Nytt till Colin

Innehåller annons för Ellos.
Just nu har dom 25% rabatt på alla barnkläder och skor, gäller även varumärken.
Ni kommer till kampanjen här.

Skrev att jag beställt hem en massa kläder till mig och barnen förra veckan och igår hämtade jag ut paketet. Till Colin blev det plaggen ovan och jag är supernöjd med varenda ett. Just nu är jag extra svar för djurtryck till båda barnen och dinosaurierna samt fotspåren blev favoriterna. Beställde i storlek 86/92 och det är för stort för lilleman just nu som ligger mellan 74/80. Men det var minsta storleken, så tanken är att mjukisarna skall användas närmare hösten, men tishorna funkade super. Det gör ingenting om dom är lite längre på honom än dom "skall" vara och ju mer han går nu, desto roligare är det faktiskt med just tröjor. 
 
Jag är verkligen en body-älskare till småttingar och båda barnen har använt nästan bara det till runt ettårsåldern. Selma hade det tills hon slutade med blöja, men på Colin börjar antingen heldressar eller just tröjor bli mer och mer favoriter. Har ni några speciella favoritplagg till era småttingar?

Just nu har Ellos 25% rabatt på alla barnkläder och skor - inklusive varumärken. Ni kommer direkt till kampanjen här. Nedan ser ni plaggen jag köpte lite tydligare.
 
 
 
3
Sara

Vi kör också mycket på tröjor och tajts eller heldress. Har turen att ha en mormor som syr så får en massa fint därifrån ❤ Nu till sommaren får vi se hur det blir när det ska vara svalt men inte för naket i solen. Ett inlägg om det hade jag som förstagångsförälder uppskattat! Bär du förresten Colin i adapten fortfarande? Minns att ni var så glada i den men var längesen jag såg den på bild. Kram!

Svar: Åh! Jag håller faktiskt på och förbereder just ett sådant inlägg om hur jag resonerar i solen, för jag är väldigt nojig och noggrann när det kommer till just det :) Håll utkik :D
Gällande adapten så har jag inte burit i den på länge faktiskt. Men det är av den enkla anledningen till att det hittills inte behövts. Han är nöjd i vagnen, men framförallt så röjer han mest loss på marken : )
Linda Blom

Sanne

Vi skippade body så fort som möjligt 🙈 68 var det sista bodyn, därefter har vi kört med T-shirt/topp/klänning 😊

Nathalie

Min son är nu 4månader och är uppe i Strl 68 och kan ibland ha 74. Han väger 6800 och är 65 lång. Hur va kläderna i storlek från ellos? Jag är som du svag för newbie och de mesta av hans kläder är därifrån, är de lika i storlekarna som dem? Uppskattar din blogg så mycket och har följt dig sen du börja ❤️

Svar: Heej : )Storlekarna är i dubbelstorlekar och då uppfattar jag dom i storlek med den övre. Alltså 86/92 uppfattar jag som en Newbie 92 typ :D Vad roligt att du följt mig så länge <3 Tack för din ord! Kram kram!
Linda Blom