Lindas julkalender 2018 - Lucka 9 - AVSLUTAD!

I samarbete med Blomsterhörnan Eslöv.
Idag kan ni vinna ett presentkort värde 800kr att handla prylar för hos Blomsterhörnan Eslöv, såå mycket fint från bland annat ERNST och dbkd.
 
FÖR ATT DELTA:
-  Motivera din vinst i en kommentar nedan.
- Följ gärna @Blomsterhornaneslov på instagram.
 
Glöm inte kontaktuppgifter som mailadress, blogg och/eller instagram.
Du behöver dock inte ha en blogg eller instagram för att delta.
 
Tävla fram t.o.m. 10 december 23:59 - Vinnaren presenteras i detta inlägg.
GOD JUL! : )
 
Ett stort grattis
interiorbyamandabk
92
Maje

Jag älskar allt med blommor och grönt,
inte bara för att grönt är skönt.
För mig är blompyssel att koppla av
från vardagens stress och alla krav.

Katarina

Ernst vas och ljuslykta skulle jag vilja ha för att dom är så vackra och stilrena

Annica L

Så mycket fint jag skulle vilja förgylla hemmet med.

Lotta

Vad roligt det hade varit att kunna unna sig något fint till hemmet så här i juletid när man mest tänker på klappar till barnen och julskinka. Jag skulle köpa något fint till vårt sovrum för där vill jag göra fint i vår

God Jul
Lotta

Marlene

Älskar fina små butiker. Med lite tur hittar man sådant som inte finns överallt. Med en vinst till mig skulle jag passa vidare och köpa en julgåva till ngn som annars inte få så mkt vid jul.

Susse

Något fint att piffa upp hemmet med, när vardagen känns tråkig!

Elin L

Oj så många fina saker dom har, bra priser har dom också, så har man tur kan man få mycket för pengarna.

God jul!

Anna

Denna vinst skulle sitta fint så att vi kan inreda vårt nya hus som nu ska börja byggas!

Frida

Vad mycket fint jag skulle vilja handla där

Jonna

Skulle absolut ge bort detta presentkort till min mamma som älskar blommor och prydnader och som förtjänar allt fint i världen!

Elina

Jag ska snart flytta in i min första lägenhet och har inte pengar över till sånt som piffar upp lägenheten lite extra, hade blivit såå glad om jag fick klicka hem några fina krukor!

Maria

Åh vilket sammanträffande, har så länge gått och suktat efter den stora runda glasvasen från ERNST och ljuslyktan med citatet ljuspunkterna. Tyvärr har vi fått tråkiga besked som gjort att vi har behövt skära ner på ”onödiga” utgifter. En vinst hade lyst upp vardagen just nu🌟

Jessica sanna

Den här luckan skulle jag unna mig själv. Jag kämpar varje vaken timme mot ett fruktansvärt gravidillamående. Jag har haft oturen att få hg med med båda mina. Det tar på krafterna men på något sätt ska vi ta oss genom detta. Jag älskar Mumin och det hade jag valt från dagens lucka.

Erika

Men åå detta är ju värsta vinsten för mig som ääälskar Ernst! Och eftersom jag vet att han kommer med så många fina nyheter till våren så skulle jag helt klart använda presentkortet till det!

Annika

Jag älskar julen, men när den väl är över så vill jag gärna göra fint i fönsterna och få det lite vårigt. Med ett presentkort här kan jag köpa lite nya fina krukor till mitt köksfönster. Det behövs.

