig trygg där inne.

Julia

Åh, detta hade passat perfekt till våran son! Vi ska få köpa min sambos släktgård som behöver totalrenoveras och Emil ska äntligen få sitt första rum som behöver inredas. :)

Karin Johansson

Vilken bra start på julkalendern! Skulle jag ha turen att vinna detta skulle jag göra iordning på sonen Ebbes rum. Storasyster har ett stort skrivbord som lillebror är så avundsjuk på. Detta skulle passa perfekt till honom. Så fint alltihop och vore på tiden att lillebror också får lite mysigare på sitt rum.

Sandra

Nu i jul ska vår blivande tvååring få sitt rum fixat, med nya tapeter och en ny stor säng. Vore perfekt med dessa möbler i hans ”nya” rum 👌🏻

Emma

Det skulle vara väldigt fint till övervåningen hos oss! Vi har precis flyttat till större med våra tre barn på 4, 2 o åtta månader o deras rum på övervåningen är fortfarande väldigt tomma då vi ännu inte lyckats göra något åt detta. Så det vore perfekt för våra små :)

Mathilda

Åh detta skulle jag vilja vinna till min lilla Malte så att vi äntligen kan få tummen ur att inreda han rum. Efter en tuff höst har det inte varit prio med inköp av massa inredning så hans rum är ganska tråkigt för tillfället.

Anonym

Min 5 åring har precis börjat intressera sig för att rita och skriva. Innan har han knappt hållit i en penna. Tyckte att pyssel varit botten. Men NU! Det produceras konstverk på löpande band! Skulle vara så kul att ge honom ett skrivbord med tillbehör så han kan fortsätta vara kreativ! Lovisa.sterning@gmail.com

Linda Karhatsu

Tonåringarnas rum är strax färdiga och dom ska äntligen flytta upp efter ha delat rum. Minstingen snart 3år ska då ta över rummet dom har delat. En hel del inredning behövs. Och detta vore en underbar julklapp.

Sara

Det vore grymt att få vinna detta in till barnens rum där vi försöker få till det så att det ska passa både en förskolekille och en skoltjej (som skulle bli så glad över ett ställe för läxläsning!). Håller tummarna för oss nu! :-)

Jonna

Hade gärna vunnit detta underbara pros och gett till min lilla systerdotter som nu efter jul ska få sitt första egna rum.

anna

Vi har precis flyttat och inreder barnens rum för fullt! Har annat från serien och skrivbordet skulle passa så fint in! Perfekt när storasyster vill pyssla med sånt inte lillasyster ska nå 🙈😍

Chasmine

En perfekt julklapp till en söt liten gosse! Trevlig tradition nu ordnar varje år och delar ut till dina läsare!
Denna fina klapp skulle jag ha gett min svägerskas gulliga son som har ert gigantisk leende på läpparna varje gång han ser mig! 🍀

Erika

När storebror har ett helt rum med saker så är det ju klart att lillebror med borde få något. Nio månader är han nu så hög tid att även han kan få sitta bredvid och utforska🎄 Jollyroom följs självklart!

Marlene

Det hade varit jätteroligt att göra i ordning barnens lekrum med dessa möbler 💚

Sofia

Nästa år börjar stora sonen äntligen förskoleklass så ett skrivbord i hans rum vore perfekt då lillebror annars står o stör honom. Där kan han stänga in sig och vara ifred! Förvaringslådorna skulle lillebror få så han har nånstans att lägga sina leksaker och bokhyllan med medans storebror får lampan

Linda Idenfors

Då jag nyligen separerat från barnens pappa och flyttat till en egen lägenhet från hus så hade det här inredningspaketet från Alice & Fox passat så bra i barnens nya rum. Det viktigaste för mig är mina två underbara barn, då deras liv vändes upp och ner när jag flyttade ut så jag gör allt för skapa en trygghet i "mammas nya hus" som sonen på 4 år säger❤ Deras lekrum i huset har jag lämnat orört, då jag tänker att det är deras trygga punkt i allt som hänt.Så i barnens nya rum finns just nu bara deras sängar. Som ensamstående och distansstuderande mamma finns inte pengar för att ge dem allt som jag egentligen vill ge,dvs en myshörna under sonens våningsäng med lite smått och gott där vi kan leka tillsammans i vårt nya "hus"🤗

Anonym

Min son fyllde 5 i november och önskade sig ett skrivbord. Tyvärr fick han inget och nu hoppas han att tomten kommer med ett.

Michaela

Alice & fox har så fina barnmöbler😍 Barnen hade älskat denna inredning även deras mamma 😍

Sandra Denby

Med två små barn i ett gemensamt rum behövs det lite ytor för barnen att förvara sina leksaker.

Emmy J

Åh detta hade ju varit fantastiskt att få vinna till dottern och lillebror som är beräknad i början på nästa år! 😍🙏🏻Då vi för tillfället bor lite litet så kommer barnen få dela rum de första åren och då skulle det ju passa oerhört bra med lite ny fin inredning till barnrummet som passar både pojkar och flickor!
Följer både Jollyroom och dig på instagram, eeemmmmyyy är mitt namn där!

Sandra S

Denna vinst skulle gå till mina två pojkar! Vi flyttade till större i våras men har inte alls fått till deras rum än, minsta sonens ekar fortfarande pinsamt nog..

Therese

Våran kille, snart två år har visserligen ett eget rum, men ett väldigt tomt sådant. Bordet och stolarna skulle han bli överlycklig över och mamman skulle älska lite snygg förvaring 😀

Anonym

När vi snart ska flytta, skulle detta presentkort göra nytta :)

Vi är mitt upp i husbygge och vid flytt vore det såklart superhärligt att få inreda vår sons rum med lite roligare inredning :)

Carin

Just nu har vi sonens ritkaos på vardagsrumsbordet. Det går bea att bo trångt, men ett litet skrivbord till hans rum hade ju varit otroligt skönt ibland 😊

Anonym

Åh! I februari flyttar vi till nytt hus. Barnen ska få dela rum. Vi tänker dock dela upp rummet i två delar. Gustav som i februari blir 5 år önskar sig ett eget skrivbord. Detta skulle vara perfekt att vinna 😎👌 så glad han skulle bli 😁

Följer jollyroom och heter gums84 på insta 👌

Sabine

Älskar verkligen denna stil och min dotter som inte har så mycket inredning i sitt rum hade detta varit perfekt för henne!

Anonym

Vi ska göra om på vår dotters rum och detta hade varit en roligt överraskning för henne. Ett perfekt skrivbord till vår storpysslare och fina lampor.
Helenanilsson87@hotmail.se

Josefine eriksen

Hade varit perfekt vinst för sonen som behöver ett skrivbord att bygga lego på, han börjar bli så stor!!!

Sofie

Skulle bli jätte glad om jag vann denna rums förvandling till dottern. Som nyss blivit storasyster och mycket har kretsar kring lillebror så denna julklapp skulle sitta riktigt fint att få ge henne.

Sara B

Hej! Barnen har fått små sovrum och ett lekrum tillsammans. Nackdelen är att lekrummet för stunden bara är fylld av dåliga möbler och en massa leksaker! För denna vinst skulle rummet faktiskt kunna bli det som är meningen, ett rum för kreativa lekar, glada stunder och minnen för livet! :)

Anonym

Detta hade varit perfekt för våra två yngsta barn,lilja och sidney som blir ett år i januari :) det börjar bli dags att göra ett eget rum åt dem (så storebror får vara själv i sitt ibland ;) ) så det här hade passat perfekt😀😀

Linda

Åh, vilken passande tävling! Sexåringen och treåringen ska få varsitt rum efter årsskiftet, med blandade känslor. Att få göra ett av rummen extra fint med detta paket vore toppen! :)

Emmma

Till min stora prinsessa. Fyra, snart fem, år och hon börjar bli så stor. Hon gillar att rita och pyssla och sitter gärna vid ett bord och leker med sina hästar och little sister dolls. En alldeles egen hörna med plats för det mesta är hon verkligen värd min lilla böna

Josefin simonsson

Åh detta skulle passa så bra in i Mollys nu gjorda rum! Hoppas hoppas hon skulle bli så himla glad! Heter @josimonsson på Instagram

Amanda

Vi köpte hus för ca ett år sen & för fem månader sen kom vårt lilla charmtroll. Nu börjar det vara hög tid att ta tag i hennes sovrum som än så länge bara innehåller en matta på golvet. Efter renoveringar & livet med föräldrapenning skulle detta vara ett behövligt bidrag.

Erika

Detta hade varit perfekt för lilleman som ska få ett lekrum i julklapp! Vi ska göra om vardagsrummet på övervåningen till ett stort rum bara för han :) Det vi ännu inte har skaffat är just ett skrivbord med stol så detta vore fantastiskt att få vinna! Det är liksom dags att byta ut hans mini-bord med ett riktigt skrivbord nu som han kan sitta och rita och träna bokstäver vid :)

Anonym

Vilken drömvinst att inleda december med. Jag skulle vilja vinna detta fina paket ifrån Alice & Fox på grund av att jag väntar en liten dotter med bf i februari och jag håller för fullt på att inreda hennes rum. I dagsläget så bor jag och min man i ett relativt stort hus själva, mycket outnyttjad utrymme med andra ord och det kliar verkligen i fingrarna på mig att få börja boa och inreda ett rum till min lilla tjej. Jag är dock sjukskriven på grund av foglossing och ryggproblem och sjukpenningen är väl inte riktigt det bästa rent ekonomiskt, så för att få julen att gå runt så har jag helt enkelt blivit tvungen att prioritera det nödvändigaste.
Så det vore verkligen en dröm att vinna idag!

Heter @stromfelicia på instagram och följer Jollyroom där :)

Anonym

Åhh det hade min dotter älskat. Tyvärr är jag sjukskriven o hon har missat mycket för jag inte kunnat ta mig ut, men så snäll o hjälpsam har hon varit ändå o eftersom inkomsten inte är så stor som sjukskriven önskar jag detta för att göra dottern glad o visa henne min uppskattning :)

Anonym


Vilken drömvinst att inleda december med. Jag skulle vilja vinna detta fina paket ifrån Alice & Fox på grund av att jag väntar en liten dotter med bf i februari och jag håller för fullt på att inreda hennes rum. I dagsläget så bor jag och min man i ett relativt stort hus själva, mycket outnyttjad utrymme med andra ord och det kliar verkligen i fingrarna på mig att få börja boa och inreda ett rum till min lilla tjej. Jag är dock sjukskriven på grund av foglossing och ryggproblem och sjukpenningen är väl inte riktigt det bästa rent ekonomiskt, så för att få julen att gå runt så har jag helt enkelt blivit tvungen att prioritera det nödvändigaste.
Så det vore verkligen en dröm att vinna idag!

Heter @stromfelicia på instagram och följer Jollyroom där :)

Louise

Åhh det hade min dotter älskat. Tyvärr är jag sjukskriven o hon har missat mycket för jag inte kunnat ta mig ut, men så snäll o hjälpsam har hon varit ändå o eftersom inkomsten inte är så stor som sjukskriven önskar jag detta för att göra dottern glad o visa henne min uppskattning :)

Sofie

Ett helt nytt rum till en nybliven storebror,
det skulle betyda mer än ni faktiskt tror.
För det är ju inte helt lätt att bli stor,
och en förändring när det flyttar in en bebis där du bor.
Tänk då att få fixa till i sitt lilla krypin,
det är därför jag mässar "Vinn! Vinn! Vinn!".

Och såklart gillar jag jollyroom på Instagram!

Felicia

Detta skulle vara en toppen julklapp åt min grabb som ska få ett eget rum nu när vi äntligen flyttat! 😍

My

Med en ny liten bebis i huset i februari så behöver vi flytta om en hel del och tre nya barnrum ska fixas till. Detta skulle vara perfekt för det!

Agnes

Åh, så perfekt det skulle vara att vinna detta paket till mina småtjejer! Dom ska få eget sov-och Lekrum nu när vi köpt oss vårt livs HUS efter två års letande och 24 husvisningar... Det var på tiden kan man säga.. :D
Jag heter sporronga på instagram och följer redan jollyroom. Mail agnes.sporrong@live.com

Micaela

Å hade varit så kul att vinna detta då vi håller på att fixa små killarnas rum,och vad vi behöver nu är inredning😊så hoppas hoppas hoppas

Nina Wennberg

Precis vad min tjej behöver! Nowalie har önskat sig ett skrivbord i julklapp. Vi har nyss flyttat ut leksaks köket till lillebror så att ett skrivbord ska rymmas i hennes lilla rum. Rita, göra halsband och pärlplattor är ju favoriten just nu, så ett skrivbord i rummet skulle vara toppen 😊❤ @ninawen_ på Instagram

Rosie

Åh vad underbara saker! Detta skulle passa perfekt i stora systers rum i nya radhuset! Hol skulle bli så glad för en egen liten skapa hörna i sin nya fina rum 😍👌

Linda B

Om jag fick äran att vinna detta till min dotter så skulle jag och min dotter bli otroligt glada. Jag har varit sjukskriven i 3 år och då har jag alltid fått prioriterat att köpa det nödvändigaste för stunden, hon älskar att måla, ett skrivbord vore perfekt så hon kan sitta i sitt rum och måla, en hylla att ställa böcker och teckningar i, och en lampa som lyser upp och gör det mysigt.
Vi håller tummarna , linday_@hotmail.com

Emma C

Är de något som behövs så är de en uppfräschning i barnens rum så detta skulle vara pricken över i-et! Dessutom så börjar äldsta sonen i F-klass nästa år och önskar sig ett skrivbord 😊 toppen med andra ord! följer jollyroom på Instagram (emmaliiv)

Frida

Skulle vilja vinna för dottern är inne i sån härlig ålder då hon vill måla,pyssla mycket och då vore detta fina möbelkit underbart att få vinna 😍 min insta; busfridis

Underbart ännu ett år med denna fina julkalender ❤️

Anonym

Detta skulle passa min pysseltokiga tjej som handen i handsken. Här börjar pysslet och kreativitet direkt hon öppnar sina ögon på morgonen. Så att ha allt samlat och lätt till kommet vore succé! 😁 emma_koohler@hotmail.com

Sarah

Vill jättegärna vinna detta till något av barnen då vi sålt vårt hus och gör oss av med i stort sett allt och ska börja om med nytt i det nya huset - då hade detta varit perfekt ❤️

@sarahohrn på Instagram
SarahOhrn@gmail.com

Anonym

Jag skulle verkligen vilja vinna detta kit till min dotter som fyller 4 år den 28 december. Dels för att det är så nära jul och det är mycket som ska inhandlas, därför blir det ofta ingen speciell present utan släkt och familj kommer med julklapp och present i samma. Därför hade det varit så kul att överraska henne med detta, hon älskar att pyssla och speciellt nu att börja skriva. Håller mina tummar, min dotter Ida skulle bli överlycklig!

Camilla

Barnen har precis bytt rum med oss för att få lite mer yta att leka på. Ett sånt här kitt vore toppen att inreda deras nya rum med :) camilla_257@hotmail.com

Anna L

Efter jul ska vi fixa ett rum till våran dotter som precis fyllt ett år. Men det enda hon inte har är några barnmöbler att fylla sitt nya rum med. Att få lite möbler till henne skulle underlätta en hel del 😍 och ingen skulle vara lyckligare än jag att få ge henne detta.
Följer redan jollyroom på Instagram 😃

Lina Falinger

Ska precis börja göra om Helias och Minelles lekrum och vad vore inte mer perfekt än att få en kanonstart med denna vinst? Så otroligt fina saker helt i min smak! Min instagram: Falinger
Hoppas hoppas ✨✨✨✨✨

Emma C

Är de något som behövs så är de en uppfräschning i barnens rum så detta skulle vara pricken över i-et!
Sen så börjar äldsta sonen i F-klass nästa år och önskar sig ett skrivbord. 😊 toppen vinst med andra ord

Emaa

Skulle vara guld att få vinna då sonens rum ska stå klart till jul 🌟

Lennebrink_@hotmail.com

Sandra

Dom här sakerna skulle passa perfekt till min stora tjejs rum som är 5,5år. Hon börjar bli så stor så det är dags att det rummet får en make over 🤗 perfekt för hon börjar ju skolan snart och då kan hon sitta där och göra läxorna med 😍

Rebecca

Äntligen är december här och min 28 födelsedag, men det bästa av alt med vår bebis i magen ❤️ Att vinna inredning till det kommande barnrummet hade varit en fantastiks födelsedagspresent!

Malin C U

Äntligen är vår lilla här, hon blir 10 månader snart och vi njuter av varje sekund vi har tillsammans. Med mammapenningen kan jag dock inte ge henne lika mycket som jag ibland önskar. Har länge tittar på hushyllan! Här är vår chans ☺️

Anonym

Min 2 åring väntar på eget rum, men vi har inte plats för tillfället så detta vore toppen att vinna och inreda ett lekrum med istället 🙏🏻

Malin

Äntligen är vår lilla här, hon blir 10 månader snart och vi njuter av varje sekund vi har tillsammans. Med mammapenningen kan jag dock inte ge henne lika mycket som jag ibland önskar. Har länge tittar på hushyllan! Här är vår chans ☺️ Hoppas att äntligen kunna vinna 😍

Sandra

Åh detta hade vart den perfekta julklappen till våran son som ska börja sova i sitt eget rum nu i mellandagarna. Han älskar att lösa böcker, och just nu har vi dom bara i en låda. Bokhyllan hade blivit så fin i hans rum, och allt annat också 😃😃

Lisa

Jag önskar vinna detta till min son som just nu delar rum med sin lillasyster. Han skulle bli så glad över att kunna få grejer till ett eget rum. Följer jollyroom på insta.

Cissi

Denna vinst vore helt perfekt till vår lilla Alice som ska få eget rum - något som varit högt upp på önskelistan länge :)

Anonym

Hej! Min 2 åring och 5 åring skulle vilja vinna och få ett gemensamt fint lekrum. Vi har nämligen inte plats för ett varsitt eget rum åt våra små. Håller alla tummar och tår 👍🏻 Med vänlig hälsning, Jessica falk
Mail falkjessica92@live.se instagram :falkjessica92

Sarah

Åh vad detta hade varit underbart att få vinna til mina två pojkar på 4,5 och 1,5 år. I slutet av januari ska vi flytta 40 mil, till ny stad, nytt hus, ny förskola och nya vänner. Att få ge dem finsboch mysiga rum hade gett en underbar start ochven trygghet hemma som de förtjänar💙 heter @zazaaas på instagram. Har följt jollyroom på instagram länge.

