Köket

Små glimtar av vårt kök där det, förhoppningsvis, blir betydligt roligare att baka och laga mat igen. Köket vi haft nu är under all kritik och det var ett stort hopp att gå från ett fräsch och fungerande, till ett gammalt (även fast det inte är det till antal år egentligen) med mängder av defekter och slitage. Bara det att man får kylens handtag i handen när man skall öppna och hyllplan rasar ur för att nämna några få saker. Nya hyresgästerna lär bli glada över den nya tvättmaskinen iaf, som vi fick kämpa hela vår tid här för att få, haha. 
 
Som ni kanske förstår har det varit både fantastiskt och väldigt jobbigt i detta boende. Vi önskade egentligen att vi kunde ta vårt nya hus och flytta det till precis den plats vi har just nu.. Så bra trivs vi.. Men att få ställa in matvarorna i vår sprillans nya kyl, laga mat i vår sprillans nya ugn eller baka med barnen på vår sprillans nya bänk skall bli fantastiskt! 
 
Vårt nya kök är väldigt mycket mindre till ytan än vi har just nu. Vi vet inte ens om vårt köksbord får plats eller om vi kommer få byta till ett mindre alternativt runt. Men det har ofantligt mycket mer förvaring. Och så har vi ju valt det själv också. Vi valde dock bort de beslag som fanns och kommer att sätta dit egna istället, därav saknas det på bilderna.

Det blir nog bra detta!
Tror ni inte? : )

 
4
★ Orsakullan som blev mamma vid 20, numera även lärare och doula ★

Åh ser fint ut :D. Vilken dröm att få det så där :)

sara

Snyggt! Lyxigt när allt är helt nytt, orört och oanvänt:)

Svar: Jaaa! Känns så himla härligt :)
Linda Blom

Sofia

Superfint och väldigt likt som vi har (kanske därför jag tycker att det är så fint) 😃 ett tips bara om ni inte redan vet, torka väldigt försiktigt på ugnen där grader och så sitter (det där svarta), på vår ugn (en likadan) släppte det lätt och vi får googla nu om vi ska ha annat än varmluft eller över/underläge

Svar: Tack för tips :)
Linda Blom