Zenita

Jag är så trött på min inredning, tapeter, ja jag är faktiskt trött på allt faktiskt... Skulle behöva något som piggar upp tillvaron nu lite.

joanna

ooooo vad fina :D vi renoverar hemma sa skulle va fint men nya krukor och lite inredning:D
joanna.w.wozniak@gmail.com

Ellinor

Lite nya saker nu inför jul för att förgylla vårt hem lite. Med två heltidsjobb, barn och stundande husbygge som vi bygger helt själva så är tiden för att piffa hemma inte på topp

Emma

Skulle vara en dröm för mig att vinna detta. Älskar inredning och ernst är en favorit. Eftersom jag sedan ett halv år tillbaka är student så har tyvärr inte det blivit några inrednings inköp pga av inkomsten inte är så fet som student. Detta skulle vara så kul att vinna då skulle jag verkligen unna mig något fint och fira att första terminen som student är gjord🙌

anne-mette

Såååå fin grejer perfekt då vi skall rnovera flera rum i januari hoppas på tur

JoHaNNa - Ensamstående Kreativ Mamma

Jag har alltid drömt om att ha någon Ernst produkt hemma hos mej och det här är kanske min chans ☺️
Gillar på instagram; johannahellberg84

Anonym

Så mycket fint de har! Hade älskat att ge denna vinst till min pappa om jag vann för han älskar verkligen allt som har med inredning att göra!

Mail: mkongslien@gmail.com

Jerker

Min fru skulle bli överlycklig om jag vann detta <3

Evelina

Åhh så mycket fina saker!! Där skulle jag älska att få gå loss....

Annis

Så många fina lyktor att sätta ut i mitt hus,
de kommer verkligen att bidra med ett härligt ljus.
Jag hoppas verkligen jag kommer vinna,
då hade jag köpt några doftpinnar.
Och förmodligen en tomte eller två,
dom var så himla söta att titta på.
På Blomsterhörnan fanns det både fint och gott,
massor med saker som gör livet mindre grått.

Nathalie

Snart flyttar jag till större och vad passar då inte bättre än massor av ny inredning! Jag är med :)

Tova

Det är alltid roligt med pengar som är låsta till shopping, pengar man måste unna sig något fin man tycker om för. Det går inte att betala av på lån eller köpa vardagssaker för. Låter härligt att välja i blomsterhörnans fina sortiment och inte behöva tänka att jag borde göra något annat för pengarna utan bara unna mig =)

Signe

Vi har just renoverat vårat kök, nu vill jag fylla hyllorna med massa nytt. Den senaste tiden har det varit så mycket stök, nästan så man huset har velat flytt. Men nu är jag så glad och nöjd, att fylla på med massa Ernst vore en fröjd.
/
@signerevalde

Titti skarp

hej hoppas vinna och få överaska min vän
dom har flyttat till hus så vore kul att få unna dom nåt fint även efter jul

Anna


Nyflyttad och gammal inredning passar inte längre in!

Malin Svensk Björck

Skulle vara så kul att få ge min lillasyster denna vinst och låta henne handla det hon vill 💜 För som kroniskt sjuk och ensamstående mamma till en liten kille som är svårt sjuk, finns inga pengar till mer än det absolut nödvändiga.
Följer på Instagram, @hostdagjamningen 💜

Anonym

Hade vart så mysigt & få ge min bror og sambo en fin julklapp nu nær dom æntligen har blivit førældrar!

MariaM

Vackra ting för alla sinnen,
skapar fina juleminnen.
Här finns allt en önskar sig,
från doft till smak till julegrej!

Anna

Härlig butik - vill ge vinsten som klapp till bästa vännen som tack för året som gått!

God jul!

Ida Källberg

Hade gjort denna mamman nöjd att en egen klapp hade varit en fröjd. Annars köps de bara till våra små, när flyttlasset snart gå jag gärna pyntat med Ernst i varje vrå

Jennie

Som ensam studerande till två små blir det inte många kronor över till inredning tyvärr. Vore så kul att kunna uppdatera hemmet med lite fina saker, det svåraste skulle bara bli att välja bland alla fina saker 😍

Charlotte LUndh

På grund av en lååååång sjukskrivning för utmattningssyndrom, har det inte på länge funnits pengar till att dekorera huset. Det här skulle bli en present till hela familjen, och vi skulle äntligen få lite nytt på och innanför väggarna!

