Sommartisdag

Hej på er!
Så har ännu en härlig sommardag rusat iväg och vi tillbringade flera timmar utomhus med kompisarna idag. Mellis, lek, stoj, studsmatta, gungor, skratt, skrik och tävlingar på cykel. Jag säger det igen, fy sjutton vad jag älskar att bo såhär! Timmarna efter förskolan och innan Jimmy kommer hem bara rusar iväg när vi tillbringar den med flera andra föräldralediga häromrking. Det kommer vi sakna när resten börjar jobba. Fördelen är att det precis kommit och snart kommer nya små knattar till världen och vi kan tillbringa våra dagar med fler vänner.

Minns att det kändes så sorgligt när Selma var som Colin och våra vänner började på förskola/gå tillbaka till jobb. Vi hade Selma hemma mycket längre och har valt att göra desamma med Colin. Det känns såklart helt rätt i hjärtat att välja bort förskola till våra pyttisar när vi har den möjligheten. Men man saknar ju ändå människorna man tillbringade dom lediga dagarna tillsammans med <3

Vaknade visserligen upp till en väldigt sorglig nyhet med tanke på det som hände i Manchester.. Ibland när Selma pratar om huruvuda det finns spöken eller monster så bubblar känslorna inom mig.. "Lilla vän.. Om du bara visste, tänk om jag berättade, att dom mest skrämmande varelserna här i livet är just människan". Fy farao : ( Men.. Det blev en fin dag för mig och barnen ändå. Och varje kväll känner jag tacksamhet för att vi fick möjlighet att spendera ytterligare en dag ihop.

 
5
Orsakullan som blev mamma vid 20. lärare o doula

Fint det låter :). Så fina bilder. Förstår dig gällande det där med människor :(.

Helena

Har exakt samma känslor som du när det kommer till dotterns fråga om det finns monster!
"Ja, det finns så vidriga j***a monster!" ...vill jag svara. Men säger bara lugnt "Nej"...
Hon har fattat att det finns tjuvar, och för ett tag sedan gick det upp för henne att det finns tjuvar även i vårt lilla samhälle. Smärtsamt att se den insikten om vår verklighet hos henne...

Anonym

Jag har också varit hemma längre än genomsnittet med min son (1,5 år hitills) och kmr vara hemma tills han är 2,5 ungefär :)

Patricia

Så mysiga bilder vännen! Kram på er

Martina Holmback

Så skönt när man kan vara ute när det är fint väder. Och härliga bilder.