Tipi-tält

Som jag älskar denna prydnadskudde från Ferm LIVING (finns hos Babyshop). Pilar och tipi-tält är verkligen en favorit. Just det märket finns som tapet också och har absolut potential att åka upp på väggen i Colins nya rum i radhuset nästa år. Men vi får se.. Finns så mycket fint!
 
Hur mår ni denna onsdag? Jag och Jimmy har varit på utvecklingssamtal på Selmas förskola. Hjärtat värker av både kärlek och stolthet när man hör hur hon är, agerar och vad hon säger/gör när vi inte är där. Hon är en framåt tjej, mycket kompisar och väldigt mån om andra. Hon har ett bra språk, stort ordförråd och är duktig på att sätta ord på vad hon känner, vill och även (tack och lov!) inte vill. Älskade unge!

 
 
5
Iza

Åh det är så roligt att höra att det går bra! Vi ska också på samtal snart (sonen också född i april 2013) och det ska bli kul att höra vad de har att säga! Vi har ju frågat någon gång vid hämtning om hur det funkar med olika saker och så, så vi vet ju att det går i rätt riktning här med, men just att få extra tid för lite mer detaljer är ju jättekul.

Helena R

Skönt att gå på såna samtal och få höra ♡

★ Orsakullan som blev mamma vid 20, numera även lärare & doula ★

Åh förstår att ni är stolta :). Det är en sån ljuvlig känsla att få beröm över sina barn :)

AnneliTirant

Så fin och mysig blogg. Älskar har läsa ord från engagerade föräldrar, som beskriver sin vardag med sina små så vackert!

Svar: Tack snälla! Vad glad jag blir <3
Linda Blom