Anonym

Skulle vara jätteroligt att vinna och få göra om till vår son, liten blir större och skulle vara perfekt att få en ny miljö att upptäcka och skapa nya äventyr med tillsammans med hans vänner ❤️( @jennizjo på insta gram)

Alexandra

Vilken start på julkalendern sen!!😍 Åhhh är såå förälskad i Alice & Fox fina inredningsgrejer. Men som föräldraledig får man hålla i pengarna. Detta skulle passa så otroligt fint på sonens rum så han kunde framförallt få ett eget bord på sitt rum där han kan få sitta ifred och pyssla och måla utan lillasyster som kommer och klättrar på honom.:) Jag följer givetvis bästa Jollyroom och heter @calvinoalicia på instagram

Jeanette

Jag önskar få vinna detta då jag ska bli mamma för första gången . Så ekonomin är just nu bara från mig då min pojkvän inte fått uppehållstillstånd än att flytta från Kanada till Sverige

Angelica

Perfekt present till vår stor kille som blir 6år i januari som dessutom önskat sig skrivbord. Han motiverade såhär: jag ska ju börja skolan efter sommaren, då måste jag ju kunna öva mig på att göra läxor i lugn o ro på mitt rum 😍

Martina

Hade varit perfekt nu när största tjejen har fått eget rum hör hemma för att slippa småsyrrorna. Hon tycker så mycket om att stänga in sig och pyssla där. Hade varit underbart att få fixa till det åt henne. Följer Jollyroom på Instagram. Heter fru.haggstrom där :)

Victoria

Vinner vi delar vi vinsten med våran lilla moster som snart fyller 8år.
Håller tummarna för vinst. Blir imponerad varje December vad du fått till i dina julkalendrar.

Natalie

Med detta kit hade min dotter varit i sjunde himlen. Hon älskar att rita och pyssla. Ingenting får slängas hemma för det ska användas till pyssel. Så tänk vad kul att få ge henne en alldeles egen pysselhörna 😍

Therese

Det vore fantastiskt att få vinna detta till lillebrors rum som hittills har varit ett förråd. Lillebror får ärva en hel del från storebror så det vore så roligt att få nya fina saker bara till honom!

Caroline

Wow, wow,wow, finner inga ord till en bra motivering, vill bara såååå grymt gärna pryda dotterns rum de där suuuuperfina grejerna. Följer dig på insta - du är en fin förebild! Kram

Mamma till fem pojkar

Åhhh Halleluja hur julkalendern börjar! Det här blir riktigt Spännande!
Vill vinna detta till mina fina pojkar som börjat skolan och vill gärna få ett eget bord så det kan träna 'skolgrejer', skriva och räkna matte. Blir ju genast myyycke trevligare!

Caroline

Caroline (obs, postar igen, glömde min e-post, hehe / ivrig mamma)
Wow, wow,wow, finner inga ord till en bra motivering, vill bara såååå grymt gärna pryda dotterns rum de där suuuuperfina grejerna. Följer dig på insta - du är en fin förebild! Kram

Sofia

Ett helt perfekt kit för barnens gemensamma lekrum! Båda älskar att pyssla och det vill jag uppmuntra dem till 😍

Anonym

Detta vore perfekt start på ett nytt rum till min fina prins som är nästan lika gammal som din Colin :) handlat nästan alla julklappar på jollyroom då de är så bra priser!
Janssonerika@hotmail.com

Mikaela

Åh vilken fantastisk lucka, det skulle passa perfekt åt min 5 åring som snart fyller år och skall få eget rum i samband med det!

Isabelle

Vilken super vinst det hade varit i dessa tider. Lillasyster behöver saker till sitt rum samtidigt som det är jul o födelsedagar. det hade varit så skönt och en Sten som lättar från hjärtat att kunna ge henne detta 💖

Emma L

Lillebror har äntligen fått ett eget rum men det behöver inredas. Detta hade varit en fin start.

Sara

Att vinna barnrumsinredning i sonen vore toppen,
då hans rum just nu är jättetråkigt, ja i botten.
I hans rum ska vi fräscha upp väggar och tak
och detta är ju inredning vi vill ha i det rummet sen såklart!
Nu håller jag tummarna att jag vinner denna
julkalendersbox i samarbete med Jollyroom, Alice och Fox! ✊🙌

Anonym

Wow vilken fin vinst...Älskar Alice&Fox inredning😍👌🏼

Frida

Önskar att få vinna till min dotter Tindra som ska få sitt nya rum till nyår! Än så länge är det inte mycket möbler mer än en säng och en lampa! Så vore en dröm att vinna detta fina till henne!❤️🍀

Elin

Älskar Alice o fix grejer! Efter årsskiftet någon gång är det dags att börja planera dotterns nya rum då vi ska flytta. En perfekt grund o start hade varit detta kit ✊🏻⭐️

Anonym

Det här skulle passa perfekt till våran lilla tjej som just fått sitt första egna rum! Än så länge är rummet rätt tomt och i och med att vi renoverar så finns varken tid eller pengar för att köpa en massa fina dyra möbler 😊

Helena

Åh så kul med julkalender! =)
Jag är faktiskt ganska nöjd med Mollys rum för tillfället MEN jag skulle vilja kunna ge detta till min kompis som precis blivit klar med barnens rum efter en helvetesrenovering på 6 år, eller är det 7? Dom är inte klara på långa vägar i resten av huset men barnens rum har precis blivit klara och det skulle gå att dela upp detta paket till dom två.

Johanna W

Vi har precis köpt hus! Barnen delar just nu på ett pyttelitet sovrum i vår lägenhet, snart får de varsitt rum i huset så möbler behöver de verkligen, de inte fått plats med mer än sängarna i lägenheten. Det vore perfekt!!

Anonym

Åh vilken tävling!
Litens rum ska bli ett rum för en liten tjej som håller på att blir en större tjej.. du vet, när de är små men på samma gång börjar bli stora. Ett perfekt kit för den storlilla tjejen ;-) På Insta heter jag: attskapaetthem

God jul!

Kram Marie

Sara

Vår dotter på precis 4a år skulle behöva komma iordning på sitt rum, oh skrivbord och förvaring är precis de som saknas 🌼🌸 saharanilsson@hotmail.com

Lina Eckerström

Med detta kit hade vi äntligen kunnat färdigställa vår pysseltokiga lillasyster. Vi håller tummarna!

Sanna

sannasoderberg88@gmail.com
Jag skulle bli jätteglad om jag vann detta till vår dotter Noomi. Hon har bara en säng och en garderob i sitt rum än sålänge, så detta vore ju toppen!

Josefine

Wow, det här hade varit perfekt till vår son och dotters blivande gemensamma rum då vi väntar ännu en liten i vår. De har bott i samma rum som oss sedan de föddes och nu ska vi äntligen börja göra i ordning ett rum där de kan ha sina egna krypin 😀 är hemmamamma på heltid med dem och har inte själv möjlighet att köpa något liknande så det hade varit fantastiskt att få vinna detta 😍😍⭐️ Jollyroom har ju så mycket fint!

Birgitta

Detta hade passat som handen i handsken när lillebror Dino ska få flytta in och dela sovrum med storebror och lekrummet ska anpassas för mera rita, måla och pyssla. En perfekt extra julklapp som båda mina grabbar har glädje av.

Lina Eckerström

*färdigställa lillasysters rum ska det givetvis vara 😊

Louise

Vi håller precis i detta nu på att tapetsera och dra in el i vår dotter Livias rum på 1,5år. Detta vore ju bara helt perfekt till hennes rum då vi inte har inhandlat möbler ännu 😍✨

Noangelsatmydoor

Å va härligt med julkalender! Jag skulle älska att få överraska min 4åriga pysseltjej med en eget skrivbord. Just nu har vi pärlor, pennor och pussel mm över hela vardagsrumsbordet🙈😂

Amanda Skog

Min dotter har blivit tillräckligt stor för ett skrivbord nu när lillebror flyttat ut från hennes rum och fått ett eget

Therese

Åh! Vår äldsta tjej fyller snart 3 år och vår minsta tjej fyller 1 år nästa vecka, med två födelsedagar och julen runt knuten, skulle skulle det vara en tacksam present ☺️🌸

Anonym

Åh precis allt i den här luckan är sånt vi verkligen behöver för att fixa iordning pojkarnas rum! Speciellt ett skrivbord inför skolstarten, och "bokhyllan" till alla spännande böcker. Håller tummarna att vinna denna dröm 😍

Selma S

Hej! Jag skulle så gärna vilja vinna pga att min son fyller 5 nu i januari och behöver mer än gärna uppdatera hans rum.. det skulle vara fantastiskt att få ge honom en egen liten hörna med skrivbord då han älskar att räkna och skriva. Dessutom har han en jobbig 8 månaders lillasyster haha..

Caroline

Detta kit hade blivit perfekt i vår nya lägenhet. Min son och jag letar större och kommer inom kort flytta. Min son på 3 år ska få sitt första egna rum. Vad hade då passar bättre än ny inredning 😍

Anonym

Åh detta vore perfekt för lilltjejen som börjar bli stor. Att få ett eget rum är stor önskan på listan må du tro & äntligen få flytta från det delade rummet med sin älskade bror.❤❄🎅🌲🤶

My

Vore perfekt i barnens rum 😊

Petra Abrahamsson

Detta skulle bli toppen att inreda tösens nya rum med. Hon har sovit hos mamma & pappa sedan födseln men ska nu äntligen få sitt egna rum. Alice & fox inredning är så snygg & stilren så det skulle passa perfekt. Vilken drömvinst!😍

Louise

Skulle gärna vilja vinna till mina syskonbarn och kanske spara något till mina framtida barn. 😉 Jag håller på att avsluta min utbildning som förskollärare och är mitt uppe i examensarbetet och inte köpt en enda julklapp än, jag som bruka börja i sep/okt. Stressen är påtaglig. Hade varit perfekt att vinna detta och slippa tänka på julklappar till två av alla. (:

gerner_l@hotmail.com

Maria

Att bo i en 3a med två barn är lite trångt ibland. Nu ska bröderna snart få dela rum och lite ny inredning skulle pigga upp och vara en stor hjälp på vägen när ekonomin inte har utrymme för något nytt. Att flytta runt på våra gamla grejer för att skapa något nytt är inte alltid så inspirerande.

Anonym

Nu när vi har flyttat till hus skulle denna lucka med den fina inredningen passa fint att dela lika till sonen och dotterns nya rum! 😊 håller tummarna åt dem!

Johanna L

Jag skulle vilja vinna detta åt min son. Trots hans 2,5 år har vi fortfarande inte ordnat hans rum utan mer använt som förvaring. Med detta fina skulle de vara så roligt att ge honom det rum han förtjänar!

Pernilla S

Detta skulle lilla Justina älska! En önskan om eget rum är stor när hon älskar att få efterlikna sin storebror! Justina den fina eget rum vill ha & med denna vinst i rummet skulle allt bli så bra!❄🌲🤶🎅

Anonym

Min stora kille fyller 4 år idag! Han ääääälskar att pyssla och tänk vad mysigt att sitta vid ett eget skrivbord med mysbelysning och bra förvaring när pysselandan faller på! Lillasyster som precis fyllt 2 och fått eget rum behöver påfyllning av möbler hon med så här hade bokhyllan passat toppen! Och en myslampa till kommande mörka vinterkvällar blir ju toppen när sagorna ska läsas! 🤗

Therese

Nu när vi har flyttat till hus skulle denna lucka med den fina inredningen passa fint att dela lika till sonen och dotterns nya rum! 😊 håller tummarna åt dem!

Malin

Vi bygger just nu ut huset med ett extra rum vilket ska bli sovrum till mellansonen. Det skulle vara roligt att få inreda hans rum med denna vinst.

Patricia sonefors

Önskar vinna detta till mina fyra små döttrar! 💖 Här finns något för dem alla och skulle göra deras rum så mycket härligare att vara i efter att ha bott i renoveringskaos länge. 🌟 Mejl: soneforspatricia@hotmail.com eller Instagram: soneforspatricia 🎀

Sanna Lindqvist

Minsta lillasyster i vår familj hade älskat att få ett eget skrivbord. Hon sitter varje dag inne på storasysters rum vid hennes vilket inte är jätte uppskattat 😂😁 hade varit den bästa julklappen hon hade kunnat få, gladare tjej finns inte då.

Eek.linda@gmail.com

Att inreda ett pojkrum är svårt tycker jag men med dessa underbara saker skulle set ju bli orecis som jag tänkt mig, ett rum att växa med! Mvh linda

Nathalie Larsson

Håller precis på att fixa till sonens rum nu när han närmar sig ett och börjar vilja leka och vara mer där inne så detta skulle bli helt perfekt där inne❤️

Linda

Jag hade gärna vunnit detta till min dotters barnrum som inte är helt klart ännu! Det känns som att det missas något för att bli sådär speciellt och Alice & Fox produkter hade ”nailed it”!

Lina

Äldsta sonen älskar att måla så detta hade varit perfekt till hans rum så han kan få ett eget pysselhörn!
@lina89ce på instagram

Jessica

Åh!😍 I vår dotters rum detta skulle få va, vilken fantastisk julklapp ja! Slippa stressa, handla och hinna.Ovärderligt om vi detta skulle vinna! 🌟

amanda_9508@hotmail.com

Skulle helt klart ge detta vidare till mina kusinbarn! De skulle passa perfekt i deras gemensamma sovrum som inte inhåller allt för mycket saker :)

Brittis Carlsson

Perfekt julklapp till min son Oscar som ska bli storebror efter jul. Och även börjar skolan nästa år. Det blir mycket förändringar, hade varit kul att ge honom ett storebror rum som är perfekt för skolstarten

Anonym

Dottern ska få sitt eget rum efter jul. Då hon snart blir 1år är det på tiden att hon det får. Där kan hon mysa leka och ha kul, precis vad vi önskar i jul:)

Åsa

Wow, alla vinster var så fina,
jag önskar de var mina !
De skulle i barnens rum passa perfekt,
jag skulle ställa in dem direkt !

Nathalie Lyne

Skulle verkligen vara drömmen att vinna detta kit till min dotter Zoey. Vi har precis flyttat och hon har äntligen fått sitt alldeles egna rum som hon tok-älskar att vara i! Dock är det väldigt tomt. Så det skulle kännas så fruktansvärt bra att kunna ge henne det nu inför julen och allt. Hon förtjänar hela världen, vi skulle bli så himla lyckliga om vi vann!
Instagram: nattalyne

Marie Kalmestad

Sonen har ett eget rum, men han sover aldrig där. Rummet är ganska tråkigt med en säng och bokhylla. Lite nya möbler skulle fräscha upp det. Tror Charlie kanske skulle vilja hänga där inne mer :) superfin gåva!

Rebecca

Då dottern ska få sitt eget rum efter jul hade det varit perfekt till henne. Då hon snart blir 1 år är det på tiden att hon eget rum får. Där ska vi leka mysa och ha kul precis vad vi önskar oss i jul:)

Karin

Åh dessa saker är såå fina!! Skulle vilja vinna dessa till vår tvååring som älskar att läsa böcker och att sitta och rita, så skulle vara perfekt med en egen bokhylla att ha favoritböckerna i och skrivbord där hon kan få sitta och vara kreativ :) sen snygga lampor och boxar på det är ju bara ett stort plus!

Cristel

cristel.nilsson@hotmail.com

Nettan

Jag håller precis på att inresan ett litet lekrum till vårt minsta lilla bustroll, då han inte har eget rum så blev det klädkammaren som tömts och nu får bli hans lilla krypin ;)
Detta sett med inredning skulle göra båda mig och sonen glada! Sonen för att han får sitt ”rum” där han kan sitta och rita, bygga med duplo och läsa Babblarna.
Jag skulle bli glad då jag just tittat på dessa saker som skulle passa perfekt!
Håller tummarna nu för en härlig julklapp :)

Anonym

Denna vinst skulle passa barnen perfekt. Kanske ska jag hålla mina tummar så att tomten kommer tidigt i år. Orkar inte vänta ända fram tills i vår när sonen fyller år 😤

Helena

Efter en lång tids husrenovering (puh!) så är nu äntligen bl.a. barnens rum klara! Eftersom pengarna spenderades på golv, väggar och avloppsrör (hej stamrenovering!) så skulle ett bidrag till barnens inredning vara väldigt välkommet! :)

Maria Thorman

Min dotter på 6 år önskar sig ett skrivbord och en ny säng till sitt rum. Så att vinna detta skulle ju vara toppen, då är det bara sängen kvar. Min dotter skulle bli sååå glad. Håller tummarna för vinst :)

Madelene Öreteg

Åhh, kollade på just detta skrivbord till sonen på 2 år som nu fått eget rum, men blev tyvärr inget köp av olika anledningar. Jag vet att sonen skulle älska ett eget skrivbord, precis som sina äldre systrar. 💜

Theresia & noah

Detta underbara paket skulle bli perfekt till sonens rum 😊 ett skrivbord att sutta vid och göra sina läxor en lampa att skrämma bort alla otäcka saker som finns i mörkret lite förvarig till hans favorit lego 😊 han skulle bli så glad och vad kan bli bättre än alice & fox's

Tack å kram Noah 6år

Linda

Vi har två tjejer här hemma som båda är pysseltokiga och älskar att läsa böcker, så denna vinst skulle passa dem perfekt ❤️ Stora tjejen går i ettan och har precis lärt sig läsa självständigt vilket hon gärna gör. Det skulle vara kul att främja hennes intresse med en fin ny bokhylla till hennes rum! De två minsta barnen ska snart få ett gemensamt eget rum, det rummet är just nu omöblerat så inredning till barnrum är verkligen välkommet ❤️

Johanna

Åh så fina saker!
Denna vinst hade passat oss perfekt då jag är gravid i v 32 och en liten knodd beräknas komma i januari. Fokus har varit på att köpa barnvagn, babyskydd, kläder osv så inredningen har hamnat efter. Följer även jollyroom på instagram :)

Cristel

Vilken underbar tävling!
Detta skulle jag vilja vinna till vår fyra och en halv månaders dotter som ska få sitt första rum nu i julledigheten. 😍

Jessica

Hej och god jul. Då båda mina två barn 3 och 1 år fortfarande inte har egna rum utan sover hos oss mamma och pappa. Så letar vi efter hus och jag drömmer om deras första rum. Detta sett vore toppen till min 3årings rum sitta pyssla som han älskar.

Caroline H

Detta hade blivit såå bra för dottern som fortfarande sover i vår klädkammare för att vi aldrig har möjligheten att fixa till hennes rum! Jag håller tummarna!

Emelie

Åh vilken fantastiskt tävling. Efter en stor renovering av vårt hus, är det nu dags för barnens lekrum att ta form. Detta hade varit fantastiskt att få inreda med. Dottern älskar att pyssla så ett skrivbord och stol är ett måste på deras rum 😊 Håller tummarna ✊🏼 Mail: emelie_schutz@hotmail.com insta: emsi87

Anonym

Vi har nyss flyttat och barnen har inte så stora rum. Därför är förvaringen otroligt viktig. Riktig belysning har de inte heller än. Vi skulle bli sååå glada för att vinna detta! Vi älskar Alice & fox. Jag följer redan Jollyroom 😍.