Lyra Silva

Mammor behöver lite fina saker hemma också och inte bara barnkläder. Vad roligt kommer det bli om jag vinner. Önskar verkligen att få piffa upp hemma än bara leksaker på vardagsrum.

Josefine Tollin

Jag är inte den enda som skulle älska att vinna detta!
Hittade jättesöta doftljus på deras instagram och dessa hade ju varit en dröm att få hem!
Även lite små dekorationer till hemmet vore så kul att få. Sånt man inte riktigt unnar sig

Kram /Josefine
Instagram @josefinetollin
josefinerosatollin@hotmail.se

Melinda Lilja

Hade unnat min från ERNST! Älskar hans skapelser och hade varit kul att pryda hemmet med någonting fint :)

Victoria

Lite ny inredning behövs alltid, skulle vara perfekt som julklapp till min extra pappa eftersom det brann i deras förråd och nu har dom nästan ingenting 😕
Han skulle bli så glad 😃

Elina

När det är dax att flytta till hus från lägenhet vore det extra kul att kunna piffa till det extra :)

Mammatill3

Denna vinst skulle passa bra, då det är kaos bland blommorna idag. Varje kruka är av en annan sort, så att hela effekten tas bort. Jag skulle köpa krukor som matchar varandra!!!

Mammatill3

Denna vinst skulle passa bra, då det är kaos bland blommorna idag. Varje kruka är av en annan sort, så att hela effekten tas bort. Jag skulle köpa krukor som matchar varandra!!!

Fay

Hej Linda!
Anledningen till att jag vill vinna är väl inte en solskenshistoria. Kort och gott så har jag efter hela två års velande äntligen samlat modet att lämna den destruktiva relation som jag har befunnit mig i i 12 år. Detta kom med ekonomiska svårigheter som toppen på isberget men som också var mycket förväntat då han stod för den betydligt bättre inkomsten i familjen. Jag har alltså nu fått börja på ruta ett, i en liten etta där allt är sådär ”sanerat och kliniskt”. Mina möbler är inköpta från blocket eller skänkta från familj och vänner. Att få vinna detta presentkort , som ger mig chansen att fylla mitt lilla hem med en personlig känsla, vore så upplyftande för en
inredningsälskare som behövernågot fint i sitt hem. Jag är inte alls en materialistisk person men jag tror att de små detaljerna kommer till att betyda mer än bara lite inredning, de ska symbolisera att allt snart kan bli bra igen.

Mvh Fay

Sanna

Wow, vilken fantastiskt vinst! Så himla mycket fint detta måste helt klart vara en av mina nya favoritbutiker. Här fanns det verkligen ett gäng prylar som skrek "jag vill ha", och det vore fantastiskt att faktiskt få möjligheten att unna sig dessa i fall just jag hade turen med mig. De är nämligen något jag som ensamstående mamma absolut inte skulle ha ekonomi för just nu, då livet ekonomiskt sett känns värre än någonsin för tillfället vilket rent ut sagt suger nu med jul och nyår runt hörnet. Det här skulle därför vara en fantastiskt vinst som plåster på såren, och som verkligen skulle lätta upp stämningen för mig.

Följer förstås på Instagram (mammasvardag).

Kram Sanna

Tatiana

Jantelag, släng dig i väggen är du snäll,
för denna motivation kan jag komma att få skäll.
Här passar det inte att säga man är bra,
men det har jag bestämt mig för att strunta i, ja.
Jag är mamma och väldans bra, så det så,
leker, stöttar, uppfostrar och håller på.
Förtjänar inte det att firas lite extra ibland så säg,
som med presentkort på Blomsterhörnan Eslöv, till lyckliga mig?

