M å n d a g

Hej på er!
Mentalt trött mamma denna måndag. Har varit själv med barnen i helgen, då J var iväg till Nässjö. Mamma och pappa hade besök av våra älskade smålänningar, så jag passade såklart på att träffa dom under helgen. Men i övrigt har jag varit så sliten att jag fick avboka både ett event på Kurragömma och resan till Nässjö (som Jimmy åkte iväg på). Jag klarade inte av det. Har varit så instabil och det dåliga samvetet av att inte klara av det ger såklart också en negativ påverkan hos mig. Jag var trött redan innan allt med Polly hände, så det var liksom lite pricken över i:et till att jag skulle ta totalt slut. Det är jobbigt att känna sig så låg liksom..

Inatt har jag varit vaken, inte med barnen denna gång, utan Tyra. Vet inte vad det var med henne inatt, men hon har kräkts, kräkts och kräkts. Det är mycket bättre nu, men jag vet inte om hon fått i sig något som magen inte klarade av. Hon fåt aldrig något konstigt av oss, men man vet aldrig när man har två små barn om dom tappar saker och hon är snabb att roffa åt sig.

Utöver det så har Jimmy råkat ut för något med sitt knä, så han kan knappt gå. Allt flyter på bra som ni kan höra. Men.. Idag är det måndag, ny vecka och nya tag. Hur klyschigt och opeppigt det än må kännas, så lär man försöka ladda om på något vis också. 

Har ni haft en fin helg?
 Annons för Cellbes
 
3
Helena R

Jobbigt när det blir det ena efter det andra... så här vi haft en tid..
Stora sonen har fått hjärnskakning två gånger på kort tid med övernattning på sjukhuset och bortspringen katt som kom hem och dog.. ♡

★ Orsakullan som blev mamma vid 20, numera även lärare och doula ★

Hoppas hon mår bättre snart :)

Hannah

Det låter onekligen som att du är påväg att bli utmattad. Var rädd om dig ♡

Svar: Tack för omtanken <3
Linda Blom