S ö n d a g

En mysig mellanmålsstund i lekparken tidigare i veckan.
 
Hej på er!
Så var söndag kväll här och kroppen har fyllt med den traditionella söndagströttheten. Vår helg har sett lite annorlunda ut mor vad den vanligtvis brukar göra. Först var det firande för T som har fyllt 30 år. Jag var sängliggandes då dock, så J och barnen var iväg själva. Han fick en skärmflygning av oss, så det skall bli riktigt roligt att se vad han tycker om den upplevelsen.
 
På eftermiddagen åkte barnen till mina föräldrar för att tillbringa natten. Colin sov borta för första gången och det hade gått jättebra! Vi fick besök av J's kompis, dom satt och kollade på fotboll hela dagen och sedan åkte vi ned och käkade på Pinchos, slog oss ned en kort stund på en uteservering för att sedan åka hemåt igen. Jätte trevlig kväll och obeskrivligt skönt att sova ut imorse. id 1 åkte vi och hämtade hem barnen igen, som hade varit på biblioteket och museéparken.
 
Eftermiddagen och kvällen tillbringade vi utomhus och nu är jag sådär härligt frusen i kroppen. C sover och Selma som fått vara uppe lite längre idag skall snart stoppas i säng hon också. 
 
Hoppas ni haft en fin helg allihop!
2
★ Orsakullan som blev mamma vid 20, numera även lärare och doula ★

Låter som en riktigt fin helg för er del :)

Svar: Det var det :D
Linda Blom

Rebecka - snart mamma!

Låter som att det blev ganska bra trots att du var sängliggandes en del av helgen.
Hoppas du mår bättre nu! :)

Svar: Ja men det var det faktiskt <3 Hoppas du också hade en fin helg!
Linda Blom