Karin

Vilken vinst! Jag flyttar in i en ny lägenhet i februari och det finns nog ingenting som får en att känna sig hemma så som växter och blommor! För även om det till en början kommer att vara ganska tomt på det mesta så gör växter och blommor att en lägenhet förvandlas till ett hem!
karin_eklund85@hotmail.com

Lotta

Jag behöver något fint till hemmet därför vill jag vinna detta presentkort

Amanda

Skulle behövas för att göra lägenheten mer personlig :D Följer på insta: Amandalotta

Mia

Min svärmor gillar allt som Ernst gör, så om jag vinner detta presentkort spenderar jag det på Ernst-klappar till henne (och jag får pluspoäng) ;-)

Frida

Om jag vinner ska jag beställa hem ett par krukor, fylla de med hortensior, mina favoriter, placera dem i mina fönster. Koka en kopp te med min nya temugg, tända det nya doftljuset som sprider sig så fint i hela huset, sitta och pyssla med några små konstverk, ta en klunk och där - där har jag skapat det mysigaste stunden i min egna blomsterhörna.

MARIA

Vilken mysig butik! Jag gillade skarpt Muminprodukterna och hoppas på dem ;)

Marie Tranåker

Jag vill vinna så att jag kan förnya min lägenhet och starta det nya året med fräscha växter i trendiga krukor som matchar 😀 Mvh Marie Tranåker marietra87@hotmail.com @marietranaker

Helena

Från 40kvm till 200kvm så vi har en hel del utrymme att fylla ut och jag vill gärna fylla ut det med sånt jag verkligen vill ha och då blir de lite dyrt så ett presentkort för att kunna köpa lite fina krukor hade varit toppen :)

Julia

Glad andra advent!

Jag blir så glad av sådana här små butiker med handplockade varor. Jag skulle vilja vinna för att kunna byta ut mina tråkiga temuggar. Jag och min sambo började plugga ett år sedan och köpte in billigast möjliga från ikea. Men det hade gjort så mycket för vardagen om jag istället kunde börja dagen med att dricka en kopp te ur Ernst fina koppar!

Cherie

Åh att få äga något från Ernst hade varit fantastiskt att skämma bort sig själv med nu när mycket läggs på dotterns ridintresse :D

Frida

Så otroligt mycket fint att titta på,
svårt att släppa websidan och bara gå.
Min favorit Majas finns här,
även ERNST och klinta som sprider glädje i hemmets atmosfär.
ERNST är min svärmors favorit,
så det skulle vara kul att vinna en presentkortsbit.
Inhandla något kul,
antingen innan eller efter jul.
Nu hoppas jag att du med trollspöt ska slå
och jag denna fantastiska julgåva ska få

Malin

Vår familj har köpt ett härligt gammalt hus
en rosa träpärla med riklig takhöjd och magnifikt ljus
Hos Blomsterhörnan finns detaljer som sätter pricken över i:et
och som förgyller det nya husägarlivet

Ann-Catrine Andersson

Så mycket fint det fanns på sidan, jag är gärna med och tävlar🎁⛄🌠💖 ann.catrine.andersson@telia.com

Mari B

Jag skulle vilja vinna detta då jag skulle vilja ha några fina temuggar att dricka te ur. Dels på jobbet och dels hemmavid.

Eva

Jag skulle bli glad om jag vann idag! :)

Anonym

Åh vilket fint Instagram-konto! Så vackra bilder! Följer med @fridasinspo

Vi flyttade in i vårt nya hus för två år sedan, men inredningen blir aldrig riktigt färdig. Med detta presentkort skulle vi få den sista efterlängtade "touchen" i vardagsrummet! 😍 Hoppas på tur! ❤❤❤

Eliisan

Jag är jätteförtjust i designern Hanna Wessmans fina och vackra
blomkrukor; DBKD Cloudy i färgerna Greige eller Grey!

De har ju funnits några år och finns i många hem. Jag skulle bli
så glad och tacksam om jag vann ett presentkort så jag fick möjligheten att köpa några av dessa krukor!

Jag älskar krukväxter, ger mig så mycket glädje. (Är hemma hela dagarna som sjukpensionär efter en olycka. Så jag har mycket tid att pyssla om mina blommor och fina krukor
är pricken över i!)

Eliisan

Jag är jätteförtjust i designern Hanna Wessmans fina och vackra
blomkrukor; DBKD Cloudy i färgerna Greige eller Grey!

