Skridskolördag

Idag bjöd Karlstad på helt fantastiskt väder, kyligt och soligt samtidigt. Det var egentligen bara snö som saknades. Vi slog oss ihop med Malin och Leon för ett par timmar i Mariebergsskogen med sopplunch och skridskoåkning. Selma tyckte, till skillnad mot årets enda åk förra året, att det var så himla roligt. Både jag och Jimmy blev så imponerade över hur fort hon både tuffade till sig och lärde sig behärska skridskorna. Och jag har inte åkt skridskor på typ 15 år (med undantag för ett åk 2010). Kände mig som Bambi, men oj så kul det var!!
 
Efter en stund på isbanan gick vi ned till Mariebergsviken istället där vi mötte upp Ehlin, Richard, Cornelis och Conrad. Jag tycker att det är så himla otäckt att gå på isen sådär, speciellt med barnen. Samtidigt som det är så magiskt fint. Solen värmde på så härligt.. Efter ett tag där tog vi och packade in oss i bilarna allihop och åkte hemåt igen. Underbar dag med frisk luft. Det behövde vi i denna sjukstuga.. Colin är förkyld och hostig.
 
 
5
Madde / ★ Livet som mamma, lärare och doula i Dalarna ★

Åh så mysigt det ser ut som ni haft det :)

Svar: Det var det verkligen <3
Linda Blom

Iza Kihlström

Vi var där för någon vecka sedan och skulle åka (efter att ha jagat skridskor på blocket till hela familjen) men sonen vägrade åka när vi väl kom dit! 😬 Ändå var det han som tjatat på oss om skridskor! Men men, han är ju bara snart fyra, det hinner ändra sig 😂

Svar: Hahaha! Jaadå! Selma var ju visserligen 2,5 förra året när hon önskade sig skridskor, fick det och sedan vågade hon inte åka ;) Men idag var andra gången i hennes liv och poff sade det så ville hon åka, åka, åka och hade skridskorna på i över timmen! Ett sådant där galet "stolt-mamma-moment" blev det! :)

Men som du säger.. Dom är smååå! Det kommer! Prova igen så kanske han tycker att det är superkul sedan! Men det är nog ingen idé att tvinga fram något.. :)
Linda Blom

Jenny

Var kommer Colins mössa ifrån?

Svar: Newbie :) Kappahl alltså :)
Linda Blom

Jennifer

Åh vad mysigt! Härligt med utflykter nu på vintern!

JUNITJEJ

Åh, så mysigt med skridskoåkning! Så duktiga barnen var.