Leos lekland

 
Jag vet inte hur länge Selma har tjatat om Leos lekland nu.. Trots att vi har årskort, så har det knappt blivit några besök sedan Colin kom. Men tidigare i veckan tog vi med oss kompisarna Leon, Alva och Malin för ett par timmars lek och bus. Väldigt uppskattat av oss alla.
4
Madde / ★ Livet som mamma, lärare och doula i Dalarna ★

Åh så roligt :D

Hanna Karlsson

Vad roligt att vara på lekland!

Jennifer

Jag ska försöka formulera mig så att detta inte låter dömande eller ifrågasättande för det är absolut inte menat så! Jag är bara genuint nyfiken och du har heller inget ansvar att stilla mina nyfikenhet om du inte vill svara :-)

Jag undrar bara hur du tänker kring RS-virus. Det är ju tydligen en mer ilsken variant i år som drabbar barn under ett år väldigt hårt. Barnläkare går till och med ut i tidningarna och varnar småbarnsföräldrar för att vistas i större sällskap. Såg nu att ni var på lekland där jag kan tänka mig att många barn vistas trots att dom är lite halvförkylda (rs är ju bara en vanlig förkylning hos äldre barn samt vuxna). Har även förstått enligt bloggen att ni är en del på köpcentrum och öppna fsk osv. Känner du dig rädd och orolig över RS eller är du mer avslappnad i frågan?

Jag själv är jätterädd att min dotter ska drabbas av rs så jag har isolerat mig ganska mycket sedan hon föddes 15 oktober. Har ej besökt affärer och ska vi någonstans försöker vi hålla oss utomhus vilket inte är så lätt med en spädis när det är kyligt och man ammar. Vi är även restriktiva med att träffa släktingar då det känns som att barnen i familjerna alltid är lite snoriga osv... Hur tänker du kring detta? Nu är ju visserligen C lite äldre, men han är ju fortfarande rätt liten.


Svar: Det är delvis därför vi hållt oss undan lekland ganska mycket. Men samtidigt känner jag att man inte kan isolera sig helt och hållet. Då vi är på köpcentrum sitter han antingen i sin vagn eller hos mig i bärselen, så han är ju ganska skyddad där. När det kommer till öppna förskolorna vi besöker så har han sina egna leksaker och jag försöker undvika att han har saker i munnen. Han har en storasyster som behöver stimuleras också och det är skönt att komma utanför hemmets väggar. Jag tänker väldigt mycket på RS givetvis, men isolerar oss inte heller som sagt : )
Linda Blom

Linda

Åh så mysigt! Vår 4-åring älskar Andys lekland!