Halvårsdag

 
Hej på er!
4,5år samt 1,5 år har dom hunnit bli nu.. Våra juveler, älsklingar, bästa vi har. Kärt barn har många namn och det skall ni veta. Våra kids har verkligen många namn om dagarna.
 
Jag har inte varit speciellt pigg idag heller, Selma var dock på förskolan och Colin passade på att ta en hel kvarts sovning på dagen. Yepp.. Ni läste rätt! En kvart! På hela dagen! Igår var det 30 minuter. Man vet aldrig med honom, ibland blir det powernaps och ibland blir det långsovningar på över 2 timmar.
 
Hur som helst fick jag knuffa undan måendet ikväll och tog med mig tvättberget hem till mamma och pappa för att tvätta i närmare 5 timmar. Jag kom hem runt 22:30.. Vår tvättmaskin har krånglat sedan vi flyttade in här och trots att vi felanmält och haft folk och tittat på flera gånger så händer det ingenting. Då är det smidigt när man kan slå sig ihop med mamma och tvätta samtidigt som henne, guld värt! Plus att det finns torkskåp, tumlare och flera maskiner samtidigt. Men jag skulle ljuga om jag sade att jag inte längtar efter att få tillgång till både fungerande tvättmaskin och tumlare som vi är vana vid från vår bostadsrätt..
 
Nu är jag så trött så jag skall hoppa i säng på en gång. Imorgon är en ny dag utan speciellt många minuters tystnad. vi har ju Selma som pratar konstand och vi verkar få en lillebror som är precis likadan. Han har ett enormt ordförråt och pratar heeeela tiden! Så himla häftigt! Just 1,5-årsåldern är en av mina absoluta "favorittider". Alla åldrar har sin charm, men det finns vissa tillfällen i barnens uppväxt som jag nog alltid kommer sakna. Nyföddtiden, den är magisk.. Och 1,5-åringar är så jäkla roliga så jag smäller av. Plus att han är så enkel att ha och göra med! Men jag måste även säga att trots att det inte alltid är enkelt med en fyraåring, så är det så himla härliga dialoger man har nu. Hon är så liten, men ändå så stor på något vis. Förstår inte när det hände..
 
4,5.. 1,5.. Stanna tiden! Bara en liten stund.. <3
3
Linda Cathrine Liljemalm

Ja usch vad fort tiden går! Här hemma har vi snart en 11-månaders :)

Madeliene

Åh vilken söt bild! :)

★ Orsakullan som blev mamma vid 20, numera även lärare och doula ★

Visst har varje tid sin charm :). Trist det där med tvätten för er :/. Inte sånt där man vill ska strula :/