Magdalena

Åh vi har påbörjat en totalrenovering hemma, allt ska bytas ut (värmesystem, tak, panel, golv m.m.) så vår son kommer att få ett eget rum framöver, och att få vinna detta vore perfekt. 😊

Linda, mamma till Majken & Arvid

Vore perfekt för sonen nu när han ska få göra om sitt rum :) han är 5 år & vill gärna bestämma vad han vill ha & Inte ha :) Så detta vore perfekt för honom ♡ Jollyroom följer jag sen länge på IG ♡

Jenny N

Vad kul att du fixar med julkalender i år oxå! Det är klart man vill vinna det här paketet till minstingens rum. Pysselhörna med belysning å alla böcker på plats! Hoppas ni får en mysig första advent ❄️

Anna

Vi har precis köpt vårt drömhus och lillebror ska äntligen få eget rum. Vad kan då passa bättre än möbler till rummet? Vi har inte utrymme i vår ekonomi för att köpa såna fina möbler till honom så att vinna dem istället skulle vara guld värt! Hoppas på tur❤️

Kristina

Detta skulle bli en perfekt pysselhörna till sonen! Sonen på 4,5 år är helt djurtokig, och skulle älska de söta lamporna! Och jag skulle älska att han hade en plats att sitta på med sitt pyssel.

Maria

Åh!😍😍 Ha spanat in dessa möbler på jollyroom tidigare men med den ekonomin vi har nu så har vi inte kunnat fixa till i Melkers rum.. och innan lillebror kommer så har vi som mål att få iordning där! Hade varit så kul att vinna detta!!😍👏🏻🎅🏼

Stina

Efter lite rust på övervåningen så ska sonen få större rum, detta vore perfekt till det! Vore så kul att vinna! Och älskar att inreda barnrum, speciellt med så fina grejer! 😍🙏🏼

Livetsom

Detta skulle vara perfekt till min dotter som ska få eget rum när vi flyttar till större. Just nu måste allt delas med lillebror och rummet är trångt. Hoppas hoppas!

Anonym

Detta hade varit alldeles perfekt överraskningen jag planerat. Min moster fick för några dagar sedan bebis i vecka 25. De lever just nu på sjukhuset och kommer göra flera månader framöver. Vi är några som tänkt fixa lite i deras hem inför bebis hemkomst och detta hade ju varit så otroligt kul att få ställa i bebis rum! Mail: stinalanden@hotmail.com

Anonym

Hej!
Skrivbordet skulle vara väldigt passande nu då dottern ÄLSKAR att lägga pärlplattor rita o bygga lego. Så slipper föräldrarna skada fötterna på pärlor legobitar. //Therese (Tezzanl)

Anonym

Skulle gärna vilja vinna för att inreda min dotters rum nu när utbyggnaden äntligen är klar😊

Camilla W

Jag är mamma till tre goa tjejer
de skulle gärna dela på dessa fina grejer
Perfekt att få vinst och själv slippa handla
när man deras plats i huset vill förvandla!

Carolina

Vår minsta lilla prinssessa fyller 4 år den 28 december och jag hade så gärna vilja vinna detta till henne. Med en storasyster blir det lätt att lillasyster får ärva det mesta så att överraska henne med detta hade varit helt underbart ❤ carronile@hotmail.com

Tove

Det hade varit perfekt och få vinna ett sådant sett till min bonusdottern på 5 år då vi ska börja renovera ett eget rum åt henne. Hon hade blivit överlycklig.

Sofia

Skulle passa perfekt till min äldsta dotter som börjar skolan till hösten 😃

Jossan

Då dottern ett eget rum snart ska få,
detta överst på önskelistan stå.
Fina möbler och detaljer,
men att rimma ger väl inga medaljer?
Jag håller tummarna för vinst,
så detta blir julklappen till den som i familjen är minst.

Karolina

Vi har precis separerat och då vi har två gemensamma barn har vi nu ett till hem att fylla med möbler. Håller tummarna så hårt!

Elina Ek

Min syster och henne familj har precis renoverat deras källare till en beboelig plats i huset. Finns ett lekrum där till hennes två flickor som ska inredas och ett skrivbord skulle passa ypperligt bra! Håller tummarna!😃

Amanda

Detta hade passat perfekt nu när lillebror eller lillasyster anländer i vår och storebror ska få ordning på sitt rum innan dess 😍

Emma Hansen

Äntligen dags för adventskalender. Denna vinst vore perfekt för oss då alla barnen kan ta del av den.
Skrivbordet till stora sonen som älskar att sitta och pyssla och rita.
Hyllan till lillebror som älskar att läsa, nu kan vi äntligen få iordning på hans böcker.
Och lampa och förvaring till lillasyster som snart kommer till oss :)

S

Min systerdotter behöver få lite mer ordning på sitt rum. Detta skulle vara en perfekt present till henne! Hon fyller 3 i vår. Jag följer Jollyroom på Instagram.

Jennifer

Har en liten i magen och de vore så kul att få lite hjälp med saker till barnrummet :) Perfekt julklapp till både bebis i magen och föräldrarna!

Johanna G

I den luckan finns allt vi önskar oss till våran 3 åring som snart ska få nytt rum! Alice & fox är en stor favorit här hemma också så vi håller tummarna 👍😊

Anonym

Dotterns rum börjar att bli klart, det som fattas är ett bord, förvaring och lampor så hur fantastiskt vore det inte att vinna? Vi skulle bli otroligt glada om vi fick denna otroliga vinst. Vi älskar produkterna från Alice and fox så dessa skulle passa in med resten av inredningen. Hoppas verkligen på tur

Sarasstil

Vi väntar tillökning och kommer att ha ett helt rum att fylla upp så detta skulle verkligen komma väl till pass ♥️

Lovisa

Till min 3åring vore detta en uppskattad och stor julklapp, nu när hon har lovat att sluta med sin älskade napp. Hon skulle förtjöna detta till sitt nya rum.

Johanna lindén

Oj vilken supervinst :) min son fyller 4 nästa år och ett skrivbord till hans rum hade passat perfekt att he honom:) håller tummarna för denna fina vinst ✊🏼 Kram

Emelie

Jag plussade iförrgår med vårat första barn. Väldigt tidigt än men vore så kul då det kommer kännas mer verkligt.

Anonym

Ett sådant skrivbord hade passat perfekt till min duktiga kille som har hittat intresset för att sitta och rita och pyssla😊

Desirée

Det hade verkligen varit roligt att vinna detta kit att antingen ha i storebrors rum, eller i bebisens rum som anländer till våren 😀 sonen som älskar att rita, skulle verkligen behöva ett sånt set för att slippa sitta på golvet och rita när han vill va inne på sitt rum 😍 jag håller tummarna 👏🏼✊🏼🍀 @dalbergdesiree på instagram

Jennifer

Åååh ja ja ja vilken underbar lucka!! Har ännu inte inrett min ett åriga sons rum så detta hade vart en perfekt start på de! Speciellt bokstället då han verkligen älskar böcker. Trots sin unga ålder ;) så nu håller vi tummarna här hemma!!

Emelie A

Eftersom min stora (lilla) 3-åring har blivit storebror så vore det så roligt att få överraska honom med lite nya möbler. Det är en fingerfärdig kille som älskar att rita och pyssla😊

Anonym

Detta vore så roligt att överraska sonen med, att få något eget ställe att greja på. Kunna stänga in sig på sitt rum o pyssla och greja ifred utan att lillasyster ska vara med och förstöra ❣️

Sofie

Detta vore så roligt att överraska sonen med, att få något eget ställe att greja på. Kunna stänga in sig på sitt rum o pyssla och greja ifred utan att lillasyster ska vara med och förstöra ❣️

Anonym

Då stora killen fyller 4 idag så jade detta var en perfekt present!!! Pyssla och rita görs det mycket och ett eget skrivbord hade ju varit toppen!! Håller tummarna🍀🍀🍀

Evelina

Åh detta vore guld att vinna nu när vi håller på att inreda mina tjejers sovrum och lekrum 😍😍 Instagram: evoo90

Nina I

Snart vi flyttar till hus, där finns det plats för så mycket bus!
När flickan vill ha lugnt och stilla, tycker hon om att rita och ett eget bord och stol i sitt egna rum vore verkligen inte illa!
Även en egen väggfast bokförvaring i egna rummet vore himla bra, så lillebror inte river sönder böckerna för storasyster det lilla hög som finns kvar. :)

Anonym

Åå - jeg ønsket gjerne å vinne dette til gutten min :-) Han har endelig fått eget rom etter å ha flyttet fra leilighet med ett soverom til to :-D

Amandabk

Du som haver inredning kär, se till mig som mammaledig är, vart jag mig i hemmet vänder, är där kladd utav små händer, lyckan kommer lyckan går, men fina gåvor från jollyroom består 😍

Malin N

Jag skulle vilja vinna detta till min dotter. Hon skulle kunna sitta och pyssla hela dagarna och det skulle hon kunna göra vid detta skrivbord. Hyllan för böcker ser jag möjligheter till att ha pysselböcker och små burkar med pysselgrejer i! :) vi skulle bli väldigt tacksamma över denna vinst!

Hanna

I mitten på januari så kommer vi äntligen (!!) att flytta till en större lägenhet. Och vår dotter kommer få eget rum till slut. Hon har delat rum med oss sen hon kom och vi har inga grejer till henne, för vi har ingen plats. Hon har sin säng. Så detta vore ju verkligen TOPPEN. Med en lön, en föräldrapenning och efter en jul och en flytt (där nya möbler till övriga rum behövs..) så kommer pengarna gå som smör i solsken. Håller verkligen tummarna och hoppas på våran tur denna gång! 🙏🏻

Elin

Nu börjar det närma sig jul, och vi ska hinna med en massa kul. Men när varken plats och pengar finns, önskar vi att detta paket vinns. I ett nytt, stort hus det skulle passa bra, och sonen ett eget rum skulle ha 😍 God jul!

Amandabk

Du som haver inredning kär, se till mig som mammaledig är, vart jag mig i hemmet vänder, är där kladd utav små händer, lyckan kommer lyckan går, men vackra gåvor från jollyroom består 😍

Elinnylen90@gmail.com

Skulle passa perfekt i döttrarnas rum då jag och pappan separerar efter nyår och hälften av deras grejer åker till deras nya rum.
Följer jollyroom på instagram, jag heter Hallonkakor där 😊

Anonym

Att kunna få inreda min lilla sessa med dessa godbitar vore ju en dröm.

Anonym

Detta är perfekt till min dotter som.älskar pyssla . Hon delar rum.med sin lillebror men det saknas myxker inredning kvar så jag hoppas få vinna .

Nathalie

Vilken rolig tävling, -- nathalielundan -- heter jag på Instagram 🍀 Att få skämma bort det äldsta barnet lite hade vart helt fantastiskt. Det är en stor omställning att bli storasyster, speciellt när man vart ensambarn i 5,5 år, att få fixa en pysselhörna med massa fin inredning är därför en dröm som jag hoppas blir sann 💞

Angelica

Åh vilken drömvinst till blivande storebror som väntar ivrigt på sin lillasyster som kan komma precis när som helst då hon var beräknad igår. Kommer bli en otrolig omställning för honom att behöva "dela" på mamma och pappa så att få ge honom detta hade ju varit så roligt ❤ Följer både dig och jollyroom på Instagram :) // @angeliiicaaaa på Instagram 🌸

Mikael

Oj, tänk om man fick ge detta till sin son och dotter i julklapp. Skulle bli så fint till deras nya rum i vårt nya hus! Hoppas 🙏🏻

Terese seger instagram

Hade varit en finfin julklapp till minsta gudbarnet som önskar sig ett skrivbord med stol precis som de "stora killarna". Luckan hade varit fulländad!

Emelie

Hej! Jag vill gärna vinna detta kit till min lilla son då jag tycker mycket om Alice&Fox 😊 Deras grejer är både stiliga och lekfulla på samma gång! 🎄🎁😍

Fia-Lotta

Det skulle vara perfekt till min dotters rum då vi flyttat till hus i somras och hon har fått nytt rum.

Madeleine

Gud så fina saker. Skulle både hamna i mina 2 döttrars rum och i blivande bebisrummet till vår son som kommer i mars 😍

Elin

Vi har precis flyttat till hus och detta skulle passa perfekt till sonens nya rum! Eftersom han inte haft något eget rum förut så har vi inte så mycket att fylla det med än så länge 😊😊😊

Sanne

I Februari flyttar vi till större och därmed får barnen större rum, för att rummen inte ska bli så tomma och kännas kala, vore det här ett perfet paket 😀m

Ida Lundström

Vilken fin första lucka! :) Om jag vann skulle min dotter Lilly få skrivbordet till hennes rum då hon inte har något just nu och även bokhyllan. Hon ÄLSKAR böcker och det gläder mig så extremt mycket, som både mamma och språklärare. Förvaringsboxarna och lamporna skulle jag dela med mig av till en av mina bästa vänner och hennes dotter som inte har det så bra ställt ekonomiskt. :)

Idalundstrom91 på instagram.

Anonym

Det skulle vara en perfekt julklapp till mina brorsöner på 16 respektive 5 månader 😍😍

Malin

Det här hade verkligen varit en drömvinst för mig och en av mina döttrar då vi precis renoverat och hon ska få ett eget rum. Hade varit en perfekt start på hennes nya rum!

Instagram: malinlundstroms

Anonym

Så fint! 😍 Min dotter blir 7år den 8/12 och hon önskar sig ett skrivbord. Detta hade varit den bästa presenten till henne. Jag är ensamstående med två barn, och det hade varit så underbart att kunna ha möjligheten att ge detta min stora tjej i present. Min instagram @pernillasjoholm.

beccaovince

Vi väntar vår andra pojk bf(+4) och hade vart perfekt tills hans rum som ska senare ska inredas! just nu har han en säng så hade vart en perfekt julklapp att ge till honom! 😍

Linnéa

Åh, vi har äntligen fått vår efterlängtade barn, en dotter som vi kämpat länge för och vi ska precis börja inreda dotterns rum och har verkligen koll idéer, det här kittet vore ju fantastiskt att ha i hennes rum. Tack för en superhärlig blogg! ❤

sabinaelvstal.blogg.se

Men vilken underbar första lucka 😍. Vi är en familj på 8 personer och nu lagom till jul så blir vinden klar åt våra större tjejer och det är dags för våran minsta att flytta ut från oss och in i eget rum och då skulle ju detta passa perfekt att vinna 💕.

Suzan A

Hade varit underbart att vinna detta kit då dottern ska snart få sitt egna rum och jag är så dålig på inredning. Alice o fox fina grejer hade hjälpt enormt mycket!

Mimmi

Efter års av kämpande för att bli gravida är nu månaden när våran efterlängtade bebis är beräknad äntligen här. Vad skulle passa bättre än att få lite fin inredning till hennes rum såhär innan jul 😍

Sandra

Min dotter på 2 år skulle älska detta paket, kanske inte lika mycke som mig dock ;)

Ulrika

Jag skulle vilja vinna åt min Charlie. Åh, vad glad han skulle bli!

Jennasofiia.nouw

Detta hade varit perfekt att vinna för att ha tills den ännu inte födda sonen är äldre! Med en större lägenhet i tankarna hade dessa fina möbler från Alice o fix gärna fått pryda barnrummet. Hoppas hoppas⭐️
Mail: jennifergustafson@live.se

Josefin

Så fina saker! Vi håller på att bygga nytt hus och barnen små ska få varsitt nytt rum. Vad vore då bättre än denna fina vinst till rummen 😍 Mycket nytt som ska köpas! Att få vinna denna fina vinst skulle underlätta i plånboken ❤️👏🏻

Frida

Min son Liam fyller sju år den 9/12, och vi ska äntligen få flytta till hus den 8/12. Han skulle verkligen behöva ett skrivbord i sitt nya rum, så han kan sitta där och göra sina små läxor och pyssel❤️

Emma

När vi äntligen ska flytta in dottern till sitt rum så skulle det vara helt underbart med lite möbler att få göra hennes rum till rättvisa 😃

Anna

Vi ska bygga hus till våren så detta hade varit perfekt till sonens rum 😍

Mariam.

Vi har precis köpt hus. Min 3 3-åring får sitt alldeles egna rum. Men mycket inredning fattas och jag hade blivit överlycklig om hon kunde få ett drömt. Efter allt kämpande dessa åren så hade det underlättat mycket

Evelina_nordberg@hotmail.com

Detta hade jag såklart gett till mina fina barn som delar rum och gör det exemplariskt. Efter många känslor om att dela rum så är det harmoni i rummet och syskonkärleken blomstrar och vi är så glada för det så de behöver en uppmuntran på hur duktiga de är

Johanna

Ettåringen ska få flytta in i eget rum och ännu saknas alla möbler så en fin julklapp från Alice & Fox skulle göra hela familjen glad!

Hanna

Helt fantastiska priser!! Skulle bli så glad att få inreda barnrummet med dessa fina grejer som jag aldrig skulle få chansen att köpa själv. Både praktiska möbler som kommer att användas till mycket led och pyssel samtidigt som det kommer höra en fin känsla i rummet 😃 Håller tummar och tår att få ge min tjej en överraskning i jul 🎄🎅

Hanna

Det ska såklart stå lek och göra i min förra kommentar 🙈

Sofia

Vi har byggt om hela vårt hus och barnen har nu fått egna rum. Dock har det varit lite tomt på möbler. Så detta hade varit fantastiskt att vinna till vår stora tjej!

Elin

Perfekt skulle detta bli för min lilla tjej,
och vad otroligt fint ordnat utav dig.
Ett rum att trivas och leka i,
vad oerhört tacksamma vi skulle bli.

Sandra

Vi ska flytta och barnen ska få gemensamt rum, vilket de är mindre nöjda med. Vore ju fantastiskt att få inreda med massa fint! Då kanske det går hem!

Amanda

Jag skulle bli jätteglad om jag vann denna lucka, då skulle vi kunna inreda våran lilla tjejs rum :) just nu är det inte så mysigt eller iordning men med detta skulle det bli jättebra och Tyra skulle få det jättefin i sitt rum :)

Malin S

Skrivbord hade varit så fantastiskt toppen..
Min 5 åring börjar nu alfabetet träna i knoppen.
Dessutom han i januari fyller år..
Hade vart en dröm att detta säga att han får ❤❤
Bortskämd är det sista han är,
men ett stort hjärta kan ja lova han bär ❤

Diana

Lillasyster här hemma ska snart få flytta in till sitt eget lilla rum men då vi nyligen har flyttat till hus och haft behov av att köpa möbler till andra rum har lillasysters rum fått vänta. Men med denna vinst skulle vi kunna börja inreda och göra i ordning även hennes rum till ett mysigt krypin.

Marielle

Hade varit ultimata vinsten här till våran lillkille då vi nyligen köpt hus och han äntligen skall få eget rum men alla saker till rummet förutom säng saknas än! Håller tummar och tår!

