Tisdag..

Syskonmys framför Bolibompa förra veckan.. <3
 
Hej på er!
Jag tänkte börja inlägget med "så var en ny vecka här.." när jag insåg att jag gjorde det igår. Selma är på förskolan och Colin sover, så jag har passat på att få undan en del jobb (även om jag egentligen hade behövt städa). Jag hämtar hem S tidigare från förskolan idag, så åker vi hem till Malin och barnen ett par timmar. Så länge sedan vi träffade dom nu.. Man får ju lite färre möjligheter också i och med varannan-vecka livet. Skall bli härligt att ses i alla fall.
 
Imorse efter att vi lämnat S tog vi en promenad till Netto, för att sedan gå till skogen och träffa mamma. Hon hade friluftsdag med barnen på jobbet idag, alldeles intill där vi bor, så vi passade på. En stund i alla fall, för sedan öppnade sig himlan likt ett vattenfall och det blev till att springa hem igen för min och Colins del. Jag hade inte tagit på mig regnjackan, men han kunde i alla fall gömma sig gott i vagnen.
 
Idag tror jag för övrigt att ytterligare två av mina POMPdeLUX-beställningar har kommit. Väntar ivrigt på både vinteroveraller och alla andra ljuvliga plagg jag beställt åt S. Colin handlar jag mest på Zara och Next åt just nu. 
 
Hoppas ni får en fin tisdag!
Här skiner solen plötsligt, efter det där ösregnet imorse.
3
Emma

Låter som en mysig dag❤️ men "varannan-vecka livet", där hängde jag inte med.. har jag missat något? Kram

Svar: Åh! Det är inte vi utan Malin som har sina barn varannan vecka sedan 1 år tillbaka :)
Linda Blom

Nathalie

Hur beställer man från pomp de Lux? Måste man känna någon som säljer deras barnkläder? 😊

Svar: Nej! : ) Du kan beställa från webshopen! Men jag rekomenderar dig att beställa via Lena, för då får man lite förmåner samt billigare frakt. Ange koden "VE369Z" i kassan : )
Linda Blom

Anna

Åh, hur är next barnkläder i storlek? Funderar på att beställa därifrån. Kostar frakten? Hur lång leveranstid är det? :)

Svar: Normala i storlek, gratis frakt vid beställning över 200kr och leveransen når en 1-2 dagar efter. Galet bra alltså :)
Linda Blom