Glass-tradition

Vi har tillbringat två dagar i Mariebergsskogen i Karlstad. Igår var vi där med mormor och morfar och tog den årliga glassen på Terassen. Innan dess gick vi dock runt i parken och tog en lunchvåffla i solen. Semester.. Går det annat än älska det?
 
 
4
Anonym

Vart kommer Selmas söta hatt ifrån?

Svar: Från Kappahl :D
Linda Blom

Ann-Sofie

Vilken himla fin bild på Selma!

Svar: Ja hon är underbar <3
Linda Blom

Angelica

Jag måste bara skriva till dig Linda! Jag skrev för några månader sen och frågade om PCOS som jag misstänkte var orsaken till vår ofrivilliga barnlöshet. I januari skrev du att du undviker iPren för att det kan påverka cykeln, jag bytte då ut Ipren mot Alvedon och varje månad efter det hade jag ägglossning! Jag som tidigare hade var 3-10 månad! I maj tog det sig äntligen, och nu är jag gravid i vecka 8+3 ❤️ Jag kände att jag var tvungen att lämna en kommentar, dels för att du är den enda jag berättade för om den ofrivilliga barnlösheten och dels för att det känns som att det är tack vare dig som vi äntligen fått vårt efterlängtade plus ❤️ Tack för att du delat med dig på bloggen om din egen resa för att bli mamma!

Svar: Åh.. Jag tror inte du förstår hur din kommentar värmde mitt hjärta. Jag låg bredvid Jimmy och började GRÅTA! Grattis, grattis, gratiiiiis till ert mirakel! Jag är så genuint glad för er och skickar miljoner kramar! Tack för att du delade med dig ❤️ Det är inte tack vare mig, men jag är glad för att du fann tips och tröst här inne ❤️
Linda Blom

Martina Holmback

Ser riktigt härligt och mysigt ut. 😊👍