T o r s d a g

Hej på er!
Och så blev vi tokförkylda.. I slutet på juni.. Det är väl fantastiskt? Pust, suck och stön! Det blev torsdagapizza här hemma till middag. I alla fall för dom vuxna, Selma är ingen pizzalover precis och Colin har inte kommit dit ännu. Just nu pågår nattning, en sover (vi får se hur länge innan det kvällsgnyr där inne) och den stora är sådär kvällsspeedad som hon alltid är innan hon väl kommer till ro. Jag har helt orkeslös och trött, så det blir nog bara att krypa ned i sängen eller soffan när barnen sover och se någon bra serie eller film.
 
Igår beställde jag föresten en ny brödrost (äntligen plats för 4 skivor) och en ny vattenkokare. Nu åker våra gamla skruttar i soporna. Visserligen längtar jag lite extra efter att få ställa in dom i vårt nya kök istället, men det skall bli så skönt med nya ordentliga varianter.
 
Vilken beslutsångest jag hade föresten! SMEG's retrostil i pastelliga färger gör mig helt galen.. Jag har dock en ljusrosa Kitchenaid och den börjar jag tröttna lite på i färgen nu, rosa fick därmed bort. Jag drogs dock kraftigt åt den pastellgröna kulören, så jäkla fin!! Även creme är sådär gammeldags och vacker. Men.. Jag fegade ur och valde dom vita istället! Det kanske kan kännas lite tråkigt när man ändå köper dessa. men så fick det bli ändå. Campadrebeställde jag få föresten där dom har en grym kampanj på SMEG i några dagar till.
 
1
Hanna

När jag trycker på campadre länken så hamnar jag på ellos?😀

Svar: Haha! Men gud! Fel av mig! :D Rättat till nu <3
Linda Blom