Therese S

Vår son fick äntligen sitt alldeles egna rum för 2 månader sen och han har än så länge inte fått så mycket saker i det, står mest en säng och ett skötbord där. Så detta paket hade varit alldeles perfekt till honom❤️
t.s.m@live.se

Linnea Altenborg

Jag och min sambo bytte för någon vecka sedan rum med våra två små killar.
Det har sedan dess inte blivit lika mysigt och ombonat som dem hade i sitt förra barnrum. Så det skulle vara super roligt om vi hade turen att vinna så att mina pojkar kan få ett fint Barnrum igen 😊🌸👍🏻

Johan Beyer

Hejsan! Vilken lucka 1, en kanonvinst! Dottern på snart 2,5 år hade blivit väldigt glad för lite nytt och fint inne på hennes rum. Hon brukar sitta vid sin systers skrivbord fast det är för högt för henne, och vad vore mer fantastiskt då än att ge Maja ett alldeles eget.

Hoppas på vinst. Mvh Johan

Sanna

Vore så kul att få fixa iordning i dotterns rum. Som det ser ut nu kommer det eka tomt när vi flyttar då pengarna tyvärr inte räcker till, så fetta skulle bli som en liten (läs stor) julklapp åt hela familjen verkligen 😍😍

Sara Olsson

Jag skulle vilja vinna allt detta fina till min yngsta dotter. Skrivbordet skulle hon älska då storasyster precis fått ett till sitt rum. Jag saknar även att ha hennes favorit böcker på en hylla på väggen denna vore ju super fin i hennes rum! hoppas på tur och en riktigt god jul=)

Mimmi

Det här paketet vill min stora tjej vinna i julklapp. Vi ska snart flytta till radhus och hon ska äntligen få ett eget rum! Från att dela med två småbröder till att få ha sina grejer ifred. Ett skrivbord står högt på önskelistan då pyssel och lära sig skriva är en het aktivitet. Lyckligare 5-åring skulle vi få leta efter. Håller alla tummar och tår, att vi får lite lycka iår ⭐️

Nathalie

Nu när man lever på föräldrapenning så är man inte det rikaste på jorden... Min stora kille William på 2,5 år älskar att måla, rita och leka med lera men han har tyvärr ingen egen plats för detta. Så ett eget skrivbord för allt hans pyssel hade varit perfekt för honom! :)

Rose-Marie

Åhh så kul med adventskalendern.
Detta hade mina barnbarn blivit överlyckliga om jag vann som sjukpensionär så räcker bara lönen till det nödvändigaste.

Angelica

Vilken perfekt tävling! Efter att ha bott ifrån varandra i 3 månader i väntan på vårt nya hem så ska vi nu äntligen få flytta ihop & vara en familj igen. Skulle därför bli jätteglad om jag vann detta till vår dotters blivande rum😍

Hanna.R.rosenqvist

Jag hoppas vinna detta till min dotter som går i ettan nu. Med detta skrivbord och stol kan hon sitta inne på sitt rum i lugn och ro och göra sina läxor och slippa massa skrikande av lillebror på 2 månader, hon tycker att han är jobbig med all skrikande och stör henne ofta när hon läser/gör läxorna. Detta vore en fin julklapp =)

Anonym

Jag hade gett det till mitt ena gudbarn som äntligen ska få eget rum. Hon behöver en egen liten vrå för sitt ritande o detta vore toppen att ge henne ..... la_chanette på Instagram

Carolina

Vi väntar tillökning i vår, vilket betyder att storebror på 3 år kommer få byta rum. Så nya saker/möbler till honom skulle va perfekt. Och kanske något litet till bebisen, så hen slipper ärva allt från storebrorsan. 😉

Frida

Då vi snart flyttar till hus hade detta varit perfekt till dotterns rum , då hon får eget rum. Älskar detta!!

Nadja (nadjaiibus)

Jag har pratat om att göra om i min dotters rum. Hon har haft ett rätt tufft liv, sett mycket hon inte borde ha fått se, vi har flytt från hennes våldsamma pappa och det har varit en osäker vardag i många år. Jag skulle vilja överraska henne med detta fina och göra det extra mysigt i hennes rum. För det är otroligt viktigt att man trivs hemma, och ännu viktigare att barnen trivs på sina rum. En trygghet. Jag håller mina tummar o tår över denna otroligt fina vinst. Har taggat några kompisar på instagram också 🍀✊💕

Cissi

Jag skulle ge detta i julklapp till min systerdotter Mary vars föräldrar har noll koll på stil och inredning 😁
Vet precis hur jag skulle vilja styla hennes rum, och detta skulle passa så bra 👌

cissi

Jag skulle ge detta i julklapp till min systerdotter Mary. Hennes föräldrar har noll koll på stil och inredning :) Jag vet precis hur jag skulle styla hennes rum och detta skulle passa perfekt!

Mirjam A

Nu ska snart lillebror få flytta in hos brorsan. Dock är lillebrors del av rummet fortfarande ganska tom och opersonlig, så vinsten i denna lucka skulle passa perfekt :)

Elin

Vår dotter, snart 2 år, ska snart flytta ur sin spjälsäng då det kommer en lillebror i april. Och då vill jag passa på att göra i ordning hennes rum. Dessa möbler skulle passa perfekt :)

Anna

Fantastisk julkalender som alltid!

Här i vårt lilla hem,
har familjen nu uppnått fem!
Därför håller vi nu alla tummar och tår,
och hoppas vi detta under granen får!

Melinda

Såååå fint! Önskar vinna detta till min son som ska få ett nytt rum framöver! 😍

Anonym

Fina saker, fin son, hade blivit så glad om turen var på min sida ❤️ God jul

emle87@hotmail.com

Min lilla pojke på 2.5 år önskar sig ett skrivbord att ha på sitt rum i julklapp. Storasyster har ju ett men där får han i te sitta för henne. Vilken lycka att få ett eget!

Zandra

Detta sett skulle vara perfekt till min dotter på 5 1/2 år som önskar sig ett skrivbord till sitt rum och att få göra om. Liten börjar bli stor. <3

Micaela w

Jag skulle vilja vinna detta till min son. I början på nya året flyttar vi till större och våran son ska äntligen få ett eget rum. Då vore det perfekt att vinna detta att inreda med .

Sofie

Skulle passa toppen med skrivbord och snygg lampa till sonens rum. Där ska vi renovera under våren och det vore ju härligt att kunna fylla på med lite nytt! Bara älskar hyllan där en får en bra överblick över böckerna i den!

Hjärtebarnsmamman

Åh vilken dröm det hade varit att få ge de största barnen detta i julklapp! Vårt hus brann i våras och vi trängs nu fem personer i en tvåa. De stora delar rum och det är allt annat än optimalt för dem. Ett skrivbord till stora tjejen som går i skolan hade varit underbart 😍
God jul och tack för en fin kalender 🎄
Hjärtebarnsmamman/ Dessie
dessieborgstrom@hotmail.com
hjärtebarnsmamman.se

Ida

Detta hade varit perfekt i lillebror Theos rum som ännu inte blivit inrett, så mysigt han hade fått det med dessa underbart fina grejer! 😍
Mejl: Idadossing@live.se

Sandra Starmer

Efterlängtade lillebror har äntligen anlänt, mamma med dåligt samvete erkänt. Tiden räcker inte till och en känner sig lätt lite rådvill. Ett skrivbord med tillbehör skulle ge oss en ny syssla. Där vi till exempel skulle kunna sitta och pyssla. När barnen är morgonpigga, är det bra med lådor där allt kan ligga. Allt plockas fram snabbt och enkelt, blir barnen glada som väntat så snällt.

Ann-Sofie

Åh men vilket fint kit! Hade varit perfekt ju och exakt en sån hylla vill jag ha i min sons rum i hans höjd då han älskar böcker så kan han få gå och välja vad vi ska läsa ☺️ Vi ska bygga hus nästa är och hade varit perfekt som start för när vi ska inreda hans rum med alla de här grejerna!

Anna Karlsson

Jag skulle vilja vinna detta till mina barn som ska få dela rum. Är nyseparerad. Ekonomin som ensamstående är ansträngd. Vill kunna ge mina barn den perfekta julklappen vilket skulle vara att vinna detta. Alla barn har rätt till en bra jul. Och att vinna detta skulle vara lycka hos mina barn och hos mig att få se mina barn bli glada. Det är en stor omställning för alla denna jul. Hoppas på vinst. Gillar jollyroom på Instagram. Jag heter ninjaannis84 på Instagram.

Tatiana

Dottern på 1,5 år har spenderat större delen av sitt lilla liv på sjukhus så vi har inte riktigt fokuserat på att göra ordning barnrummet. Men nu börjar det ljusna och endast en operation kvarstår, efter det blir hon - om allt går bra - friskförklarad! Vore underbart att vinna all denna vackra inredning från favoritmärket Alice & Fox och sätta igång och göra det mys för henne <3

Sofie

Min Colin, 2,9 år blir storebror om drygt en månad. Hans gamla rum ska lillebror få så nu håller vi på att renovera och fixa till hans nya rum. Denna vinsten hade varit perfekt nu till jul!

@annnasundstrom på insta

Ett perfekt kit sonen!

Therese Sandberg

Vem vill inte överraska sina barn med så här fina möbler till rummet?! Lycka är ju att få se sina barn glada och det blir nog min son om vi skulle vinna ✌

Jenny

Hade passat perfekt när min lilla tjej ska få eget rum. 💞

EVELINA Evelinas_Place på Instagram

Åh 😍 Det här hade varit en perfekt Julklapp till Vår Son Maximilian som ska börja Skolan nästa År. Till Våren ska Vi göra om Hans Rum och Han Önskar sig just ett Skrivbord. Han Älskar att Skriva och Pyssla så nu håller Vi Tummarna ✊✊ för den här Fina Vinsten

Evelina

Glömde fylla i Min Mail

Jenny Skyllberg

Jag har två barn, en son och en dotter, som skulle bli överlyckliga över att få massa fina saker till sina rum! Perfekt som extra julklappar💗

Anonym

Det vore så underbart att vinna detta till barnen. Sonen som älskar böcker skulle uppskatta att enkelt kunna välja från favoriterna på väggen. Och bordet skulle dottern få ha i sitt rum, hon älskar att laga och servera låtsasmat på sitt rum. Jag följer både dig och jollyroom på Instagram sedan lääänge. LizaAsterbrant är mitt konto där. Håller båda mina tummar för denna fina vinst!

Anna

Vi har precis renoverat klart vår 2-årings lekrum i det nya huset vi flyttat till. Men det saknas fortfarande det fina och ombonade pyntet där inne för att det ska bli komplett. Detta set vore perfekt där inne! 😊

Sara

Skulle så gärna vilja vinn inredning till min älskade pojkes rum. Har själv inte ekonomin till att göra det så fint som jag önskar. God Jul! ❤️

Josefin

Min son som snart är 2 älskar att måla i sina målarböcker dock tillbringar han den tiden på golvet eller inne vid köksbordet, vad hade inte passat bättre än ett helt eget skrivbord och stol. Och allt annat han får till hade ju gjort rummet så fint.

Linda

Skulle vilja göra om i båda mina grabbars rum och detta skulle verkligen göra så otroligt mycket, när man har barn som också fyller år en vecka innan julafton. ✊💗 Älskar dina julkalendrar och grattis till 10år 😍💕💕

Josefine

Jag hoppas verkligen på att vinna detta till min dotter. Hon är 2,5 år och har delat rum med oss och nu ska hon äntligen få sitt egna rum så detta hade passat perfekt 😍

Madelene

Åh!

patrizia

Med tre tjejer hemma (5, 4 och 2,5 år gamla) skulle ett kitt som det här komma mer väl till användning! Stora tjejen högsta önskan i julklapp är ett eget skrivbord där hon får sitta i fred och träna på bokstäver och pärla, helt utan sina småsyskon. Hållet tummar och tår att vinsten blir vår 💖

skrusmu@hotmail.com
Instagram-patrizialehn

Anita

Åååh! Det här kitet hade varit PERFEKT för dotterns nyrenoverade rum! Skulle bli tokglad över att vinna! :)

Zandra

Detta hade varit så bra! Har tänkt länge nu att dottern skulle få ett skrivbord på hennes födelsedag och detta hade ju varit perfekt! För alla stora tjejer ska ha ett fint skrivbord, hon fyller 7 år och går i etta och älskar att pyssla och läsa sin läsläxa. Jag hoppas innerligt att vi vinner så jag kan göra henne riktigt glad! 💖

Therese

Min dotter ska snart få sitt egna rum och all den här inredningen skulle göra hennes rum såå mysigt!

Martina Svensson

Men alltså så perfekt till mina barns rum. Underbart ✨

Therese

Glömde! Stingen79 på insta

Linnea

Jag ska strax bli faster för första gången, så jag skulle vilja överraska min bror med en fin present till barnrummet!

Johanna

Vore perfekt till döttrarnas rum!

Malin

Vi väntar vårt första barn i början på mars så snart är det dags att börja inreda barnrummet, äntligen! Har väntat såååå länge :) Tycker Alice & Fox har så himla fina saker så detta hade passat perfekt i gossens rum <3

Anonym

Vi har precis blivit med hus, och ny inredning till tjejernas rum skulle bli så bra. Håller tummarna

@helloekberg

Vi som har flyttat och inte hunnit med inredning av sonens rum än. Vi drömde om ett hus, har kämpat och nu äntligen bor vi i ett! Men nu återstår drömmen om att inreda fint med skandinavisk och minimalist design. ❤️

Marie-Therese

Vi har nyss flyttat till hus och tjejerna behöver ny inredning . vilken fin julklapp det skulle vara....

Madeleine M

Det kommer komma en dag, när liten blir större. Att flyga ut ur vårt sovrum för att flytta in i eget. Att fylla det med massa praktiska och fina saker kan framförallt dämpa min ångest, så att jag istället kan se fram emot härliga pysseldagar istället!
19alvera82 på instagram.

Linnea

Detta skulle passa i lillebrors nya rum som nu bara innehåller en säng då vi fixat storebrors rum. Tråkigt rum tycker lillebror😂

Anna Lundin

Ohhhh vilke drömvinst. Vi väntar baby som beräknas komma mellan lucia oxh jul. Eftersom det är barn nr 3 så har vi misskött vår plikt att boa och förbereda ett rum, men med dessa fina saker skulle vi städa ur babyns tilltänkta rum direkt och inreda med den fina bokhyllan och lamporna. Bordet skulle också bli perfekt för storebror och storasyster att pyssla vid på sitt håll när mamman är i babydimma! Hoppas-hoppas-hoppas...

Sandra

Jag har tre barn varav det yngsta ska nu få sitt första alldeles egna rum. Som trea i barnaskaran är hon van att alltid få ärva och väldigt sällan nya saker. Att få inreda hennes rum men möbler och saker som hon själv får välja vore en dröm.

Anonym

Svea 7år vill verkligen ha ett eget rum och har fixat ett själv med en gammal bokhylla, barnbord, en liten stol och massa teckningar, flaggor och pynt. Vi kommer dock snart behöva plocka bort det då hela huset måste renoveras och byggas om, dock är barnrum och barnmöbler något som kommer kunna prioriteras i en total renovering men Svea högsta önskan är ett skrivbord!

Anonym

Detta vore perfekt då lillebror snart 3 har bara sin säng i sitt rum.🤗

Anna Lundin

Vilken drömvinst! Vi väntar baby mellan lucia och jul och eftersom det är barn nr 3 har vi inte fullgjort vår plikt att boa eller förbereda ett litet rum ännu. Men med dessa fina saker skulle vi direkt städa ur kaosrummet som lillebror skall få och inreda med den fina bokhyllan och lamporna. Skrivbordet får storebror och storasyster pyssla vid när mamman är i babydimma!! Hoppas hoppas hoppas...

Carolina Åhsberg

Yngsta dottern skall få ett eget rum så småningom, då vore det kul att få inreda det med prylar som dessa, såå fina och helt i vår smak! Följer Jollyroom på Instagram (Carolina1979)

Sofia

Åh! Jag önskar vinna till min lilla tjej som blir storasyster i februari. Idag, på dagen, har hon också blivit helt utskriven från sjukhuset (född prematur och med hjärnblödning grad 3) . Egentligen vill jag säga att december inte skulle kunnat börja bättre, men en vinst hade givetvis varit väldigt välkommen!

Jessica

Att inreda barnrum är roligt. Att få göra om i grabbarnas rum är ett måste. Så det voresuper kul med ny fin inredning.

Malin storm

Så fin inredning! Dottern ska få ett eget rum nu som äntligen är färdig målat. Nu är det bara inredning som fattas.

Johanna

Vi flyttar till hus om en månad och det hade varit så roligt att få inreda sonens nya rum med nya magiska saker. Han har blivit så intresserad av sitt nya rum och vad som ska finnas i det! Håller tummarna!!

Sanna

Detta skulle vara perfekt att få inreda storasysters och lillasysters rum med nu när dom äntligen ska få varsina rum ☺️✊️

Matilda

Det hade varit så roligt att vinna detta till min son! Dom är super snygga och jag har länge velat ha en såndär bokhylla så han inte vara ser bokryggarna. Böcker är så snygga! Och han börjar snart bli stor nog för att ha en skrivbord så det vore också perfekt!

Elin Kosic

Alice & Fox så underbart😍 Detta hade passat perfekt i Sanders rum, lite nytt och väldigt fint. Han hade blivit så glad😃 Nu håller vi tummarna att vinsten blir hans👍🏼💙 God Jul!🎅🏼 (Instagram; elinkosic)

Marie

Min äldsta son på 3 år skulle bli super glad för ett skrivbord. Vi har varit på jakt länge o letat och tanken på att få ge honom något nytt och inte second hand skulle vara enormt kul. Hoppas på vinst.

Evelina

ÄNTLIGEN december och din julkalender!! 😍
Vore en perfekt julklapp till min fina systerson som nyligen flyttat och fått ett nytt rum.

Malin Svensk Björck

Har en systerson som är svårt sjuk och hans mamma är ensamstående och har en ovanlig genetisk bindvävssjukdom. Hon kämpar men nån lyx blir det inte pengar över till. Hon skulle aldrig ha råd med detta men hon och sonen skulle älska det. Speviellt eftersom han oftast är hemma och leker eftersom han inte orkar leka utomhus med kompisar. Med detta skulle han få ett underbart rum att leka och mysa i.
Mvh
Malin Svensk Björck
gizmobus@hotmail.com
Följer på Instagram, @hostdagjamningen

Sofie

Jag skulle vilja vinna detta till min dotter så hon får sitt efterlängtade skrivbord där hon kan sitta och måla i lugn och ro på sitt eget rum! ❤️ @sofie.rydingsvard heter jag på Instagram.

