S ö n d a g

Jag och min stora lilla älskling. Hennes nya ytterkläder från POMPdeLUX är såå fina och softshell-jackan är en favorit säsong efter säsong.
 
Hej på er!
Så var helgens sista dag här och jag försöker tanka in ny och positiv energi. Just nu är det extra välbehövligt. 
 
Igår kväll blev det att se Melodifestivalen. Jag har inte följt deltävlingarna alls i år, men insåg att jag hört många av dom på radion eller Sporify redan. Måste ändå säga att jag tyckte det var många bra bidrag i år och mina tre favoriter hamnade faktiskt som topp 3. Möjligen att jag hellre hade önskat att Nano vann samt tror att Jon-Henrik hade klarat sig bättre i Europa. Robin Bengtsson kommer med stor sannolikhet inte ta hem hela Eurovision, men hans låt är grym och spelas samt sjungs till här hemma. 
 
Vad tyckte ni om årets mello? : )
6
Annsoh

jätte fina bilder! :) håller helt med dig! Nano skulle vunnit! hoppas du haft en trevlig helg!

Svar: Tack snälla :)
Linda Blom

Emma

Hur jämför du softshell med skaljackor? Jag har alltid föredragit skaljackor på min stora (3 år) och favoriterna har varit PoP och Pompdeluxe. Men deb här säsongen hade ju typiskt nog inte Pomp några skaljackor med i sin kollektion - när det är dags att uppdatera lillasysters (1år) vårgarderob!! 🙈

Svar: Vi har oftast haft både softshell och skal från POMP, men det har alltid varit softshell som använts oavsett väder :) Så jag tycker den är grym!! :)
Linda Blom

★ Orsakullan som blev mamma vid 20, numera även lärare & doula ★

Jag såg först igår med. Jag gillade Nano bäst och Jon-Henrik, fast tyckte vinnarlåten var helt okej med :)

Svar: Då är vi väldigt överens :D haha!
Linda Blom

Anonym

Hej Linda. Du som har lite koll - hur många år håller ett babyskydd? Hur länge kan man använda det innan det är dags att införskaffa ett nytt? Kram Emmy

Svar: Hejsan! :) Babyskydd bör bytas ut vart 5-7 år :) Kram!
Linda Blom

Iza

Jag gillade alla "småpojkar" i lördags, det är inte likt mig 😂 De tre killarna, foo nånting, gillade jag faktiskt! Fick en härlig känsla av deras låt.

Svar: Ja men jag håller med! Har lyssnat lite på spotify och den är bra! :)
Linda Blom

Linda

Hej.
Vilken storlek har S på sina skalbyxor?🌸

Svar: Jag trooor faktiskt att jag köpte 110 på dom (annars är det 104) för att hon skall kunna ha även i höst :D Hon är en storlek 104 vanligtvis :)
Linda Blom