Onsdag


Tröja och byxa från Cubus, väst från H&M, skor från Jollyroom samt tvättbjörn från Maileg.

Hej på er!
Hoppas ni mår bra denna onsdag. Här har det varit full rulle sedan start. Upp, göra barnen iordning, lämna på förskolan, åka till Bergvik och ta en frukost med Lova, snabb shopping (köpte bland annat tröjan och byxorna på bild).
 
Direkt från Bergvik till förskolan för utvecklingssamtal där Selma, återigen, blir hyllad av personalen. Den känslan är svår att beskriva och det är speciellt att höra hur hon anpassar sig, tar för sig, hjälper till, tar hand om kompisar o.s.v. när vi inte är med henne. Fantastiska barn <3
 
Försökte sysselsätta Colin så mycket det bara gick så han skulle ta en lång sovning och jag kanske kunde fått vila en stund också. Dom planerna var han inte med på idag heller, så det blev kortsovning och nu har vi lagt oss i sängen för lite iPad-spel. Vi har precis börjat introducera det tillsammans med honom nu och han älskar det. Djur, pussel och sånger. Han pratar så mycket så set är perfekt komplement till alla pekböcker vi har.
 
 
4
★ Orsakullan som blev mamma vid 20, numera även lärare och doula ★

Så härligt sånt utvecklingssamtal :)

Svar: Verkligen <3
Linda Blom

Lena

Har själv en liten tjej på 1,5 år som behöver minst 2 h sömn vid lunch för att ”hålla ihop” till läggdags. När Colin sover sådär kort, är han gnällig då på em och måste ni lägga honom tidigare på kvällen för att han har sovit för lite? Lite nyfiken på hur det funkar för andra :) Min lilla går inte att hålla vaken längre än till max kl 18 om hon inte har sovit ordentligt på dagen dvs minst 2 h. Hon brukar vakna runt 06.30 på morgonen.

Svar: Hej : ) Nej oj nej, han är väldigt sällan grinig faktiskt.. Ibland när han är sådär riktigt trött dagtid så kan han bli lite svårare att hålla nöjd, men oavsett om han sover 2h eller 15 minuter så är han i regel hur nöjd som helst. Ikväll somnade han sent trots en kort dagsovning men har varit sprudlande glad hela dagen ändå. När han var yngre däremot var han väldigt känslig för både hunger och trötthet :)
Linda Blom

Anonym

Vilka iPad spel använder ni?

Malin

Fina kläder! :)