Queenie-o@hotmail.com

Lillebror ska flytta in i storasysters rum så behöver lite ”pojk”-grejer i rummet då allt är i princip rosa. Presentkortet skulle hjälpa oss i traven 🤗🙏🏼

Anonym

Åh! Hade Såå önskat få möjligheten att göra klart vår nyfödda sons barnrum! Jag vet då en mamma som skulle gråta av lycka! ❤️

Evelina

Vi som ni har flyttat in i ett nybyggt hus och det innebär såklart kostnader. Nu skulle jag vilja piffa till barnrummet och denna vinst skulle göra mycket för våra flickors rum! Ĺamporna är bara heelt underbara och stolen och bordet passar heelt ihop med övriga möbler i vårat hus :) Nu håller jag tummarna HÅRT :)

Kaiza Larsson

Vore underbart att få inreda och dela upp detta paket mellan mina två små pojkar. Är i stort behöv av vägghylla och annan förvaring. Vore superkul att vinna detta.

Humanussp05@hotmail.com

Anonym

Åh så fint set! Älskar Alice & Fox's fina sortiment. Min stora kille har börjat efterfråga ett skrivbord då han ska börja förskoleklass nästa år. Han skulle bli så glad över denna vinsten så han kan kan pyssla, öva på att skriva bokstäver, ställa upp egna böcker med mera. Hoppas hoppas 🤛

Maria

Hej, jag skulle ge detta till min dotter som vi håller på att göra om rummet åt. Vi har tittat på olika möbler och detta är en favorit. MVL77@hotmail.com

Emelie Lundgren

Detta vore ett Perfekt julpaket att vinna till mina tjejer som skulle behöva lite möbler till sina rum.

Ida J

Inför en flytt med barnen så skulle detta passa perfekt i sonens nya rum! Han älskar att rita och pyssla så detta skulle vara kul att få överaska honom med 😊

Anonym

Dotterns lekrum är i stort behov av både inredning och förvaring som är mer lekfull som det ska vara i ett barnrum så detta paket hade blivit kanon hos oss 🙂 hoppas på tur

JoHaNNa - Kreativ ensamstående mamma

som ensamstående mamma blir det inte mycket pengar kvar till inredning. idag har jag och dottern bott själva precis 1 år så vore kul att kunna ge henne något nytt till hennes rum :)

Sandra Holmberg

Inreda fint på barnens rum står högt på önskelistan 😀 hoppas på tur 😍

titti

kalt och tråkigt vill man inte ha
lite nytt i barnens rum hoppas jag vinna
håller mina tummar extra hårt
att vi detta får

Therese

Min son fick ett eget rum nu när vi flyttade men pengarna räckte inte riktigt till att göra om det fint. Detta vore så kul att ge till honom, han önskar sig ett stoooort skrivbord där han kan sitta och bygga lego och läsa har han sagt. Dröm!

Instagram Theresejansson88

Linn

Hej! ✨
Det hade varit väldigt roligt att få fylla vara små barns rum med lite saker. Vår Z som är 3 år har ett stort intresse för bokstäver och skulle med all säkerhet bli väldigt glad och tacksam för detta!🌈

MariaM

Alice&fox har så himla fin o stilren inredning. Passar perfekt att komplettera med barnens egna alster, så blir det en härlig mix av olika vackra ting som sönerna får omge sig med. Hade varit fint att få överraska med en så fin julklapp!

tova

Jag vet en liten dam som skulle bli väldigt glad av en upp-piffning av sitt rum!

Anna W

Vore en perfekt vinst till mina små barn 🌟 både dem och jag hade blivit lyckliga 🙂

Marie

Detta set hade varit perfekt för barnen som delar rum! Nu är det så stökigt med Massa leksaker, så skrivbord och struktur hade varit ypperligt😁

Amanda

Vi bor i en tvåa med vår 1,5åring och hon har inget eget rum. Skulle vilja göra i ordning en egen hörna här hemma åt henne så hon får lite känslan av att ha ett eget rum. Skulle vara perfekt med detta paket!! 🎁

WWW.angusfoto.blogg.se

Årets bästa julkalender är nu igång! Lillan skulle behöva ett ställe o sitta o skriva o Rita på! Nu sitter hon i köket o dräller med sina pennor 🙈😅

Anonym

Vore alldeles underbart att få vinne ett sånt fint paket till dottern på 7 månader som fortfarande har väldigt tomt på sitt rum 🌸

Anonym

Vore alldeles underbart att få vinna ett sånt fint paket till dottern på 7 månader som fortfarande har väldigt tomt på sitt rum 🌸 helste81@gmail.com

Emelie

Så fina grejer som skulle passa vår spralliga tvååring som älskar böcker, djur och att pyssla! Vi har fixat i flera rum här hemma men hans rum har stått på pause när annat i livet tagit fokus. Dessa grejer skulle falla både honom och oss i smaken 😊

Malin

VI är precis påväg att fixa i våra grabbars lekrum, vi är en riktig friluftsfamilj som älskar att vara ute, så dessa lampor samt resten hade passat perfekt hemma hos oss!

Anonym

Hade behövs litte nya saker till min son nya rum som vi håller på att fixa 👌🙏✊️😍😘🤞 hållertummarnaaaaa

Mona-Lill

Jag håller på att inreda ett nytt rum till mitt barnbarn så denna vinst skulle passa perfekt !

Ozzie

Min pojke vars rum vi har inrett med bilar och sånt grabbigt, vill inte alls ha det så. Nästan alla hans vänner är flickor och han säger att han vill ha det som de har det och som hans kusiner har det.. Ljusa färger och mycket vitt. Det här vore en alldeles utmärkt present där han kan välja lite färger och vackra lampor själv.
Om han känner sig lite hen, är det bara vår uppgift att stötta och inte pracka på honom könsinriktade grejer som vi har gjort med alla Star Wars och sånt. Han är vårt allt och vi vill absolut uppfostra en lycklig person.

Matilda Milano

Har en femåring som har rätt mycket ”småbarnsmöbler” i rummet just nu men så insåg vi att denna lilla kille börjar 6års i augusti och skulle behöva en liten uppdatering i rummet. Ett skrivbord och mer förvaring är EXAKT vad vi behöver och han (och vi) skulle bli såå glada över en vinst!

Emma

Jag har två små gofisar och min äldsta har sitt rum inrett och klart och snart ska vi till med minstingens.. Hon har dock bara en byrå därinne än så länge och det är massor att köpa så det vore så kuuuul att vinna detta och få fixa till henne. :D

Christina

Åh! Vi ska precis flytta och våra barn ska för första gången få varsitt rum. Jag önskar detta åt min dotter 😍

Ingrid Ljungberg

Vi ska snart börja renovera vår övervåning och Vide och Fabian kommer att få sova i ett gemensamt rum. Det vore toppen om de kunde få lite ny och fin inredning, så att de känner sig som hemma!

Sara

Nya rum en trappa upp. Dottern stolt som en tupp. Men det ekar lite tomt mellan golv och tak. Ett skrivbord med stol vore perfekt för en liten pysslig bak. ;)

TINA SANDBERG

Följer och gillar! Perfekt julklapp för Wille så han kan fixa sista touchen i sitt rum.

johanna sjöberg

min dotter skulle bli super glad att få ett eget skrivbord, för vi har inte haft råd men en förälder sjuk och en annan som måste jobba för att dra i pengar till räkningar, så det blir inte mycket över till henne. skulle var roligt att få ge henne något nytt som är bara hennes.

Marie

Åh, vilken drömvinst! Har såå länge spanat på massor fint från just Alice & fox, men som studerade är man inte rik 🙁 hade jag vunnit detta så hade jag & mina små älsklingar hoppat av glädje! 😍✊🏻 Mariemykkanen på instagram & mykkaaanen.blogg.se

Vi är nyinflyttade och barnen har äntligen fått eget rum. Men det finns tyvärr ingen ekonomi just nu för att fixa inredningen. Jag är mammaledig och det är en hemsk ekonomisk kamp varje månad. Set hade gjort så gott i detta mammahjärtat om mina barn kunde få ett rum att trivas i. Kanske kunde min stora tycka de va lika fint som granntjejernas. Jag vinner aldrig några tävlingar men håller verkligen tummarna.

Carro

Vore perfekt till lillasystern i familjen, som ska få en liten egen hörna i vårt sovrum :)

Marie

Har två barn hemma men bara ett rum. Ska flytta efter årsskiftet till större boende och det ska bli helt underbart att vår kille på 1,5 år äntligen ska få ett eget rum och vad passar då bättre än detta! Skulle bli en fantastisk julklapp!

Kristin

Skulle vara så fin present till vår nyblivna 6 åring som börjat skolan och gör "arbetspass" (hennes ord ;) ).

Lisa

Skulle så gärna vilja vinna det där inredningspaketet till mina två barn nu när vi är i full fart att försöka lösa ett lekrum till dem på nedervåningen så de kan vara i närheten av oss när de leker. Dottern på tre år älskar att rita så ett eget skrivbord med plats för alla hennes pennor och ritböcker och lillebror på 4 månader är alldeles hänförd vid bokläsning så förvaring för alla böcker vore underbart och så blir det lite mysigare för barnen om lekrummet är lite mer bonat med dessa fina inredningsdetaljer, håller tummarna för vinst! (Följer jollyroom på instagram, lisaanorberg heter jag där)

Carina Gerdin

Vilken fantastisk vinst, min son & svärdotter väntar sitt första barn, om exakt 1 vecka är Melvin beräknad. Det skulle vara världens finaste gåva att få ge dom detta <3

Lisa

Skulle så gärna vilja vinna det där inredningspaketet till mina två barn nu när vi är i full fart att försöka lösa ett lekrum till dem på nedervåningen så de kan vara i närheten av oss när de leker. Dottern på tre år älskar att rita så ett eget skrivbord med plats för alla hennes pennor och ritböcker och lillebror på 4 månader är alldeles hänförd vid bokläsning så förvaring för alla böcker vore underbart och så blir det lite mysigare för barnen om lekrummet är lite mer bonat med dessa fina inredningsdetaljer, håller tummarna för vinst! (Följer jollyroom på instagram, lisaanorberg heter jag där)

Anonym

Åh vad kul att kalendern är igång och vad bra detta skulle passa min dotter! Jag är mammaledig student så ekonomin är inte på topp och 2018 kommer vi flytta till nytt boende där hon får eget rum.och vi kan äntligen börja inreda 🤗 då skulle detta paket komma väl till pass!

Lisa

Som högskolestudent har jag inte alltid så gott om pengar. Och nu när familjen har utökats med ytterligare två syskonbarn så vill jag som faster/moster mer än gärna kunna skämma bort dem fyra små underbara liven. Denna vinst hade gjort både mig och mina syskonbarn överlyckliga :D

Lisa

Skulle så gärna vilja vinna det där inredningspaketet till mina två barn nu när vi är i full fart att försöka lösa ett lekrum till dem på nedervåningen så de kan vara i närheten av oss när de leker. Dottern på tre år älskar att rita så ett eget skrivbord med plats för alla hennes pennor och ritböcker och lillebror på 4 månader är alldeles hänförd vid bokläsning så förvaring för alla böcker vore underbart och så blir det lite mysigare för barnen om lekrummet är lite mer bonat med dessa fina inredningsdetaljer, håller tummarna för vinst! (Följer jollyroom på instagram, lisaanorberg heter jag där)

Lisa

Skulle så gärna vilja vinna det där inredningspaketet till mina två barn nu när vi är i full fart att försöka lösa ett lekrum till dem på nedervåningen så de kan vara i närheten av oss när de leker. Dottern på tre år älskar att rita så ett eget skrivbord med plats för alla hennes pennor och ritböcker skulle vara fantastiskt och lillebror på 4 månader är alldeles hänförd vid bokläsning så förvaring för alla böcker vore underbart. Dessutom så blir det lite mysigare för barnen om lekrummet är lite mer bonat med dessa fina inredningsdetaljer, håller tummarna för vinst! (Följer jollyroom på instagram, lisaanorberg

Frida

Sonen Milo 4 år har fått ärva mycket möbler från storebror vilket är super ur många perspektiv med miljön och ekonomiskt men nu blrjar de bli lite slita så vore helt fantastiskt att få vinna ett nytt kitt med underbart fina möbler o inredning! Milo har hittat stort intresse för bokstäver så vore roligt om han skulle ha en bättre o ordentlig plats att kunna sitta o "skriva" o leka med bokstäver.

Elena eklund

Har flyttat till ett nytt hus och våra två pojkar ska nu få egna rum. Just nu ekar det tomt och möbler behövs för att få ett fint barnrum. Såklart hoppas vi på vinst! ✊🏼✊🏼✊🏼

Instagram: Eklundelena

Monika Lindh

Lilla Saga 3 år har ritat en teckning på sitt rum. Där är en Saga och ett virrvarr av streck och fyrkanter och ringar. Hon tycker att vi ska "göra fint". Såklart gammelmoster Moni vill hjälpa till med det.

Joakim H

Hoppas få göra sonens rum mer passande för hans ålder. Ett skrivbord, nu när han snart ska börja skolan och lite tuffa detaljer, så som dessa tuffa lamporna. Vår son behöver ett rum som visar att liten har blivit stor. Detta paket skulle vara en stor hjälp och fantastisk julklapp till vår lille grabb!

God Jul!

Louise

Önskar detta fantastiska paket till min dotter. Vore underbart att skämma bort henne på hennes första födelsedag och ge henne de lilla extra när hon fyller på en dag då många andra är upptagna på annat håll nämligen nyårsafton. 😍😂 de om något förtjänar denna underbara lilla tös som gått igenom en hel del under kort tid.

Mail
Alfredsson.louise@gmail.com

Kristin

Vår lilla smula är beräknad att komma i februari och vi har dessutom precis köpt hus. Den enda rummet som inte kräver total renovering är det som ska bli lillens och det vore så roligt att vinna de här fina sakerna att fylla det med. Skrivbordet skulle dock göra sig bättre hemma hos min systerdotter som älskar att pyssla och rita och skulle bli överlycklig över den fina platsen att sitta på 😊

Fanny

Sååå underbart fina saker. Treåringen här hemma hade blivit lycklig om hon fått ett alldeles eget skrivbord att sitta och pyssla vid.

Mia korch

Dotterns lekrum hade blivit så fint med denna underbara inredning. Ett vackert och mysigt rum skapar en bra plats för lek och fantasi.

Hanna

När en köper ett sprillans nytt hus
Så finns det plötsligt plats för en massa nytt bus

Har en tidigare bott i en kartong som är rätt trång
Blir tyvärr inköpslistan blir väldigt lång

Ett bord, en stol och leksaker så många
Förvaring så dammsugaren ej leksakerna fånga

Hyllor som håller alla böcker för kvällen
Lampor som ser till att monstret är en snäll’en

Ja Linda, du ser ju varför jag vill vinna
Hälften av sakerna på att göra listan skulle försvinna

Lisa

Som student skulle det skänka en otrolig glädje att få vinna detta så att jag kan överaska lilla syster i familjen med ett nyinrett rum lagom till jul. Hon som förtillfället har ett rum med ärvda saker från storasyster i familjen :)

Tatyana

Våra två yngsta tjejer ska flytta in i samma rum, och jag behöver få in möbler och inredning så båda får plats. Det här vore en toppenvinst, så jag äntligen kan bli klar!

@lillaladys

Martina

Åh detta skulle jag verkligen vilja vinna till min tjej. Hon avundas storebrors skrivbord o önskar sig ett eget och sitta o göra sin "läxor" vid. Då hon är mellan sina två syskon i ålder hamnar hon ofta tyvärr lite utanför och jag skulle verkligen vilja vinna detta till henne och göra hennes rum extra fint!

Lisa

Som student skulle det kännas väldigt bra att få vinna detta och överaska lilla syster i familjen med ett nyinrett rum lagom till jul :)

Martina Myrén Karlsson

Jag skulle så gärna vilja ge min älskade prinsessa ett fint rum...
När jag ser dig leka med brorsans ärva möbler, jag känner mig lite dum...
Jag vet med mig att ditt rum inte haft högsta prioritet...
Trots att du är den absolut finaste flickan jag vet.
Det skulle vara så underbart att slippa någon dålig bortförklaring...
Få större utrymme för dina leksaker med smart förvaring!
Alice & Fox möbler kan erbjuda allt det där...
Älskade flicka, vad jag håller dig kär!

Sandra

Åh, detta setet hade varit perfekt för min guddotter som precis börjat skolan, och som såå gärna vill ha en fin hörna i rummet där hon kan läsa och skriva 💕

Emma BB

Mina två tjejer Alicia & Beatrice får innan jul ett nytt rum att dela på! Just nu ekar det tomt så det vore helt fantastiskt att få överraska dem med Jollyrooms magiskt fina inredning! 💕

Anonym

Imorse svimmade denna mamma och slog i bakhuvudet i golvet så det blev ingen mysig stund framför adventskalendern utan barnen fick se en ambulans komma och hämta mig. Hade planerat en massa denna helg bland annat fixa lillasysters rum men nu blir det att vila. För att kompensera detta vore det toppen att vinna detta. Då kan lillasyster få lite fint när hon ska få eget rum ❤️

Anonym

Skulle vilja ge det till min brorsdotter på 4år som under året fått två olika rum pga föräldrarna flyttat isär. Tror att hon skulle tycka de vore kul :)

Anonym

Skulle så gärna vilja vinna detta till min 4åring som håller på och får ett eget rum 😁 hon väntar spänt på att "utbygget" ska bli klart

Elin

Åh, jag skulle så gärna vilja få göra våra döttrars rum mysigt. Både stort och litet anpassat. Ett skrivbord till Lovelin och en bokhylla till Hopie. Dom skulle bli så lyckliga om dom fick det här paketet under granen!
Saraelinrebecca på instagram!

Sabina

Hade vart så kul att inreda med detta fina kit i dotterns rum! ⭐️

Elsa Nord

Åh va gulligt! Det är exakt det här min 18 åriga syster skulle behöva just nu. Hon håller på att flytta ut och hon har knapp något i den nya lägenheten. Jag kommer sakna henne mycket. Tänk om jag skulle kunna överraska henne med allt detta😍❤️

Linda E.

Detta vore perfekt när Ester får iordning i sitt rum 🤗 håller tummarna

Helena R

Skulle vara så kul att få göra om i 4 åringens rum och detta vore perfekt! Älskar att sitta och rita och "göra läxor" som storebror 😀

Caroline S

Vi håller på att inreda en lekhörna åt vår 2 åring då hon aldrig få leka i storasysters rum. Så denna vinsten hade passat oss perfekt.

Carro68@live.se

Veronica

När sin 7åriga dotter önskar sig ett finare rum i julklapp och så kommer här en möjlighet att låta hennes önskan gå i uppfyllelse, med dessa vackra ting, så bör väl hon tycka att rummet sitt får sig lite sting.

Insta lowgrenvera

Emma

Detta vore perfekt för sonen som ska få sitt första egna rum nu när vi ska flytta. Han behöver lite nytt så som ett skrivbord där han kan bygga sitt lego, hylla tull sina böcker osv. Han hade blivit överlycklig.