De har ju funnits några år och finns i många hem. Jag skulle bli
så glad och tacksam om jag vann ett presentkort så jag fick möjligheten att köpa några av dessa krukor!

Jag älskar krukväxter, ger mig så mycket glädje. (Är hemma hela dagarna som sjukpensionär efter en olycka. Så jag har mycket tid att pyssla om mina blommor och fina krukor
är pricken över i!)

Malin

En sambo som säger sig inte gilla Ernst, vilket jag tror han egentligen gör lite i smyg, hade de vart kul att äntligen köpa något av hans fina saker, kanske en förvaringsburk eller den fina adventsljusstaken. Eller varför inte förvaringsburk donut till att förvara smycken i.

Eliisan

Tillägg:

Ojdå, glömde skriva in min Instagram,
följer Blomsterhörnan Eslöv som
elaisa_56

Madeleine

Jag skulle gärna vilja vinna så jag skulle kunna köpa fina julklappar till min älskade mamma som har stöttat mig igenom 13 års sjukskrivning och alltid funnits där för mig hur jobbigt det än har varit så hon är värd något extra 💖 följande dom på instagram: Madelad83 mail: madelad83@gmail.com

Helena

Vill gärna köpa någon inredningspryl till barnbarnet som köpt hus!

Daniella Larsson

Tänk att få vinna detta
då kan jag i min lägenhet detta sätta
Att bygga upp ett boende från grunden
man får ju göra det bästa av stunden <3

Elin

Vilken härlig vinst! Skulle unna mig några lyxiga produkter från Klinta. <3

Eva

Vi är mitt i flytt. Den 20 december bär det av. Hade varit en fin julklapp att få investera i lite vackert till hemmet

Evelina

Vilken underbar lucka! Jag själv älskar att ha lite extra mycket blommor hemma då jag tycker det gör hemmet mysigt och lugnt. Detta presentkortet skulle göra så gott då jag skulle kunna förnya och köpa ännu mer så hemmet blir mer grönt :) Julkramar

Therese

Jag skulle vilja vinna detta presentkort åt min svärmor. Hon har precis gått in med massa pengar till en framtida lägenhet åt mig och min pojkvän. Utan henne hade vi aldrig haft chansen att köpa en lägenhet tillsammans för att det är så dyrt. Hon skulle bli överlycklig över en ny kruka till hennes älskade blommor. Åh, det vore en dröm att få ge tillbaka något så här fint till henne som ett mini-tack för allt hon ställt upp för till oss.

Kranthi Katragadda

😍😍 Så fina 👌skulle gärna köpa massa fina saker för hemma 💖 att vinna den presentkort blir perfekt 🎄🎁💝 Hoppas hoppas

Hanna

Jag har varit inne på Blomsterhörnan ett antal gånger och suktat efter alla fina grejer, det finns så mycket snyggt och praktiskt till både mig och mina tjejer. Att vinna detta skulle vara så himla kul, det skulle verkligen förgylla årets jul.

Anonym

I juletider går pengarna mest åt att skämma bort den som är mitt liv, min sambo. Med ett presentkort får jag möjlighet att även skämma bort mig själv, vilket inte är en dag för sent då det aldrig är prio. För pengarna skulle jag investera i en lilla my, från moomin som den muminälskare jag är bland annat. Men även piffa upp en lägenhet vi nyss flyttat in i med diverse dekorationer. /Emma, emmnas@live.se

Helena Rahlenius

Så roligt med nya ställen som man aldrig tittat in till förut ♡ jag älskar glögg och det fanns flera flaskor mm som jag är nyfiken på .

Jeanette Gunnervik

Jag älskar Ernst och DBKD, det blir inte så mycket handlat till mig själv nuförtiden, man handlar mest till barnen. Så det vore väldigt kul att få unna sig själv något för en gångs skull. Jag älskar ju att ha det fint hemma så detta skulle göra susen. Kram!

