Måndag

Dagens morgonsmoothie blev på naturell yoghurt, blandade bär, banan och havgegryn, serveras alltid i dom praktiska flaskorna från Cellbes. Selmas favorit och i princip det enda hon verkligen äter på morgonen. Sugrören är perfekta för just tjockare smoothies föresten! Från IKEA - 100st för 7kr, kommer ofta i nya färger.
 
Hej på er!
En blåsig måndag är här och det känns som att vi har varit vakna hur längre som helst och dagen börjar gå mot eftermiddag, men klockan är bara strax efter 10 hittills. Colin sover en stund och Selma har satt sig i soffan för att koppla av. Just den här tiden på dagen är välbehövlig, för det är verkligen fullt ös på kidsen mest hela dagarna. Efter lunchen klär vi på oss och går ut ett tag tänkte jag.
 
Gårdagen var ganska lugn, vi hängde med mina föräldrar, Åt lunch, fikade, barnen lekte och blev uppassade av mormor och morfar. Vi hann städa iordning lite och eftermiddagen ägnade jag åt jobb och när kvällen kom satte jag och Jimmy oss i soffan för att se finalen av Mästarnas mästare. Det var faktiskt ganska skönt med en regning söndag. 
3
★ Orsakullan som blev mamma vid 20, numera även lärare & doula ★

Låter som en mysig dagsplan :). Sen ser smoothien jättegod ut med :)

Anonym

Alltså förlåt men zzzzz på det här inlägget. Om du inte känner inspo för att blogga (vilket jag antar och hoppas att du inte gjorde när du skrev detta) kanske det är bättre att inte blogga alls.

Majja

Till Anonym inlägg nr 2. Onödig kommentar. Du kan ju välja att inte följa Lindas blogg om du nu tycker att inlägget är zzzzz. Det finns andra som uppskattar bloggen.