Catrin Wiberg

i februari blir min älskade Julia storasyster och detta skulle bli den bästa presenten från lillebror och passar perfekt i hennes nya rum! 😍

Roxanne Muñoz Rytting

Barnrummet är i konstant oordning pga. att vi fixar det i perioder. Hade varit guld att vinna paketet så vi hade kommit en liten bit längre på vägen ❤️

Anja L

Sååå fint för minstingen. med 4 äldre syskon har han bara fått avskavda och begagnade saker och kläder...

Annis

Min flitiga lilla tös är så otroligt duktig i skolan och det skulle vara helt fantastiskt att få detta till hennes rum. En klapp som kommer ge fnatt för min lilla hattifnatt.

Sara

Barnens rum är ett gammalt kök som fortfarande inte är helt färdigt 😝 vi tog för någon vecka sedan ut en helt fungerande diskbänk. Ny inredning vore verkligen en stor motivationshöjare för att få det helt färdigt 👌😍

Instagram hedlundsarah
Hedlund.sarah@gmail.com

Emmy

Min enklaste motivation till varför just jag ska vinna denna lucka är att jag och min sambo väntar vårt första barn och vad vore inte bättre än ett litet ”startkitt” till bebisens rum? Vore helt fantastiskt att få pynta bebisens rum med dessa fantastiska saker från bästa Jollyroom 💕 Gillar Jollyroom på instagram!

Jessica

Min son är 16 månader och just nu bor vi i en 2:a men hoppas att vi snart får tag i något större. Längtar efter att få inreda hans rum 💕 Har ännu inte köpt några möbler alls utan det enda vi har är hans spjälsäng. Vore en perfekt julklapp till honom och till oss!

Lise-Lotte Larsdotter

Hej!

Min dotter har precis fått sitt första egna rum då vi flyttat till en större lägenhet. Dessa fina inredningsprylar skulle passa perfekt i hennes rum. Vilken fantastisk julklapp det skulle bli!

Helena

Följer på instagram :)
Perfekt för att pyssla o fixa iordning barnrum i början på det nya året, en nystart helt enkelt :) Få sätta upp vägghyllan och fylla den med våra favoritböcker.

Jennifer

Vi ska snart köpa hus och få bebis i mars! Vi behöver precis allt! 🙈 Skulle vara kul att kunna få till ett fint rum på stört🎅🏼

Linda La

Helt fantastiska produkter och underbart med en kalender även i år Linda! Heja dig! Vi håller på och fixar ett lekrum just nu så det här vore en fantastisk vinst! Den där bokhyllan är ju dessutom helt underbar och jag hoppas vi har en chans eftersom vi skulle älska att få displaya leksaker och böcker i de här underbara möblerna!

Ida Nordström

Min Ludvig på snart 2år älskar att sitta och plocka vid bordet hade älskat att få in detta på sitt rum istället för att sitta på golvet eller i köket! Hade varit en härlig nyhet istället för vattenläckan som upptäcktes i huset idag 😪

Nathalie

Jag skulle vilja att min äldste son får en egen hörna där han kan sitta och pyssla, klippa, limma, klistra och lägga pussel. Han är verkligen för det där pilliga och kreativa och kan sitta långa stunder om han inte blir störd av lillebror 😊 det hade varit fantastiskt roligt att få överraska honom på hans tredje födelsedag med det här fina kittet från ett av favoritmärkena till hans födelsedag den 5 januari. / nathaliegson på instagram ❤️

annsophie

Som man längtar efter denna kalendern lika mycket som till tomten :) hade blivit så fint nu när killen fyllt 6 år behöver det lite finare möbler <3 underbar vinst till underbar kille <3

Emma

Åh tänk om vi skulle kunna vinna detta kit till min grabb som fyller fyra år på nyårsafton. Han skulle bli överlycklig han är så avundsjuk på storasysters pyssel bord. Skulle vara kul att se lyckan i hans ögon!!

Ulrika Armano

Glädje för en mamma är att se barnen glada, och på sista tiden har mina små varit lite ledsna. Vi har nämligen flyttat och lämnat alla kompisar och förskola bakom oss. Mina småtjejer bor nu på en helt ny ort, i ett helt nytt hus (som de inte satt sin egen prägel på) och det är en läskig ny värld...jag har tilltro att allt blir bra med tid men att få bona och organisera deras rum och göra de lite flickiga och charmiga hade varit ett superbra verktyg för att skapa trivsel. För känner man sig trygg och harmonisk hemma så skapar det ringar på vattnet:) och är barnen glada- då är jag superglad!! Ha en underbar jul! Kram

jenny

Alice & fox,
vilken supergrej!
Det är nog bäst jag skriver en motivering,
ja, nu jävlarimej.
För detta paket är ju allt för bra,
något till barnen att uppskatta var da'.
Nej, inget vore bättre än detta pris,
att få förvandla barnens rum till ett paradis.


benzelin på instagram


Jenny

Vi har precis flyttat in i vårt hus efter flera års hårt slit och tandagnisslan (p.g.a. flera tråkiga omständigheter). Ännu är inte insidan helt klar, det är mycket som fattas och alla rum är inte färdiga, långt ifrån. Men mina två söner har fått varsitt rum och båda två älskar rummen, fastän rummen är långt ifrån instagram-snygga och stylade. Det är där jag behöver hjälp på traven känner jag, att få en början till riktigt fina rum till barnen. Att inte hela huset är färdigt ännu gör inte så mycket, men jag vill att mina barn ska ha sin fristad i sina rum och känna att de kan ha det fint och verkligen trivas där.

Lisa

Som de ser ut kommer vi få tillskott under 2018 och behöver därför inreda ännu ett barnrum så detta skulle va perfekt!

Kristina

Mitt barnbarn skulle mysa med sina pennor och pyssel i en egen vrå, denna vinst hon i julklapp skulle få.
Denna fina gåva, kommer att bli väldigt populär, det vill jag lova.

Sabina

Detta vore perfekt till vår 2.5åring som älskar allt i pysselväg såsom måla, klippa, limma, pussla ja allt så ett skrivbord till hans rum vore fantastiskt😍

Caroline

Åh ja, hade så gärna vunnit det här till mina barn. Vi ska flytta i januari och två nya rum ska göras i ordning till storasyster 3 år och lillebror 1,5. Som långtidssjukskriven finns det inte alltid utrymme så den här vinsten hade varit toppen 😍 Följer jollyroom på instagram, min instagram är carolinesannamaria 😊

Irene Eliasson

Min dotter och hennes kille, har precis köpt ett hus. Dom har två härliga ungar, Viggo som är fyra år och Sally som är 1½ år. Så nu planerar dom hur barnens rum ska se ut. Vore en härlig överraskning att få ge dom denna fina inredning.

Johanna Arntzen

Åh, ja vilken perfekt första lucka! I januari blir vi husägare efter att ha bott trångt med tre barn länge. Därför hade detta passat perfekt för mina två små tjejer som kommer få ett stort fint rum som måste fyllas med möbler! Jag ser framför mig ett rum där de faktiskt har lust att vara och leka, kanske sitta vid skrivbordet och rita eller läsa böcker som de själva väljer från bokhyllan. Ett rum att trivas i helt enkelt <3

Therése L

Hej! Vilken drömmig vinst! 😍 Lillan hemma ska få eget rum och tänk glädjen att få inreda med ett så gulligt skrivbord och en liten stol! Hon är en boktokig liten tjej så en bokhylla hade passat henne perfekt. 😊 Håller alla tummar för turen är på vår sida nu. 💜❤️💜❤️💜 Trevlig helg!

Sara

Nästa år börjar Lilly i skolan och då är det dags för förändring och förbättring av hennes rum. Självklart behöver hon ett eget skrivbord!

Johanna

Familjens minsting fyller snart 2 år och hennes rum är fortfarande inte iordningställt och hade absolut behövt lite fina möbler för att göra det lite mer hemtrevligt och mysigt! Nu hänger hon bara i storasysters rum och "är jobbig" enligt syrran ;)

Anna

Jag skulle vilja vinna detta till min son så jag äntligen kan börja göra om sovrummet till hans eget rum. då jag är ensamstående mamma med sonen på heltid vore detta en fantastisk julklapp till honom :)

Mickis

Tänk vad glada döttrarna skulle bli om de tippade in i sitt lekrum på julafton och möttes av detta fina kit iordninggjort! Det förtjänar de efter att ha haft en slutkörd, sur och grinig mamma på sistone :/

Katta

Efter många år tog vi äntligen tag i och renoverade barnens gemensamma sovrum, lek rum och allt i allo som de delar tillsammans. Det är inte så mkt nytt som vi kan unna de. Denna fina skrivbord skulle komma så väl till plats så att min pojke kan skriva läxor, rita och pyssla på sitt rum. Han skulle bli överförtjust om han detta under julgranen fann och lyckan skulle vara total.

Jonas R

Verkligen jättefint pris, älskar Alice & Fox. Vore inte alls fel att få inreda med lite nya grejer och inte bara sånt man fått av släktingar!

Anonym

Som lärarmorsa är det ju superviktigt med ett skrivbord där lusten för läs och skrivning ökar. Sonen fyller snart 5 år och högst på önskelistan står ett skrivbord "för det har man ju faktiskt när man är en stor kille" 😊 kram från Malte ❤

Anna

Mina två små tjejer ska få sitt första egna rum efter årsskiftet så dessa underbara möbler skulle bli så fina i deras blåprickiga run! Vilka fina julklappar det skulle bli! ❣️❣️❣️

Elina

Det vore för mig en dröm, att med detta få inreda min dotters nya rum. Det skulle nog få henne att vilja i egent rum sova, då skulle denna mamma bli mer utvilad kan jag lova. Håller därför tummar och tår, att vi denna fantastiska vinst får.

Ulrika Fallgren

Åh det skulle vara så fint! När liten inte har något eget rum, kunde hon ju alla fall få lite egna snygga möbler. Hoppas hoppas!

Lisa

Min son på 4 skulle verkligen behöva detta. Dagarna i ända så är det enda vi gör är att pyssla. Nu har jag planer på att ordna en skrivbordshörna åt honom så att han kan pyssla i lugn och ro.

Kim

Mina söner delar rum, det funkar ofta hur fint som helst men stora som precis börjat skolan skulle behöva en egen liten hörna. En hörna att kalla sin, där han i lugn och ro kan öva på att skriva och läsa. Där han kan sitta och pärla. Detta hade varit en fantastisk vinst till honom, ja till hela familjen.

Gillar jollyroom på instagram :)

Madeleine

Å vilken lycka att få ge min systerson allt detta fina på Vilgots första jul.

Lena

Det händer något när man blir mormor. Jag vet inte till mej hur bra jag vill att den lilla skall ha. Just nu önskar jag bara att vinna så hon får ett fint rum att ta hem kompisar och leka i , hon min lilla Astrid.

Anonym

Åh vad lillasyster skulle behöva detta i sitt rum som ska bli klart efter jul! Hon har glatt delat rum och på nåder fått låna storasysters saker, men vad fint det skulle kännas att bona in hennes rum med denna fina inredning så hon får eget och nytt och vara i första hand en stund.

Lina

Hade varit perfekt till min dotter som skulle behöva uppdatera sitt rum 😍

Anonym

Det här vore perfekt till mina tre söner som är i stort behov av att fräscha upp sitt rum. Det kan vara tufft för tre pojkar att dela rum så något borde de få att glädjas över nu till jul.

Emelie H

Tjusigt !

Vilket pris! Jag läste alla andras fina motiveringar och försökte komma på nåt extra ...
Men jag är som alla andra, vill bara vinna !
Lillan skulle bli överlycklig !

Anonym

Efter ha gjort ett enskilt lekrum oxh ett sovrum saknas en mysig läshörna till sovrummet där vi kan läsa godnattsago. Storebror som är 4 år hade älskat att få en skrivbord oxh få leka med sitt små lego ifred .

Maria Vastesson

Åh vad detta skulle behövas hos min dotter. Hennes rum= KAOS. Tveksam om det skulle hjälpa med nya möbler men då har hon ju ett fint kaosrum i alla fall..

Jennifer sundqvist

Efter ha gjort om ett enskilt lek rum oxh enskilt sovrum till pojkarna saknas en mysig läshörna där vi kan läsa böcker för dom . Ett skrivbord är något storebror alltid velat ha då lillebrorsan inte låter han leka med sitt småkryp ifred. ❤️ Jenna.sundqvist@hotmail.com

Sofia Stenberg

Detta skulle passa jättefint i min snart femåring rum ❤

Michaela Öhman (mammaatilltva)

Två små grabbar som älskar sitt rum och även dess innehåll så vad skullenibte bli bättre än en överraskning till sönerna :)

Ulrika

Hej!!! Detta skulle passa oss perfekt då sonen på två år nu ska få ett nytt rum nu när han ska bli storebror 2018. Kramar

Elin Andersson

Vi har tre döttrar och minsta tjejen får alltid ärva, allt från kläder till möbler. Därför vore det underbart att få ge henne ett NYTT, eget rum ❤

Olifiette

Håller tummar och tår för att denna vinst blir vår så dessa saker kan få flytta in i storebrors rum. Han har pratat om ett alldeles eget skrivbord som han har sett kompisar ha och tänk att få fylla hyllorna ovanför med pyssel som han kan jobba med på skrivbordet. Dessutom fina askar att ställa på och mysig belysning, en dröm att få fixa iordning som överraskning!

Malin

Det här vore en fin överraskning till systersonen som snart ska få sitt första egna rum. Följer jollyroom på Instagram som @malinkinberg

Alexandra Alberti

Vilka helt otroligt fina barnrumssaker! Min dotter skulle gå bananas över att få placera ut skrivbordet, hyllan, lampan och de söta förvaringslådorna. (Även jag skulle nog hoppa stora glädjeskutt)! Vi ska precis flytta nu i Januari så att hon äntligen kan få sitt alldeles egna rum.

Millah

Vilken fantastisk lucka och jag håller verkligen tummarna på att vinna detta fina pris och överraska min 6åriga dotter. Som ensamstående sjukskriven mamma som haft svammel med försäkringskassan och läkare som i sin ända orsakat ekonomisk kris. Ej valt att bli sjuk och det skulle betyda väldigt mycket att kunna ge detta till min dotter. Kram // Millah

HTTP://Idanorrman.blogg.se

Efter ett jobbigt år då vår son föddes med ett allvarligt hjärtfel så skulle det vara underbart att vinna detta!
Då vi var borta under två månader så har vi inte riktigt hunnit med att göra iordning ett ordentligt rum! Då skulle det vara super att vinna lite nytt och fixa hans rum 😊

Nicole

Vi håller på att göra om hemma och ska fixa ett lekrum till barnen i halva vardagsrummet för att vi bor trångt och dom behöver mer utrymme i deras sovrum. Så detta pris skulle passa oss perfekt till lekrummet. ☺️

Emelie johnsson

Hade passat helt perfekt till dotternss nya rum nu när vi ska flytta om 2 veckor :)

Emelie johnsson

Emeliej90 på instagram glömde kg ju att skriva

Johanna

Vilken fantastisk vinst!
Vår Petter börjar förskolan nästa år och längtar efter eget skrivbord och lite "vuxnare" rum. Han vill ha som storasyster nämligen. Detta vore fantastiskt att få överraska med.

Bea

Detta skulle jag gärna vinna till vår mellanson som är i perfekt ålder för en liten rumsförändring med skrivbord så att han också får känna sig stor. Som mellanbarn är det lätt att hamna i kläm mellan stor och liten så detta skulle vara en rolig julklapp åt Viktor ❤️

Isabell

Jag skulle vilja vinna detta kit till mina pojkar som snart ska börja dela rum. Skulle vara så roligt att kunna ge dem de i julklapp, alice and fox har ju så fantastiskt fina saker😍

LindaF

En toppen vinst som jag skulle kunna dela upp mellan mina tre barn. Helt underbart!

Anonym

Skulle va perfekt när stora tjejen ska få eget rum, slippa bråka med syrran och få ha sina egna saker ifred. Om jag kom hem med detta till henne skulle hon bli överlycklig. Och det viktigaste för mig är lyckan i mins barns ögon.! Patriknilsson1985@hotmail.com :)

Jennifer

Vilken underbart första lucka i din julkalender, lyckades inte på någon vinst förra året hos dig, men jag ger inte upp. Skulle jag bli den lyckliga vinnaren av dagens tävling så skulle jag inreda barnens lilla pysselrum som vi håller på att göra i ordning (egentligen är det en garderob) men då jag har pysseltokiga ungar så gäller det att sätta deras behov i första taget. Vi har hunnit måla så det skulle verkligen behövas lite möbler och lampor dit in för att bli komplett. :] Jag håller tummarna i år och hoppas få överraska mina barn med ett färdigt pysselrum innan jul. :)

Emma R

Liten blir stor! Min tjejja är sååå avundsjuk på att storebror har ett skrivbord i sitt rum. Detta hade blivit perfekt till henne!

Emma R

Liten blir stor! Min tjejja är sååå avundsjuk på att storebror har ett skrivbord i sitt rum. Detta hade blivit perfekt till henne!

Carina Mårtensson

Jag vill gärna vinna bokhyllan så jag kan fylla den med barnböcker till mina barnbarn. Då kan de alltid välja en bra bok som vi kan läsa när de kommer.

Milla

Men åå så fint! Ja man blir ju inte direkt rik av barn pengamässigt (däremot på andra sätt) men därför vore det perfekt att vinna detta så vi kan färdigställa pojkens rum.

Emma K

Åh, detta skulle passa perfekt till min yngste sons rum. Då slipper han låna storebrors skrivbord och det ksnske blir lite färre konflikter här hemma😉

Anonym

Minsta grabben behöver ett eget rum. Då skulle det behövas lite fina saker till rummet

EmmLar

Nu när min tös nu vill visa att hon är en stor tjej, är att sitta på egen stol och läsa hennes nya grej. Någon stol som passar hennes längd är dock inget vi har, hon får sitta på en stor men då stannar vi med henne kvar. En egen plats på hennes rum där hon kan sitta och pyssla, ja det hade varit perfekt medan jag gör en och annan hushållssyssla. Detta kit hade gjort hennes rum komplett, att ordna allt själv är inte alltid lätt. Hoppas därför jag nu massa tur har, det skulle göra hennes julklapp helt underbar!

Sara berggren

Båda killarna här har varit för rastlösa för att vara still och pyssla fram till nyligen!🙈🙊 Tänk vad kul om de kunde få detta och göra en egen pysselhörna till dem lagom till Jul!🙌🏼✊🏽

Linnea

Åhh vilken rolig tävling! Min son blir snart två år och jag vill så gärna kunna inreda hans rum med nya möbler. Mailadress: LinneaHemmingson@hotmail.com

Sofia

Tvåbarnsmamma,separerad,studerande. Skulle väldigt gärna vinna detta till mina döttrar Agnes 5år och klara 4år så dom känner sig hemma i sitt nya rum.