Hannah N

En gång i tiden var jag en florist, men nu fixar jag knappt en kvist, tar hand om barnen är en annan sorts artist. Men om jag skulle få det så kan jag gör trolleri, och skicka julblommar hit och dit, åh kanske även till svarmor, få vi se. Kram och god jul!

Louise

Lite nytt till huset hade varit roligt att vinna, sånt man sällan unna sig. Inredningen är ju en fröjd för ögat. Vi flyttade in i vårt hus i somras, där två boende slogs ihop till ett med gamla saker som hängt med några år. När man köper hus är det så mycket annat som kostar så vi har knappt köpt något nytt. Perfekt att vinna och få köpa lite nytt.
gerner_l@hotmail.com

Emmy

Oj så mycket fint! Som småbarnsmamma är det mycket som ska prioriteras före inredning, såklart! Men skulle vara så roligt att själv få bli lite bortskämd :D

Isabelle

Följer på instagram ( isabellehedstrom)

Både jag & mitt hem hade så behövt denna vinst! Var länge sedan jag hade råd att unna mig snygga inredningsprylar!

Evelina

Jag vill vinna så jag kan ge bort fina julklappar till nära & kära

Emma J

Vi skulle behöva en bra och snygg kaffekanna så det skulle jag köpa om jag vann. Så kan fika bordet se lite roligare ut när vi slipper en kastrull mitt på bordet...

Marre

Hej. Åh vad roligt med så fina tävlingar du ordnar. Har läst din blogg i några år nu och jag älskar din blogg samt du är en bra förebild för många. Kollade igenom allting och blev helt kär. Blev väldigt glad. Jag hoppas att jag får vinna den här tävlingen, just för att det hade betytt väldigt mycket för mig. Och som en fattig student så hade det suttit jättebra som en sen födelsedagspresent samt en tidig julklapp. Hade jag vunnit så hade jag köpt något till min mamma, just för att hon ställer upp för mig och vi, speciellt hon har gått igenom en jobbig situation. Så jag hoppas att man kan köpa något fint till henne. Men hade jag vunnit så hade det suttit hur bra som helst. Lycka till, till er alla❤

Camilla

Har så länge önskat mig nåt från Ernst stilrena och snygga kollektion, men eftersom jag bara har sjukpenning måste jag prioritera annat

Tomina

Åh! Vilken rolig lucka!
Jag fullkomligt ÄLSKAR dbkd! Men är tyvärr student så ekonomin räcker inte till :(
Igår gjorde min katt sönder en av mina krukor från dbkd som jag fick i födelsedagspresent nyligen :( jag blev så himla ledsen på honom.
Jag hade blivit så himla glad om jag vann och kunde köpa en ny kruka! :D så slipper min monstera stå i en rosa bakbunke på diskbänken, haha.

Tomina

Åh! Vilken rolig lucka!
Jag fullkomligt ÄLSKAR dbkd! Men är tyvärr student så ekonomin räcker inte till :(
Igår gjorde min katt sönder en av mina krukor från dbkd som jag fick i födelsedagspresent nyligen :( jag blev så himla ledsen på honom.
Jag hade blivit så himla glad om jag vann och kunde köpa en ny kruka! :D så slipper min monstera stå i en rosa bakbunke på diskbänken, haha.

Lukasochmelwin

Åh dom fina krukorna skulle gärna få flytta in här och tillsammans med snögubbar till mina killar 😍
Insta Lukasochmelwin

Kristin

Här finns verkligen allt och lite till när man söker materiell lycka! Det är verkligen inte det som räknas här i livet ( jag vet!) men ibland måste man få unna sig sånt också. Säger som Ernst, i det enkla bor det vackra.
Med andra ord, ibland kan något så enkelt som lite materiell lycka vara precis det som får hjärtat att slå lite extra.

Kram Kristin

Adina.palm

Vi flyttar till radhus i januari så det hade varit roligt att köpa lite fina saker i inflyttningspresent till oss själva 😍 adina.palm0010@stud.hkr.se