74% rabatt på vägghyllor

Innehåller annonslänk från Campadre.
Innan jag klev ur sängen imorse låg jag och scrollade lite i min telefon. Det var ganska länge sedan jag var inne på Campadre, men ibland kommer det över mig att jag vill se vad för typ av kampanjer dom har aktuella för tillfället. Jag trillade över hyllorna från Decormet (tur det, för det är sista dagen imorgon) och vips var ett helt gäng i flera färger påväg hem till oss. Tanken är väl att vissa hinner åka upp redan här i lägenheten, medans andra sparas till radhuset. När det var såpass billigt kändes det dumt att inte passa på.
 
Hyllorna med 3 hyllplan betalade jag 329kr för (ordinarie pris 1249kr)
och de med två hyllplan kostar 249kr (ordinarie pris 999kr)
 
Hur som helst så är Campadre en sajt där det dagligen kommer upp kampanjer på allt från resor till elektronik, kläder, barnkläder och som i detta fall - inredning. Jag har köpt hur mycket som helst genom åren. Hunterstövlar, Odd Molly o.s.v. Det krävs att man registrerar sig, men detta är givetvis helt utan förpliktelser eller kostnader. Det enda är att du har ett konto där erbjudandena syns. Så ett tips till er denna tisdag : )
9
Cristina

Tråkig din blogg har blivit. Bara massa reklam :(

Svar: Vad tråkigt att du tycker det.. Jag kikade tillbaka lite och av de senaste 18 skrivna inläggen är 3 reklam och 15 inte. Så jag personligen kan inte känna att bloggen bara innehåller reklam då : ) Det är ju så att jag försörjer mig på delvis bloggen och där är reklamen inräknad : ) Hur hade du önskat att bloggen skulle vara istället?
Linda Blom

★ Orsakullan som blev mamma vid 20, numera även lärare & doula ★

Verkligen jättefina måste jag säga :).

Svar: Visst är dom :D
Linda Blom

Ann-Sofi

Tack för tipset! Blev köp för mig med! Får se om den hamnar i köket eller i ett av barnens rum.

Svar: Vad kul att det uppskattades :D
Linda Blom

Anonym

Tack för tipset! Blev två hyllor till kontoret...
Sugen på svan hyllan till mina tjejer men vi har inte plats tyvärr...

Svar: Åh, visst var den gullig! :) Klurade lite på den jag också.. Men jag hoppade över :)
Linda Blom

Anonym

Hoppas du tjänat mycket pengar på din tipsalänk. Suck... Tre inlägg på instagram med "tips" om att folk ska köpa hyllor. Skriv gärna att 50 pix för varje köp går till dig...

Svar: Jag har redan skrivit att det är en annonslänk! :) Jag får, precis som du eller någon annan, pengar att handla för hos Campadre om man värvar en medlem som sedan handlar. Det står tydligt på hemsidan! :) Är det väldigt jobbigt att läsa - scrolla förbi! :)
Linda Blom

Jenny

Så trist med negativa kommentarer! Tycker att din blogg och insta är jätte inspirerande. Klickade hem två hyllor idag pga av ditt tips och är så tacksam för det. Fortsätt med det du gör, den som inte gillar det kan ju sluta läsa/följa. Men vi är säkert många som tycker att du är en jätte bra inspirationskälla 🌸🌸

Svar: Tack snälla!! :) Vad glad jag blir! Jag skriver ju bloggen och proppar den med saker som jag personligen tycker om! Det glädjer mig verkligen att andra uppskattar det! Och som du säger - kan man ju alltid scrolla vidare eller sluta läsa om så inte är fallet :) Kram!
Linda Blom

Helena

Äh, tänk att man aldrig blir av med dom. Rövhattarna som har så mycket åsikter som de bara måste kräka ur sig...
Jag säger bara TACK för tipset! Kastade mig in på Campadre och klickade hem två hyllor! Nu håller jag bara tummarna för att de är lika fina i verkligheten! Försökte hitta ngt om dom på nätet men det var svårt. Är lite rädd för att de ser ut som billiga string-kopior (och det är de ju i och för sig också..)... Men det får vara värt chansningen! :)

Svar: Tack snälla för dina varma ord! :) kände också att jag tar den chansen!! :D Till det låga priset så :D
Linda Blom

Malin

Tack för tipset! Har letat hylla till sonens rum länge, nu blev det äntligen köp!

Svar: Vad kul! :D
Linda Blom

Elin

Älskar tipset! Jag hittar dock inte hyllorna på hemsidan. Under vilken kategori kan jag hitta dem? Försöker gå på varumärket men hittar ingenting,

/Elin

Svar: Tyvärr är den kampanjen avslutad nu.. Deras kampanjer gäller bara under ett antal dagar :)
Linda Blom