Sara Strömberg

Åh! Skulle så gärna vilja vinna detta till vår lilla kille som är ett år & åtta månader ❤️
Har tänkt länge att göra iordning hans rum men inte tagit tag i det pga ekonomin inte räcker till! Har nu tappat insporationen till allt.. hade varit en fin present till honom ❤️

Anonym

för ca 1,5 år sedan flyttade vi till större och vår conrad skulle äntligen få ett eget rum! Vi känner väl ännu att vi inte riktigt fått till helheten där inne, känns mest som ett ihopplock. Under denna tid har dessutom lillasyster kommit till familjen så nu ska vi alltså försöka få in hennes grejer OCKSÅ i detta ihopplocksrum 😅 det hade verkligen varit en hjälp på vägen för oss o vinna detta och kanske en gång för alla få ihop ett mysigt och lekfullt rum till båda våra älsklingar. Det är dom minst sagt värda! @jennieemmoth

Sjuksköterskan

Jag hittade till din blogg genom julkalendern för många år sen, den är lika bra som alltid verkar det som! Vill vinna för att lillasyster i familjen bara ärver och aldrig får något nytt, hon skulle bli lyrisk över ett "nytt" rum!

Mari B

jag vill vinna detta till min lilla skatt då hon än så länge inte har några möbler på sitt rum. Tänk vad glad hon skulle bli.
Jag gillar jollyroom på instagram (och Facebook).

Marie

Tänk att få överraska lillasyster som så gärna vill ha skrivbord och hyllor för att göra ”läxa” och pyssla som den stora idolen storasyster! Hon skulle bli jordens lyckligaste!! 💕

Anonym

Perfekt till mitt lilla barnbarns rum

Anonym

Skulle vilja ge min dotter denna fina julklapp! Hon har precis knäckt läs- och skrivkoden, och skriver, skriver, skriver hela tiden! "Majkens spänande bok om hemliheter" heter hennes senaste alster. Tänk om hon kunde få en egen liten skrivhörna i sitt rum, vore toppen för en liten, men lite stor, 6-åring 😊

Jonna

Skrev nyss om min dotter Majken men glömde min mejladress 🙈

Fru P

Vi har precis flyttat för sista gången och nu fixat iordning lillkillen rum. Dock är det med samma möbler och i redning som i de andra två husen vi bott i så de har med åren flyttarna blivit skavda och stygga. Vore därför superkul att vinna detta och fixa till hans rum som en bonusklapp

Anonym

Detta vore perfekt för sonens rum nu när han blir större 😍 så kanske storasyster får ha sitt skrivbord och stol ifred 😅 praktiskt och fint på samma gång 😊😍👍

Alexandra

Detta skulle vara guldvärt då dottern behöver inredning till sitt rum hos sin pappa.

Lida

Jag är gärna med och tävlar i din fantastiska Julkalender!
Jag kan inte beskriva vad betyder för mig att vinna dagens pris, helt enkelt det låter som en dröm,.

Anonym

För att jag är värd att ha tur i vinst när ja inte har tur i kärlek❄😊

Johanna

Vi ska snart flytta och gossen kommer få ett större rum, skulle vara fantastiskt att få inreda med allt detta fina 😍

Jennifer N

Våra barn delar rum och har haft så sjukt svårt att få i ordning där inne. Detta skulle nog fixa de där lilla extra <3

@blanqui.se

Nathalie Steffner

Åh vilken fantastisk julklapp till Joline & lillebror. Hon är värd allt min lilla tjej och lite extra lyx nu när lillebror får mest gåvor vore på sin plats! Håller alla tummarna att tomten ser just oss. Stor kram!

Emma

Åh! Min lilla stumpa skulle bli sååå glad!

Nathalie 👾

Åh, det skulle vara perfekt till mina små kottar som ska få egna rum till våren då vi flyttar till hus! 😄🏡

Jeanette

Vilken fantastisk start på julkalendern. En så fin lucka! Vi är mitt uppe i husbygge och att få ge barnen nya saker till deras nya rum hade varit helt fantastiskt. Nya rum att få inspireras och utvecklas i och det kanske med hjälp av fin inredning och detaljer från Alice & Fox.

Amanda Åkerberg

Jag har en del i mig som aldrig vuxit upp. Barnsligt rosa är en av mina absoluta favoritfärger och mitt liv skulle helt enkelt lysa upp av era möbler. När jag flyttade och blev inneboende hade jag inte så stort val än att ge bort alla mina möbler, så för mig skulle det betyda väldigt mycket att ha något eget i mitt lilla hörn. Så ler mitt lilla hjärta som fjärilar i solsken. God jul!

Louise

Skulle så gärna vilja vinna detta till min lilla älskling Sixten, helt underbart hade det varit 😍

Julia

Om jag hade lyckan att vinna detta skulle jag ge det till en fantastisk vän som är mamma till en liten kille samt blivande mamma till ett tvillingpar. Hon kämpar på som tusan trots sjukskrivning och mycket stress, oro och utbyggnationer på huset för att få plats med familjen när den nu skall växa sig ännu större.. Hon förtjänar verkligen det bästa!

Sandra

Åh stora sonens rum hade fått sig ett ordentligt lyft med Alice & Fox's underbara inredning. Speciellt nu när han och lillebror ska börja dela, kunna göra en egen liten hörna där han kan få vara kreativ och få pyssla ifred 😍
Mail: necora@live.se Insta: sandragashi_

Emelie

Hej! Jag skulle verkligen vilja göra om min lilla Mysans rum. Hon lånar gärna storasysters skrivbord och böcker ligger överallt!

bittesjul

Skulle vara världens finaste julklapp till min systerson.

Anonym

Tänk om man kunde få överraska sonen med lite nya möbler till hans rum. Enda sedan dottern kommit har det blivit mest fokus på hennes rum och att det ska bli färdigt. Men eftersom sonen blivit storebror så förtjänar han ett rum för en stor kille 😍😍

/ Emelie Petersson
Ressger@gmail.com

Sandra

Jag skulle vilja vinna detta till min dotter. Hon skulle då få ta med det till sitt rum hos hennes pappa. Hon bor där några dagar varannan vecka. Men hennes pappa har av olika anledningar inte kunnat fixa ordning hennes rum där. Hon älskar att pyssla och rita så ett skrivbord och möjlighet till förvaring skulle vara perfekt! Skulle så gärna vilja ge henne detta så hon känner att hon har ett rum där att trivas i också och inte bara hemma hos mig.

Sandra

Jag skulle vilja vinna detta till min dotter. Hon skulle då få ta med det till sitt rum hos hennes pappa. Hon bor där några dagar varannan vecka. Men hennes pappa har av olika anledningar inte kunnat fixa ordning hennes rum där. Hon älskar att pyssla och rita så ett skrivbord och möjlighet till förvaring skulle vara perfekt! Skulle så gärna vilja ge henne detta så hon känner att hon har ett rum där att trivas i också och inte bara hemma hos mig.

Jennie

Jag hade velat ge detta till min dotter, just nu ligger hennes böcker i en låda, hade vart fint att få upp dom på väggen så får hon bättre översikt!

Anonym

Min dotter ska efter lång väntan äntligen få bli storasyster💛. Nu har hon gett sitt gamla rum till kommande bebis och hon har fått ett nytt rum. Denna lucka passar perfekt till att inreda i hennes rum.
Min Instagram charlottaremnefalk

Ingela

Det här paketet skulle vara så roligt att få ge till ett av mina barnbarn✊🏼🎅🏼

Mattias

Vi väntar barnbesked och hoppas mer än något annat att vi ska slippa fira en jul till utan barn i huset. Tänk om vi istället fick åka iväg till det där varma landet långt där borta där vårt barn väntat på oss!

Vi vet inget om vem som kommer till oss, men oftast är barnen från detta land närmare två år när de hämtas av sina föräldrar. Jag tänker att detta borde bli en superfin start till barnrummet. Min fru har inte velat göra iordning något rum än. Hon vågar inte. (Jag ser dock på googelhistoriken att hon planerar precis som jag). Men jag känner att vi är nära nu och i helgen tänker jag tapetsera. Så det så!

God jul!
Mattias


Sara

Vilken start på december. Jag Denna finns vinst hade varit ett tillskott i dotterns rum som jag så gärna vill göra om. Alice & fox är ett så fint märke och gör helt underbara saker. Har lite småsaker från deras märke och är helt förälskad. 😊

Cecilia T

Lillasyster som fyller 4 i år är väldigt avundsjuk på storasysters skrivbord...med slla fina pennor, klistermärken och spännande lådor. Det skulle vara kul att överraska henne med ett fint skrivbort och lite annat till hennes rum.

Jag kunde inte skriva in min mailadress så skriver den här: zezilia@gmail.com

Emeli

Sonen vill så gärna ha ett skrivbord precis som storasyster har. Så denna vinst vore toppen :)

Therese

Håller på att fixa dotterns rum som nyligen fyllde tre år. Detta skulle passa perfekt då hon bland annat gillar att rita och pyssla väldigt mycket och att hon skulle kunna få chansen att göra detta i sitt rum vore drömmen 😍 min instagram är: thereeese pch följer även jollyroom där 👏🏻

Linn Molle

Jag kommer i januari flytta isär med min sambo. Det hade varit roligt att göra något roligt av det med mina barn och göra om deras rum✊🏻

Anonym

Åh jag skulle bli sååå glad om jag vann! Är precis igång och ska göra iordning lillasysters sovrum, detta skulle verkligen bli perfekt! ✊🏻🍀

Sofia

Åh detta hade varit perfekt till min sons rum! Jag har försökt inreda hans rum i två år men verkar okapabel till att få till ett mysigt barnrum 😂 dessa saker, speciellt bokhyllan och skrivbordet med stol hade gjort honom överlycklig 😀

Therese jonsson

Blev fel i förra kommentaren, min instagram är thereseeee 🙈

Milllans

Vår Mollie blev storasyster i somras så det hade varit så härligt att få skämma bort henne lite ordentligt. Hon älskar att pyssla, rita, lägga pärlplattor osv så hon hade blivit så glad över en egen liten pysselhörna med skrivbord. Håller tummarna!

Elin karlsson

Skulle vilja vinna till mina två grabbar som behöver förnya deras rum, speciellt eftersom lillebror nyss flyttat in hos han!

Anonym

Vi har tänkt göra om i dotterns rum men då jag både vart föräldraledig och studerar så är inte ekonomin enorm direkt. Dock så skulle jag vilja få klart hennes rum nu när hon snart blir 2, hon växer och behöver ett eget rum att kunna växa i. Så detta skulle vara en dröm som skulle gå i uppfyllelse om jag skulle vinna dessa vackra möbler och inredning🌸✨

Linda

Liten blir stor.. den blivande 5 åringen vill ha ett eget skrivbord.. så detta vore ju perfekt 😍 Alice & foxs är ju en helt underbar serie 😊 vem vill inte vinna 😉

Agneta

Dotra min önskar sig ett skrivbord. Ettåringen ska snart få eget rum och mellanpojken behöver förvaring til allt lego. Som föräldraledig har jag noll ekonomi och som inredningsanalgabet älskar jag tanken på att andra väljer ut snygga saker åt mig. Håller tummar och tår för vinst.

Ana

Är extramoster åt tre underbara ungar som snart ska få ett eget rum, var sitt! Och att möblera dessa med dessa underbara saker efter jul vore helt magiskt.

Rebecca

Mitt uppe i ett renoveringsprojekt gör att barnen för tillfället delar rum så att där få göra en egen hörna till dottern så att hon kan sitta och rita och pyssla ifred utan att lillebror kommer och stör hade varit guld värt! Håller tummarna för denna vinst som hade kommit väl till pass!

Madde

Skulle vara perfekt till våra söners rum! Då dom måste dela och lillebror mer och mer börjar flytta in där känns det just nu väldigt rörigt och opersonligt. Skulle vara toppen med lite nya grejer för att få en ny härlig känsla i rummet! Även lite pepp till mig att få iordning :)

Olivia

Vill vinna detta till min son som precis blivit 7 månader och det är dags att förbereda hans rum :)

Jessica

jag skulle så gärna vilja vinna detta pris till vår lille lillebror som kommit till oss, att få inreda hans rum med detta hade varit så fint. Där skulle han få många mysiga stunder ihop med storebror💙

Maja

Åh, vilken vinst! Min dotter sitter och målar vid ett litet bord i pappas arbetrum, och där stör lillebror henne ofta. Det hade varit fantastiskt att vinna ett skrivbordsset till henne så hon kan vara på sitt rum, och dessutom lite lampor så hon vågar börja sova där ♥

Ggdd

Luna J

Följer jollyroom på Instagram! Skulle vara så kul att vinna då mina äldsta precis ska få varsitt rum, de ärsnart fem och sex år gamla. Paketet skulle göra ena rummet komplett!

Nathalie_Kallin@hotmail.com

Vi håller på att bygga ut med varsitt sovrum åt våra två barn som kommer stå klart så fort deras pappa hinner, vi önskar så att dygnet hade fler timmar! Men jag hade valt att dela på vintern, bordet med stol och hyllan hade storebror fått till sitt nya rum så han kan sitta och läsa vid.
Lådorna och lampan hade lillasyster fått till sitt nya rum, mysbelysning i hennes myshörna och snygg förvaring till hennes leksaker är ju precis vad som hade varit toppen över i:et i hennes rum. I år kommer de flesta julklapparna vara saker till deras rum, så denna vinsten hade varit väldigt uppskattad! :)
Jag följer både dig och jollyroom heter Kallin på instagram och har mailen nathalie_kallin@hotmail.com.
Håller mina tummar :)

MartinCF

Min snart 6-åriga son Ebbe behöver tuffa till sitt rum. Det han önskar sig mest är ett skrivbord, där han kan göra sina "läxor".. Vem vill inte göra sin grabb glad o nöjd! 🎁🌞

Angelica

Då 4 åringen alltid bott inne hos mamma och pappa pga vi bott väldigt litet så skulle det vara den perfekta julklappen nu när hon snart får ett eget rum.

Mathilda

Efter lång längtan vi nu väntar barn,
Kruxet är att vi bor i en liten tvåa på stan.
Man gör det man kan med det man har,
Men en liten julklapp från Jollyroom för oss pengar spar.
Det vackraste man kan få ska ha någonstans att sova,
Och det kan Jollyroom hjälpa till med kan jag lova.

Josefine

Vi håller på att bygga vårt drömhus och nu under själva bygget bor hela familjen i en liten sommarstuga. Det fungerar helt okej men det märks att äldsta sonen på 5 år saknar ett eget rum där han kan leka fritt i lugn och ro utan att hela tiden bli störd av lillebrorsan på 1,5 år... Det hade varit så kul att få ge honom detta paketet i julklapp så att han kan få känna att det inte är allt för lång tid kvar och börja se fram emot att han ska få möblera sitt alldeles egna rum!

Anonym

Vi har ett rum till våra tjejer som dom delar på och det är verkligen så olydigt där inne just nu! Skulle vara så kul att mysa till det för dom där inne nu innan jul! Saknas bra förvaring för alla böcker vi har, just nu ligger dom i garderoben huller om buller, och ett bra skrivbord vore guld till pyssel och läsa och skriva! Det är dom värda Mina juveler! ❤️🙏🏻

Anonym

Skulle bli perfekt för mina små tjejer nu när vi ska köpa hus och dom äntligen ska få egna rum👍🏻👍🏻😁 maalint@hotmail.com

Frida

Det skulle passa så bra hos dottern. Hon skulle vilja ha ett skrivbord precis som storebrorsan.

Melinda skoglund

Vi har precis flyttat till radhus. Min sambo jag och våra två döttrar. Vi ska göra iordning barnens rum och eftersom vi har bott i lägenhet så måste vi verkligen köpa ALLT man kan behöva till prinsessrummen 😀 och när man är föräldraledig som jag är just nu så är det inte så att man kan köpa just precis de man vill ha. Skulle vara så kul att få vinna! Mail:Melinda.skoglund@hotmail.com insta:meland

Carina

Med 4a barn och ont om pengar vore det kanon att vinna och kunna få gw barnen lite nya saker! De är tacksamma för allt!

Anu

Vi ska snart flytta till en större lägenhet och då får 4-åringen äntligen ett större rum och hon önskar sig verkligen ett skrivbord där hon kan pyssla och sitta och skriva och rita. Detta skrivbord var verkligen så fint! Och lillasyster som blir 6 månader imorgon kommer också att få ett eget rum så skulle va så himla fint att ha den fina hyllan till hennes böcker. Lamporna och förvaringsboxarna skulle också verkligen behövas då vi inte har så mycket mer än spjälsäng till lillans rum, skulle vara kul att kunna ge båda något nytt och fint till de nya rummen 💕. Håller tummarna för vinst och kunna ge dom detta i julklapp 🎄.

Maja

Detta vore ju perfekt till vår blivande femåring när hon vill pyssla på egen hand utan en klåfingrig lillebror 😊

Anne-Lie

Å detta skulle bli så fint i dotterns rum nu när vi börjat fundera på göra om rummet till ett lite mer tjejrum istället för barnrum. Hon älskar att rita och pyssla så skrivbordet skulle bli så perfekt. Vilken toppenvinst!

Carolin

Skulle bli överlycklig vinna detta då Nellie önskar dig eget skrivbord till sitt rum nu börjar hon bli stor (4.5 år) vill ha lite ny inredning <3.

Alexandra

Vår lille ska alldeles strax flytta in på eget rum och som det ser ut idag har han inga möbler/förvaring alls. Så detta vore verkligen en suverän vinst för lilleman! 😍 👌

Lina

När dottern snart ska få nytt och större rum, vore ju inte denna julklapp så dum! Bokhylla och skrivbord är något hon inte har, men definitivt något som skulle användas alla dar.

Alexandra

Vår lille ska alldeles strax flytta till eget rum och som det ser ut idag har han inga möbler/förvaring överhuvudtaget. Så denna vinst skulle va suverän! 😍👌

Nathalie

Jag skulle så gärna vilja vinna detta till min fina underbara son. Han har ett rum, som just nu står tomt, med dessa fina möbler skulle jag kunna göra det riktigt mysigt från början till honom, han förtjärnar bara det bästa! ❤️ Kram på dig

Anna

Vi har precis börjat bygga ut vårt hus för att bl.a. vår dotter ska få ett eget rum så detta hade passat perfekt i hennes rum som förhoppningsvis blir klart till våren 😊

Mathilda

Liten blir stor och vill gärna ha ett eget skrivbord. Lillasyster vill även hon få lite nytt nu när hon flyttar in i sitt rum 😍 Heter mathildaal på Instagram 😊

Anonym

Fantastiskt fint set som skulle göra ett under i minstingens rum som mest består av ett hopkok av möbler i dagsläget!

Anonym

Så fina grejer passar till pojksrum. Mina barn älskar nya fina och spännande saker. Det blor uppskattad.

Charlotte Ilberg

Fantastiskt fint set som skulle göra ett under i minstingens rum som mest består av ett hopkok av möbler i dagsläget!

