Måndag med sticklingar

Satte några små sticklingar från Elefantöra i vatten ikväll. Snart skall dom planteras i egna små krukor. Spännande spännande.
 
Hej på er!
Mår ni bra denna måndag? Jag har ägnat dagen åt att jobba ikapp helgens semester. Ikväll skall det fortsätta produceras posters till väntande kunder. Men vi tog en semestermiddag på Pinchos hela familjen. Colin åt lasagne för fulla muggar, Selma var mest intresserad av popcornen. Jag och Jimmy rullade nästan till bilen. Det var så himla gott och jag har varit sugen på ett besök länge. Sötpotatispommesen är to die for!
 
Annars då? Fyraåringen har sprungit mellan sängen och vardagsrummet i 1,5h nu, men jag hoppas att hon somnar snart. Detta nattande är verkligen en period-grej. Superbra ett tag, katastrof ett tag och så fortsätter det genom barnens uppväxt. Jag kan inte förstå hur hon orkar bara.. Någon gång måste ju kroppen bara vilja sova tycker man, hehe. Nåja! Små barn.. Små barn..
 
På onsdag skall Colin få vara med sin mormor och morfar ett par timmar, för Selma skall få ensamtid tillsammans med både mig och Jimmy. Det skall bli så himla mysigt : )
2
Erina Tomasson

Funderar på om jag ska våga mig på detta med elefantöron också... Jag och mina gröna fingrar eller inte *haha*

★ Orsakullan som blev mamma vid 20, numera även lärare och doula ★

Så mysigt med ensamtid tillsammans :). Så fina växterna är, ska kika om jag hittar något liknade kände jag :)