Ett eget litet hus

I samarbete med Bygghemma.
Som ni vet har vi köpt oss ett radhus med inflytt 2018. Jag är så himla glad och förväntansfull på att få flytta in där, även om vår dröm faktiskt är en fristående villa någon gång i framtiden. Men där vi befinner oss just nu så känns radhuset som det perfekta steget.
 
Min dröm har länge varit att ha en stor tomt där jag jag placera ut ett eget litet komplementhus. En plats att kunna inreda en liten vrå där jag kan vara kreativ. Ett kontor där alla mina företagsgrejer samlas, där jag kan ta upp fotograferingen ordentligt, kanske t.o.m. ha en liten inomhus-studio i. Där jag skulle kunna sätta på musik och tillbringa några timmar själv framför datorn med grafisk design eller fotoredigering. Drömmar drömmar..
 
Jag fick i alla fall ett mail från Bygghemma som säljer dessa fantastiska Attefallshus. Jag kom på mig själv att sväva mig bort och drömma här framför datorn ikväll. Det är möjligt att dessutom göra vissa av dessa hus till heltidsboenden med toalett, köksvrå m.m. Kanske ha som gästhus eller en liten sommarstuga?
 
Någon av er som har en sådan här mysig lösning hemma? : )
Ni kan i alla fall läsa mer om Attefallshus och se alla modeller hos Bygghemma.
 
2
Madde / ★ Livet som mamma, lärare och doula i Dalarna ★

Åh så roligt :)

Sanna! ♥

Jag vill också ha ett eget kontor där jag kan fokusera och göra ett bra jobb :) känns som det är enklare på en ordentlig "arbetsplats" än hemma i soffan lxm.

Svar: Exakt!! : )
Linda Blom