Ett besök i Kavat's fabriksbutik

I söndags frågade jag Jimmy om vi skulle ta oss en sväng till KAVAT's fabriksbutik i Kumla. Som ni säkert vet sedan tidigare så älskar jag det stället och har varit dit på flera privata besök men också en pressvisning/nyöppning  2015 när jag var väldigt nygravid med Colin. Nu var det enormt länge sedan dock, så jag blev jätteglad att Jimmy också var sugen på en liten familjetripp. Runt halv 11 igår kom vi iväg.
 
Det märktes att det var länge sedan jag var i butiken, för dom hade både en ny café-del(tydligen bjuder dom på mellanmål till barnen på lördagarna!!) och dessutom en stooor och så himla fin lekavdelning precis intill köket. Jag fick gå runt och strosa i lugn och ro alltså, medans varken barnen eller Jimmy hann tröttna, haha. Dessutom håller dom på att bygga ett "lära-gå" rum som beräknas vara klart i slutet på februari. Där kommer småttingar som Colin kunna prova skor, gå runt med hjälp av gåvagnar m.m. Hur smart?
 
Det blev en hel del köp även igår. Tänkte att jag lägger upp fynden samt ordinarie priser och vad jag sedan betalade. Fabriksbutiken säljer ju sina vanliga kollektioner (som även finns på hemsidan) till ordinarie priser. Men utöver det så har dom skor från tidigare kollektioner kraftigt nedsatta samt andra och tredjehandssortering och däribland "testskor" som bara gjorts i ett eller ytterst få antal, som antingen inte kommit ut som en kollektion eller förändrats lite för att sedan släppas.
 
Till Selma köpte jag ett par vita Kavat Blombacka för 349kr istället för 549kr. Det är förra säsongens modell med den "gamla" sulan. Denna säsong har dom förändrat sulan på sandalen och den är något plattare och bredare. Sedan köpte jag ett par rosa Södertälje XC också för 499kr istället för 699kr.
 
Till Colin köpte jag med ett par ljusblå Kavat Edsbro (dock storlek 22, så han har att växa i). Dessa är en provmodell som alltså inte släppts och han kommer närmed vara ensam om att ha dom. Älskar färgen och det ultimata vore ju om dom passar nästa vår. Men det får vi se.. Jag betalade 299kr för Kavat Edsbro. Det blev även ett par mörkblå Dömle XC-sandaler för 299kr istället för 499kr. Dessutom fick han sina allra första lära-gå-skor och det blev givetvis klassikerna Kavat Edsbro i vitt - precis sådana som Selma hade för 3 år sedan när hon började gå och som nu står som prydnad i hennes rum. Världens sötaste och bästa lära-gå-sko om du frågar mig.
 
Utöver barnens skor så köpte jag med två par till min bästis små kids Leon och Alva. Dessa var också provskor och kostade 349kr / st. Båda har släppts i kollektioner denna säsong, men just dessa två var alltså tredjesortering och någon form av "testskor". De blå heter Kavat Västerby och den färdiga modellen kostar 699kr i deras webshop - såååå himla snygg för övrigt!! Den rosa modellen heter Kavat Västerås XC och kostar 649kr i deras webbshop, även den en enormt fin nyhet.
 
4
Madde / ★ Livet som mamma, lärare och doula i Dalarna ★

Åh så roligt att besöka :D

Svar: Jag älskar verkligen det stället :)
Linda Blom

Emelie

åh jag älskar kavat! Även till oss vuxna :D

Anonym

Så jävla sponsrat och inte ens märkt som reklam. Så falsk är du!

Svar: Vissa saker skriver man faktiskt bara för att man själv uppskattar det enormt mycket och vet att det är många som är intresserade (får alltid stor respons på instagram när jag är där). Skall jag behöva lägga ut kvitton på grejerna jag köper för att människor skall sluta klassa allt som omärkta samarbeten? Blir så trött..
Linda Blom

Jonna

Tack för trevligt inlägg... och så fina skor ni fyndade.