Vi verkar ha klarat oss...

Lilla busungen min, med munnen full av sju tänder.
 
Hej på er!
Nu är det över 80 timmar sedan Malin fick magsjukan här hemma hos oss och vi är relativt säkra på att vi klarat oss hela högen. Såååådan lääättnad!!
 
Vi fick sällskap av mina föräldrar under eftermiddagen. Köpte hem mat och fika, men vi var så himla mätta efter det förstnämnda att det fick bara bra så. Barnen överlyckliga med full uppmärksamhet av mormor och morfar och när Jimmy åkte iväg för att hämta ut ett paket åt mig, så nattade jag båda barnen på under 10 minuter. Alltså när läggningarna bara flyter på.. Det om något är verkligen vardagslyx! Härom kvällen tog läggningen av Colin en bra bit över 2 timmar, men tack och lov är dom tillfällenda lätträknade.
 
Vad som händer imorgon får vi se, men lättnaden över att vara på banan igen och slippa hålla oss inne är skönt.
 
Hoppas allt är bra med er?
6
Madde / ★ Livet som mamma, lärare och doula i Dalarna ★

Hoppas ni fortsätter klara er! Jättesöt bild :)

Ida Hedlund

Måste bara säga att din header är sjuuukt snygg!!!

Svar: Tusen tack snälla :)
Linda Blom

Carolina

Måste fråga hur er läggning av iaf Colin går till. Jag har en dotter på snart 7 månader och hon har, enda från födseln, enbart somnat för natten i min famn. Börjar bli tungt och tänkte om du hade några tips och knep. :) Hon får även ersättning till natten som hon somnar på.

Svar: Åh.. Jag skrev ett inlägg om hur vi "bröt" det mönstret med Colin här: http://lindablom.se/2017/january/att-somna-i-egen-sang.html . Kram Linda :)
Linda Blom

Alexandra

Halloj! Vet du om de finns någon rabattkod till köpbarnvagn.se du brukar väl handla där?

Svar: Ingen just nu vad jag vet :)
Linda Blom

Anonym

Hur/vad gör han när det tar 2 timmar? Försökte med ditt sätt med min dotter och det gick så bra. Men sen efter 2 dagar gick det inte alls :( hur gör du om/när han skriker osv? Blir han hysterisk? :/

Svar: Jaa.. Den kvällen var han hysterisk konstant, hur jag än gjorde. I sängen, i famnen o.s.v. Så det slutade med att jag fick amma honom till sömns.. Men i övrigt brukar jag alltid stå intill honom, sjunga, stryka över ryggen och buffa i rumpan. Då somnar han på 10-20 minuter utan gråt :)
Linda Blom

Kakakansemlanoliven.se

SKÖNT! Känner att jag även måste dela med mig av ett par tips (ifall olyckan är framme igen, har själv typ magsjukefobi haha). Tvätta allt i 90 grader (först då partiklarna dör och slutar smitta, annars kan de leva kvar i TVÅ månader!), och spraya med klorinspray på tex kranar, dörrhandtag o.s.v
Trevlig helg:)