Laddar för ny vecka

 
Och så försvann ännu en helg! I fredags låg jag sängliggande under eftermiddagen och kvällen, då jag hade så galet ont i magen. Lördagen var vi bjudna hem till Patricia, Johan och Wilmer på trerätters. Alltså.. Det var så gott så man smäller av!! Jag fotograferade inte ens mer än förrätten, för jag blev så ivrig på att hugga in på maten. Och hade en gnällig tiomånaders i knät samtidigt iofs, haha. Där blev vi hur som helst kvar ändra fram till runt midnatt innan vi åkte hem.
 
Söndagen spenderade vi tillsammans med mina föräldrar på både Bergvik och en stund hemma hos dom. Himla härligt. När vi kom hem blev det kvällsbestyren, natta barnen och sedan tillbringade vi ett par timmar i soffan med tacos och TV. Tystnaden om kvällarna är verkligen helig <3
 
Kommande vecka har vi inga direkta planer faktiskt.. Ta det lugnt och bara vara kan vara skönt det också. Dessutom fyller jag år veckan därpå, så då kommer det bli desto mer fullt upp. En sak vet jag att jag skall ta tag i ialla fall - lägga upp fler saker på min instagrambloppis! :)
 
Bilderna nedan fotograferade av finaste Patricia <3
 
5
Eleonora Adriana ♥

Muuuums vad gott detta såg ut!

Anonym

Har Colin lätt för att somna för natten även om ni är borta? Vaknar han inte när ni åker hem/kommer hem? =) min gosse i samma ålder är ganska krånglig att söva när vi är borta. Har alltid slutat med att jag får åka hem med honom och min sambo ibland stannat kvar dom gånger vi varit bortbjuden om kvällarna =(

Svar: Det är lite olika :) Oftast så somnar han i sin vagn och sover gott tills vi åker hem och då är det bara att lyfta över honom både till och från bilen samt hans säng. Men ibland är han gnällig, sover oroligt och somnar sedan i bilen hem : ) Tråkigt att behöva åka hem, både med och utan sambo : ( Är han väldigt ledsen när vi väljer att åka? : )
Linda Blom

Anonym

Åh va skönt att de funkar så bra 😊 Ja, oftast blir han trött men kommer inte till ro när vi är borta. Vet inte hur många gånger vi prövat söva honom i vagnen men de går INTE, för han vill ju absoluuuut inte missa nånting 😛 Vilket hinner resultera i att han blir övertrött och då går de ju ABSOLUT inte att få honom att somna, borta dessutom.. så som sagt har de nästan alltid slutat med att jag å han får åka hem. Känns lite tråkigt faktiskt, å så får jag inte bort känslan av vad alla tycker å tänker... känner mig så dålig som inte får han att somna dom gångerna. Första barnet å allt är man ju redan osäker å nervös som det är. Hoppas de blir bättre ju äldre han blir 😊

Anonym

Och ja han blir vääääldigt gnällig å ledsen. Han är så känslig för tröttheten överlag min lilla gosse

Svar: Låter precis som Colin :) Han är enormt trötthetskänslig och blir i regel himla gnällig när han blir trött. Enda skillnaden är väl egentligen att vi stannar kvar istället för att åka :) Försök att inte bry dig om var andra tycker, barn är såååå olika, men känns det bättre, förklara läget att du inte förstår varför han inte kan komma till ro när ni är borta :) Det kommer bli bättre!! Jag lovar :) I helgen somnade Colin 2 ggr i vagnen men vaknade fort.. Sedan somnade han inte förän vi åkte hem :) Ammar du? Ger ersättning eller så för att han skall komma till ro eller så? :)
Linda Blom

Anonym

Skönt att du skriver så ❤❤ jag ska nog våga mig på att göra nya försök framöver. Man har ju tyckt att "man vet hur de blir" så jag har åkt hem tidigare än vad jag kanske behövt ibland 😛 Jag har nyligen slutat amma honom. Men de va sällan han somnade vid bröstet, fanns ju så mycket annat spännande att låta sig störas av då, hihi. Så nu kommer han "bara" till ro genom att sitta i famnen med nappen 😊❤ dock sällan han somnar som sagt, men ändå.