Elin J

Åh vilket fantastiskt packet. Jag skulle vilja vinna detta till min dotter då hon har ett rum men tyvärr inte så mycket saker i det då vi bara lever på en inkomst. Skulle va så kul att få ge henne lite mer inredning till sitt rum. 😊

Anonym

Mina barn på 1.5 och 3.5 år skulle bli så glad över detta paket i deras gemensamma lilla rum...allt är så fint 😍 Heter maddoow på insta

Petra Anjou

Skulle vara så himla underbart att få vinna detta till min dotters rum som behöver uppdateras med lite mera saker för större, hon har precis fått upp intresset för att pyssla så detta bord skulle bli helt perfekt för henne att sitta vid varje dag 🙌
Vilken fantastisk sak att få ge henne detta!!

Camilla

Det skulle vara den perfekta julklappen till mitt älskade gudbarn som snart ska få ett alldeles eget rum

Josefin

Min dotter är mitt allt ♡ vi har nyligen flyttat till radhus och tyvärr har ekonomin varit tajt ett bra tag. Vi har inte kunnat skämma bort henne lika mycket som vi önskar på länge och hon förtjänat de allra bästa. Skulle så gärna vilja göra hennes rum fint och mysigt ♡♡♡♡

Linus

Det här skulle jag verkligen vilja vinna det här ”kitet” till min yngsta dotter som snart ska få ett eget rum. Hon älskar att pyssla så ett eget skrivbord skulle hon bli överlycklig för!

Johanna

Alla dom här fina sakerna skulle göra många barn och föräldrar glada, även denna mamma med barn. Vi är på gång att uppdatera grabbarnas rum men då, som för hos många andra, bråkar ju ekonomin ofta och man får prioritera vad som är viktigast. Så därför skulle vi bli glada om allt detta fina fick flytta in hos oss och stora grabben slipper sitta i köket när han vill rita, skriva och pyssla.

Josefin

Missade att fylla i mailen i förra kommentaren så skriver en ny.

Min dotter är som sagt allt. Vi har nyligen flyttat till radhus och ekonomin har varit tajt ett bra tag. Vi har inte kunnat skämma bort henne lika mycket som vi velat och som hon förtjänar. Skulle så gärna vilja göra hennes rum fint och mysigt! ♡♡♡
Instagram @jowss

Caroline Eklöf

Min son på 4 år älskar att pyssla & rita. Detta skulle göra susen i hans rum. Håller nu tummar & tår att jag detta fina pris får.

Mia Öberg

Det här skulle passa oss perfekt just nu. Vi är familjehem och får en ny liten skrutt nästa vecka. Så nu är det rust och rum och införskaffning av möbler och saker. Det här skulle va pricken över i'et.

Nathalié

Min tjej blir 5 strax efter jul och längtar efter ett rum med grejer för stora tjejer. Så detta hade ju varit perfekt att överraska henne med i julklapp så hon kan Få ordning att pyssla och ha ordning i sitt rum.

Mali

Har en dotter på 3,5 år som skulle bli överlycklig över att få ha det i sitt rum, speciellt skrivbordet och stolen tror jag ;)

mammatillfinaprinsar (insta)

Vi har precis köpt hus och barnen ska äntligen för första gången få varsitt rum och detta vore ju perfekt 😀👏

Patricia

Är ute i sista tiden att tävla ser jag men hoppas ändå. Håller på att inreda min lilla dotters rum (hon kom 7 veckor för tidigt) och fick vara på prematuren i över 1 månad. Detta tog hårt på oss och vi hann aldrig färdigställa hennes rum. Så lite möbler vore hur fint som helst då vi som sagt var inte hann klart med det som planerat. Har dessutom spanat in precis det skrivbordet förut och det skulle passa in perfekt i hennes rum. Grattis till 10 års jubileum och bra jobbat. //P.

Sarah

Vi ska snart fixa iordning sonens rum och detta skulle så komma väl till pass där 🙂 han är 1,5 år och säger redan att han behöver ett eget bord och stolar. jag följer Jollyroom på Instagram för inspiration. Mail:sarah_wiktorsson@hotmail.com

Jessica Sanna

Den lille har blivit så stor, hela 6 månader och det är dags att inreda hans lilla sovrum i det nya huset. Snart flyttar vi in i vårt renoveringsobjekt och det hade känts fantastiskt skönt om vi redan nu kunnat ställa in lite fint.
@Etticka på Instagram

Johanna L

Som ensamstående och sjukskriven så ligger inredning långt ner på prio-listan, tyvärr. Skulle älska att ha möjligheten att skämma bort min fantastiska lilla dotter med sådana fina saker 💕

Tina

Hade gett detta till min äldsta son som en extra julklapp. ✨ Fyller man snart 4 är det klart att man vill ha ett mer inrett rum än vad han i dagsläget har. Och en av lamporna hade han fått skänka och glädja någon annan med. 💕

Tajn.j@hotmail.com (@tajn)

Nadinejennifer

Den 4 januari flyttar vi till nytt place, Theo får ett eget rum med mycket space. Vår treåring har önskat en rutchikanasäng, vi vill fixa ett mysigt häng. Önskar så innerligt, jag hoppas så, att vinsten du delar ut,hamnar hos oss två. Heja min Thedodor ♡
Nadinejennifer@hotmail.com

Helen

Följer på instagram sen länge.

Att få inreda sonen rum med möbler som är anpassade till hans storlek skulle ju vara en dröm. Just nu är det allt förmånga tillfälliga lösningar skulle vara en fröjd att få organisera upp det.

God Jul

Micaela

Å skulle så gärna vilja vinna till mina pojkars rum som är nytapeserat men typ tomt.. så möbler och förvaring behövs så håller tummarna och hoppas vinna😊

Jessica

Jag skulle bli så glad om jag vann. Då skulle jag gärna vilja ge ett skrivbord och stol till min dotter som fyller PR i januari, hon älskar så att sitta och pyssla och vi brukar leka skola tillsammans så en skolbänk är precis vad hon skulle vilja ha, så skulle jag få ge henne de om jag vinner så skulle de göra så gott i mitt hjärta ❤️

Anonym

Detta skulle jag vilja vinna och ge som present till min lillasyster som nyas börjat skolan. Eftersom jag bor i Österrike tror jag hon skulle bli extra glad då vi inte ses så ofta!

Jessica

Jag skulle bli så glad om jag vann. Då skulle jag köpa ett skrivbord med stol till min dotter som fyller 4 år i januari. De hade passat henne perfekt då hon älskar och sitta och pyssla och har börjat leka skola så en skolbänk hade varit en perfekt födelsedagspresent till henne ❤️ jag skulle bli så glad om jag vann och skulle kunna ge denna detta 😃

kranthi

Det skulle vara fantastiskt kul att få vinna de super söta inredning till mina underbara barns rum <3 😍😍 både barn är i samma ålder som era :) Med bra förvaring det bli lättare att leka och pyssla tillsammans ....Håller tummarna och hoppas på vinst 🎄🎁🎅

@hjarta_minfamilj

Natalie

Skulle vilja vinna detta till min Colin som vi nu ska försöka inreda från bebisrum till barnrum 😄💙

Elin E

Vilken vinst! Vi ska flytta till hus nästa år så att inreda rummet med det här skulle vara så kul! Ett skrivbord är precis det vi behöver. Håller tummar och tår att denna julklapp blir vår. ❤️

Camilla

Isabel ska få eget rum, lagom tills en liten bror eller syster föds. Hon vill så gärna ha riktigt fint så hon kan visa nya bebisen! Följer på instagram som lillakarlsbyn

Lena E

Min bästa vän ska bli mamma efter nyår och det skulle vara så roligt att få överraska henne med de här fina sakerna så att hon får ordning och reda från start, för sedan kommer hon inte att ha tid till annat än sig själv och babyn. Och alla vet ju hur fort en bebis blir stor.

Sandranygren@live.se

Min tjej vill så gärna byta ut bebis-bordet till ett skrivbord där hon kan sitta o pyssla. Vi skulle uppskatta att vinna detta så vi kan ge henne en dröm. Evigt tacksam då plånboken inte tillåter fina saker från Alice o fox nu 💞

Linnéa

Nu i oktober skulle jag, sambon och vår dotter flytta in i en större lägenhet och hon skulle få sitt egna rum! Men min sambo var med om en olycka och gick hastigt bort. Nu bor jag och dottern där och vill skapa ett fint rum till henne, vill ju ge henne hela världen <3 Då hon fyller 2 till våren hade det varit kul med roliga möbler till henne!

Theresa

Hoppas hoppas, en som aldrig vinner! Hoppas nu mint tur vänder i spel, tävlar och tävlar men vinner aldrig! Men jag ger aldrig upp. Detta skulle passa så bra i vårt hus till mina killar, den stora älskar att pyssla, så ett skrivbord så inte lillebror tar alla smågrejer och stoppar i munnen skulle jag bli väldigt glad över! Håller tummarna 🙏🏻🙏🏻🙏🏻 @lillatesse

Anonym

Åh jag skulle så gärna vilja vinna detta kit till Moas nya rum som är under renovering ❤️ Tyvärr fick de avbrytas då vi i förra veckan akut fick plocka ut lillebror som visade sig ha ett jätte allvarligt hjärtfel. Så nu bor vi nere i Lund och framtiden är oviss. Men ett nytt rum ska hon få till slut min lilla tjej :) så detta hade passat perfekt ❤️ @idalampert

Madeleine

I mellandagarna ska vi göra om ett litet arbetsrum till ett ett eget krypin till vår äldsta dotter Moa. Ett skörivbord där hon kan få pyssla och pussla ifred. Hon älskar din lillasyster men ibland kan man vilja ha lite lugn och ro.

Emelie Hallberg

Vi har stora önskningar till barnens rum som jag och sambon så gärna vill uppfylla. Men med en knaper inkomst och en studerande, så ligger det så långt borta i framtiden. Så att få vinna detta och kunna ge barnen nåt fint i julklapp hade verkligen gjort hela familjen glad.

★ Orsakullan som blev mamma vid 20, numera även lärare och doula ★

Med många vänner och familj med smått skulle detta bli perfekt att vinna och ge bort i julklapp. Det skulle vara en ren dröm :).

Belinda

Åh, skulle vara fantastiskt för min lilla Alma! Står precis inför en renovering av vårt mycket lilla hus, som ska bli mer anpassat allt eftersom vår familj nu blir större och större :)

Malin

Följer såklart på IG :)

Vår familj har köpt ett härligt gammalt hus,
en riktig träpärla med takhöjd och magnifikt ljus!
Ljuvligheterna fortsätter när vi öppnar dess dörr
och möts av en vildvuxen trädgård, med anor från förr!
jag vet dock inte vad tidigare ägare haft för inredningsinspiration,
här möts 70-talsgolv, 90-talstapeter och furu i kombination!
Nu väntar såväl små som stora renoveringsbestyr
-vi är helt gröna på detta, det blir ett spännande äventyr!
Detta fina pris skulle dock verkligen sätta pricken över i:et,
i dottern Lilys snart färdiga rum, där hon kommer spendera en stor del av livet <3

JH

Tänk att denna lucka få,
skulle passa perfekt till mina två.
Pyssla, läsa och mysa i lugn och ro,
i ett nytt inrett bo.

Rebecca

Alltså detta till min dotter 😍 hon har precis upptäckt hur kul det är att pyssla så ett skrivbord som detta hade ju varit rena drömmen så hon kan sitta i sitt rum i lugn o ro och pyssla utan att lillebror stör. 😂 och än än inredning är ju aldrig fel heller, sånt går alltid hem i hennes ögon och mina. Jättefina saker! 😍

Jessica H

Skrivbordet och stolen är precis vad vi behöver till vårt pyssliga yrväder. Det är enkelt och nätt och skulle rymmas i det lilla krypin som vi har.

Katrin

Denna vinst skulle bli en perfekt start på dotterns snart nyrenoverade rum! & du Linda är inte alls dum! Ordnar med tävlingar för oss alla, något varmt i allt det kalla! <3

Lisa

Skulle så gärna vilja vinna det där inredningspaketet till mina två barn nu när vi är i full fart att försöka lösa ett lekrum till dem på nedervåningen så de kan vara i närheten av oss när de leker. Dottern på tre år älskar att rita så ett eget skrivbord med plats för alla hennes pennor och ritböcker och lillebror på 4 månader är alldeles hänförd vid bokläsning så förvaring för alla böcker vore underbart och så blir det lite mysigare för barnen om lekrummet är lite mer bonat med dessa fina inredningsdetaljer, håller tummarna för vinst! (Följer jollyroom på instagram, lisaanorberg heter jag där)

Sandra Nordin

Jag vill vara med! Sjukskriven och ensam mamma med EDS. Sonens rum är tomt. Han är 5 år. Jag skulle göra en pysselhörna för han älskar att pyssla<3 följer på instagram.

Jenny

Det ser ut som ett slagfält hemma varje dag! Önskar både mig och dottern en hjälpande och fin julklapp!
jennyorust@hotmail.com

Emelie

Detta hade passat perfekt flickornas rum!

Linnéa

Åh, vilken fantastisk lucka å vad fint att du ordnar kalender till dina läsare!! Favoritmärket på barninredning 😊 Skulle gärna vilja ge min otroliga 4-åring detta. Motivering: vardagen har varit upp å ned i höst p.g.a sjukskrivning för mamman i familjen. Lilla L har varit helt otrolig under denna tid trots att hon "saknat sin vanliga busmamma". Så omtänksam å glädjespridande liten individ å så förstående trots sina ringa 4 år på jorden. När vi inte kunnat åka iväg på små äventyr som brukar har vi istället pysslat, skapat och läst tillsammans hemmavid. En ljuspunkt i vardagen för oss båda. Tavelhyllan skulle jag fylla med böcker från biblioteket, för att fortsätta göra lugna aktiviteter tillsammans inspirerande. Skrivbordet slulle fyllas med sax å papper, glitter å piprensare :)

Elin B

Då vi snart ska flytta vore de kul med lite nya möbler att fylla ut dotterns rum med!!

Linnéa

Hoppsan glömde visst mailadress: linneamarion@hotmail.com

Sandra

Jag och lillan bor inte stort men skulle gärna göra i ordning en liten hörna i vardagsrummet till henne :) Hon har massor med böcker så en bokhylla skulle vara perfekt! Lådorna skulle vi fylla med allt från armband till djur och skrivbordet skulle vara perfekt vid alla rit- och pysselstunder. Håller tummarna!

Anonym

Har så många nya bebisar på kommande i min närmsta krets, hur kul skulle det inte vara att få dela på grejorna lite mellan dem och mina egna barn ❤️

Sanna

Vi har precis börjat fixa sonens rum då han inte är nån bebis längre så hade varit perfekt med denna vinst.

Anonym

Skulle gärna vilja göra fint i nytt rum för storasystern här hemma. Hon börjar ha ett behov av lite mer eget space där inte lillebror får härja fritt. Hon skulle bli såå glad!

Christina Kaakinen

Vilken underbar lucka ! Så fantastiskt det vore att få göra en helt nytt rum med ny inredning från Alice & Fox. Kan riktigt se de små barnögonen som tindrar och glädjen från min lille son .
Gillat Jollyroom på instagram .God Jul !

Felicia

När julen står här nu nära,
Spenderar jag med mina kära.
Att vinna dessa ting,
Och få fylla barnens rum.
Med inredning och förvaring,
Gör mig alldeles varm och stum.

Till mina barn Melwin & Lian.

Sanna

Barn rummen står och ekar tomma nu när vi flyttat och alla barnen fått egna rum. Hade varit så himla kul att kunna inreda dem med fina trivsamma inredningsprylar. En perfekt julklapp till hela familjen.

Annette Jönsson

Vi kommer i Vinter renovera vinden och bygga vars ett rum till barnen. Detta hade varit drömmen då de just nu bor i ett rum där inte en möbel är anpassad för barn men som får duga tills det är klart.

Elisabeth

Jag skulle vilja ge min dotter en rejäl lyckoboost med ny inredning i sitt lilla krypin, som uppmuntran och tack för att hon är så omtänksam, kärleksfull och pålitlig. Hon har ett hjärta av guld och hjälper mej så mycket i vardagsbestyren.

Annica Haglund

Då min son nu går i första klass och önskar sig ett tuffare möblemang hade detta varit perfekt. Just nu har han mammut möbler som han valde vid 4 års ålder och han var DÅ tokig i rosa gör väl inte saken bättre 🙈😂

Sandra Sjöstedt

Jag skulle vilja ha ett skrivbord till min dotter på 5 år, hon gillar att skriva och rita men vi har inget bra ställe där hon kan få ha sina saker 😊

Anna Berg

Wow vilken drömvinst ✨ i februari flyttar vi till hus. Det vore så roligt att få chansen att inreda sonens rum med fin inredning från Alice & Fox. Alla vinster skulle passa honom så himla bra, men än är han alldeles för liten för ett bord och stolar, så det skulle kusinen Charlie få 💝 Nattlamporna skulle användas väl då han gärna vill ha något svagt lysande när natten smyger sig på. Hans boksamling skulle få fylla den fina hyllan och hans leksaker och nappar skulle få fylla de smarta förvaringslådorna :)

Denise

Detta skulle vara pricken över i till barnrummet som håller på att inredas för fullt. halva jollyroom.se sortiment har vi, så varför inte komplettera med detta fantastiska sett!
Instagram - ddenisefis

Jenny A

Vill SÅ gärna vinna detta till min lillasyster, har länge pratat om att fixa i ordning ett eget rum till henne men vi har aldrig kommit till skott med det.

Linda

Från min älskade sambos instagram: "Dags att göra en pudel: Trots noll förtroende, och typ lika mycket support, från mitt håll har den höggravida megamorsan idag tapetserat en av husets klurigaste väggar. Im impressed." Det skulle vara så kul (!!) om han en dag kommer hem från jobbet och ser att rummet till vår pojke Benjamin, som
blir storebror i januari, står klart, utan att han har lyft ett finger... Alltså, den synen! 😂 Håller verkligen tummarna! 😘

Becky

Hej!
Tyvärr ingen blogg eller Instagram.Jag är bara en ensamstående mamma som vill så gärna göra fint min lilla tösens rum.Tror att kiten från Jabadabado kan verkligen motivera henne att göra sina läxor 😊😊😊

Lisa

Skulle så gärna vilja vinna det där inredningspaketet till mina två barn nu när vi är i full fart att försöka lösa ett lekrum till dem på nedervåningen så de kan vara i närheten av oss när de leker. Dottern på tre år älskar att rita så ett eget skrivbord med plats för alla hennes pennor och ritböcker och lillebror på 4 månader är alldeles hänförd vid bokläsning så förvaring för alla böcker vore underbart och så blir det lite mysigare för barnen om lekrummet är lite mer bonat med dessa fina inredningsdetaljer, håller tummarna för vinst! (Följer jollyroom på instagram, lisaanorberg heter jag där)