Nytt kök - ny kompis

I annonssamarbete med Bagaren och kocken.


Vi älskar vårt nya kök och visionen är att vi, tillsammans med barnen, skall få ny motivation och inspiration till att vara kreativa där inne. Selma och jag älskar att baka tillsammans och nu har vi äntligen plats för att kunna göra det ordentligt. Förra veckan kom en KitchenAid Artisan hem till oss och vi slängde ihop chokladmuffins med jordgubbar på en gång.

Jag älskar att det ingår så mycket tillbehör till den och det var en ballongvisp, flatblandare, flex flatblandare (så grym när vi gjorde frosting!!) samt en degkrok med. Och två bunkar i olika storlekar. Om ni vill kan jag visa upp tillbehören lite närmare?

Jag älskar KitchenAid, inte bara på grund av deras snygga och retroinspirerade utseende. Men dom är så jädrans rejäla och effektiva och det blir en fröjd att baka med maskinen som hjälp. 

 
2
★ Orsakullan som blev mamma vid 20, numera även lärare och doula ★

Så himla fin :D. Sånt där man kan ha framme fastän det är en maskin :)

Svar: Jajamensan :D Den står på en VIP-plats på köksbänken :D hihi
Linda Blom

Mamma till 3

Dom är ju så fina! Och det är så himla smidigt att ha en hemma. Jag har en liknande fast ifrån Electrolux och det är så skönt att ha när jag bakar då jag fortfarande har problem med karpaltunnelsyndrom sen graviditeten med sonen som i höst fyller 6 år. Jag blir otroligt trött om domnar bort i händerna om jag står med en vanlig elvisp för länge så jag älskar min apparat 🙂 Och ja, jag borde kanske fixa händerna men jag är verkligen inget fan av just läkare så jag lär mig att leva med det, envis som jag är haha